СЗО: Пушенето, алкохолът и затлъстяването застрашават Европа

Европа е с най-висок процент в световен мащаб на консумация на алкохол и тютюнопушене и над половината от жителите на континента са с наднормено тегло.

Обратно в новината

Коментари - СЗО: Пушенето, алкохолът и затлъстяването застрашават Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А също така затъпяването, мързела. И до къде ще доведе политиката на еврогейските толерасти?

Кой наричаше във форумите руснаците "алкохолици"?

да, време е за задължителни квоти и по тия въпроси... хахахааа

Това "точно под 60%" е много точно.Грешката е в рамките на 60%. Четете ли въобще какво пишете?

Да се забрани пушенето, алкохола и свинското. Аллах ак бар! Малко ислямизация ще ни е от полза. Има и други практически забрани, които биха заздравили семействата и биха повишили чувствително раждаемостта. А пък божия закон за лихвите направо ще ви вземе акъла.

а нещо по въпроса за отровите, с които тъпчете хората? нещо по въпроса за несигурното бъдеще, което на практика е един разбит живот (помислете за младежите, които са безработни и за тях бъдещето е преди всичко катастрофа)? нещо по въпроса, че наместо хората, пияни, тлъсти, надрусани и напушени вземат решения от тяхно име как да ги доунищожат? здравна организация ми били. нещо като еко-движение, което се вози във vw.

САЩ, Джихадистите и ислямизацията - водят Европа към СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!!!!!!

Добре че Хомосексуализмът и семейният инцес, които са законни ЕС ценности не влияят на затлъстяването.

Вие нормални ли сте бе,еврейски марионетки?Заливат Европа с джихадисти,а вие държанките говорите за здравословни проблеми!!!

Не се притеснявайте те мигрантите ще смъкнат процента на консуматорите на алкохол,защото корана им го забранява!!!

продължителността на живота в Европа ще спадне, щото ще има световна война. Тя започна вече.... Бежанците са налице... Военните огнища - също... Всичко се развива по план!

Точно сега се изцепиха от СЗО. Наистина, точно това сега ни е най-важният проблем ! Веднага се превключваме да го обсъдим !

Аз пък имам по-друг прочит на тази "новина". Доказан от статистиците факт е, че по-младото поколение пуши по-малко от по-старите , а с алкохола почти няма разлика, но все пак младите пият по-малко. Защо тогава е тази аларма? Но тук промоцията е по-различна - За да живете по-дълго не не яжте тлъсто месо (напр. свинско), не пушете и не пийте! А за да се намали повсеместно употребата на алкохол и пушенето - европейците да приемат слафисткия или по-добре - уахабитския ислям, забраняващ употребата!

американското ГМО вече дойда и в Европа - храната ще си каже думата. Населението се трови масово.

Тия не са нормални, само 11 литра годишно на човек? Че аз за два месеца изпивам повече.....

земи се стегни , пич , излагаш ни ! на мен дневната дажба ми е половинка гроздомицин ! ((ако не се заформи моабет , тогаз отива на литър-литър и половина) .

Краткият живот на следващите поколения няма да се дължи на прекомерната употреба на алкохол и затлъстяването, а на гъбената диета на Европа, с гъби от сорта "атомна-превъзходна"!

Живейте кратко, работете дълго, умрайте веднага след пенсия. Мечтата на социалния министър.

е, що пък веднага след, не може ли малко преди пенсия. що трябва да затрудняваш чиновниците да ти я смятат.

путкинството и путьовството застрашават Европа. С тези абсурди с правата на жените мъжете стават геьове, жените - лесбийски с откраднатото от сглупилите съпрузи и чакаме мюсулманите за да се раждат деца, щото с лицемерна добродетелност и фалшива хуманност поколение не се отглежда, особено в смисъла на "Отца и сина и Светия дух"!

Да живее пенсионната реформа!65 години?Кой ще ги доживее?Защо крадат парите ни?Нека парите се прехвърлят поне на...децата ни....Дали сме ги с труда си!!!И със здравните осигуровки е същото-кражба....

Най-честото заболяване ще е - "СРЯЗАНА ГУША". Причинителят на тази болест усиленно се заселава по земите Европейси.

На фона на това което става в Европа, този проблем, май е най-малкия. Опит за отклоняване на внимание чрез някаква статистика.

Да, за съжаление е така. А, защо? Задаваме ли си въпроса, че първо беше премахнато селското стопанство и всички структури около него. наложиха ни ГМО да папкаме , за да ни огоят като прасета. Децата освен заведенията не ги виждам на друго място. Защо? Няма работа, не ги ангажират било бригади, работа и какви ли не занимания, свързани със закаляването на един човек. А, то МЕДУЗИ. И ще става още по жалко. Язък за тази нация. Да живее велика АМЕРИКА, КОЯТО ПОСЛЕДВАХМЕ

Ураааа, и аз тайничко хранех надежди, че точно педераслъка, алкохола и цигарите ще я затрият тая Европа, а не ислямската бежанска вълна.

С една дума .... ГЛУПОСТИ. Европа има други проблеми които могат за трети път да я подпалят от главата до петите.Тогава наистина ще живеят по-кратко и дори ще изчезнат само за миг няколко поколения.

NADIA

Сега вече ми стана напълно ясно защо пълнят Европа с араби. Те не би трябвало да пият, пушат, затлъстяват(няма свинско) щото Корана им го забранява. Сиреч, ще пестят пари от здравни осигуровки.

