Милер: ”Южен поток” е закрит, остава само ”Турски поток”

"Турски поток" е единственият маршрут за доставки на 63 млрд. куб. м руски газ, минаващи сега транзитно през Украйна, заяви Газпром. ЕС може да купува от Турция

Обратно в новината

Коментари - Милер: ”Южен поток” е закрит, остава само ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милер, като дойдат ислямистите в Турция /НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ДАЛИ И СЕГА НЕ СА ВЕЧЕ ТАМ/ ЩЕ БЪДЕ ЯЗЪК ЗА ПОЛОЖЕНИТЕ ТРЪЪЪЪЪБИ ДО тУРЦИЯ!? кОВАРНА РАБОТА СА ТУРЦИТЕ! нЕВЕРНИЦИ! пУТИН НЕ ЗНАЕМ КАКВА НАРОДНОСТ Е, НО ЯВНО НЕ Е ОТ БРАТУШКИТЕ! Ще си ръфа задника някога,ама ще е късно братушка!

-Татко Путин каза че ще ми купи колело. -Кога? -Друг път...

До Гого ! Не искам да оспорвам твоето виждане на причините за днешното трагично положения на живота в България ! Всеки си има собствен мироглед. Аз съм от Пиринска Македония, живея в Русия от много години, като всяка година ода в Бг. и смятам че нещата са ми много по ясни отколкото на теб ! Казвам това не в твоя обида ! Бъди жив и здрав !А на всички бг граждани желая повече разум! От нас зависи ке я има ле Вулгария(както ни наричат гърците) утре !!!!!!!!???????Русия ке я има без нас,а нас без нея ?

Нее драги. Разходите дотук - в кеш евро, пропуснатите ползи / предложението за хъба - на арбитраж. Та друг път да не се правите на монополисти.

ех комараде мюлер , и ти ли се изказваш неподготвен вече??? турция не може да поеме повече от 14 млр кубика , останалото в кофи ли ще го събира??? и ако не на европейския пазар на кой друг ще го продавате газа - сигурно на ирак или на азерите??? това е ясно и на турците и затова няма да си развалят дослука с азерите , те и така си имат син пАток и АГТ газопровод . и накрая да не стане по шопски - е па оти ги ручахме жабетата???

Газпром върви към фалит. Остава арабския газ :)

Верно ли Кери дошъл в България, за да ни предлага американски втечнен шистов газ по 200$/1000 куб.? И че ни е обещал ЕС да направи за своя сметка, без да даваме илев, двата терминала за втечнен газ - на Кавала и на Александруполис? И че тогава вече няма да ни се налага да купуваме от "руските братя" руски газ за по над 400$/1000 куб.? ако е така, аз бих казал БРАВО на Кери! И на Борисов... И на Плевнелиев...

верно е само дето още не го знае

Само че си изпуснал една нула след $200 ! И няма да даваме нито лев, само ЕВРА !!

В същото време той каза, че предложението да се прехвърли продажбата на руски газ от Украйна в Турция нанася щети по имиджа на "Газпром". ама просто Газпром няма да може да спи щото Шефчович се загрижил за имиджа му)))))

Не бойте се другари ! Милер е абсолютно прав - тръбата пак ще излиза край Варна , само че ще се казва "Турски поток" . Гответе се за "КРИМизация" на черноморието ни. Така е обещал Путин на Реджепа.

Милере милере.Ти го още преди да го почнеш Турският поток и заповядваш и заплашваш да строи Европа преносна мрежа до Турция,че иначе газът ще се продава на друг пазаср.И на кой друг пазар?Като Близкият Изток е един от най-големитер производители на газ?Обратно към Китай ли?Вие и сега без инфраструктура,без технолигии и без паристе я закъсали със ,,Силата на Сибир''.Хем нямате друга възможност,хем се правите на велики.Министърът Митов е прав Турски поток няма да има

кат любимото ти мекере Митов дето било право)))))ти си бил голям смешко ве по-голям от Виктор Тъпузлийски от цирка....

ЕС няма нужда от рушка газ, но рашата има нужда от евро...но рушнаците нямат пари нито за патоците...

що я купуват тогава нека да спрат да купуват, така ще им е по-гадно на руснаците. но знаеш ли защо ще продължат да я купуват защото няма кой да им предложи такива количества. в бъдеще държавите, които държат енергийните ресурси и полезни изкопаеми ще диктуват условията. руснаците държат над 1/3 от земната повърхност и над 52% от природните богатства, а също са в състояние да изпепелят земята няколко пъти с ядрения потенциал, който имат. затова всички се съобразяват с тях щот говорят и от позицията на силата.

