Американски авиоекип се включва в операцията по издирването на изчезналата подводница

Очаква се шефът на Пентагона Лойд Остин днес да разговаря с индонезийския си колега Прабово Субианто за допълнителна помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да ги намерят и да ги спасят.

Преди няколко години имаше такъв проблем с аржентинска подводница. Самата подводница немска май. Обвиняват Русия, че като прави военно учение спира за няколко дена летателни коридори над Крим. Е 2001г. Украйна сигурно не го прави при военно учение и свалят пътнически самолет от Израел за Русия. Ракета следва отразен сигнал и прихваща по-голямата, а не учебната цел. Същото и за Боинга, за полетите там са отговорни пак те, че не спряха полетите. Сипят обвинения дори за неща, които всъщност пазят.

700 000 килограм сила на квадратен метър!

Дано да са включили супермен и супергъл в американския екипаж екипажа, че иначе не знам как ще се оправят.

В случая индонезийското правителство е сещате се за какво! То вече почти няма шанс матросите да бъдат спасени. Трябваше да поискат помощ от целият свят, веднага след като се разбра, че подводницата е изчезнала.

Дано! Но лошото е, че даже не са я локализирали още, еле пък да се опитват някакво спасяване да организират...а времето много напреднал.

Как се намира нещо, което по принцип е правено да не бъде намерено?

Как е възможно да не могат да ги локализират?Тая подводница никакви ли сигнали ли не издава? Комуникация с нея никаква ли нямат?Странно! Горките хора вътре!

На 700 метра могат да намерят само един смачкан от имплозия корпус . Дори и да стане чудо и да я намерят цяла на примерно 400 метра, ще им трябват месеци за да оргранизират вдигането и изваждането от такава дълбочина.

А бе на американците им дайте нещо за бомбардиране ако има...

Щом има петролен разлив, значи корпуса е разрушен. Така през ВСВ разрушителите са оценявали дали са унищожили подводницата - по маслото и дизела на повърхността. Кофти професия е да си подводничар!

Те и ватниците бомбардират ама килимно, с тъпи бомби (че в прецизните оръжия 'ич ги няма), само за спасяване на аварирали подводници нещо не ги търсят. Което си е странно - я с Курск как 'добре' се оправиха..