Условна присъда за проф. Драганов за шофиране с 2,44 промила

Софийският районен съд осъди проф. Драгомир Драганов на 5 месеца условно с 3 години изпитателен срок, след като отново беше хванат да кара пил.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за проф. Драганов за шофиране с 2,44 промила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

goose

Дано следващия път, като се качи пиян, на пътя му да попаднат точно роднините на съдиите, съгласили се с това споразумение!

Abu Talib

За да има престъпление, трябва да има нанесени щети.Така повелява чл.9 от НК. Иначе е формално престъпление, когато няма нанесени щети и не е подсъдимо.Той има пълното право да се позове на този чл.9 и ще спечели. Нормата е калпава, та затова следва да се отмени решението.Шофирането доскоро беше административно нарушение, сега му измислиха друго амплоа на това шофиране в пияно състояние.

Този кретен отдавна няма капка мозък. Не трябва никога повече да сяда зад волана. Но прокуратурата и съдът гъмжи от подобни боклуци. Няма да го оставят в беда. Падам, дръжте ме, другари.

...защото е комунист и затова пие,така ли?А другите,поради каква причина ходят пияни от сутринта и се декизирват с черни очила,за да не им личи...?

Чичковите червенотиквеничковчета! Дънят ли се чичковите червенотиквеничковчета? И едно време се дънеха и пак им покриваха издънките!

Чугуненият червен мозък Драганов е нагъл до безумие и ще му е таман да влезе в затвора. Но там ще лъже, че го вкарват заради комунистическите му възгледи,които не се нравели на партийното ръководство на кораба майка. Всичките тия хубостници повтарят делата на дядовците си в даден момент от живота и стават таман като тях.

Криво седи, право съди магистрат стар не мирясва в Драгалевци историчар! Не е луд баш като други от селото - носи книжка БеСеПарска в бельото. Рано утром дрът професор почва в двора, пие малко, но го хваща таратора. Дойде пладне, а професор не почива, уж не пие, а пък все на зле отива. Падне вечер, дрът професор не престава - на студенти - окупанти мир не дава! Криво седи, право съди магистрат стар: "Дай 100 гроша, ше те скрием БеСеПар"

Айн, цу цвай, цу драй, че опять! Колко пъти!?? Бах тоя таратор! Бах това правосъдие! Бах и тази държава, дето има такова правосъдие!

ДО TheBeast-ВСИЧКИ СА ДОЛНИ КОМУНИСТИ,ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАМ.

И Светльо Витков ли :)

+++

Комунденце. 100 грама водка с мааалко тараторец, и ето кво станА. Айде яж пак таратор после...

Ей, опасно нещо бил тоя таратор!

Човек който сяда пил зад волана си е човекоубиец.

е станал комунист е станал човекоубиец. Останалото са детайли - пие като руски пролетарий и е безотговорен като Бог из тая пуста земя!

Браво на българския съд! Винаги съм вярвала в неговия професионализъм и безпристрастност ;)

Повечето професори от Софийския университет са такива алкохолици.Жалко, че на такива пияндета сме оставили децата ни да обучават.Авторитета на българската алма матер явно постепенно се удавя в алкохол.

ПОЗОР!!! Позор за правосъдието му - на потенциален убиец - за втори път хванат - и то с 2.44 промила - УСЛОВНА присъда ???!!! А книжката, а глобата, а колата???!!! СРАМ за съдиите!!!

Вуйчо, толкова работа върши пробацията за чугунени мозъци като този. Комунистът не си взима поука, защото е наследствено беден и прост.

КОГАТО присъдеите започнат да се излежават без разлика кой е нарушителят, ще настъпи върховенство на закона в БГ. за момента, ако мен питате - СЪСЕЛЪТ е също за затвор НЕЗАБАВНО!!!... И С ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!

Това пък какво общо има със случая?

ДО TheBest-КАЖИ МИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ?

Избери си :)

Идиот, кара пиян- в затвора!

Няма толкова затвори в Б-я

100 лева глоба... това печатна грешка ли е?

Вижте сега, другарят не е пиян, само е развеселен. При него всякакъв резултат под 4 означава, че е трезвен по неговите стандарти. Само дето ми се струва, че по-непрофесорни и по-некомунистическогадинни граждани, сгащени с доста по-нисък резултат, изгоряха с доста по-големи присъди, и то без рецидив...

ЗАЩО УСЛОВНА?! за да се учим от него ли?!лайната са нескончаеми в прокуратурата....

