”Ранобудните” заснеха пияни професори в СУ

"Ранобудните студенти" разпространиха видео, записано със скрита камера, на което двама професори от Софийския университет "Св. Климент Охридски" са пияни, пушат в учебна зала и обиждат окупаторите на Алма Матер.

Обратно в новината

Коментари - ”Ранобудните” заснеха пияни професори в СУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накой знае ли коя е песента от 2 /втора/ минута на клипа?

Проблема не е, че са пийнали на работното си място. Не е и в това, че са ги заснели. Проблема е в това, че нямат мярка. Може ли така безпаметно да се насвяткат, че единият да не може да стои на краката си, а другият да е вербално агресивен, тъй като друго не умее. На хора, които не могат да владеят поведението си как да разчитаме, че ще са обективни, коректни и т.н. Не могат да владеят инстинктите си, та камо ли поведението си! За това:"Измий си ръцете преди да сочиш петната по другите". Лошо няма, че някой е пианка, лошото е, че иска да е публична личност - е, не става! А студентите - нацелили момента, направили интелигентно клипа, пуснали го където трябва - какво толкова?!Застават зад имената си, аргументират се, Медийте са тия, които въртят kлипа по сто пъти на ден и насочват в разни посоки, те са сеирджийте.

Професорите са пичове,студентите се оказаха пички

Eгати професорите, махленски пияници. Bъв всяка нормална държава щяха да са аут от работа за броени часове.

Егати студентите,вечерно обучение.Във всяка нормална държава щяха да са аут от университета след първата вечер на окупация

Eгати професорите!Bъв всяка нормална страна ще са вън за 0 време!

Абе герберасто седерастки соросоиди защо смятате, че университета е бащиния на студентските лумпени окупирали университета?!!! Тази окупация е болшевишкия рефлекс на политически мотивираните окупаторчета! Малцинство, което се обявява за мнозинство и си присвоява правата над всичко-над законите и реда, над морала и истината, над правото да потъпкваш правата на другите и то безнаказано, да се смяташ за недосегаем и т.н. болшевишко мислене и действие! Ето това ми дава правото да ги наричам както си искам и да ги окачествявам с каквито си искам етитети и определения! Не одобрявам напиването на преподаватели макар и след работно време в университета, така както не одобрявам както хитлерюгендските действия на окупаторите, така и платения им болшевишкия плам и наглост! Да! платен защото откъде имат пари и печатница за да напечатат и облепят спирките в София с напечатани на жълта хартия текстове! В окупираната от тях аудитория сигурно няма нито банка нито печатница нали така?!!!

големи професори, с новите изменения от професори повече няма, всеки е професор, ама г-н Драганов с тези изтъркани дънки, че и повиснали отзад, е готов за гроздобер, а пък академичния алкохолизъм, както е видно е практика, няма лошо, само че, така може само у тях, какво ли още ще ни предоставят студентите от шедьоврите на алма матераката..., ама да се разберем да покажат и другата страна - студентите, ей голям купон се вихри, по академичному......

Наздраве на Младите Цветановци! Да го д*хате на трезво!

Млада гвардия, милиционерска със СРСта гони алкохолизираните професори. Нов морал, браво на последователите на Цецо.

Ранобудни студенти, пияни от рано професори.

ама те и студентите не си поплюват, я да си спретнат едно състезанийце с професорите,че да видим кой кого....

Тъй наречените ранобудните студенти разбиха представите за институцията СУ и сега гледат да натопят някой друг за направената от тях магария. Какво са им виновни професорите. Нали са в стачковиден отпуск

много долна история, тези момченца и момиченца уверено вървят по пътя на подлеците и изнудвачите. Да, ранобудни комсомолчета, всеки човек си има слабости, включително и вашите родители, но моралът, който за ваше сведение е нито стар, нито нов, а е един единствен сред хората, изисква да не се гаврите със слабостите на хората. Ако наистина имате первезни желания като сталинисти да отстранявате опонентите си чрез слабостите им, то започвайте да шпионирате и родителите си, така перверзията ще ви е пълна. Бившият американски посланик Пърдю, който е и свързан с ЦРУ, той ли ви научи на тези мръсни шпионски хватки, затова ли си го пуснахте само него-да ви изнесе беседа по мръсни хватки?

