Албания е "За" българското предложение да се разделят с РСМ при присъединяването към ЕС

Миналата седмица българският посланик в ЕС Румен Александров заяви, че страната няма да вдигне ветото срещу Северна Македония, но Албания трябва да бъде оценявана на базата на собствените й заслуги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако Албания влезе в ЕС преди Северомакедония, това ще е края. Северомакедония просто ще се разпадне. Никой албанец няма да търпи макетата и техните малоумни аспирации, и смешен шовинизъм.

що годе читави политици , милеещи за Българското. Тия с "грандиозните" им паметници и шовинизъм от РСМ , нека си помислят хубаво и за това ще имат още време. А ние да се придържаме към завета оставен ни от Цар Борис III - " Винаги с Европа и никога срещу Русия".

Много смесени бракове и Сръбски училища,фирми,политика. Сърбия им е в кръвта... Трябва много време и много пари.

Гениален ход, Ха Ха. Ще умрат македонците сега ;)

Къде да си пробутат боклуците , а да им вземат парите и да ги направят зависими! Помните ли какво каза финландският посланник, преди да ни приемат в ЕС? Думите му бяха(приблизително): "За какво ви е това ЕС? Ще си унищожите земеделието, а ще вкарвате боклуци!" Оказа се прав! А САЩ се интересуват от територията на РСМ, само и само за да си изкарат оръжията и да си открият бази!

Никъде няма безплатно ядене респективно членство. Но има сметка в това,защото РСМ са в същност гола вода. Така е и с нас , преди рамо до рамо с ужким "великия" СССР а сега рамо до рамо с с действително великите ЕС и САЩ . И никога не трябва да забравяме завета оставен ни от Цар Борис III " Винаги с Европа ,но никога срещу Русия ".

България е дала алтернативно предложение?!? Не мога да повярвам. Обикновено през последните 32 години, нашите политици отговарят с "Да, разбира се ЕС , както пожелаете"

Ес ни спаси от руските изроди, към които принадлежите цялата циганска рода

Обаче в последно време повече ни пречи!

Така трябва да стане. Макетата тогава ще усетят, че номерата им не минават. Но за съжаление, ние ще клекнем еврейчето Лорер ще продаде България и историята и.

Ще има да - няма как. Ще иска властта да открадне милиардите евро за възстановяване. Това е целия цирк на Продължаваме Продажбата - да вземат еврата, но достатъчно е Германия да скръцне със зъбки и ПП ще клекне на колене.

А, бе, то... Лорер A` кривне нещо против Българката позиция, А` сме ги издухали ПП-то от местата им.

И аз мисля, че Македония ще се разпадне като държава. Защото македонските албанци се смятат за албанци, за разлика от македонските българи, които не се смятат за българи. След като Албания започне преговорите, северната и западната част на Македония плюс Косово ще се присламчат към Велика Албания, а останалите части от Македония ще се присламчат към България.

Ми и ти бе мангал не се смятай за българин .. .

Северна Македония ще се разпадне... Ако това искат да не се съобразяват с нас Държава от сръпски мекерета

Ба, то това влизането в ЕСа , а и в НАТОто върви много ,,пакетно,,?! И комай ,,пакетират,, все срещу Русия,...без оглед какво слагат вътре ?

Що си правиш тука ,,политическа гъргара,,?

...ха...ха..Еврогейците- безмълвни! ...ха...ха.

Скрито Албания е за Македония и против България. Я шиптарите да си чакат реда.

Албания официално призна българско малцинство на територията си, без да иска реципрочност от нашите власти. Обаче в РСМ българско малцинство няма! Те, българите, когато са се разселвали, са прескачали територията на сегашна РСМ.

Тия там българи прaвят нaпук, нa инaт, нa oбрaтнoтo нa тoвa, кoeтo се иска от тях по исторически факти и лигика. Мaкeдoнцитe ca cвeтoвнo извecтни cъc cвoя инaт. Eтo тoвa ca мaкeдoнцитe. Мнoгo дoбрe знaят, чe нe ca дрeвни мaкeдoни, мнoгo дoбрe знaят, чe ca бългaри, нo гo прaвят нa инaт. Прaвят нa инaт и нa cърбитe, и на албанците и нa вcички ocтaнaли, зaщoтo ca мaкeдoнци.

когато приеха Бългжария в ес половината севернимакета се писаха българи, да могат до хозодят из европапа! ако албания влезе преди севернамакедония, другата половина от севернитемакета ще се пишат м

БРАВО!!! Брамо на албанците! РАЗУМНО И ПРАГМАТИЧНО!

И ЕС и САЩ вместо на натискат Бълграия, да натиснат Македония. Това е по-естествения подход.

Пука им за нашите неволи. Важно им е да ги вземат.

Разбира се! Защо трябва да страдат от македонският инат!