Бивш банкер купи активите на ”Химко”

Новоучереденото дружество “Метахим импекс“ е закупило активите на фалиралия торов завод “Химко“, съобщи врачанският в. “Зов“.

Обратно в новината

Коментари - Бивш банкер купи активите на ”Химко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви комуняги те гонят? Те измряха преди много време. Тук се случи, че боклуците изплуваха най-отгоре ( природен закон), а както знаем, новия ни БРАТ си умира да подкрепя такива субекти. По целия свят така прави. Та точно тези боклуци, понеже са му много удобни, методично разрушават всичко, до което са се докоснали. А пък ние сме виновни, че позволихме на новия "цвят на нацията" да избуи до такива висоти. Има ли все още някой, който да е против избиването на "цвета на нацията"? . "ДО БАТ БОЙКО ( нерегистриран ) 30.06.2016 04:03 . Д О К О Г А ЧЕНГЕТА ОТ ДС И "БИВШИ" КОМУНЯГИ ЩЕ НИ РАЗИГРАВАТ СЪЩОТО ТЕАТРО ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ ??? С Т И Г А !!! Б А С Т А !!! "

Ти си повърхностен реалист ! Не са измрели , а пък и имат деца и внуци , които ги заместват на всякъде вече . А и ДС си е още една "паяжина" - МАФИЯ !!!

ДС и партийната номенклатура не са комунисти и никога не са били. А пък след преврата минаха напълно под управлението на новите им господари. Но пък колко е удобно да ги приравним с комунистите и да си говорим едно и също вече 27г, вместо да бъдат изметени в едно с НПОтата от които се спонсорират и покровителстват.

Най-големият на Балканите Азотно-торов завод,,Химко,,Враца има същата съдба като ЦСКА...кой го хване се го ,,оножда,,...браво на комунистическите ДС милионери...никога няма да бъдем като Чехия,Унгария и т. н.

Химическите торове са като цигарите; те нямат бъдеще в ЕС. С благословията на Европейската комисия, биоземеделието и биоживотновъдството набират скорост. Платената от купувача сума е за земята, скрапа и постройките на комбината. Предстои нарязване на инсталациите за скрап, разрушаване на сградите, рекултивиране на земята, нейната препродажба на други инвеститори и бягство в чужбина с припечеленото.

И строеж на МОЛ...

Дори няма да има рекултивиране на земята, а регистрирането й за земеделска с цел "усвояване" на евросубсидии. Може за целта и да я засадят с нещо, с което ще ни тровят от тази замърсена с химикали почва.

" стратегически инвеститор " !!!!!!!!!!!!!!!!

Подобни развалини още дълго време ще перат пари.По-добре да дойдат багерите.

Браво , бил в списъка на кредитните милионери, бил собственик на фалиирала банка, а сега пак, така е българина ще бъде ограбван, защото гласува не с ума, а със сърцето си, ако някой му обещае и му е симпатичен. Докога ? Затова толкова много българи избягаха, погледнете децата на всички къде учат, къде живея в ЕС , Америка. Ха да ни е честито още един " бизнесмен "

Кажете ми, че тоя предприемач не е от комунягите, та да се успокоя.

В едно!...

Собственик на фалиралата...., кредитен милионер......., това ли са ни инвеститорите?После Русия, ЕС, САЩ са ни виновни!

За пореден път повтарям и потретвам- Полиция, Прокуратура и Съд са слуги на мутри, цигани и проститутки, както и на сирийски икономически бежанци. Крайно време е паразитните, излишни и вредни институции да бъдат разформировани и закрити и на тяхно място да бъдат създадени доброволни граждански милиции, които да изземат техните функции и да извършват бърз съд и присъда на място срещу доказани мутри и бандити. Точно след два месеца ви гарантирам- поне 5000 милионери с национализирано имущество, които не могат да докажат доходите си, обезимотени и обезземлени мутри с тлъсти банкови смеки, но без ден трудов стаж в живота си, гарантирам ви нулева престъпност- нулева циганска престъпност и набези по селата, нулеви биячи на пътя, нулеви ДДС-ари, нулеви митнически измами. Разграбването на имуществото на народа става с активното участие на българските правителства и Прокуратура!