Значи, според теб, е нормално да се пие алкохол по време на работа и да се идва в нетрезво състояние? Сега остава да ми кажеш в кой университет в чужбина толерират такова поведение.

Ами ти кажи в кой университет в чужбина ще търпят или са търпяли такава политически мотивирана и политически изразена окупация като тази на СУ, а?!!!

Това не е по време на работа , а след работно време. Да , нарушение е , както и окупирането на университета. Малко нарушение ли е - Да , на кой нормален човек не му се е случвало да почерпи по някакъв повод в работата след работно време.

Румяна

Не е нормално да се пие алкохол на работното място. Не е нормално подло да снимаш и публикуваш човек, който се е олял и да извличаш от това помести за себе си.

ранобудните доносници... по-добре

ТОВА СА ТЪПИ хора,ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГИ РОДИЛИ

Ти си от тях - ТЪПИТЕ хора! Жалко е, че са те родили на тоя свят! :-(((

Този, така наречен "професор" Драгомир Драганов, го познавам от 13 години. Още от времето, когато беше подлога на Александър Томов - добрият вълк Лупи. Вечно си беше пиян и смърдящ на бира, долнокачествен тютюн и ракия. Крайно време е да го изритат от университетиете и да го изпратят на принудително лечение.

Защо наричате професор този (Драганов ) политически измет!

Драганов е голям багаж - едва го носеха.

Драганов е Голям Пич, още от времето на Голямото СДС нашествие. А пък вие Нещастници не сте ли сте напивали ? Само един болен или нефелен мъж не го е правил. Не Пия и не Пуша. Сигурно и Жени не заглеждам. Какво е това? Това даже не е мъжка Путка, а нещо между краката за изпикаване.

Голям пич е, няма що. Само че с наставка КА! Вече два пъти го хващат да кара кола пиян - това му е мъжкото. Той от толкова алкохол надали може да го вдига, ама ти го изкара пич, а? Абе пич е, но в буквалния смисъл - нещо ненужно, което се премахва, за да не пречи на растежа! То и ТИ си такъв пич! Ха, ха, ха!!!

Сополанко, я не се обаждай.Сигурно са те правили по това време.

По-прост си,отколкото изглеждаш!

В МОМЕНТА В С.У - ОТДАЛЕЧ МИРИШЕ НА МАРИХУАНА И КАНАБИ. А ДА НЕ ГОВОРЯ КАК МИРИШЕ НА ПИКНЯ - ОТВРАТ! НО СОРОСОИДИТЕ СИ ВЗЕХА ПАРИТЕ И ПОДПИСИТЕ ЗА БРЮКСЕЛ! НО ДРАГАНОВ Е ГОЛЯМА ЛИЧНОСТ- ТА КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ - НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ НА МОЖЕ МЕ СТЪПИТЕ! СОРОСОИДНИ ИДИОТИ - БЪДЕЩИ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ НА НАШАТА ДЪРЖАВА!

ПИШЕ СЕ ''''ОТГОВОРИ'',! ТОВА ЧЕ СА СИ ПИЙНАЛИ Е БИЛО СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ! КОЙ ДАВА ПРАВОТО НА ТЕЗИ ПОЛУИДИОТИ -ОКУПАТОРИ ДА КРИТИКУВАТ ПРЕПОДАВАТЕЛИ - КОИТО СА СЕ ПОЧЕРПИЛИ СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ! ТОЯ С ОПАШКАТА И КЪДРАВАТА КОСА ИЛИ ОНЯ ТАМ С БРАДАТА КАТО НЯКОИ ТАЛИБАНИ - КАКВО ИСКАТ ! КОГА ЩЕ ПЪТУВАТ ЗА ЕВРОПА С ЕВРОПЕЙСКИТЕ СУБСИДИИ - ТОВА СТАНА МНОГО ЯСНО???? ЗАЩО НЕ МОИТЕ ДЕЦА - А ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ - НЕЗНАЕЩИ ВЪОБЩЕ НИТО ИСТОРИЯ, НИТО ФИЛОСОФИЯ - А ЗА ТОЧНИТЕ НАУКИ - ДА НЕ ГОВОРИМ! РЕФОРМАТОРИТЕ - КОЛКО ЧОВЕКА ПРАТИХТЕ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА БРЮКСЕЛ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ - ЗА ДА СЕ УЧАТ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ??????????????? КАК ТАКА ТЕЗИ ИДИОТИ ЩЕ ХОДЯТ - БЕЗ КОНКУРС , БЕЗ ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНИ МЕСТА?? БАСТА ИДИОТИ !

