17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да просъществува само чрез насрочване на неотложни нови избори. Иначе от Слави ще останат само обеците висящи във въздуха.

Аконвърне мандат. Да забрави за нов парламент Българите няма дА Му го простят

Като българин предлагам, ако тия прошляци избрани сега го докарат до там да плащаме за нови избори, да нямат право на участие . Сори но не ги избираме да си мерят куровете и дупките а се натискат да управляват държавата. Е който се отказва да си ходи и без повече право да ни губи времето и парите.

ако-мако-тако-вако омръзна от досадната логорея на подлоги като тоя Политолог, да не би да "познаха" с предизборните им видения. "сценаристите" такава пиеса им спретнаха че си приказват сами от вечерта на 04.04.

Държавата да зависи от кефа на баш Чалгаря на Републиката...

Гарантирано от ГРОБ.

Ако Слави Трифонов поиска, предсрочни избори ще има със сигурност, но не се знае дали неговата партия ще получи същия процент както на сегашните избори и дали други партии като БСП, с падане на санитарното извънредно положение и включване в гласуване на възрастните симпатизанти, или ново обединение на патриотите няма да излезе по-напред.

да очакваме ли: - истанбулска конвенция - мигранти - спиране на тръбопроводи за руска газ

Иначе няма подкрепа После отпадане на санкциите срещу Рушката кочина- това де от сценаристите на чалгаря

Тоя па гнусен чалгар не мога да го дишам. Никога не съм му гледала предаванията. Само като видя на снимка голата му празна кратуна, и ме подкарва към кенефа. И едно пояснение - не съм гласувала на тези избори. Не съм гласувала от много години. Няма една личност в тая държава, която да заслужава да ръковори нашата изстрадала България.

И аз не го харасвам особено, но предвид факта, че не мога да дишам оня, предния, нямам особени претенции. Поне засега. Току виж те е изненадал неприятно.

Благодарение на политическите промени след изборите на новорушащите се магистрали ще се слагат тонколони през километър да дънят чалга. Спечелихме европейската купа за най-тъп народ - напълнихме новия парламент с жалки нищожества! С тези избори се извърши преброяването на боклуците в България. Остава да намерим десетте разлики между Боко и Слави.

Слави е бил ибрик на ВИС и Мултигруп. Въпросът сега на кой се е продал? Къде са парите там е и той!

Ами нека има нови избори, но този път без прокараното от резидента за манипулиране на изборите машинно гласуване, та да видим колко ще гласуват за да ни управлява една чалга, очевиден спасителен политически проект на лъжесоциалистите от БСП, ведно с креатурите им от ДПС и в услуга на чужди интереси. Остава да видим дали чалгата ще бъде подкрепен и от джендърите, а също и от лъжливото немлъкващо кречетало, които са също бесепарски отрочета. На всеки мислещ българин му е ясно, че тази политическа кампания не е в полза на националните ни интереси, а единствено и само за да бъде отстранен ББ, твърде неудобен за Козяк с прокарването на тръбите за Балкански поток за евтин руски газ за България. Всъщност това се случва за втори път, предвид февруарските протести през 2013 г. и натресеното ни тогава бесепарско правителство на Орешарски, който спря ЮП в услуга на САЩ, които за разлика от всички останали, майсторски си следват и прокарват интереса.

Слави най сетне Благодари през Фейсбук!

По- успешно ще отговориш на следния въпрос: Ако Слави Трифонов поиска да те такова, ще стане ли със сигурност?

Не се заблуждвайте! В България управляват комунистите през последните 30 години и ще продължат да го правят. ГЕРБ, БСП, СДС, Слави и повечето по-малки партии са с едни и същи наставници.

Слави Трифонов ще състави правителство включващо свои и експертни кадри, с участието на ДБ и евентуално ИЗПРАВИ СЕ МУТРИ ВЪН. То ще е с голяма подкрепа на БСП и ДПС, но с големи подводни камъни поради липса на коалиция и широка ангажираност и отговорност. Сега е момента да се срути и изрине досегашния след социалистически модел на управление и се премине към открит и честен подход към отговорностите и към народа и към държавническото мислене.

трябва да има поне 1 гей минстър

Е няколко пъти започваме уж наново, начисто. Силно се надявам да си прав и този път да се получи. Опитът и разумът ме карат да съм скептик.

хващам се на бас за 1000 лева, че първото неща, което ще направи новото правителство на Слави, Мая, ДеБъ и ДПС е да приеме истанбулскта конвенция.