Бай васо, вярвяме ти! Няма нужда да повтаряш и потретваш. Просто го направи...

Бай Васо, много добре звучи това, но помислил ли си, че тези добри и предани момчета, които ще свършат работата, ще станат новите мутри с още по дебели сметки

Някой спомня ли си какво стана с АЗОТНО ТОРОВИЯ ЗАВОД ? НИЩО НЯМА ВЕЧЕ ОТ НЕГО НЯМА И СПОМЕНИ МАЙ! СЕГА НА НЕГОВО МЯСТО ИМА МОЛОВЕ! АЗОТНО ТОРОВ ЗАВОД ДАВАШ ПРОДУКЦИЯ ЗА ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ!

Да, ама нали се сещаш, че ако Атоно-торовия дава продукция, то нашите другари от Европейския съюз няма къде да продават своята продукция. Българските заводи бяха конкуренти на заводите от ЕС, пкакто и селскостопанската ни продукция- пречеха. Затова умишлено бяха ликвидирани от продажните български политици срещу тлъсти комисионни от ФАЩ и ЕС. За да ядем турски пластмасови ГМО домато, зеле като камък без вкус, диня , твърда като тиква, гумени круши, китайски чесън . полски фуражни ГМО картофи и така нататък.

Щот тук има разбирачи дето казват че сега е по-убаво!

Попитай Р. Овчаров , защо сключиха договор с Русия на по-висока цена за газ, без да има нужда от това, защото имааше дългогодишен договор. Азотно торов завод не може да бъде работиещ при висока цена на природна газ. Някога чувал ли си за себейстойност , ако не замълчи. Не можеш да произвеждаш нещо и да продаваш на международен и въгрешен пазар на цена под разходите ти. За една година си фалирал.

само че завода спря още преди Р. ОВЧ. И приватизиран от едно РМД! Само дето ако не си забравил Ванката Костов също врътна един номер. Та помисли си добре дали скъпия газ или поръчката да бъде спярн завода е вярното съждение. В България не пречи да се произвежда полиетилен въпреки скъпия газ!

Един среден пръст. А така е с много много обществени обекти в България. Мой роднини са участвали с труд и материали за построяване на училищна сграда 3 етажна с сервизни помещения. Що бетон и тухли на ръка са качили до 3 тия етаж. Сградата стана общинска собственост и продадена на безценица. Та ти чакаш нещо? Нали знаеш какво каза един ден ЧИЧОВОТО ДА Д....... СУПАТА!

Бив престъпник узаконил краденото купува Химко.

новоучредено дружество, без дейност в сектора ще купува голямо предприятие. Веднага се вижда как ще свърши тази продажба. Крадене на каквото има и бегом в Южна Африка при другите фалитковци.

Кредитен милионер и скрападжия, купуват " Химко"! Да живее българският бизнес, и да му "мисли" българският работник ( този който все още се опитва да си изкара прехраната в Родината!!?

Ей това е в България след 1991 година ,хватки и чалъми на все бивши. Ама народа дали е сляп или вие се сещате какъв за едно вдигане на тока скача ,ама за унищожаване на работещи заводи и подаряване на хотели на БИВШИ си трае-май това си го заслужаваме.

Овчи народ сме ние. Цялата участ си заслужаваме.

обикновен крадец бивш банкер. Произходът на парите за това пазаруване кой е.

Мога да изкажа само съжалението си относно неоспоримия факт, че съвременните ни журналисти са нахални, некомпетентни, зле информирани и полуграмотни. Заради техните изкази като: към момента, иде реч, тече разследване и много други подобни глупости, се забелязва, че така започнаха да говорят и други публични и не чак толкова публични личности. Много жалко за българския език.