Е, и какво, ама нали е професор, пък и ляв, аууууууууууу Аман от евтина пропаганда и помия, оставете и за другите, които ни докараха до пиянство и отчаяние! Няколко дни го търкаляте и какво от това. Аа, да, предизборно!

престанете да наричате това дърто пиянде професор ! По какво е професор ??? ПИЕНЕ НА ЛИТЪР ВОДКА ЛИ ????

Да живее българският съд - най-справедлив в света:-)))) Абе граждани съдии, е какво да каже човек? Яд ме е, че живея в такова време - процеси пледоарии и тути кванти. Тоя е такъв тип и с такова поведение, че на условната присъда вече и се хили ...По-добре беше 30 неокастрени тояги на гол задник. Е това се не забравя.

На този още 1 път е трябвало да му отнемат книжката завинаги !

Драго, Драго, леке си беше още в курса. Нахален и циничен. Но няма само черно, беше и забавен и повече устат отколкото мръсник. Тъй че накрая малко, но си плати за някои неща. Знам мислиш се за герой, във факултета се майтапиш, но не мисли че преценката на колегите е положителна.

Това деде направо ме кефи , като му бяха взели книжката твърдеше че може да кара един месец докато му излезе постановлението , нищо че има само лична карта и акт и маи и тогава пак беше пил таратор и нещо друго .

ЗАТОВА НЕ ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ. НЕ ЖЕЛАЯ ТЕЗИ ПИЯНИ КОМУНЯГИ ДА СА НА ВЛАСТ.ЧАО БЪЛГАРИЯ.

Ами гласувай срещу тях ! Само така няма да са на власт !

И как да стане това,като гестапото ги разхвърли по всички партии,включая и новосъздадените,че си осигури и "независими"??!!!.......

Друга ми е мъката. Виждате ли какви хора - пияници и лъжци, рецедивисти ни управляват - беше депутат, а още по-лошо учат децата ни.

Дайте му и златен талон на човека...това щего стимулира и мутивира....за по нататък:))

мУтивира хахаха-мутант си ти мутант...

Връзки еййййй...това му е майката в мръсната държава България...плюя на държавата ти и хората в нея....всичко е помия...щасливци са само глупендарите в нея...

Умотана държава с лъжи като с паяджина.Нямало връзка пиянството му с пенсионирането. Вие ако сте идиоти ние не сме, не ви вярваме.Защо нямате достойнство.

Едно възможно решение на проблема на кратко.Ако юнака("професор") предизвика нов инцидент в зависимост от щетите които са причинени, потърпевшия(при бъдещия инцидент не дай боже) да потърси възмездие от съдията издал настоящата присъда.Ако ви прави Печатление по горе съм написал "в зависимост от щетите които са причинени" което на БГ език означава при смърт на потърпевшия(недай боже) при новия инцидент(пак не дай боже) заинтересованите при случая си намират съответния магистрат и му причиняват същото.Без да им пука.Така с едн замах ролята на парите(които в случая са изиграли роля при произнасянето на настоящата присъда) се свежда до нула.Щото всеки следващ магистрат ще бъде доста по Фнимателен гат издава присъда.Се пак парите макар и хубаво нещо имат смисъл ако си жив нали.Съвсем просто е.

В подкрепа на казаното:Известно е че съдебната система на САЩ е най добрата,и тя наистина е добра.Що ли пък.Е ми щото хората там(а там наистина са хора а не говеда както някъде другаде) при несправедливост са си решавали сами проблема.И този експириънс е научил хората в САЩ че по добре за всички все пак да има справедливост.И съдиите Фнимават кво правят.Сега абсолютна такава няма(СПРАВЕДЛИВОСТ) но все пак в някакви разумни граници ТЯ СПРАВЕДЛИВОСТА(с две "Т" е правилно) е задължителна иначе става както е тук а също и в модела по който е направено тук.Досещате се че става дума за русия.

проста като са го хванали е бил тръгнал да пие и е бил трезв (на минимума си) - както се казва - аман от полиция!, не мое да се накъркаш свободно ....

Ето това е лицето на комунетата - професорът станал такъв поради своята партийна принадлежност.А пък беше и депутат. Виждате ли как се увеличават промилите. ?,%% - това не става от една водка. Лъжец като всички комунисти. Не човек, а желязо.Веднъж пръснал шпрей, друг път само паркирал.Абе хора без достойноство.

