Пияна учителка без книжка предизвика катастрофа

Пияна шофьорка без книжка катастрофира снощи в столичния квартал "Младост". Жената била детска учителка с повече от 20 г. стаж.

Обратно в новината

Коментари - Пияна учителка без книжка предизвика катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да си представя на какво учи децата - правилата са за някой друг, не за мен!

С три промила, при това след такъв алкохолен коктейл, 55 годишната даскалица се е прибрала по софийските улици без да се шибне някъде или да помете някого, браво! Браво, защото други и без да са пили правят значително по-големи от счупен стоп и ударена бпроя бели и направо помитат хората по тротоари и спирки! Това ми звучи като разказваната като виц случка дето катаджиите търсели обрзацов шофьор за да го наградят. След много усилия накрая видяли един дето стриктно спазвал всички знаци, ограничения на скоростта и подавал съответни сигнали за промяна в посоката на движението си, та за това тръгнали след него и влезли дори в двора му, но не могли да му връчат наградата като спрял, защото когато излязъл от колата мъртво пиян се свлякл на земята и веднага заспал! Е, та тази даскалица е била поне будна и ако не са били кукитеполицайте нямало е и да буйства, а щяла е да си плати за дяволията и край.

За учителка не може?????????? а за депутати,министри,съдии,прокурории мутри може ааааааа!!!!!!!!!

и учителите са хора бе. На мен ми е обидно - аз като чиновник да не съм нещо по-малко от учител. Да си родител е повече от това да си учител. Повече от 80% от тези които карат пияни, без книжка и пр. са родители.

След 20 години даскалуване всеки може да изперка. Това са си 20 години на мизерна заплата и всекидневни срещи с малки и възрастни идиоти.

Защо при някоя новина трябва да се акцентира върху произхода, професията, образованието или някакъв друг признак на този или онзи? Защо трябва да има изисквания за лекари , учители, полицаи, чиновници и т.н. а за обикновени граждани не? И като се подхване едно плюене, че например полицаите са виновни за ширещата се престъпност, че учителите са виновни за масовата неграмотност на децата ни, че лекарите пък го отнасят за нашите болести и т.н. А нашата вина и отговорност?

Аз не знаех, че професията ти определя колко алкохол да употребиш. Иначе се досещах, че учителите по много причини не ги смятат за хора. Но вместо да я оплювате, се замислете в какво са я превърнали за 20 години вашите деца. Ама винаги е по-лесно да скочим на влака на общественото мнение без да мислим за къде отива и къде ще ни стовари този влак.

Ставаха,детски учителки...

Личи си, че не си ходил на училище.

Какво значи да не става нищо. Тези, които станаха нещо, и ги пускат сега по биг брадър, те ли да са ни идеал в живота?

стига сте плюли без повод. Жюрналята пак не са си подготвили урока и пишат без да са разбрали. Жената е била детска учителка, но вече не е! Тоест тя е БИВША учителка. Така че спрете да я уволнявате и да се вайкате какви са учителите, щото ако си видите децата - те са 10 пъти по-зле. От малки започват с бира, водка, наркотици,... и .т.н

какво ли е да работиш МОПДЕРАТОР? идва от МОП ДЕРА ТОР МОП - Парцал с дръжка, ДЕРА - глагол Дера, ТОР - Гов.на ОДА ЗА МОПДЕРАТОРА МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, тук да трия имам власт. Сутрин рано като стана, бързам МОП-а да захвана. И от нощните гов.на, не оставям ни следа. На умниците не спали, дет'са форума ос.ра.ли, аз устите ще запуша, Тор-а, ми дойде до гуша. Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.Прас.

Уж хора с ценз, а такива глупости да вършат. Дали пък и по изборно време бъркаме, като ги мислим за умни и слушаме гласовете им?!

Ценз се дава за придобити знания и умения в една определена област. За поведение и морал никой не издава документи, те са безплатни и затова всеки е свободен да си злоупотребява с тях на воля.

Ето това представляват учителите на децата ни! Алкохолици и престъпници на държавна заплата!

Ми остави си децата на нарко дилърите и на мангалите.... Там може и да е по-добре...

