Алкохолът увеличава риска от рак на гърдата

Мащабно изследване, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация, прави извод, че дори умерената употреба на алкохол от жените увеличава риска от рак на гърдата, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Алкохолът увеличава риска от рак на гърдата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато тук унищожаваме БАН, виждате с какво се занимават американците! И то за сметка на бюджет, фармакомпании и производители на алкохол! Ей, хора, медицината и здравето и продължителността на живота на хората не може да бъде бизнес!

На тези трябва да им спрат парите, за да не си губят времето с безсмислени дейности. Само се излагат.

Представяш ли си от каква хубава работа изкарват пари-изследват,правят изводи!Какво ли мисли Господ за тях за да ги създаде с такава лека съдба?Колко ли много ги обичат близките им,за да инвестират пари в образованието и кариерата им?И колко ли се гордеят с тях сега?"Детето ми прави изследвания,спасява хора от рак!"

Що не ходят да се гръмнат тия американци! Веднъж алкохолът е вреден, после се оказва че е полезен!Зависи кой си е платил за конкретното проучване! За мен умерената консумация на всичко е полезна, така че ще си пийвам и хапвам, пък все някога всички ще умрем!!!

Омръзна ми вече! Тъкмо бях прегърнала идеята за задължителната чаша червено вино и хоп! - спри го! Гледайте си работата. Ще ви припомня само един много готин руски лаф, който в превод звучи така: който не пие и не пуши- ще си умре здрав!;о))