Инцидент в басейн в Албена, борят се за живота на дете

Животът на 11-годишно дете е в опасност след давене в басейн в черноморския комплекс "Албена", съобщиха от областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Инцидент в басейн в Албена, борят се за живота на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте да спрем да плюем! Сега пък по спасителите...аз пък само за миналото лято видях два пъти спасителите да реагират светкавично и много адекватно. Това стотици спасители правят всеки ден-спасяват!

Като пускат селяни в скъпите ни курорти какво да очакване. Я селяците да си ходят в турция и да освободят черноморието за софиянци.

Ганьооооооо, ганьооо ми ти какъв си, гражданин ли "скъпите ни курорти" бухаххахахахах

Ти сигурно цяла година спестяваш, за да запалиш 20 годишната трошка и да отидеш за три дни на квартира в Кранево и да си напълниш фейса със снимки - Аз БЕХ на море. Не мисля, че бих те забелязал в реалният живот, а аудито ми е по-бързо от пасат 1990 година.

За теб макдоналдс е супер луксозен и скъп ресторант, нали?

Ами ако спасителя не е реагирал на време и адекватно следва да си понесе наказателната отговорност. Това е басейн, така че спасител е имало на 100%. А ако по някакво чудо не е имало, то собственика (или концесионера) е за затвор.

Очевидно не си наясно с закона но не е нужно да компетентничиш върху неща от които явно не разбираш.

А, също така спомени какви са наказанията за причиняване на телесна повреда (или недай боже смърт) поради небрежност.

-вечния компетентен по всички въпроси -разбира от ядрена физика до подводни течения -с явни комплекси относно външност -безкраен режим на обяснения -налагане на неадекватно мнение -тъповато маниерничене

Firi

Ей липсата на кислород не прощава.Аз навремето често се къпех по напоителните канали и даже се научих да плувам в един изравнител (малък язовир) когато не усетих дъно под краката си...Кво да кажа в тия работи има и думата късмет..иначе родители, спасители бе виновни колко щеш за сичко. Имало да става.

на мозък не прощава

Както каза г-жа министершата, на нашето черноморие услуги бол. Може би и съживяването е вид услуга

...българското черноморие...

Е случва се, родителите къде са били?

Кви родители бе, не четеш ли? Детето е било от добричко село, да не мислиш че е на почивка в Албена, където стаите почват от 150 лева. Сигурно майка му е готвачка в курорта

е да се изкаже чел-недочел щото ганьо е хипер компетентен

И какво като майка му "сигурно" е готвачка в хотела? Не носи отговорност за детето ли? На новото поколение родители все някой друг му е виновен, че децата им не са възпитани и им се случват разни неща - падне отнякъде .... не е обезопасено; перне го ток ... деца са, пък и то не е боезопасено; дави се .... някой спасител ще да е виновен. А ако е скочило от забранено място? Винаги има опрадвание, но никога не се казва истинската причина и тя е, че се усеща тоталната липса на възпитание. Дори и за това къде може и не може да се ходи. Така, че въпроса къде са родителите е адекватен във всяка една ситуация, колкото и да е гадна и трагична тя, и не е причина да се нахвърляте върху някого. За дете на 11 години отговарят родителите му!

Има, ма спасителчето маа чистачката ;)

Firi

Нема ли спасител или поне чистачка с дръжка от парцал да ги вади?

трябва да вземеш нобелова награда ама по простотия