Докато има толкова умни, колкото си ти, пропагандата с лесно омаскаряване ще цъфти и връзва по нашите земи! Не можеш и нямаш право да поставяш всички под общ знаменател! Постарай се да ти се изясни, защото ми е омръзнало това овче мислене на масите!!! Хайде напъни се малко, та да повдигнем средното равнище най-после! И ме разбери правилно: Не ме дразни личното ти мнение! Дразни ме факта, че повечето мислят като теб (мислят си че мислят)!!!

БРАУС ХАНЪМ! АФЕРИМ МАШАААЛАА! Същата си като мене ти си без книжка, пък аз съм без никакъви квалификация, документи, стаж и опит в образованието! Браус БЕ ДЖАНЪМ ей тва е ЕВРО ПОЛИТИКА!

Тази пияна жена ще си понесе наказанието, но трябва да осъди журналистката и телевизията, защото нямат право да я снимат без нейно разрешение. Горните използваха безпомощното и състояние и решиха да я използват за запълване на ефирно време. Иначе наркоразпространението и убийци ги снимат в гръб или с качулки.

тази престъпничка трябва незабавно да бъде уволнена и да плати всички щети, а не само да се измъкне със смешната глоба от 200 лв. можеше да убие човек докато е карала пияна, без книжка и без шофьорски умения, а отгоре на всичко се е държала просташки с органите на реда. и това ми било "учителка"!

бе я направо да я обесим , а ? плужек

Абе можеше, ама да можеше и тебе да уцели, че да ни отърве от простотията ти, ама на.. тя само на калник и стопове сметката видяла.

Рекордът й не може да се признае, защото тя де юре не е шофьор. А както се оказва и де факто не е. Просто една пияна коза се е повозила на кола без придружител. Жалко, че децата ми пораснаха, щях да бъда щастлив да ги поверя на такава учителка.

Пияна учителка, весели ученици.

бе как ги мерите тия промили бре ? ас съм 80 кила дърто пиянде , кило ракия си смуквам за комка и докарвам до 1.85 по два различни дрегера . тая буля колко требе да е изсмукала ?

Учителите ли са на нивото на учениците или учениците са на нивото на учителите ?

Учениците са на нивото на родителите и !

... на родителите си !

В бившата столица и настоящ бардак София всеки рекорд е предпоследен.

Пише "учителка", а не калугерка.Като е учителка, няма да кара на пост и молитва-празник е,изкефила се е .И не всеки може да паркира лесно ,какво толкова.Най-важното е да няма жертви.По селата циганите карат и без книжка,и пияни ,и по12 човека в таратайките,но за тях мълчим,интегрираме ги.А учителката да я убием.Ай стига де, всеки е карал на по 1-2 бири,какво се правите на светци.

Ее , разгеле , един адекватен коментар ! Привет УУ важаеми ! Се навъдили моралисти - страх да те обвземе ! Ами пийнала си един път жената , кво толкоз ? Или да цитирам Иисус ? А че не е пияница - то е ясно , толкоз промили достигат само спорадично пиещите . . Аз като професионалист в занаята , стигам 1,9 от литър карнобатска или 2,2 след литър карловска . Ама аз съм професионалист . Ей-с'я съм на половинка карнобатска , само за уточнение .

Никой от нас не е застрахован и не знае в каква ситуация може да попадне. Живота поднася изненади. Народа го е казал: "Голям залък хапни, голяма дума не казвай".

общовойскови вариант : голям го лапни , голям недей да вадиш !

Увеличете и заплатата, лекторските, купоните - да си купи качествен алкохол и дайте и 180 дни творчески отпуск всяка година за изтрезняване и гледане на сериали. Учениците по - добре да се образоват сами!

защто не се научим от евреите те не са по прости от другите .в израел при нарушение може да те проверят за алкохол или за дрога аку си употребил алкохол или дрога то ти прибират свидетелството за мпс за цял живот.нямаш право на ново да караш и курса.а така да спират за алкохол няма никога не са правили проверка за алкохол мисля че това е най доброто решение което знам .а колкото до тая учителка директно в затвора нищто нея извинява отдавнв трябва да има закон за тия дето нямат книжки или фалшиви книжки то да има присъда от5 до 10 години мисля само тогава щте има някъкъв положителен резултат против нарушителите

А защо да не вземе пример от Испания, Франция и др. цивилизовани страни, ами от Израел? Защо да не вземем пример от Саудитска Арабия? Нямаш отговор. Просто играеш по свирката на КАТ, които все се стремят да тормозят шофьорите и използват подобни на теб за насаждане на омраза към тях. Защо пък да не се смекчи наказанието за употреба на алкохол щом и детски учителки прегрешават?

