”Република”: Албания е новата люлка на ”Ислямска държава”

Под заглавие "Тероризъм, знамена на ИД се развяват в албанските села" в. "Република" пише, че Албания е новата люлка на «Ислямска държава», предадоха МИА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Република”: Албания е новата люлка на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а... те ти булка спасов ден - при наличието на толкова много мързеливо мюсюлманско мъжко население /не само в албания,албанците в косово и черна гора също не са стока/ което се води онеправдано и си живее нашироко в европа, какво да очакваме - шиптърите са тарторите на сводничеството, наркотиците, проституцията в европа - а защо не и люлка на идил - невежеството и мързелът в ислямския свят вървят ръка за ръка, така че тези, които ги толерират и ги подпомагат с пари и оръжие, не виждам защо трябва да се правят на учудени - като им строите джамии, и им давате помощи какво очаквате - албанците имат роднини навсякъде по цял свят и освен горе посочения "бизнес" се занимават и с "туризъм", но по техните разбирания

всички резаняци са измет и бандити, само куршум ги оправя!!!

а добър ден. Да се бомбардира Сърбия, да подкрепим джихадистите.

Що така бе, нали и те са в уж в НАТО?

симо

Вероятно и това е виртуално.....Щото знаем КОЙ създаде ИДИЛ....А сега виртуалното е главният проблем на КОЙ.Да бе -на крива маймуна ,сървъра и пречи.

бате ви премиер казва - не е така ... не вервате ли

Европа е възникнала като християнска, но тя губи себе си и под силен натиск последователно и методично се превръща, ако не в мюсюлманска, но силно зависима от тази религия и вече променя своя начин на живота.Катастрофално се променя.Въпросът на време тя да остане с християнска малцинство. Кой ли виновен? Не са мюсюлмане.Те заемат "свободни" територии в Европа,които тя им доброволно дава.Кой направи втора криминална мюсюлманка държава в Европа - Косово? Европа.Кой отворил границите си за агресивната орда? Европа.Кой затваря очичките си и мълчи като риба,когато в Сирия избиват християне - изиди, арменци и др. Там има напълно "изчистени" територии без християне,които там съществували векове.Къде са западните медии? На предната линия за борбата с Русия (основно християнска). Няма да има Европа в предишния вид. Европа заминава както предупреждават мнозина експерти и анализатори.

Ама накрая на руснаците ще им писне и ще възстановят християнството в Европа както те си знаят! Ще помогнат на германците да се отърват от черната измет! Германия заедно с Русия! Те тогава Европа ще е силна! Тя НЕ Е халифат! Кой не го иска???

симо

А М Е Р И К А!!!!А ,,елитът,, е неин.

Където мина САЩ и коалиция след това ИДИЛ е във възход. Всичко тръгна от Ирак след махането на Садам. "Според доклад на КЦИС ислямският екстремизъм е дошъл в Косово след края на конфликта със Сърбия и е започнал да се разпространява интензивно след 2005 г. чрез албански имами от Македония, обучени в Близкия изток."

Статията е вярна. Но тя има друга цел, която е свързана с напрежението в Македония. Айде да видим колко българи ще идат да защитят макетата :)

"Нова люлка", старата дойка - ЦРУ.

Най-приятелските държави на боклуците САЩ са така ...

е що ли не сме изненадани? косово кво то не е така ли?

Она гюре!

Аха, ще се сетят, може би, евротолерастите, ама мнооого късно...

Абе на тех всичко им е ясно ,но не смеят да шукнат,парите се контролират от тях!

На 15.06.1389г е битката на Косово поле!Решаваща за спиране на турските орди към Европа.Сръбския принц лазар е обединил християнските армии на Унгария,Хърватия,Влашко,Бохемия,отделни Български отряди!Цар Шишман въобще не е бил там!В решаващият момент да спечелим битката/Християните/ албанската конница/тогава не са били ислямизирани/, бяга и предава Сърбите!Убит е султан Мурад ,но заради албанците губим битката!

Цар Шишман е син на Сара. Явява се нещо като Станишев за онези времена.

Доуточни, еврейката Сара, а съгласно юдаизма, каквато е майката такова е и детето. Сиреч Иван Шишман е евреин. При Станишев и двамата родители са евреи. Но какви са били "османците", също евреи, т.е. родни братя.

loyola

Лъжа, лъжа, ама АОК имаше прака телефонна връзка с Тони Блеър ...

Е докъде стигнаха нещата, един от централните итал.вестници пише че албания е гнездо на ислямисти, а някакъв шиптър опровергава. В Босна е същото. Албания вече е в нато т.е. американците сега толерират терористите там както и Косово плюс другите далавери-наркотици,търговия с проститутки и т.н.

Ем, а дубрутру.

А добрютро, ами че арнаутите са били авангард на башибозука още от времето на турските султани. Плячкосващи разбойници на целия Балкански полуоствор, че и по-оттатък чак до Австрия. Сега са се глобализирали, защото тези процеси не са еднопосочни. Щом има глобална "демокрация", ще има и глобален бандитизъм, наричан оправдателно "тероризъм".

Я докъде стигна гейска Европа-да се плаши от миндилите в няколко албански села!!! Това се минава с напалм,огнехвъргачки,танкове и се изравнява със земята! Какво толкова! Какво се прави с дюшеме,в което се въдят паразити?Изгаря се! Не го редиш наново!