Никой не пие повече от руснаците, никой не може да ги настигне ! Тези пият повече алкохол, от колкото ние вода.

Ядем лайна в буквалният смисъл на думата , затова дебелеем . Пием защото не можем да си позволим по смислено забавление . Колкото до цигарите , вече и те са на нивото на храната . Но ги пушим заради измамното усещане че ни успокояват и ни предпазват от лудост . Лудостта на нелепото ежедневие , където изненадите са само не-приятни и единственото място на което се отърсваш от страховете си е дъното на бутилката .

Животът има смисъл, трябва да го намериш.

НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЕВРОПЕЕЦА Е ВЪРХУШКАТА НА САЩ!!!!!!!!!!!!

и върхушката в Кремъл сополанко!

Жалко че за БЬЛГАРИЯ не важи.

По добре да умра от цигари и алкохол след 20г. отколкото от атомна бомба веднага.

"засега очакваната продължителност на живота в Европа се увеличава, както и че континентът следва тенденцията за намаляване на случаите на преждевременна смърт" Сиреч, въпреки (а може би благодарение на) 'апването, пийването и фасовете ние сме по-добре от мнозина други (африканосите тичат насам) ! Нека напомня, че тютюн се пуши доста от преди скотовъдството/млекодобива (находки във 'фараонски' Египет), т.е. нагодили сме се по добре, отколкото напр. към млякото (на 1/3 от хората не им понася). Та, угаждайте си- полезно е ;-)

Глупости !!! Най голямата заплаха за Европа са русофилите !!! Могат да издържат без храна по 30 дена - само на топла вода с по един потопен и изваден картоф - нещо наречено борш...

Баси наглата еверйска организация. Кой влоши качеството на живота?! Световните корпорации и банкери,за да могат да наложат диктатурата си. Убиват ни с ГМО, с Е-тата в храните,пестицидите в зеленчуците и плодовете, с стреса,който ни формират, с лошото качество на въздуха,климатичните оръжие,които влияе на организмите ни, с вирусите,които пускат,за да ни намалят имунитетите...И понеже за психопати извратени след като ни разболеят, ни обират парите докато уж ви лекуват, но не ни лекуват просто ни обират за последно.

Ислямът застрашава света.

И заради тези простотии от ЕС ни "набутват" с мюсюлмани/според Корана би трябвало да са трезвеници/!?!?!!?

Трезвеници, които масово пушат опиум и хашиш.

Най-голямата заплаха за Европа са масовото опростяване до най-високо ниво ,новите "ценности" и отрицателния прираст ,прииждащите вълни от араби и африканци ,които ще приключат с Европа по-рано от колкото това могат да направят -алкохола ,цигарите и наднорменото тегло !

Стреса е главен виновник. И понеже е малко за съвременния човек го допълниха с "розовото" бъдеще за Европа и с перспективата за война.

А пък аз си мислех, че са нашествениците, ТСВ и ядрените бомби! Как път досега не съм разбрал, че е нещо друго?!

Тия отдавна живеят в някакъв свой измислен свят.

Опитват се да ни кажат, че само в исляма е спасението- нали там пийене, пушене и мазни храни са забранени!

ВСички световни, европейски и сащ нпо-та да се ликвидират. Но тоа ще го направят тези,които сега се заселват. Или Господ, дано вече идва краят на света, то не е 21 век, а някаква психо манипулация от преди много ери.Доказахме, няма 21 век има едно и също - мръсни идиоти,които затриват хората без война

не се разрешава ефективно лечение за болни и умиращи защото това заплашва интересите на здравните концерни, а работата на тези боклуци от сзо се изчерпва с внушенията, че хората сами са си виновни.... Гнуссс, гнуссс и пак гнуссс.......!

zooamigo

кемтреилс, отровни ваксини, отровни храни, ГМО ... мога да продължа

Вече ще живеем колкото ни определи правителството. Само докато сме изгодни на държавата, след това - дузпата.

СЗО да се сезира относно огромния стрес, който хвърля върху европейците тъй наречената "бежанска вълна". В умерени количества нито цигарите, нито алкохолът са чак толкова вредни. Освен това, от тях човек винаги може да се откаже по свое желание. А как да откажем принудата да приемем и търпим чужди на нашия свят пришълци? Мен това ме стресира много повече от други вредни фактори.

Tези данни в съчетание с напиращата ислямизация не предвещават нищо добро. белият човек е на изчезване.

Кога Ислямския съюз ще забрани и коледното прасенце, което обижда вярата на нашите нови господари?

100 пъти се дава тоя пример, ама дядо умря на 90г, лулата с качък не падаше от устата му, шишето с 60 градусова ракия вечно беше в пояса му, закусваше с вино и пръжки, ама храната му беше чиста, въздухът-чист, никога не е зависел от часовника и шеф не е имал, с личен лекар не се е разправял и нямаше телевизор, да го дразни ката ден. И най-вече вместо фитнес и анаболи ползваше една голяма мотика. Та затова....

Abu Talib

И най-важното, нямало е Горби, който да му пробута криминална перестройка?!

Живота ни е застрашен също така от: - дишане; - чиста природа; За наша радост си имаме: - управляваща паплач - бежанци; - мургави сънародници...

А по следващото въобще няма и да се роди. Ах, да, забравих бежанците. Те могат да спасят положението ...