ПИЯНА ЖЕНА, ВЕСЕЛА КЪЩА И СЕКС!!

Каква Дама бе, хора! Това е бял боклук, който въспитава децата ни! Замислете се малко! Срам и позор...

...въЗпитава...

Не я съдете толкоз строго - това са грешките на младостта.

Пияна жена е нещо страшно. Преди години приятел полицай ми разказа, че в малките часове на ноща спират силно криволичеща кола а вътре някаква наточена мадама. Пияна до козирката. Дават и дрегера а тя се съблича дибидюс и им заявява, че иска други неща да духа.... На сутринта като изтрезняла задавала тъпи въпроси от сорта аз какво правя в ареста?

А пиян мъж нещо прекрасно ли е? Или на мъжете всичко им е разрешено - отива им някакси.... Пълно е със сексисти тук! Едан пияна жена на хиляда мъже и всички се изписаха ангели небесни, ахкайки от възмущение!

Спокойно няма да кажа коя си, защото и аз незнам. Полицая като разказваше ползваше думата "мадама" вместо име, споко в анонимност си. :)

144 или 81 .во . ???

Друго щеше да е ако заглавието беше: Пиян джихадист (журналист - папата не прави май разлика между тях) с книжка катастрофира снощи в Алепо (край "Алеко").

Редно е да не се допуска жените да управляват автомобил, а пияните жени - съвсем!

Гледахте ли я в новините? Ето ви един цитат: "Това беше ебати готиното изпитание...Бууум и в съседната кола"

Ето ви още малко от нея: "Аз съм Анджелина Джоли и се развеждам с Брад Пит", "Ай махай се оттука, ма ..."

не пипайте жената! след като сяда да кара с 3 промила алкохол в кръвта, значи е напълно подходяща да обучава българските ученици. тъкмо ще си говорят как се прави дрифтинг в нетрезво или дрогирано състояние

Редно е да я уволнят и никога повече да няма право да практикува учителската професия! Това е срам за тази професия!

Ако нея я уволнят, то пияните депутати трябва направо да ги застрелват на място:)Не я оправдавам, ама и 200 лв. глоба е меко наказание...

пропускаш и присъда от 1 до 3 години, ако е с чисто минало - условна. личен опит (не се гордея с което).

Следващия път като се кефите ,че някой с мотор се е пребил,погледнете се на кво приличат повечето от вас-пияни боклуци

тя от хубаво няма да пие ама поне да не застрашава живота на другите хора! кои знае какви проблем си има!

има специализирана помощ-психолози,психиатри,банки,групи на пияните анонимници,групи на старите незадоволени парясници и прочие.....

Просто една пияна жена! Не е първата, не и последна. Можеше да е лекарка, социоложка ,психоложка и т. н. Но се оказа учителка. И какво? Да линчуваме всички учители, поставяйки ги под общ знаменател. Просто съответната госпожа да си носи последствията . А, че наследниците ни са невъзпитани, арогантни, агресивни и мързеливи е виновно на първо и последно място СЕМЕЙСТВОТО. Но де ГО ??????????? На второ място лошия пример на обществото ни......

морала на българския учител е проблема.....,този столичен учител е еталон за трезвеност,морал спазване на законите,истинското название на такъв учител е-криминал,че този учител снощи можеше да прегази с колата си някой свой ученик!

Училището, учителите на трето място като значение за възпитание на децата ни.... Естествено тази жена няма място в училище, още по-малко в детска градина.

Вместо да обобщавате едва ли не за всички учители можеше да и споменете името.

Че защо? Нека простаците, дето са "набрали" на бившите си учители поне малко да се "кефят". Щото, заедно с тоя, дето писал и преправя вече няколко пъти "новината", са от един обор, пардон, отбор. Отбора на простаците...

