Терористът самоубиец от Ансбах е членувал в ИДИЛ

Германската федерална прокуратура подозира, че атентаторът самоубиец, който рани 15 души в град Ансбах, е бил член на "Ислямска държава", предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Терористът самоубиец от Ансбах е членувал в ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали е "ЧЛЕН" или СИМПАТИЗАНТ все тая. Крайната му цел е да разпространява ислямската култура: изнасилване, убийства, терор, взривове, омраза, отмъщение и нагло погазване на законите, реда, културата и различната религиозност в държавата гостоприемник.

Тази крайна цел явно е в твоята глава или програма. В неговата не е имало нищо такова, както показват данните от разследването и спомени на контактували с него. Ама нищо подобно. Дали му една раница с взив да пренесе от т.А до т. Б, най-вероятно срещу заплащане и го гръмнали. Класически номер, накляпва се друг. Съвсем като в Бургас. Службите на Германия трябва а се насочат към американските и еврейски агентурни мрежи в Европа, за да предотвратят подобни инциденти.

Това е то съдбата на гордия либераст, да бъде взривен, застрелян или посечен в собствения си град!

Това е бърза реакция. Веднага се усетиха за гафа и сега по спешност се опитват да го докарат самовзривения, дето прилича на взривен (като в Бургас), да е член на ИД. Това развитие се превръща в доказателство, че някой е започнал умишлена кампания на взривове и убийства, за да създаде илюзия за терор. Какви са целите е важно. Прилича на натиск за приемане на закони, силно ограничаващи свободите. На това прилича. Сякаш някой бърза да превърне Германия в силно полицейска държава американски образец. А като се им предвид политическите инвестиции Германия да е лидер на Европа, почвам да се питам, дали не я подготвят за полицая на Европа. Нещо като преди ВСВ.

Дир, Дир, нещо не сте се събудили още: Заглавие: "Терористът самоубиец от Ансбах е членувал в ИДИЛ" Новина: "Германската федерална прокуратура подозира, че атентаторът самоубиец, който рани 15 души в град Ансбах, е бил член на "Ислямска държава"' Ето така се манипулира публиката. Да разбираме ли, че това не е статия-новина, а статия-пропаганда.

Да. Отдавна трябваше да се сетите.

т.е. терорист на ИД се е регистрирал в БГ когато Бочко печеният тиквоч ги събираше в Правец и им раздаде РПГ-та БГ производство за сметка на САЩ. И после същият тиквоч лети на границата с хеликоптер и дава вербални гаранции, че няма заплаха за националната сигурност. Премиер слънце, не лъже само когато спи. Вервайте му!

Най важният член на ислямска държава е меркел.

На почти на всички европравителства ,включително и на българското,държането може да характеризира с една българска сентенция "Първо иху, после тихо"

NADIA

"Германските федерални власти и силите за сигурност имат над 400 информации за бойци или членове на ислямистки организации сред бежанците" край на цитата. Аз да питам - какво правят по въпроса и къде са въпросните "бежанци"? Бас хващам, че не в ареста, а в лагерите. Чакат ги да избухнат под предлог, че искат да изловят цялата клетка, пък после да броят жертвите. Вече е очеизвадно че целта на т.нар. "власти" целят само едно - хаос и дестабилизация на цяла Европа, което води само до едно: нова война на континента.

Да избереш смъртта сред българи или германци много ясно показва къде сме ние на картата на света. Освен това на този фон изглеждаме толкова жалки, че цялата ни просташка жестокост се обезсмисля. А техния тероризъм показва колко е комерсиален и жестоко просташки!

Целият им тероризъм е просто организаран от ФАЩ.

Жалък си ти господин антибългарино, а не ние, българите. Имам чувство, че коментираш някоя друга новина или си на някой опиат.

Че Бог ни пази от гобеми трагедии. Но пък ни е дал за упражнения (дано е матура) много интересни политици, които ни правят на маймуни нонстоп.