Като се "интегрират" няколко (десетки) милиона джихадиста в Европа, може и с ядрена ракета да ги удариш.

танкова манкове... а ти пищоф, картечница или някво оръжие имаш ли... щото тия с чаалмите се спонсорират и имат доста добро оръжие за разлика на народа който със закон му е забранено да има...

напоследък се сещам за онзи цитат на Чърчил - "Балканите са регион който създава повече история отколкото може да изконсумира" и вярно е тъй умен далновиден човек е бил тоя Чърчил като почетеш малко история си ги навържеш нещата в умът ти светва че толкова динамика и събития по тея земи че започваш да се чудиш какво ли предстои

В Македония продължават да творят под вещото ръководство на Сръбия и Русия. Кой ще я консумира сега ? Заслужава ли си ?

мисли за България, Сърбия и Русия, както и Македония си решават въпросите, ние чакаме друг да ни ги реши. В македония живеят много по-добре отколкото се живее в България. Същото е в Сърбия и Русия. Що за добитък си.

Чърчил е бил подъл интригант, създал повече проблеми за Балканите, отколкото сме били способни да изконсумираме за 50 години напред. И крушата не пада по-далеч от дървото: внукът му е директор на международна военна фирма - Aegis, която се занимава с охрана на обекти в конфликтни територи. Т.е. помага на глобалистите силом да източват ресурсите на умишлено хвърлени в хаос и война територии като Ирак и Колумбия.

кой ве? тоя впиянчен простак ли е много умен?

симо

Оооо-да...Според правилото на КРАЛЯ,,твоята СИЛА НЕ е във власта , която имаш ,а във властта ,която ОТНЕМАШ...Подъл интригант , както казаха по-горе.

италянският нацименто е написал статия за албаниия

"итаЯнски.."?!?

абе направо талянски...

албанците са престъпници но не и джихадисти. Религията за тях няма никакво значение. Паричките имат. Ако има някакви албанци в ИД, то е заради паричките. Сигурна съм, че има обаче повече 'белгийци' и 'француз.'и

ха добро утро веее !!! наиграхте се с тая демокрация и тея американски дупета де не спирате да ги лижете за дребни облаги. Ша ривете за соц-а Русия и силна Югославия и България фактор на балканите ама неее вие все сте много умни много кадърни и все комунизма ви спирал - ха лицемерните Американци като ви прецакат и ви оствят на чалмите ше видите кон боб яде ли

кат не щете демокрация, сега има нова алтернатива, ве - ислямска държава се вика. знаеш ли, колко е хард-кор... точно като за вас садо-мазо. много ще ви хареса!

тая алтернатива на тебе я оставям аз си искам соца и братската СССР и картата от завода за почивка на море и чисто новата лада от мототехника и дрешки от модна къща Албена :) задръжте си мерцедесите втора употреба кооперациите тип ново строителство разкарайте всички бетонени грамади от морето ол инклузив идиотщини премиера го върнете бодигард или пожарникар където му е мястото върнете парите на крадците и да си поправим заводите и градовете и да си изнасяме продукция в Русия на воля

Абе сърбите докато беше тито не беха много с руснаците,откак оня клинтор ги удари си завъртеха дирниците към братушките и то не съвсем!

Шило

Сърбия ли е наред? В Албания са от ИД, а в Косово, умерените ли са?

симо

ДАААА,тя винаги е била ТРЪН за Америка.......Германия......Русия.....парадокс.Това е НАЦИЯ....

Шило

А в Косово? Как е там?

В Косово Хашим Тачи е гарант за демокрацията. Човекът си гледа "бизнеса" - човешки органи, дрога, трафик на хора, оръжие...

наш' Бойко поне с органи не е търгувал :))) ...

Дето стъпи американски крак ИД цъфти и върДжИ.

Мъ не бе - "Бондстийл" е в Косово, не в Албания.

Италианците чак сега се сетиха! Това за съжаление е заплаха и за всички немюсюлмански балкански страни, защото и в тях има емигрирали албанци.

Тогавашните ни управници помогнаха на албанските терористи срещу българското население в Македония. Признахме Косово, в което е старата столица на Сърбия като В.Търново. Косово го признаха само с Решение на парламента, а не като Крим с референдум плюс решение. Така ударихме още веднъж българите в Македония. Предатели сме от Фердинандово време в този регион

Ванче да не си препило с шампоанче? Господаря ви Путин да ви отпусне малко водка да не се пените с глупости и нелепи твърдения по българските сайтове.

добру утру шибъни димукрати косово е пълну

Албания и Косово са най-мръсните джихадистки държави. бЪЭЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ, пЕШО кОНЯ, ИК, Надежда, които изцапаха ръцете на България с кръв и продадоха коридор за убийства на мирни граждани и разрушение на цивилни обекти в Сърбия.. Това беше заплащането да влезем в НАТО. Америка ни каза, първо в НАТО и след това в ЕС. Така и стана, защото тези две евроизтривалки са измекяри на САЩПорви признахме Косово и се затапихме с още една идилска държава от Запад. Затова никой съсед не ни обича и уважава, защото сме мръсници и предатели.Турция и Гърция отказаха коридори на САЩ. Всички тези управници трябва да бъдат съдени като военнопрестъпници, начело с Клинтън, американският Хитлер.Хвърлил 37 000 бомби сбеднен уран в Европа...

Скоро и в Косово отрочето на ФАЩ да му мисли Европа дреме им на краварите.