Цветанов отрече за заплахи срещу Алексей Петров

Няма заплаха за живота на Алексей Петров и той се намира на най-сигурното място в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов отрече за заплахи срещу Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо, пред Народния съд ще го потвърди.

Kолеги даiте да сабираме пари,че за този Cтрасбург ще ни одруса здраво!

Ти не можеш да намериш Й на клавиатурата ли?

Забелязвам,че всеки човек ,който изказва различно мнение от това на БеБето на Тато и от сина на УБО Дон Цеци е маркиран,като Червен Боклук. Но така се нанася обида на власта избрана от около 2 милиона избиратели,което не е редно да се случва. Мен ми е интересно,къде отиде справедливоста,Демокрацията и как така се случи,че на власт се възкачи бруталната лъжа. А и къде са парите от Здравната каса. А БеБо го разбирам,иска да си запази най-добрия приятел в бизнеса и си го къта в най-сигурното място - ареста!

Току що гледах пресконференцията за защита на Алексей Петров и искам да кажа скромното си мнение. До сега не съм вземал никакво отношение по казуса- само съм си правил заключения са състоянието на правосъдната система и полицейскката практика в България. Но сега искам да взема и да се изкажа накратко! Слушайки пресконференцията оставам с впечатлението, че предстоят оставки. На първо време на един зам. министър председател Цв. Цветанов и на главния прокурор. Няма да се очудя ако процесът на разшумяване на случая с А. Петров доведе и до нещо много по сериозно- да падне цялото правителство! Властимащите не могат така да дерибействат в една страна член на ЕС. Не е нормално Цветанов да манипулира прокуратурата и съда в това число от висотата на моментното си положение в държавата. Още повече, че случаят вече е изпратен към Страсбург! Г-н Борисов трябва да се освободи час по скоро от Цветанов, който иначе ще го завлече в блатото заедно с полизурковците си полицаи и продажните прокурори!

Не знам за оставки , но мястото на престъпника А Петров е в затвора Повече от 10 години тоя си разиграваше коня благодарение на неговите ортаци престъпници в БСП и ДПС Всички много добре знаят кой контролираше проституцията в София и кой се занимаваше с криминален рекет и убийства на неудобните, така че глупавото мнение в защита на отявлени и нагли престъпници си го запази за себе си, не интересуваш никого

Големите "играчи" обикновено ги използват известно време и накрая ги изхвърлят. Мисля че се очертава такъв случаи. Преди имаше подобни с разни други големи босове, които вече не са м/у живите - иначе се спрягаха за големи мъже. Изглежда баш големите са анонимни и не се тикат всички да ги видят.

Пожарната и друго ще си призане като му дойде времето само дето балъците ще са валат))))

ще падне ами, като не са го вързали или сложили преградка, то в нашите удловия човек освен от легло да падне, какво друго му остава, но в Страсбург не ги е еня за нашите кревати както и за съдържанието в тях....

Не от оня свят-уточнявам, че се намотам в USA! Току що гледах пресконференцията за защита на Алексей Петров и искам да кажа скромното си мнение. До сега не съм вземал никакво отношение по казуса- само съм си правил заключения са състоянието на правосъдната система и полицейскката практика в България. Но сега искам да взема и да се изкажа накратко! Слушайки пресконференцията оставам с впечатлението, че предстоят оставки. На първо време на един зам. министър председател Цв. Цветанов и на главния прокурор. Няма да се очудя ако процесът на разшумяване на случая с А. Петров доведе и до нещо много по сериозно- да падне цялото правителство! Властимащите не могат така да дерибействат в една страна член на ЕС. Не е нормално Цветанов да манипулира прокуратурата и съда в това число от висотата на моментното си положение в държавата. Още повече, че случаят вече е изпратен към Страсбург! Г-н Борисов трябва да се освободи час по скоро от Цветанов, който иначе ще го завлече в блатото заедно с полизурковците си полицаи и продажните прокурори!

Ванка, че не си в USA е ясно, че си червен боклук също....по добре пиши коментари във форум на Дума....

Понеже герберите сте утайката на чалгата, изяленията ви са кратки и ясни. "кой ми сра в гащите?"

паднал от леглото - само как звучи. И каква е действителноста ????????????????????????????????????????