Добре, ама къде ще дяват газа? Нали трябва пак в Европа да отиде, т.е. пак да се спазва Европейското законодателство? Турция не може да изконсумира целия капацитет на тръбите. Нужни са и други консуматори. Докато Русия не започне да развива технологии и производства, а разчита само на продажба на суровини, няма да се оправи. Колкото и да не е добре това и за тях , и за нас...

Мързелът и алчността са СМЪРТНИ ГРЕХОВЕ!!!

Не става този номер. Има разходи и участия по подготовката, наеми, такси...

Даааа, останахме без газ, но ще правим хъб...., Украйна без газ, пари от транзит скоро няма да има, а колкото и да квичи Европа, че са сигурен доставчик, никой от ЕС вече една година не поиска да инвестира в реконструкцията на газопреносната им мрежа, и ще си останат само с ръждиви тръби, но и без наем за военни бази в Черно море. Американците си мислеха да продължават да дават шишовете на укропитеците да изнудват Европа, но ги изиграха и тях. А Европа ще се чуди как да си построи тръбата и с какви пари. Сега американците започнаха да дават шишовете на нашите олигофрени, жална ни майка, ако решат да правят украинските сценариит при нас. Нищо хубаво не ни чака.

Спокойно булгаристанци! Милер нека си приказва. Ние сме вилает на Падишаха!!! Е, Тръбицата тръгва от Анапа, свива малко повече на юг, но пак тук ще дойде газчицата !? Падишахът ще се погрижи!!

Точно така е! Путин отиде да говори за работата с когото трябва , а не с нашите поплювковци и Пинокиовци!? Ръшите си имат достатъчно забавни програми!

благодарим ви м-р милер. не нам,а вам.

Не значи ,че не е вярно !!!! ТОВА Е ИСТИНАТА - БОКО ИЗБРА ТОЗИ ВАРИАНТ ,ЗА ДА НЕ ДАВАМЕ ПАРИ !! Е, който и да ги даде ще си си тури и лихвите и след това ние ще печелим. И ти да си това ще направиш !! !!

Кажете на Борисов тази новина ,ще има да мечтае за ХЪБ.

Чета тук всякакви злобни исказвания против Русия на българи "зомбирани" или просто не знаещи каква е съвременната РФ. Разберете че България сама си проигра огромните възможности които Русия ни предлагаше за последните 25 тъмни години и, огромната част от руското население,както и в България съжаляват за случилото се с Ю.П. и другите проекти преди него. Утвърждения че нямало пари,газ,магазините празни и т. н. са умишлени лъжи.Русия има огромни природни,икономически и човкшки ресурси от 146 мил.население.Има срд хората всякакви както навсякаде по света но огромната част са прекрасни гостеприемни и душевни хора. Хубаво би било да не оскърбяваме Путин и рускте граждани- не се знае какво ни чака утре !!!

"Огромните" възможности през тези 25 години, за които говориш, се свеждат най-вече до едно: Русия ни предлагаше пари и други икономически облаги, за да се обвържем отново политически с нея, а ние ги проиграхме, като влязохме в НАТО и ЕС. Всеки опит на България да води политика самостоятелна от Русия се възприемаше болезнено от руските политици, които смятаха това за предателство. За което и впоследствие ни наказваха. Още когато на времето повечето от износа на България беше за Русия, руснаците ни порязаха, като ни наложиха високи мита като на "развита" страна, докато за "развиващи се" страни като Турция митата бяха много по-ниски. Тогава стана ясно, че за руснаците сме "или с тях, или против тях" - без средно положение и че ще ни удрят лошо при всяка възможност, когато не им играем по свирката. Те така и не разделиха бизнес и политика, поне по отношение на България. Затова и за нас винаги е било жизнено важно да диверсифицираме бизнеса си. Никой не обича да го шантажират. Впрочем, беше добре да споменеш, че си руснак. Думи като "утвърждения", "гостеприемни" и т.н. го показват.

ТОЯ ТИП С ДРЪПНАТИ ОЧИ И НЕМСКО ИМЕ ХОДЕЛ С ШАЛВАРИ ВЕЧЕ.

С ТОВА 1 КЪДЕТО СИ СЕ ИМЕНУВАЛ ДА НЕ Е ЕДИНИЦА ЗА ПРОСТОТИЯ.ЗАЩОТО АКО Е ТАКА НАПИШИ ОЩЕ НЯКОЛКО НУЛИ СЛЕД ЕДИНИЦАТА!! МАЛОУМНИК!!

ПУТИН И МИЛЕР ДА СЛАГАТ ЧАЛМИТЕ, ХАХАХА

Ами ние какво да слагаме, умнико? Потурите ли?

като за нас остава Турски поток,то за Милер остава Турски пишок.