Един бе казал.Аз каквото съм направил в България вие не можете да го боядисате.Това и става,но може да са лоши бояджии,обаче с оксижена са не надминати.Крадци-доказани,печелят търга,на който доста хора във Враца таяха някаква надежда,макар и малка.Сега вече и това им отнехте.Браво.

прехода в България. С откраднатте пари от банките се създадоха новите честни български бизнесмени. Децата ни с дипломите заминаха в подредените страни.Ще си останат новите капиталисти с мургавия контингент да се разберат кой кого ще краде.

Ясно, следва голямо рязане на скраб.

Няма бе... до година-две ще утроят капацитета на предприятието, ще излязат на европейския, руския и китайския пазар... Всичко ще е по мед и масло!

Хора, не бъдете Б.Борисов! Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ......няма как да стане...всичко е точно, много е яко и в смисъл такъв...Не бъдете Бойко Методиев Борисов. Той е неук.

Поредната далавера с цел разграбване на рОдината! Нещо с мащабите на "Химко" да е построено през последните 30 години? Нещо да е заработило? Дръжки!

За сметка на това много неща с мащабите на "Химко", че и по-големи се разграбиха и унищожиха. Най-демократично, разбира се! "Nice, а?"

Д О К О Г А ЧЕНГЕТА ОТ ДС И "БИВШИ" КОМУНЯГИ ЩЕ НИ РАЗИГРАВАТ СЪЩОТО ТЕАТРО ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ ??? С Т И Г А !!! Б А С Т А !!!

Този Пиримов, бил в списъка на кредитните милионери и купува Химко ! Това става само в Булгаристан !

Много ми е интересно тези от къде взеха всички тези пари и защо НАП не ги разследва.

Кой да ги разследва:ЦРУ, ФСБ, ДАНС?

Плаща 11.7 млн и го нарязва за скрап на стойност 30 млн..... че му остават и 700 декара земя на хубаво място

Ми ти що не участва след като знаеш, че ще вземеш 30 милиона от скрап?

Ти що не участваш, след като по логиката ти може всеки ?

Ще се запишеш за участие, ама едни момченца с дебели вратленца, веднага ще дойдат да си поговорите...

Pesh0

хора , вземам да остарявам .... на 40 години съм и осъзнавам , че няма начин , да си добре , ако хората около теб са зле . Всички които искат , да са нещо повече в България са измамници. Трябва да се съдят и ОБЕСЯТ > Това е и за всички народни представители . КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА ЗОЛУМИТЕ ?

Злото не иде от ония дето хитреят .. дали на едро или дребно...няма значение... Злото е заложено още след 8 септември 1944 -когато на власт идва една КОМНИСТИЧЕСКА ХУНТА - ОБЕЗГЛАВИЛА ДВА ПЪТИ НАЦИЯТА НИ... 1.- Малко след "Освобождението"ни от "Фашизма - тоест .. периода 1945-50 когато елита на България ( която е имала "златен лев"- и немците са си връзвали тяхната марка с нашия "ЛЕВ" тогава )- бива унищожен и физически и психически... 2. Периода 1989-2016 - страната ни загуби над 3 000 000 /ТРИ МИЛИОНА/ нормални здрави работоспособни , кадърни , умни (или не чак толкова)... ГРЕАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!! ХОРА- които можеха да произвеждат БЛАГА - ДА ВНАСЯТ ДАНЪЦИ.... ДА СЕ ТРУДЯТ.. ДА СЪЗДАВАТ СЕМЕЙСТВА . ДЕЦА.. ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ... И ВСИЧКО ТОВА - В РОДИНАТА СИ.... НО НЕ - КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ РЕШИ ДРУГО - АКО Е НУЖНО - ДА СЕ ОБЕЗЛИЧИ НАЦИЯТА НИ ... САМО И САМО ДА ИМА ВЛАСТ ЗА ТЯХ .. ЗА ТЕХНИКТЕ ДЕЦА .. ВНУЦИ...... Е - ЕТО ЗАТОВА СКОРО БЪЛГАРИЯ - ЩЕ Е САМО ЕДНА ТЕРИТОРИЯ - НАСЕЛЕНА ПРЕДИМНО С РОМИ , И ... АРАБСКИ ЗАСЕЛНИЦИ... ЕТО ЗАТОВА ...................... ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е БОШЛАФ И ТРОЛЕНЕ .... ТОВАЕ ГОЛАТА ИСТИНА.

