АМ "Струма" остава затворена: какво причини пожара под моста при Дупница

Предстои експерти на АПИ да установят има ли конструктивните пораженията в участъка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Предстои експерти на АПИ да установят има ли конструктивните пораженията в участъка" Ало-о-о-о-оу, dir-ниците, за членуване и синтаксис чуваАи ли сте нешо?

Хотелиерите му намериха цаката как да спрат почиващите в Гърция.

Сметище под магистрала - това може да се случи само на Територията, под “вещото управление” на ГЕРБ.

Сметище под магистрала - това може да се случи само на Територията, под “вещото управление” на ГЕРБ.

Галеви са ги хванали всичките за топките, КОЙ сега управлява техните фирми, един пернишки селяндур завършил зорлем 8 клас Р. Е.!!!

Какво причинило пожара? Българските "чудеса"- Сметище под моста. Проблемът е от години ,но мерки никакви. През 2013 год повдигали са някакъв въпрос за това сметище., но резултати никакви. Сега от пожара колоните на моста са увредени .Виновни няма. Фирмата била имала двойно счетоводство, реализирала е печалби. Дупница всички били навързани, няма значение от коя партия ,важна е далаверата. Вместо да се създава се руши. Това сметище било от 1997 год.

Типичната реакция на бългрската администрация когато е сгафила- проспала това което и е задължение КОНТРОЛА! Като рефлекс и е да започне 1 прехвърляне на отговорността като "пинпонково топче" за да се стигне до сакралното положение в т.н. "държава" Виновни няма! Същата винаги е след събитията, винаги не е разбрала, винаги се е канила да свърши нещо..... По този начин Българската администрация редовно се доказва като основен вредител !

Пожарът е причинен само и единствено с една цел! Да спре нашите туристи по пътя им към Гърция.

точно така.намериха още една причина да тормозят пътуващите до Гърция.Лъжите им са зашити с бели конци.и това са " великите" ни управници.срам и позор за цялата и безхаберна администрация.

Полиетиленът отива за изгаряне в ТЕЦ Бобов дол, а едни други обясняват как трябва да спасяваме природата като събираме така скъпоценните капачки от шишета от полиетилен... И се носи дружно блеене и се събира ли събира полиетилен/капачки и стадото спи по-спокойно, че е направило нещо за природата! Едно голямо нищо, може би едно голямо БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ само! Поне една полза от всеобщата глупост е, че не успяват да скрият истината. Къде отивал полиетиленът и за какво са заводите запреработка на отпадъци, струващи много милиони. Бе.

След като е "редовен нарушител" защо не му е взето разрешението за дейности с отпадъци. От години дейността превзема малко помалко съседните райони. от години! Сом който не е минавал от там не го е видял.

Умишленият палеж няма да спре потока туристи, бягащи от оазиса на диващината, наречен БГ.

Пожари,погроми в заведения....по логика от последните години предстои нещо което трябва да мине бързо и да не се шуми много,да видим каква ще е изненадата

собственика си самопредизвикал пожара и властта искала да се самосвали... бошкей, колко мисловна мъка има по тоя свят, бошкеей... огладнелите орки влас нема да видат само затва, щото са зли. на бодлива крава Бог рога не дава .никогаш. айде, трудете ся друзья за тоя що клати гората.

са едини такива,че сaмо в БГ e наричат магисттрали , хем все нещо пречи на движението по тях. Такова чудо няма никъde! вече никой неможе да е сигурен,че као тръгне сутринта от единия край на Бг за други щ до вечерта щее стигнал!

"другите пожарите" видно е, от много време, че у дира нормални хора да пишат няма. Ако има проблеми с моста дървения шоп първо плаща ремонта, после го обесват под моста и следващия ще е наясно, че така не се прави.

със завода за преработка на отпадъци?!? Докато се направи цялата страна се зарина в боклук и сега гори!

и той гори край Шишманци....

смотан ПРЕМИЕР- смотана -ДЪРЖАВА Недопустимо тия материали да се складират там под магистралата-това не е склад!!! всички институции си затварят очите!! тоя Ковачки няма ли да го пъхне тая държава на топло??? от тоя боклук вече не се диша!!

На нормалните хора мненията се трият а на рашетниковите кутевчета си стоят. Копейкитееееееее.....

има много боклуци за изриване като се започне от Ковачки,министри ,та до министър председател. пълнен геноцид за народа. е, няма така държава - прав е слави.

Колко удобно-"някой е предизвикал пожара умишлено", ами то е ясно кой-СОБСТВЕНИКА. Сега трябва да плати със лихвите всичко- но живеем в България и след ден-два, като спре да пуши и на него ще му се размине.

Значи вторичните суровини продават изкупената пластмаса на тец бобов дол и те я горят? А политиците обвиняват автомобилите за мръсния въздух? Супер.....

и циганите! горели били дрехи. ха!

Тецовете имат филтри, а циганите - не!

Имат ,но ги изключват нощно време когато "инспекторите" спят.Естествено за икономии на ток -собствени нужди.Всичко е пълен батак!

Филтри за...? Имат филтри за серни окиси и пепел. Не за органични и хлор-органични съединения, които са вредното при едно горене на пластмаси. Циганите поне не са получили едни много милиони за да направят псевдозавод за прерабпотка на отпадъци.

експертите на апи ще установят каквото пише в съветските учебници по стоманобетон, имени професира гвоздьева. Стоманобетонът, за разлика от чистата стоманена конструкция е издържлив на пожар. защото бетона преспазва стоманата може и без да установяват, просто да изпишат едни пари за командировки на екип от 20 човека за седмица!

Не знам, ама на репортажа по телевизора едната колона май беше останала само по стомана...

Ако е така, то това не е бетон... кой знае и там какви схеми има..

Дива шопска селяния!

Какви шопи в Дупница бе селтак?

такива, диви! и селяни ти какви мислиш ?

КЕКАВЦИ!