Путя е Милер са се заредили с по една кофа вазелин... те си мислят, че Турция е България и турците ще се продадат на Путя за жълти стотинки... Тепърва ще разберат колко са се лъгали. Като им го натеглят мощно. Тогава вазелинът ще е единственото им утешение... :-)

МНОГО СИ ПРОСТ! МНООООГООООО!!!!!!!!!!!! Тъп си като американец!

Абе май е и по-тъп даже.

krassikat@

И съм пророк даже... Заглавие от днешната преса: "Турция и Газпром не се споразумяха за цената на газа"... Започват мъките на Путя и Милерчо...

Тъпак.Ти май си от някое ТВУ и те работят всеки ден,защото си патил и описваш толкова образно аналните страдания.

Турците не са глупави и не случайно са едни от най-добрите търговци!!! И докато при нас Путин се опитва да диктува то при тях преговаря.

Яко грешиш! Путин не диктува на никого! Стоката си е негова и негово е правото да я продаде както иска, и на когото иска. А мухлювците , в лицето на мутрата и бандата му, ГЕРБ, които освен да лижат г...те на Меркел и другите си господари, за друго не стават - ще лапат мухите сега!Както и всички ние. И в миналото лижехме г...на СССР, ама тя ни хранеше, даваше ни работа и пазари, а от сегашните - само мизерия и последно място в ЕС. А мутрата е или много тъп, или много гузен, или много зависим.След като Путин обяви, че прекратява проекта "Южен паток" заради Б-я, вместо веднага да "пали" самолета и да бяга в Русия , той отиде да хленчи в полата на Меркел!!!

Голямото Европейско Разграбване на България .... приключи днес. Кеф ми е да гледам и слушам как за 1. години жалка некадърност и калинковщина е виновен BOYKO, SİDEROV и не знам си кой. Виновен е тиквоча ленторез и това е днешната истина за България. Толкова ПРОСТ ....Bay Bay(.BOKO). Бойко Борисов е издънка на комунизма.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕМАХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР !!! БЛАГОДАРЯ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ТУРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!!

Турците са имали винаги мъдри управници . Ердоган е един от тях ,вероятно с ранга на Кемал Ататюрк. В сюблимни моменти България е издигала най-калпавите на власт. Такъв е случая с Мутрата която си избрахме. Няма друг държавник в света който да е спрял три големи проекта за народа си! Белене, Бургас - Александропулис, Ю. поток - това направи само ББ! Това е национална катастрофа!

Прав си - катастрофа.Добави още непроверения и още не използвания никъде по света амер.реактор, който по тази причина представлява опасност.Шистовия газ по-голямата опасност за малка БГ.Той без война ще унищожи територия и ще отрови население и я остави без храна.Къде-то минава САЩ остава пепелище.

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси.

Иди и си купи турски стоки от битака. От водачите на югоизтока. Тези стоки са добри и издържливи.Ще ти служат добре.

"След реализацията на проекта за морски газопровод към Турция, тези пари ще преминават през(3 млрд. евро )Турция, а не през България", каза още ръководителят на Газпром. По думите му Турция става голяма транзитна държава и през нейна територия ще се пренасят над 50 млрд. куб метра руски газ. Това без съмнение повишава геополитическия й статут в ре. Драги сънародници от цялата работа с "Южен поток" ще спечелят Турция и Гърция а ние па ще бършем сополи.гиона.

. Най глупавите политици са българските, такава възможност да излязат на далавера я осраха. Можеха или от едната или от другата страна да издърпат парички за държавата ама на кого му пука за нас ,,, Ето пак за народа няма пари защото некъдърни политици храним

?? По добре 16 губерния на Русия, отколкото заден двор за отпадъци на ЕС, както в момента е България. Но това е въпрос на вкус. Честити Ви реформи Българи. С това само се започва. Идете пак гласувайте за тия българоубийци. Да ухажват Ердоган, че от него ще купуваме руската газ.

Простата сметка го доказва 1.5милиарда евро влизат на година от българите живеещи и работещи в чужбина. Путин заяви,че България ще загуби по 300 000$ на година от ЮП. Разликата е огромна;)

южен поток е закрит турски поток е открит а булгаристан да духа супата цветелина ще ни дава ветрен и фотоволтаичен ток е малко по скъпо но това не е беля ще се облажи тиквата

Защо не си кажат направо че нямат кинти!!! Ще построим тръбата до Турция а от там който иска да си строи сам разклонения,само че турците заявиха,че на тяхна територия тръбата ще си я строят те и по нея ще тече не само руски газ!!!