В България закона не е еднакакъв за всички. Някои все са привилигировани. Това не е държавата, за която се е борил Левски.

Е един път хванат с 1.56 , втори път с 2.44 и сега какво да очакваме трети път убил човек! Тогава вече каквото и да постанови съда ще е все тази! Какво като е професор , да не кара пил!

ДРАГАНОВ,... НАЗДРАВЕ! :)

Условна присъда за проф. Драганов за шофиране с 2,44 промила Не знам, дали този човек си дава сметка , че животът му е бил пълен провал.

А твоят пълен успех ли?

Драганов,потърси помощ,примерно в Анонимни алкохолици.

е как анонимни , бе , нали всички го познават :):):):

Какво щеше да каже Шекспир ако беше жив? - Аз нямам какво да кажа.

Трябваше да осъдят един алкохолик, за да може да го пенсионират като професор. А в икономическия колко пияници чакат и те....

Наздраве, пич. Ясно ми е, че няма да спреш с пукницата. Най-вероятно вместо спрайт ще ти сипят водка. Всичко е в ръцете на късмета ти дали ще те хванат по времето на изпитателния срок.

Този е то групата на ПийНяците: "...и един дойде от тука и...". Личи си му по физиономията. Сега да почерпи, че се е отървал леко:)

ЕТО ТАКОВА Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНДЕТА... ПИЯНДУРСКО, ЛЪЖЛИВО, ГНУСНО...

Евала, продажни мухльовци в тоги! 2.44 промила за мъж са МИНИМУМ половин литър концентрат. УСЛОВНА И СТО ЛЕВА?!? 1.Санкции по Закона за движение по пътищата. 1.2 Наказва се с лишаване от право да управлява МПС за срок от 1 до 12 месеца и глоба от 200 до 500 лв., който управлява МПС с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 промила до 1,2 промила включително, установена с медицинско изследване и/или с техническо средство - дрегер. Когато нарушението по предния абзац е извършено повторно, наказанието е лишаване от право да управлява МПС за срок от една до три години и глоба от 1000 до 2000 лв. *

Дааа, нисичка му е глобата от 100 лв. Да не би ДИР-а да са изпуснали една нула... Освен това е ясно, че професорът си е алкохолик и има проблем - защо просто не му приберат книжката за винаги...

ТЕ КОМУНДЕТАТА В БЪЛГАРИЯ СА НАД ЗАКОНА... ОТДАВНА КОРУМПИРАХА СЪД, ПОЛИЦИЯ, ЧИНОВНИЦИ. ТОЗИ МУХЪЛ ВЕРОЯТНО Е КАРАЛ ЯКО ПИЯН.. "В ИМЕТО НА НАРОДА". КОМУНДЕТАТА ЛЪЖАТ, КРАДАТ, ГРАБЯТ И УБИВАТ ВСЕ "В ИМЕТО НА НАРОДА". НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ГИ ТЪРПИМ.

Този боклук трябва да е в затвора. Боклуци са и съдиите, произнесли присъдата. Боклуци са и червените отрепки.

И защо условна присъда?!!! Винаги аршина е двоен!

Професора е голям тарикат и мазник.Всеки път оправдания,и прошка,докога?Чакате да изтрепе някой на пътя ли? Не разбраха ли,че щом 3 пъти е шофирал пиян,пак ще го направи.Не условна,а затвор трябва за такива безотговорни като него!!

Леко се размина, ако имаше забрана на пие, щеше да умре от треперене.

Българската съдебна система ме кефи!!! ЗА ВТОРИ ПЪТ го хващат пил да кара и само 100 лева глоба, като при условие че по цяло чудо няма жертви. ДА СЕ КАЧИШ В КОЛАТА ПИЛ И ДА КАРАШ ТРЯБВА ДА Е РАВНО НА ТЕРОРИЗЪМ НАЙ-МАЛКОТО ИЛИ НА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО АКО СТАНЕ ИНЦИДЕНТ. НО В БЪЛГАРИЯ ДОРИ И ТОВА АКО СТАНЕ ТЕ ПУСКАТ СЛЕД ТОВА УСЛОВНО, КАТО НА ГЕРОЯ МАКСИМ НАПРИМЕР....

асолютно!!!!! по този начин сигурно всички мутри и половината други шофьори ще станат терористи,защото няма никаква дисциплина по пътищата,а да не говорим за пияни пешеходци,които пресичат неправилно и създават опасностти по пътищата