възмутени сме цялото семейство,включително сина ни второкласник в столично училище,че един учител,който трябва да е безупречен морал се е напил като кирка,извършил е поне няколко престъпления-кара пиян/с 3 промила,без книжка,извършва ПТП,оказва съпротива при арест/Според нас въпросната жена трябва незабавно да бъде уволнена,и да изтърпи ефективно присъда съгласно НК,учителят е пример за подражание,сега ако тази жена бъде наказана с глоба,излиза,че законът толерира пиячите на мастика,водка и бира да карат пияни и без книжка,да са потенциални убийци на пътя,а утре след кутия аналгин пак да учи децата ни на европейски и народни ценности!Позор!

Съгласен съм, но това за еврогейските ценности не ни го пробутвай, там също карат пияни и друсани.

pinokio

не си наясно просто какво учат децата,затова пишеш клишета

Четох до лъжата "... извършила е три престъпления..." Нарушенията и не са престъпления, освен в измисления ти свят. Следователно служиш на някаква скрита цел, не тази на справедливия гняв.

Ми то грамотността и общата му култура са на елементарно ниво. Какво може да се очаква от подобно "семейство"...

Професионалист: "...и обясни, че е пила водка, мастика и бира."

Мдааааа..... Заглавия които помагат на "глобализаторите" да ни предубеждават и да разделят и владеят!! Да ни отвличат вниманието от истинските проблеми и свинщини и да се занимаваме,не с извора на падението,а със "страничните действия" предизвикани от него.... "Пияна учителка кара кола".... "Българин хванат да продава бебе"..... "Гръцки сиртакаджии".... "Циганин краде"....... "Българи в яхта превозваща наркотици"..... "Арабин се държи агресивно крещейки "Алах Акбар",защото сметката му била висока в ресторанта"..... Да,истински случай,използвани обаче така,че да карат хората да се мразят превантивно,на признак "пол","възраст","религия",етнос","националност"...... Демек,за всички нещастие не е виновна политиката на "световните управители" - те са "пичове"!! Просто отрепете българите,учителите,гърците ,българите и циганите с арабите и всичко ще бъде наред...:):)))) А,всъщност,истината е друга и по - проста!! Всяко стадо си има мърша....било то "циганско","българско",гръцко","американско" или "руско"!! Не оставяйте злобата да ви овладее - това им е целта!!!

100% Е ЧЛЕНКА НА ГЕРБ ИЛИ НА Р.Б.! АБЕ,НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА СМЕ СЛЕД СССР И ЕДНО СЕЛО ОТ КИТАЙ!!! ВСИЧКО ГО Е УДАРИЛО НА УУУВОЛНЕНИЕ!!!

"Пила водка, мастика и бира" Как може да смесвате алкохол по такъв начин..

Какъвто министърът на просветата, такива и...

Следващият път пишете : -неграмотен циганин -корумпиран съдия -прост мин.председател -необективен журналист блюдолизец ...

Заглавието е тенденциозно и дискриминационно срещу учителите в България и насажда убеждението , че едва ли не всички учители карат колите си пияни ! Ако нарушителя беше циганин съм сигурен , че това нямаше да бъде упоменато .

И при това, при извършване на нарушението, вече не е била учителка. Явно някой от драскащите "журналисти"иска да си отмъсти...

Дори и не подозираш колко по-коварна и разрушителна е целта на стоящите в сянка кукловоди , на които слугуват нашите журналисти ! Целта е една единствена ! Разруха и разпад на обществото и народноста в България ! Повсеместна циганизация и ислямизация ! Унищожение на българските корени из основи !

Значи ако Обама се друса и ходи с незаконен пистолет всичко е наред, щото така правят и другите негри, така ли? Обаче ако по медиите съобщят, че президентът на САЩ се друса, това е двоен аршин според теб! Не става така, всеки трябва да бъде съден спрямо позицията си в обществото и последствията, които имат действията му! Ако искаш да си нещо повече от неграмотен циганин, ще се държиш като нещо повече от неграмотен циганин. А учителите са отговорни за обучението и възпитанието на децата. Какъв пример може да бъде учител, който предната вечер децата са видяли по новините да се търкаля по земята и да псува като каруцар?

На тая, позицията й в обществото вече е пенсионер. Учител е била, вече не е...

