Коментари - Американец нае мъж да убие съпругата му, той се оказа агент под прикритие на ФБР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бря, тез американки много евтини!

В унисон с евроатлантическите ценности.

Ако не я убие то при развода тя ще му вземе всичко и той магически ще се превърне в Американски бездомник.

Какво значи агентът на ФБР първо се е свързал с полицията после със своите???

Значи, че ФБР и полицията са две напълно отделни служби. За всяко престъпление се уведомява полицията, така както е по цял свят. Само по преценка, на по-късен етап, се намесва и ФБР.

Да беше наел Путя. Той цял народ изтреби

Мусар

Само тебе те остави да водиш прайда с новите дантелени прашки

Любящ съпруг ще да е!

Жена му всеки момент може да го осъди за насилие, жените дължат банковите сметки, дори жените вече карат колите а мъжете са чувал с катофи отдясно в колата. При развод жената винаги получава къщата и децата. На мъжът остава да плаща ипотеките и child supprt -детските издръжка, които могат да продължат и след 18 г ако децата следват. До завършване на следването. Често "децата" записват колеж и не ходят на занятия, но получават издръжката от бащите си.

Така ли било в Америка? А аз пък за 30 години да не го знам и разбера:) Че “жена ми държала банковите ми сметки, че“тя ми карала колата, а аз съм се возел като чувал с картофи отдясно и винаги получава къщите и децата при развод”? От къде се пръквате такива неграмотници и завършени кретени, бе! Още веднъж - не съдете по себе си и себеподобните от средата си за всички останали, бе ахмак! Явно не ти е лек живота с този акъл (което си е като да си без акъл!)

Знаеш ли кога жена (ми) ще ми кара колата, бе тъпак! (Дори и когато бях млад и бях доста пийнал и много глупаво се качих на колата тя пак не посмя дори и да си помисли да поиска да ме кара…) За последните няколко години си спомням само един-два пъти тя да ме е карала, и то бе след като аз я помолих… Глупак!

Ей тъй кат стани...

Kat stani i shte sedni :)

Американската демокрация е хронически болна.Факт.

Шило

Тоя голям тъпанар, бре. Да беше я пращал повече по МОЛ-овете! Рано или късно, с тези ежедневни стрелби, щеше да му се усмихне щастието.

Американец нае мъж да убие съпругата му, той се оказа агент под прикритие на ФБР Тоя е бахти каръка!?

Егати некадърника. Да ѝ беше бил една хероинка и щеше да е починала от свръхдоза. Оставя я накъде на някое полузатънтено място, че да я намерят до ден два и готово. През това време ще го играе разтревожен. На фона на останалите 100 000 които умират всяка година там от предозиране с опиати, нямаше и да забележат още една жертва

Голяма част от престъпниците (не и кокошкарите) са хора на службите, особено в България.

Въпрос на преценка на "обстоятелствата" от агента.... да предаде този нещастник и да получи пагон и да премълчи едни големи пари в друга "ситуация". Агент не се става за месечна заплата.

Сега покрай партийните събития, шефа ме пусна да си правя кампанията . Като се събраеме с ПП и Киро ми прави намеци. Някаква сладкарка му пречила да заживее нов живот и дали мога да се погрижа за нея. Сигурно иска да я водя при Зельо. Не му стига да Зеленски , че го тровя със загорел боб, а сега и глисъв кекс да яде.

Only in America

Кво стана с тая Америка , само предатели - един съвестен и отговорен убиец не може да се намери

щастливи хора са американците!

Кой се оказа от ФБР - мъжът? жена му? килърът? Да ви е.ба у заглавието неграмотно!

заглавието е неграмотно, а вие. Все пак като четеш се иска и малко мисъл.

Женската е имала любовник от ФБР-то

Килърът на Клитора!!!

Гледал съм го тоя филм - много е готин. Оная имаше и брат, който беше с мъжа и, но много страхлив. Предпочитам фантастиката...Нещо да не е по действителен случй.

Баси и каръка е този!

Хехе, нямал е късмет човека да е в България! У нас за убийство получаваш 3 години макс и то ако нямаш кой знае какви здрави връзки! А за планиране на убийство просто ще се изсмее съдът и ще го прати вкъщи живо по здраво!

Много бил евтин човешкия живот във фащ, а аз се чудех как така изтрепаха толкова хора по света. 10 хиляди тапета и готово...

евтин-скъп,важното е,че са го хванали и сега ще си понесе последствията. А в лябимата Раша бай Чикатило 20 години яде хора и то без да плати нито рубла за това

Както се описва, хванали са го по случайност. Иначе ежегодно имат по 20-30 хил. убийства с огнестрелно оръжие, а като добавиш и останалите... Май на човек от населението тук убийствата са по-малко.

Но пък фаЩ си позволяват да имат мнение за всяка друга страна , освен тяхната стена за стрелба на луди, с достъп до оръжие в супермаркета.