Ами ТИ, простако прост, защо крещиш с главни букви? И откъде знаеш кой какви науки владее и какво може? Кой ти дава право да наричаш с обидни имена тези, които са те жегнали с истината за твоите идоли-пияници? Ако идолите ти-комунисти бяха пили в кръчмата, или вкъщи, този срам нямаше да ги застигне? Те явно смятат, че СУ им е бащиния, но това е само остатък от тъмното им комунистическо минало!

Ти пък герберасто седераски соросоид защо смяташ, че университета е бащиния на студентските лумпени окупирали университета?!!! Това е болшевишкия рефлекс на политически мотивираните окупаторчета! Малцинство, което се обявява за мнозинство и си присвоява правата над всичко-над законите и реда, над морала и истината над правото да потъпкваш правата на другите, да се смяташ за недосегаем и т.н. болшевишко мислене и действие! Ето това ми дава и на мен правото да ги наричам както си искам и да ги окачествявам с каквито си искам етитети и определения! Не одобрявам напиването макар и след работно време в университета, така както не одобрявам хитлерюгендските действия на окупаторите, нито болшевишкия им плам и наглост!

Илич,ти ли си?

И какво постигнаха ранобудните анархисти? Ако ние го бяхме пробвали преди 25 години - щяха да ни отнемат студентските права. И нищо нямаше да сме постигнали - също като сегашните уж ранобудници.

Не си го направил,защото имаш сърце на мишка.Заради такива мишкари като теб България е на това дередже!

Сега аз съм на 50 години и за мен България е най-хубавата страна в света! Много съм далече спрямо нивото на мишките...

Ура! Да живеят талибаните! Да живее българската културна революция! Всички професори с доказан принос към науката вън! Да копат картофи! За какво са ни? Второкурсниците ще препитват първокурсниците по жълтите павета, като ще се подкрепят направо от шишето! На тез студенти или кандидатстуденти да им се присъди направо титлата "бръмбар" по интригантство! Те няма да са обикновени "калинки"! Имат данни и генни заложби!

НА ВЪПРОС КАК СЕ ЧУВСТВА, ТОЗИ ПИЯНИЦА ОДГОВОРИ---- ОМЕРЗЕН!! КАКВА НАГЛОСТ!! ОТ КАКВО СИ ОМЕРЗЕН БЕ, ПИАНДУРО, КОГАТО НИКОГА НЕ ИЗТРЕЗНЯВАШ!!

ДРАГАНКАТА Е ГЕРОЯ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ. ДОГОДИНА ДАТО КОМПАРТИЯТА В ЗНАК НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ ГО НАПРАВИ ЕВРОДЕПУТАТ. ТАМ ЕДВА ЛИ ШИ ИМА КОЙ ГО СНЕМА...ДРАГАНКА, НИЕ ВСИЧКИТЕ ПИЯНКИ СМЕ С ТЕБ

КОЙ БАРНЕ ДРАГАНКАТА ГРЯХ ШИ ИМА. ТОВА Е ЕДИН МНОГО УМЕН И ВЪЗПИТАН ПИЯНИЦА. НИКОГА НЕ ОТКАЗВА НА БЛИЖНИЯ ДА МУ НАПЪЛНИ ЧАШКАТА...ХВАЛА

Тия двама "професори" са вонящи червени боклуци-пияндури. Срам за университета, че допуска такива отрепки да преподават. Тия двамата са за селската кръчма - от там да не излизат !!!!

Професор Драганов даже и пиян, няма да му изчезне умствения багаж. А този багаж е доста голям. А тези, които са го заснели и монтирали клипа, са много уродливи същества. За мен е пределно ясно, че те нямат да завършат СУ. Те вече имат други дипломи. Готови или ще им ги направят , някъде, на друго място. А за какво ще бъдат дипломите, те ще разберат, като им ги връчат.

