Командоси пак нахлуха погрешка при акция

При акция за залавянето на банда лихвари в Козлодуй командоси отново объркали жилище и нахлули погрешка в апартамент на служители в АЕЦ "Козлодуй".

Обратно в новината

Коментари - Командоси пак нахлуха погрешка при акция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешка, грешка, обърках вратата....голяма грешка ойееее.... Всички трябва да имаме по една врата в резерв....ако нещо се случи на сегашната

Поредната серия от сериала "MADE IN BULGARIA"....и в същото време БНБ пита Цв.Василев как ще върне парите на хората...

8901

Един ден ще убият някого ей тъй по погрешка. И няма да има виновен със сигурност.

Това вече се е случвало и то не веднъж.

Бе то и аз съм от МВР, ама тия направо се оливат вече... Ебати простотията, то бива, бива ама....

Пак ще напиша същото, което написах и предишния път: тъп, по-тъп, най-тъп.......полицай............

Еее, недей така! Хората скачат според тоягата - ако отгоре са партийни и роднински назначения - надолу ситуацията се скапва... не са тъпи момчетата - просто тъпо ги ръководят...

зрелища не липсват

Хип, хип, урааааа - за Главсека Мунчо и неговите клоуни! С такива защитници не се нуждаем от врагове!

Много по-лесно ще ни бъде да преброим "точните" им попадения, а за сега, все още са НУЛА!

При мунчо за Глав Сек на органите - какво очаквате - момчетата отиват там където са ги пратили... а кой ги е пратил без да провери - това вече те си знаят...

Такава въпиюща НЕКАДЪРНОСТ вилнее из всичките нива и структури на държавата!!! Така ли се провежда СПЕЦИАЛИЗИРАНА полицейска операция!??? Толкова ли нямат акъл за предварително наблюдение, запознаване на място със ситуацията, проследяване поне 24 часа предварително на обекта!?? НЕ! Само ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ, пък после ривът, когато някой ги посрещне по остро!!!

От написаното излиза, че изобщо даже не са нахлули погрешка, защото човекът, който търсят, е регистриран на този адрес. Друг е въпросът дали преди това не е трябвало да направят някакво разследване дали наистина на този адрес живее въпросния човек, но това е отделен въпрос и не касае хората в акцията. А на вас, журналистите, густо ли ви е, като пишете лъжливи гръмки заглавия, за да привличате трафик???

G&R

Живеем в странна държава. Даваме пари на партиите за да си купуват цигански вот, а специалните служби нямат и стотинка за да си купуват информация. Сигурен съм, че срещу 50лв. продавачката от кварталното магазинче ще им даде адреси, разписание и пикантни подробности за всеки жител в радиус от 2км. Получената информация може да бъде засечена на място от дежурната баба - клюкарка само срещу добро отношение и красив жест.

кой тъпак ги е изпратил на адрес без да проследи и провери кой фактически живее там много е тъп началника който ги е пратил и е провалил акцията , вероятно срещу "скромно" възнаграждение сменете гадния секретар - пишман рамбото женен за охранителна фирма

Това че са влезли погрешка в 2 адреса си е допустима цена за да отърват обществото от тия боклуци и трябваше да ги застрелят а не да ги взимат в затвора за по 5 години максимум

Не съм против оградата на границата, но всички тези герои трябва да бъдат там и ако пропуснат имигрант, да се уволняват. Лазаров искаше да ги освободи да проверяват за предпазни колани. Мястото им е на границата и където има цигани.

Лелеее, Винету още не се е завърнал и се почнаха. Няма нищо случайно, сега им трябва само малко ПР и после започваме да им пълним касичките самички. Даже няма да се налага да идват, пак ще си стане като 2009.

Понеже някой питат, кой е главният секретар, ще им кажа - Светлозар Стоянов Лазаров. Инфо: На 6 юни 2013 г. с указ на президента на Република България Росен Плевнелиев е назначен за главен секретар на Министерството на Вътрешните Работи. Така че и той е назначен от Плевнелиев - преди ги назначаваше президента. Пък било в случаят и по предложение от правителството. Така че хвърлените бумеранги, са по вашите глави. ;)

Хора, не са виновни "командосите"! Виновна е бабата от бакалията на ъгъла, която ги е подвела, като са я помолили да ги упъти към адреса.

това не са командоси а комици.ако се направи филм за тяхната храброст и тъпотия.може да се вземе един Oскар за наи добра комедия.също и Oскар за наи добър комик,тъпият шеф на командосите........!

Страшни малумници са тия минцифайки тва разузнаването го нямат за нищо егати лековерните тъпаци. Имам чувството че ако някой им каже да скочат от 9ти етаж ще скочат без да се замислят...