Не че съм против бесенето, но може би в 21век има по добри (скоростни) методи,че доста са мераклиите,за които трябва да се погрижим !

Pesh0

Да позная Банкера е взел пари на кедит , за да го купи :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pesh0

А декларила ли си данъците ? как е спечелил парите ? Защото като продадохте Химиковци , на 23 годишен , не му търсихте , от къде са му парите . Да ти майката мащеха такава

Сбогом, Химко...

отново в действие по указание на путлер.

Да живеят всичките ЦСК-ета по всичките земни кълбета!

Ти си наше момче ето ти няколко милиона.А за другите * цял живот.

Това е България още дълго време ще тънем в тинята.

Бат бойко и мръсните червени пари в действие!!!

да скрап се пише , но ДС си е ДС и я има

ДС си купи скраб , вони отвсякъде

ха ха ха тука пълно с гадове дето пият самогон с боза и пипадат от любов по злобното късокрако джудже

КАКВОТО НЕ СА УСПЕЛИ ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА РУСКИЯ ШПИОНИН - ЦИГАНИНА КОСТОВ!!! ...А РУСКИЯ ШПИОНИН БОЙКО БОРИСОВ ЗАМИТА СЛЕДИТЕ!

продажби, бизнесмени, милионери и прочее? Откъде бе? Кога успяха и тия ад ни изръсят? Това не е бизнес, това си е пладнешко крими. Докога бивши гардове, готвачи, сервитьорки и прочее полуграмотна измет ще тънат в лукс и лустро? Това ли са ви новите ВИП-персони и неокултурата? Е затова смърдите на запад и се гнусят като ни видя, защото си имаме плеймейтки и дърти пергиши с пачки, купуващи си всичко. Дето се казва, "Купи си завод - стани човек!"

Мутра и циганин от кво печелят? Изнудване, проституция, наркотици и скраб. Химко попада в последната категория. Не го купи циганин значи мутра ще е.

Тук в България важи едно строго правило на 99.9999%. Правилото важи от 80-десетте... а то е - както всички знаем но малко се досещат: - За кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони!

Отиде за скраб.

Тоя да си докаже произхода на парите,- иначе в Сибир..

е па има ло още прости ора да се занимават с производство,я моа да сам с пето отделение и пуц у село горно камарци,ама партията-маика и дрогарето ме напраавя бизнесман оти сам умен и ся че наемеме двама-трима роми да маат с оксижено и че сложим гардове да ги вардат,че има тука скапи метали-нераждавеика,бакър,халумин!барем изкараме 4-5годин па после че му мислиме,па се че оставим некои склад да го даваме под наем и па че има с ко да се нараниме и напоиме.па с парата от бакъра и нираждавеикъта че построиме нещу у бургашко и че го даваме под наем!уааа

Пеевски се оттегля. Появява се другият мошенник Пиримов придружен от трети мошенник Валентин Димитров и купува на цената на Пеевски. На всички включително и детската градина е ясно че тримата мошенници вместо да са в раирани дрехи ще разпродад Химко и ще спечелят повече от вложеното.

Само в България може бивши банкери ,бандити ,престъпници ,шашмаджии и политици може да извадят от ръкава стотици милиони и да си купят каквото пожелаят,за да си осигурят спокойствие и прозрачен бизнес...!?

Пиримката е утвърден шашмаджия,навремето такива врътки прави и със измислената бонко.За такива,като него прокуратура няма!

обзаложим, че следващият купувач ще бъде неграмотен ром, горд собственик на една проста тояга (да не се бърка с вълшебна!) и чофт съдрани гащи. Това ще стане след като бившият банкер завлече държавата с още няколко десетки милиона от неплатени осигуровки, данъци т.н.

Да си докаже произхода на парите иначе конфискация