Свидетел по ”Октопод”: Висш полицай е поръчал атентата срещу Алексей Петров

Адвокатите на Алексей Петров поискаха от Софийски градски съд (СГС) да го освободи от ареста, след като намериха четирима нови свидетели, които бяха разпитани извънредно и дадоха показания в негова полза. Решението на съда се отлага с две седмици.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел по ”Октопод”: Висш полицай е поръчал атентата срещу Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми когато Цветанов и Борисов бъдат изритани през 2013, и не могат да притискат съд и прокуратура,а скалъпеното дело "октопод" се разпадне от самосебе си,чудя се , как ще се казва делото срещу Грабителите на България Борисов,Цветанов ,ГЕРБ? Със ГЕРБ във ГРОБ ? Делото "Планирано Ограбване" ? Г.Е.Р.Б. - Герб Ефективно Разграбиха България ?

Както е тръгнало и орден Стара планина ще му връчат. На лъжесвидетелите - по 300000 лв. ЧЕСТИТО!!!

Алексей е един страхотен човек, колега и приятел! Колко му е да омъскариш някого с тия продажни, слугинажни медии, готови да те изкарат най-големия престъпник..... Но на насилниците ще им дойде времето. Както казват, палачинката се обръща и тогава????

много интересно кой е насилника в случая,да наема хора да убиват

Доколкото чета - висш полицай 2010 година..

Които вкараха Алексей в ареста невинен!!!!

Като чета хрониката на "Октопода" тръпки ме побиват - всички тези хора и от едната, и от другата страна боравят с едни и същи средства /лъжествидетелстване, рекет и пр./. И всички те са или са били по някое време в българската правозащитната система...

Тоя мръсник - Алексей Петров, отдавна трябваше да е в пандиза и да изхвърлят ключа от килията му!!

тоя доцент-ха ха ха, друг мозък като сродния му д-р (или кандидат на някакви си науки) ББ, наистина ли не разбира в какъв капан го вкараха (вкара физкултурника), та се среща с кошаревски свидетели? Такива с перо да ги погалиш ще кажат че си им разбил главата с тояга.

От много години е ясно че големите престъпници са на големи длъжности в МВР.Да споменавам ли за Поли Пантев,Кюлев,Иванов,Шестака,Алексей,Маджо,някой си Васил милиардер и т.н.Работят по престъпниците които са навънка до момента в който се доберат до боса,след което започват да го изнудват и впоследствие стават милионери ,започват да работят срещу конкуренцията и преразпределят територии.Държавната служба става параван.Така че явно всичко е скалъпено срещу Алексей,защото им пречи в трупане на техните милиончетаЧестните полицаи са на дребни длъжности.

Каква е връзката между Ал.Петров и ССИ?

егати историята та на този селчо при тази информация как му стиска да излезе от ареста та нали става уязвим и могат да го очистят , та на професионалист като него това трябва да му е ясно или всичко е лъжа

Ей, това българите нямат акъл за закони и правосъдие, затова и държава няма.

Защо не си дадете сметка че това обвинение е на основа на лични взаимоотношениея??Ами ако беше истинско обвинение как за толкова време не намериха ДОКАЗАТЕЛСТВА, за толкова време немогат да измислят точното обвинение, за толкова време само "вадят свидетели"......Рано или късно ще се разбере каква е истината, но ще плащаме бая време на съдии, дознатели, прокурори, вещи лица, "свидетели".....докато не решат да действат по-радикално, за да "няма човек и да няма проблем".

Защо ли тази новина не ме изненада?

Още ли е жив този изрод бе? Наи големият мръсник в БГ.

Цирк!

В мутренската им държава място за нормални хора няма

да сте видели вкаран в затвора такава голяма мутра или бизнесмен...развоят е ясен , корумпираните съди срещу някой лев от него ще му врътнат една свирка да му стане кеф и ще го оправдаят !! СКАПАНО ПРАВОСЪДИЕ = СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА

Къде ли е истината?

Истината е, че Цецо води платени свидетели да говорят празни приказки, сега и Алексея си доведе такива ... пък накрая ще се окаже, че просто бизнесът е общ и не могат да го поделят!!!

ТАЗИ МУТРА НЕ Е ЗА ЗАТВОР. ТАМ ЩЕ ГО ХРАНЯТ С НАШИТЕ ПАРИ. ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ ВСИЧКОТО КРАДЕНО ИМУЩЕСТВО И ПАРИ И ДА СЕ ПРОГОНИ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ. ДА СИ ИЗКАРВА ПАРИТЕ С ТРУД КАТО МНОГО БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА.

Горкичкия Петров ,той постоянно е "невинен"

Кандидат президент от затвора!Няма ли съд за лъжесвидетели?

не е истина,естествено

намериха се четирима, ама Цецо ще изправи 20 срещу неговите четирима :)

Този само заради физиономията /зурлата/ му треба му дадат 10 години!!! А тази Kozl, де писала тука - на нея поне година заради този е пост

сър

Ами Милко Калайджиев?

Милко Калайджиев? финансов министър на мястото на брат си дянков,те и си приличат по мустаците.

А моля, моля, не намерихте пост за Азис?!? Такъв управленски екип заслужава да има в редиците си и Азис, за да е еуфорията пълна!!!

доповраща ми се от мутри садии, мутри прокурори, мутри свидетели, мутри октоподи. в една нормална даржава всичките тези разбоиници ще са в затвора, а няма да разиграват това театро пред народа. мамка ви болшевиска.

Знам, че те боли за тази страна, въпреки, че не живееш в нея. Няма нужда да псуваш ами помогни с нещо. Например - дръж имиджа на България светъл и достоен.

Устинов е толкова тъп,че да подпише документ за 300хил.лв. и след като получава 265хил. от тях набеждава Ал.Петров с лъжи които не може да повтори два пъти по един и същи начин.

Бря, Тракторът ще стане по-известен от Донка Македонска! Бе той - съдружник на Вратльо, а пък тя - държавна чиновничка, ама българска!

Бойко - пак премиер!