Грешка, грешка, обърках вратата....голяма грешка ойееее.... Е, знае ли човек, като разбият стотина врати все ше попаднат на някой, който върши нещо незаконно, най-малкото може да намерят кутия цигари без бандерол, домашна ракия, дето не и е платен акциза.......И в края на годината ше си раздадат бонуси за добре свършената работа...

Както е тръгнало и деня за изборите ще сбъркат ... не е лесно да търчиш от частната фирма, до МВР работата и обратно.

Това с адресната регистрация е гаден номер, имаше случай и у нас дойде полицай от Криминална полция, както се легитимира да търси човек на който първото име съвпадаше с това на баща ми, само фамилиите им се различаваха. Ако се беше изтърсил звод барети сигурно щяхме да откачиме.

Да бе аз спя гол по " пищов" има ли вероятност да ми засече пищова:)

Некадърници навсякъде.

Съжалявам, че ще го кажа, но при социализЪма нямаше такива гръмки акции за кокошкари. Отиваха си местните полицаи и си вършеха работата. Ако ще действат барети, то те не ходеха току така на адреси. За да отиде, значи обекта е бил под наблюдение, знаят се хората, решава се дали наистина да се ползват тежко въоръжени полицаи и тогава да се действа. А, и наблюдението определено не се прави от някой местен полицай да ходи и около оградата и да надзърта. Всъщност като се замисля тогавашните спец. части бяха нива над сегашните 'модерни' такива.

Хм..даа.....При социализЪма се действаше тихичко, потайно - изобщо не се разбираше за акциите, защото ако някой гъкне - хайде и той в Белене.

...към екипа за всяка "акция" да се включва министър Бакалов. Те трошат и стресират - той веднага поднася извинения.

По-добре да нахлуват погрешка, отколкото да се шири разюзданата престъпност, създадена от БСП и ДПС по времето на премиера Беров.

А дано, скоро да те проснат по пижама на пода и да тикнат дуло на автомат в лицето на детето ти, щом ти харесва така!

ЯВНО КОМУНИЗМА СИ СТОИ НЕПОКЪТНАТ. ЗА КАКВИ АДРЕСНИ РЕГИСТРАЦИИ ГОВОРИТЕ УВАЖАЕМИ? ЗА КАКВИ ТОЙ ПРЕСТЪПНИКА ПРОСТ И ШЕ СИ ДЕКЛАРИРА АДРЕСА АМА С ТОЧНОСТ?!ХЕ ВСЕ ПАК НЕ СЕ КРИЕ ОТ БИВШАТА СИ ЛЮБОВНИЦА А ОТ СПЕЦ ЧАСТИ НАЛИ? А КАК КОМАНДОСИ НАМИРАТ АФГАНИСТАНЕЦ ТЕРОРИСТ ХЕ ХЕ СПОРЕД НЯКОИ ТУК ПО АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ.

ЗАСИ, комунизъм или не /то и не беше де/, но при адресната регистрация която съществуваше преди, за да живееш някъде нерег. значи да си в нелегалност. Имаше опред. дни до които трябваше да се рег. в домовата книга, а дори и в кместството - лично, с паспорт. Ако попиташ полицаи през 80-те през кои 4 града съм минал и къде съм спал, макар и без И'нет до няк. часа ще ти кажат в кои адреси съм спал, при кого на гости и т.н. Сега само ако си бил в хотел и то не винаги.

ГЕРБ дойдоха на власт и простотиите започнаха! Какво ли ни очаква още?

Единствената полиция на тази планета, която служи по-добре на обществото, когато не прави нищо! С други думи, по принцип, работи идеално за обществото.

Желю Желив - дето отмени всякакви регистрации и прочие - да нахлуят в дома му

Той не отмени адресната регистрацията а жителството.

Преди да започнат "акцията" жената видяла силуети. Абе, платени от всички ни специалисти, ами ако ви чакаше някой с готово шишане? Командоси, соколи мои ненагледни, това не е като да пиеш минерална вода пред МВР...

Поредното действие от комедията на абсурда наречена България. Забавлявайте се и без това знаете, че нищо друго ви не остава.

Тия нахлувания по грешка се случват само по време на управлението на ГРОБ.Някой може би,ще ме контрира,че сега са "Служ.Кабинет"Май всички вече разбрах ,че този кабинет е кабинетът на ГРОБ.?!

сигурен съм,че "пощата" знаят по-добре кой къде живее! даже не е и смешно вече!!!

скоро стрелбата от Лясковец ще се повтори !

Така ще е, защото години наред всеки можеше да се регистрира където си поиска. У нас е регистриран някакъв с арабско име и няма отърване. От всякакви инстанции го търсиха, къде ли не подавах сигнали и всички (вкл. и полицията) само вдигат рамене. Чакам и у нас да дойдат скоро...