Ами такъв пример ,който е докарало не само тази бивша учителка ,но и много други ,възпитани и нтелигентни хора в България ,да стигнат до това положение в отчаянието си и безспереспикнвста на живота си в страна ,управлявана от 25 години от нискочели мутри ,пребоядисани червени партийни секретари , банкери -бивши сервитьори ,и каква ли не остолнья сволочь ...

sawo

Дано не си учител, защото логическото ти мислене хич го няма. Учител е професия, а циганин - не. Затова и не се упоменава раса или етническа принадлежност, а професия не е дискриминация да се напише, когато това важно.

И какво му е важното? Или пишете за да се правите на умен? Я вижте само заглавието. А от текущото съдържание на преправяната няколко пъти новина е ясно, че няма катастрофа (щото няма ранени или пострадали). Има ПТП (пътно-транспортно произшествие) с материални щети. Впрочем, не случайно, в авиацията, дори летателния апарат да е разрушен напълно, ако няма жертви се говори за произшествие. Катастрофа е, само ако има жертви...

не мисли за логическото ми мислене , не съм имал проблеми с него ,щом съм решавал и най-сложните теореми и влязал във ВУЗ с мах оценка по математика по времето когато за 1 място кандидастваха 100 (днес е обратното),но не съм съгласен ,че "циганин" не е професия ...успешно може да се замени с : -БЕРАЧ -БАНКОМАТЧИК -ВЪЗПРОИЗВОДИТЕЛ-СТАХАНОВЕЦ

И после защо децата ни са такива... Ами защото даскалите ни са с такова възпитание! Как може да се качиш пиян на кола бе? И после как ще имаш очите да се изправиш пред класа и да ги учиш на нещо си там, каквото и да било? Много ясно, че никой няма да ги уважава! Още вече, на всички е ясно, че тия са станали даскали само и само, защото за нищо друго не ги бива!

Само простак може да има ник "аз"...

Даскалите не са нещо по- различно от всеки средностатистически булгаристанец. Виждам ги да пушат пред входа на училището, карат пияни...само претенциите им големи като по комунистическо, но комунизма го погребахме.

Значи 5 стотака ... с толкова може да бъде глобена, а може и да не бъде. А сега още малко по темата - нейната кола може да е имала ГО, може и да е нямала, в случая няма значение, защото колата се кара от неправоспособен водач и застрахователя няма да плати щетите на потърпевшия собственик на паркираната кола. Щетите ще ги плати гарационния фонд, защото има причинител, който е известен, просто застраховката, ако я има, не е валидна. Разчитам, че пияната даскалица, след като не е неизвестен извършител, ще бъде подведена под отговорност и ще възстанови всички пари, които ще бъдат изтеглени от фонда! Разчитам на това, защото там са и моите пари, които ми писна да потъват в нечии джобове и да се харчат за бабаитлъка на разни, които се мислят за големи тарикати!

Каквато ни държавата такива и учителите.Пълна деградация и всеки си прави каквото поиска.По добре че ме няма там !

Аз бих добавил, каквито ни учителите , такива ни и родителите. Държавата е следствие , а не "аргумент" за нашето нещастие , или щастие. Като имаш калпаво общество и държавата ще ти бъде калпава.

Пияният водач на МПС може да бъде всякакъв по пол, професия, образование, етнос и пр. Ама нали заглавието трябва да е по-така. Слаби журналя вече обикалят сайтовете. Само да попитам. Някой виждал ли е циганин в учебна кола?

Не, никой не е виждал. Обаче циганите са утайката на обществото и от тях никой не очаква нищо. А когато си оставиш детето на училище смяташ, че там ще го учат и възпитават, нали? Смяташ, че го оставяш на порядъчни хора с морал и ценности, а не на кварталния пияница или на циганина без основно образование, нали?

Вие на доктор ходите ли? А знаете ли, че повечето от тях са най-големите алкохолици и върли пушачи? Ама се грижат за вашето здраве в работно време! Така и на тая даскалица са и гръмнали бушоните от неандерталците, които се опитва да възпитава в работно време и се е почерпила! Какво прави след работа човек, си е лично негов избор! Тя не е отишла да преподава почерпена!Сгрешила е, ще си понесе последствията!