много ми е чудно този руски газ към Турция, ако не е за страните от ЕС.... за кои ще е? Може би руснаците ще продават газ на Азеррбейджан, Иран, Ирак или Сирия??? А от скоро и Кипър става износител на газ... та кой заблуждава милер? Те нали и сега си имат газопровод към Турция... защо не го запълнят с максималния обем, ами ще правят нова инвестиция? Очевидно е, че нямат пари за нищо рашките и ще се опитат да проточат всичко, за да се види, каква ще е аджеба цената на газта в близко бъдеще и струва т ли си инвестициите?

Созе, иди разказвай на бабата си шизофреничните си предположения кой от къде ще вземе пари и на кого ще продава газ. Никой не започва строежа преди да е проучил нещата.

и защо почнаха ЮП тогава, а?

жалко .много жалко -газопровода щеше да бъде построен без да ни натоварва финансово той щеше да се самоизплати от транзитните такси .Чувам .че това щяло да стане за 20години .Дори и така да е пак си заслужаваше.защото ЗА 25 ГОДИНИ САМО СЕ РУШИ И ГРАБИ ОТ ТОВА КОЕТО БАЙ ТОДОР НАВРЕМЕТО Е НАПРАВИЛ!!АМА СМЕ БИЛИ САТЕЛ НА МОСКВА . А СЕГА ДА НЕ БИ ДА НЕ СМЕ. НО ПОЛЗА НИКВА!!!

а не е ли,транзитните такси ще се изплащат СЛЕД 20 години

То винаги е така . Когато един малък приход застане до един голям той не се забелязва, но когато един малък приход е сам, той винаги изглежда много голям.

Лисицата подскочила няколко пъти, кехлибарените на цвят зърна. Тогава тя казала: "Гроздето е много кисело! Не заслужава вниманието ми."

Ти нормален ли си или прост по рождение?Откога миячите на чинии и кенефи, камариерки и друг основно обслужващ персонал носи такива мащабни приходи???????

Ех. Колко по-лесно беше, когато не се бъркаха разни еврогейове в русско-българските работи. Добре си поживяхме.

А ти какво си безродник такъв. На кого се подлагаш .На колонизаторите от САЩ, които съсипъха света ли?

Направо ми се плаче. Матушката Россия закъса и няма пари за южните потоци, но не иска да си признае. И по-лошо ще става, ужас.

Червенко,не плачи на чужди гробеща

Може да се каже , че тепърва му предстои да плаче в студената си стая!

Аха, надай се..., Тролчо ДемокраДков

Вуте, Вуте ! И мен ми става жал като те гледам гол и бос, но така ще бъде щом не си се научил да се храниш и обличаш от евроатлантическата солидарност.

Ма то тая храна дето я описваш ми е като "Скачаш в кацата и лапаш от въздуха"

а за турски потоци как има!?!? ние сме си виновни .като не си знаем интересите така ще е. сега ще го копуваме от турция и то с надбавка от комисионна .която турция ще си поиска!!

Докато мъдрите се намъдруват, лудите са налудуват. Докато дойде време да тачим газ от Турция (кога ли ще е то), японците пускат тази година Тойота на водород. И за немски марки съм чел, че тази година пускат коли на водород, масови автомобили. Тъй, че докато......Тойотите ще са у нас. Тогава ще се види кой е лудия, кой е мъдрия. А нашите "вечни приятели", блятки, с ведрата и на езерото за вода.

Вече АвтоВАЗ само с предплата от дилъра.

Абе умник, то тая газ от тръбите не е за колите..

Сигурно тогава е за тенджерите и пастите за зъби.

Нали това искаше Бойко Борисов, да няма Южен поток. Е, получи си го! Сега да не реве пред Европата, ама защо, ама как така... Много пъти се мисли, преди да се отреже нещо. Само че мисли този, който може...

не е казал, че не иска ЮП. Бе ясно заявено на Русия, че България като член на ЕС се съпбразява с Европейското законодателство и поради тази причина Потопа тряба да бъде направен според него. На някой обаче не му хареса, щото така няма далавера и се отказА.

отдавна не бях виждал по-дълбока мисъл: "...Потопа тряба да бъде направен според него" (според европеиското законодателство) браво, браво, браво...мисля, че и сътворението на света също е трябвало да се направи според европеиското законодателство, затова да го отменим!

Българи, които обичат България марш от Англия, Германия, САЩ - да приложат ли тези държави същия подход? Много си прозз

За нас остава само "паток".

За нас остава само паток, но той лети високо, пък ние нямаме пушки.

Пу и Ми излъгаха толкова много, че му загубиха края съвсем. Важното е, че Ю Поток няма да има, няма да има корумпирани Дьепесери - и бьесепари, няма да има никакъв Турски поток и Империята на Злото 2 скоро ще се разпадне

Империя на злото 1 са САЩ, нали? Ние с кои сме?