Усещам, че герберугите пак идват на власт ! Некадърни,неграмотни боси селянчета- след година- две, ще налеят гуши, ще вържат лой и ще се охранят и угоят! Същото се отнася и за БСП (БКП), както и за ДПС-партията на хидроинженерите и циганите! Комунистите от СДС и РЕф. блок са същата измет.

Е, поне не са използвали гранатомети..!Пък и града уцелиха.

Колкото и смешно да изглежда това са последиците от недомислените закони за адресна регистрация и пълното безхаберие как да се справят с проблема. Как може хора живеещи от години в чужбина и нямащи никаква собственост в България да бъдат задължавани да посочат постоянен адрес в България. Друго безумие как може да регистрираш някой на нов адрес без да си сигурен, че той се е отписал от стария. Ако има вече някой регистриран на стария но неживеещ там да се пусне за нац. издирване и още много дупки, които трябва да се затворят с разум и опит а не с безумие и некадърност. Дотогава това, което станало няма да е новина а обичайна практика. Това би могло да е първата стъпка и към въвеждане на преференциално данъчно облагане ...и изобщо предпоставка за решаване на мн други административни проблеми.

ЗА КАКВА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ ТИ В КОИ ВЕК ЖИВЕЕЕШ А НЕ ИСКАШ ДА КАНИМ И ЕДИН ПЪТ МЕСЕЧНО КВАРТАЛНИЯ.ГОВОРИМ ЗА СПЕЦ ЧАСТИ АЛОУУУ ДА НЕ БИ ДА СА ВЗЕЛИ АДРЕСА СУТРИНТА ОТ ЕСГРАОНА И ДА СА ХУКНАЛИ?ТИ МЕ ЗАСТРЕЛЯ .

Какви спец. части :) ти ме разсмя :) Ти да си ги виждал да правят нещо друго освен демонстрация на сила над някой, който не оказва никаква съпротива - "на умряло куче нож вадят" - Това са СМЕШНИ части. И както виждаш май наистина са вземали адреса от ЕСГРОН-а малко преди "акцията". А ако искаш да има анархия, тогава не ти трябва адресна регистрация, но си стой в кочината и не се оплаквай....

Хората трайно пребиваващи в чужбина и не посочили адрес на местожителство служебно получават адресна регистрация в Софийска община.

Порно-мандоси ...хе хе с викове ти ли си Цветомир! И той кво не съм аз бе комшията.

Ако беше Азис щяха веднага да го познаят!

стига с тя грешки. елате в банско и велинград и арестуваите соств. на х-л роял'' дожчев и краси ''вратара, черното тото.каде сте г-н министар и президент? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Командоси пак нахлуха погрешка при акция Откакто Главен секретар на МВР стана един бивш старшина, командосите започнаха да объркват един и същи адрес по два пъти, както и да ги избиват с ловни пушки.

Досещам се кой некадърник е провел тази "ювелирна" акция. Козлодуй не е ли квартал на Лясковец.

не квартал в банкя но гпс ги е отвел в козлодъи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В ситуация в която Киев постоянно изкуствено задържа хуманитарния конвой, преди малко Москва е взела решение конвоя да тръгва. В момента е започнало движение в посока Луганск!

гласувайте за Мутро-милиционера, защото е много умен и интелигентен като тези!

С НАЙ- ВИСОКИЯ БЮДЖЕТ В ДЪРЖАВАТА! НАЙ МЕ ВПЕЧАТЛИ, ЧЕ ПОНЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА СТРЕСИРАТ УСПЕШНО ТЪЩАТА, ДА ОТЪРВАТ ЧОВЕКА! И ЗА ТВА НЕ СТАВАТЕ! И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ...

Като си прост си прост за цял живот.

Липсата на адекватна адресна регистрация, както и всякакъв контрол от общинските и държавни органи води до изпадане в не една тъпа ситуация. Мога да дам за пример Великобритания в това отношение. Точни адреси, знае се колко обитатели има адреса, кои са те. Редовно се дава информация в общината за наемателите. Който паркира в района без да е платил на общината право за това се глобява на минутата. Не можеш да направиш нищо (от откриване на банкова сметка до застраховка ГО и рег. при личен лекар) без редовна адресна регистрация. Държавните и общински органи имат достъп до цялата база данни: данъци, застраховки, глоби и др. В България няма желание от самите институции да има ред и яснота.

Да така е, но също така преди една такава акция полицаите са следили и наблюдавали обекта или субекта достатъчно и имат доказателства да го окошарят. Нашите дори и да уцелят адреса после ги пускат.