Американска военна техника прекосява България за учение в Румъния

Автоколоната ще бъде ескортирана от екипи на служба "Военна полиция"

Обратно в новината

Коментари - Американска военна техника прекосява България за учение в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами така започват войните - с дрънкане на оръжие. Войната е започнала, въпрос на време да ни включат и нас, както винаги на грешната страна и без да ни питат. Така че не се учудвайте, ако утре започнат да падат ракети и бомби върху главите ви.

Малее, ще затънат в нашия асфалт-паста, провали им се учението.

И вместо туризъм през това лято да очакваме американски империализъм. Крайно време е българския народ да се събуди.

Прокуратурата самосезирала ли се е?

ΔΟΛΟ!

ТОЛ такси платиха ли за тия варели дето ще трошат БЪЛГАРСКИТЕ пътища ??????????

Ей, дали затова бързаха да пуснат пътя през Ботевград - Мездра? Без никакви изходи от близкото село Ребърково на пътя! Само да го има към Дунав мост 2!

Да, само от няколко дни са го пуснали, без много оповестяване! След като мине тази колона най-вероятно ще го затворят за ремонти и да продължат работата, защото са още до никъде!

Що не ги закарат направо в Украйна ? Страх мале, страх? Срещу ватниците не е като на учение!

Заглавия. Руски ракети изпепелиха Американските бази в България. Гражданска защита не може да подсигури гражданите. Няма кой да загаси пожарите трети ден. Но ние приехме еврото и сме горди членове на ЕССР и НАТО.

По-скоро ще са: Братският турски народ ни подсигурява военно. Турски танкове охраняват всички главни пътища. Американските бази предадоха щафетата гордо и демократично. Да живее Падишаха.

На тебе и на твоето семейство, какво ти е направила Турция след 1878г? Нима тя ни окупира? Или се противопостави на Съединението, на обявяването на Независимостта? Я пак поглени в кижките и кажи - на турски или руски е писал писмата си Г.Димитров? Учете ги тия неща, па после плюйте.

Турските танкове, бяха тук на учение, на Корен и забравиха да си тръгнат, та се наложи бате Гойко да звъни на Падишаха да си ги прибере и чак след това тръгнаха.

"Американска военна техника прекосява България за учение в Румъния ." ... и от там- в Украйна! Путин се бил оплакал ,че неговите нямали напоследък достатъчно мишени на стрелбището.

Истинската война почва скоро........надявам се, че сте готови. Това искахте!

Уапкее до НОМЕ

Като си представя как нашите руски помаци пикаят газ при такива новини, иска ми се всеки ден да прекосяват така :)

А нима вие се радвате на това, че в България има чужди войски ? Които от нищо не ни пазят, а пазят управляващия "елит" ? И интересите на американските компании ? И милирадите хвърчат, хвърчат към Америка. За една ескадрила, за втора ескадрила, за брадлита, за "проучване" на реактор, за "нова инфраструктура". Под 1 милиард на транш не падаме. Ей така, редовни вноски. Авансово разбира се. Със срок на доставка "ша видим". Толкова ли сме богати, та да храним Америка ?

Щяхте да ръкопляскане а? Все пак ГЛУПАКО сме в НАТО.

Ние така си ръкопляскаме на руските войски, както вие сега ръкопляскате на американските. Ама като дойдат руските май няма да се уредим в ръкоплясканията от вас...

Бае Ганя

Да, радвам се на американските войски. Те са наш гарант срещу монголската напаст, която в момента яде живи хора в Украйна и самата себе си, собствените си войници. Бих се радвал и на турски войски, стига само да са срещу тая измет от сърцето на Азия. По-добре турчин, нежели московец, историята го е доказала многократно от възстановяването на държавата ни през 1878 г. до днес...

Що не ги закарат направо в Украйна ? Страх мале, страх? Срещу ватниците не е като на учение!

На път е това да стане - да влезе Ердоган и американците да му подарят България.. Всъщност, от години ДПС притежава голямо парче, а в последните години върви здраво потурчване и налагане на интереси в цала област от страната но такива сте срепи и ъпи за да разбирате какво става.. Германия е окупирана от ВСВ насам, и докато руснаците си тръгнаха от Източната част, американските войски не.. У нас помниш ли кога имаше руска база? Аз имам спомени от 1967 до сега, но за такава - не. Парадоксално е, как бе пълно с такива лизачи на чужди дирници тогава, и как това не изчезна. Просто задника е друг.. А за България е ясно, че вече има планове които обаче не включват българите...

Супер, на българският отруден народ ще му бъде приятно да заподскача от радост, докато е натикан в задръствания или обикаля по третокласната пътна мрежа.

Sm3hurk0

НАто си мислят, че са все още в Матрицата и си играят на виртуални войни ! Я отидете да помогнете на бягащите украунци от фронта :)

След акцията на Възраждане на 4-та колонка на ОМВ-то до Шумен НАТО вече взимат нещата на сериозно...

Украйна не са в НАТО че Натовски воиски да ходят да помагат.

Ми да им дадат само техниката бе .... нали обещаха ,,, колко Абрамси очастваха в бойни действия ? А КО ? Не!

Ай де бе.. Тогава що е пълно с натовски офицери от 2014-та насам в Украйна?

И кой ще ремонтира след тях?

Зърнарите

Дано паднат в Дунава всички заедно със военните- американци и ръководителите им

Просто чудесно да минат с тия камиони и танкове на тях да ни смажат прекрасните пътища където навсякъде са с по 3см асфалт....