ТВА ПО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЛИ Е...Я ПА ПРОВЕРИ

Не е ли време да си намериш жена?Ако можеш. Потруди се все пак.

Доста му е голям багажът, наистина! Както се видя - едвам го носеха този багаж. ;-)

Довечера смятам да протестирам срещу окупацията на Ректората от "ранобудните студенти". Мисля да се напия до пълна загуба на контрол за да им кажа абсолютно искрено какво мисля за морала на новите талибани. За целта съм осигурил бутилка водка - Финландия, за да няма обвинения, че съм агент на КГБ. Поканват се желаещи да споделят "протеста", като очаквам ако количеството алкохол падне под 300 гр/ човек да си направим партия за още. Матросовците с камерите да си заредят телефоните защото ще имат възможност да запечатат неповторими кадри, които Прокопиев ще им публикува незабавно. Място - градинката пред библиотеката, време - след залез слънце (да започнем от рано за да не караме доносниците да нервничат). Наздраве!

На един създаващ реален продукт са падат по 2-а чиновнници, 5-а доносници, 4 безработни и т.н. .... и всички викат "ДАЙ", че дори се имат за голяма работа.

и колко пияни насрани "професори"

Е, и какво от това, те не са ли хора? Ами т.н. ранобудни наркомани, ако заснемат и техните оргии, тогава какво? Тъпанари, а още по-тъпи са медиите, голяма новина, няма що!!!

Пияните професори са невинни! Виновни са студентите, които са ги омаскарили.Може и насила да са им наливали водка тези фашисти!

Това не са студенти, това са матросовците на "Капитал". За съжаление никой не им е казал, че войната приключи и те горките още се крият в Ректората и се правят на революционери. Наздраве, Тимуровци! Мястото ви е в Иран - там не се пуши и не се употребява алкохол.

В Иран не знам - там (след като им разширят халките) може и да ги пообесят заради употребата на дрога, талибанщината и нестандартната им сексуална ориентация.

по какво е "професор"? По пиянство предполагам.

Има доста пишман учени в страната, но тия двамата не са от тях. В един качествен археолог, например има повече интелект от колкото у 1000 ранобудни слушалки. гаранция! Между другото и аз го правя този номер, не не, нямам предвид дионосите (Боже Упази!), имам предвид това, като си снощен и още не си си лягал да кажеш че си ранобуден :)))

Събранието им продължило до 3.00 сутринта, щото те така саси свикнали. Към 3-4 папкат супи и други трезвета в алкохолния град.

Младежите, които размахват пръст и ни учат на морал търсят ползата от доносничеството. А дали вече не са я открили? Имам предвид години преди този случай, с който явно се гордеят?

Студентите били "паднали до нивото на преподавателите" си? Вие сериозно ли? Не трябва ли студентите да се стремят някой ден, евентуално, да се издигнат до нивото - духовно, интелектуално и всякакво друго - на преподавателите си?

Могат да се издигнат само до доносници - щатни, защото сега са си просто безплатните тимуровци на Прокопиев.

Наздраве на "ранобудните талибани"! Пожелавам им да не близнат капка през живота си и да не запалят ни цигара, ни коз! А между другото ако и аз бях обречен да чета лекции на подобни амбициозни идиотчета пиенето щеше да ми е най-малкия проблем.

Всеизвестен е факта, че Драганов е доказан алкохолик.Питам се как става така, деградирали хора от близкото ни минало да им се позволява да учат децата ни на морал и си отговарям - крещяща е нуждата от закон за лустрация, която да засегне и такива "професори".

Ранобудните vs ранопияните :)

centsche

Браво! Изхващахте ги! Браво, комсомолци! Така е по сталински! Разобличи врага с партиен билет! Обаче... Не виждам нищо лошо в това, когато човек има повод, да го отпразнува. В случая не е на най-подходящото място. Ако се приложи наредбата за автономност на СУ спрямо професорите, то същата трябва да се приложи и спрямо вас, окупаторите. Не може едни да се наказват, а други да се поощряват в отнемане на човешки права, шпиономания, подлоги на чужди интереси и лицемерие. Професорите ще си отнесат наказанието. А студентите, които си личеше как ги предизвикват в клипа? Така се прави, милички комсомолчета! Отивайте да целувате ръката на онзи, който ви научи да сте сталинисти като Берия. Браво , ибрикчии от класа! Не знаете какво е ибрикчия? Ама наистина сори! Това е човекът, ойто полива на господаря си, когато последният си мие задника след естествена нужда. Вече знаете!

Ало, долуподписаният, да сравнявате Ботев с Дражко е просто нонсенс.....

Жалка и унизителна постъпка. Явно най-големият проблем на страната е , факта че 2-а чичковци след средна възраст са пийнали, докато са се опитвали да направят творческа атмосфера. Науката освен всичко е и въпрос на талант и креативност. Бихте ли написали донос срещу Ботев, че се е напил в кръчмата преди да напише възвание към българският народ? Сега ще кажете - "не", но реално щяхте да сте първите в конака и с маразовски устрем щяхте да доносничите. Хора като вас могат да имат само една мотивация - личният келепир.

Е тоя същия като се появи по телевизията и започне да говори, да ни поучава, а той си е явно боклук.

И да бием и да паднем пак ще се напием.

Дочул си нещо от някъде, но не си го запомнил както трябва. Нямаш чувство за рима и ритъм.

Дражко Драганов е типичен комуноиден "професор".......

Раннобудните отишли да вечерят в 3 ч сутринта. Къде? Преди това заседавали >5 часа. Да продължавам ли? Или да питам откога български новини се превеждат на чужд език, при това не руски

Все повече се убеждавам, колко съмправ като ненавиждам от край време попове и преподаватели. При последните събития всички мои чувства се оправдаха и засилиха. Същото храня и към сегашните "управляващи"

Покварата идва от алчността и малодушието на доносниците, а те са на всякъде. В случая не само не се крият, ами очакват и овации.

Зад вратите на университета преподавателите и студентите са едно цяло.Стават и добри и лоши неща, не са престъпление. Да снимаш и съсипеш един преподавател е предателство. Национална черта е предателството и злобата.

Tи наистина си ранобуден глупак. Снимали са ПИЯН професор.Не какъв да е, не всеки професор, а това пиянде и дружките му. Как пият и пушат на работното си място. Университетът не е кръчма. Като им се пие, в София кръчми много. Какво са му предали на този?

Млък!

Двамата "професори" незабавано трябва да бъдат освободени от работа!!! Нима няма да се случи същото, ак начакник завари работници да пият на работното си място??? А тези двамата пият и пушат в учебно заведение, там където по принцип е и абсолютно неморално и некултурно такова поведение!!! И не разбирам упрекващите студентите. Нима повечето са доволни от живота, който ни осигуриха "управляващите", че са против протестите??? Разбира се, че опозиционните партии ще се опитат да яхнат протестите и може би са успели, но това не е причина да не протестираме, иначе се превръщаме в бездушно стадо, в такова, в каквото постоянно се укоряваме!!!

Двамата студенти, също трябва да бъдат освободени незабавно. Университетът не е техен за да се разпореждат кой да напуска и кой да остава. Има и други начини за протести - на улицата. Университетът не е място за политически игри. Призовавам за изключването на всички студенти организирали нарушаването на учебния процес.

Положението на тези преподаватели! Как няма да пият и да вършат пр. работи в Алма матер, след като си дават сметка, че това с което се занимават няма нищо общо с истинска наука и с положително знание! Обрзованието - Висшето, в целия свят вече не струва нищо, защото толкова много години (десетилетия) се преподава псевдо наука и откровени заблуди, за да се държи плебса в неведение на това, какво всъщност реставлява светът и кой стои зад онова, което наричаме реалност. Науката , която е преподава в у-ща и университети няма нищо общо с истинското знание. Особено т.нар. материалистична наука - най-голямата манипулация в човешката история! Теорията на Дарвин отдавна доказа своята несъстоятелност, но продължава да се изучава и да се счита задостовернвата теория за произхода и еволюцията а "видовете". Въпросът е кой има интерес от това? Именно отговорът на този въпрос представителите на академичвната наука отказват да дадат, и за да заглушат съвестта си се наливат и мърсуват в храма на знанието.