Ако я приемат,девето да им е малко.Това ще довърши и малко останали българи.Кой им преди на гейовете да си живеят живота,но те искат като в Ирландия,ама тогава ще има бунтове

Трифонов ще мълчи до последният възможен момент какво ще прави. 1. Ако направи правителство, то ще мине през парламента. Но.. Няма да може да прекара нищо през Народното събрание без договорки с партии за които не иска и да чуе. 2. Ако откаже, с надежда на нови избори да има по-голяма подкрепа, ще бъде атакуван че е национално неотговорен и мисли само за партията си. Както беше казал Хайтов; едно е да искаш, друго е да можеш. трето и четвърто да го направиш.

а 5 и 6 - да стане...

Старото се уволнява, зайците ревът.

Куку Бенд кога ще изпълнят Riders in the Sky?

Никога, Путин ще ги отрови всичките със Зерин

Не може човек на който на гърбът му пише Ада идва с мен да го вземеш на сериозно

Те и комунистите са ада ама не го демонстрират

Делетант в политиката!

четириглава ламя или избори до дупка - това ни натресоха първосигналните тулупи

Има един човек в политиката който не е продал душата си и той се казва Бойко Борисов! Причината е че няма на кой! Той е най силния!

Той просто лавира между Червения Дявол и Джо! Само той може да ни изкара от предстоящата икономическа криза и инфлация!

Слави е Келеш

Слави не един път е продавал душата си на дявола за да нахрани хората си!

слави не е значим фактор в политиката ! 17.66% не са кой знае какво! а липсата на какъвто и да опит и у славиу и в екипа му, и в депутатите на итн си е много сериозен недостатък!

И това е Чалга, но е като религия за западния свят. Те призрачните ездачи, са обречени вечно да гонят биволите защото са продали душите си!

Да Слови сгреши, той вече е част от тях

Според мен дявола е Футин

накиснаха СлТр. Ще го гонят по устав. Ако СлТр тръгне на нови избори обслужва единствено мераците на радевой. Нови избори (мантрата е, че ще са "честни") нищо съществено няма да променят. ИТН не може да извоюва пълно мнозинство - над 50%. Най-много Лая+Танчето&сие да не се докопат до НС... ГЕРБ и ДПС не искат предсрочни избори, но дори и да има те пак ще си вземат своето и ща са в НС. Най-вероятно ГЕРБ отново ще е с най-много депутати. Интересно е как ще гласуват хората на Ицето ако ИТН предложат правителство. Дали като ДПС или не като ДПС:)))

Сещате ли се за филма а НС е градчето дето са затворени душите. Кой е дявола?

Кой е дявола, кой?

Слави търси дявола, но кой е той? Борисов, Нинова, Доганя са дребни души. Кой е дявола с който е сключил сделка?

А сега чуйте песента

Най харесвам версията на Outlaws тя е и във филма

Аз само случайно си сложих този ник

Путин

Само не забравяйте ГЕРБЕРИ, че сме 1ви по бедност, 1ви по смъртност заради 12 годишно управление на ГЕРБ.. ЗАЩО МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ

до дупка, а? Смехории...

Слови не е отишал в парламента за да управлява държавата, а да е по близко до събитията и хората да му вярват. Парите ще дойдат от 7/8 която ще качва цена

Слави не един път е продавал душата си на дявола за да нахрани хората си

след 1 месец хората ще го замерят с камъни

Трифонов може и сега да управлява сам. Без друга партия във властта. защото всички заявиха, че ще го подкрепят в парламента.

Ама той не може

първа политическа сила е ГЕРБ, тя ще е мандатоносител, а такива като Слави ще подсмърчат да се присъединят към власта

Истината е че ГЕРБ има най-подготвения екип за управление на държавата. Лошото при ГЕРБ е, че има мега корумпирана местна власт която не успява да контролира и тя е в основата на обединеното отмъщение което търсят всички "опозиционери" А като погледнеш "опозиционерите" - БСП, ДПС, ДБ, Изправи се Мутри Вън виждаш едни изтъркани до болка същества участвали в корупционни схеми както на държавно така и местно ниво. А при Има Такъв Народ, въпреки че в екипа има лица, които не можеш да набедиш за минали беди, остава впечатлението за калинки и бръмбари но с големи мечти да наложат новия модел на управление който не е от джипката. Дано новия модел на управление, който не е от джипката, не е оня стария модел на управление от анонимните кръгове - ОЛИМП, КОЧИНКА, ГРУХ-ГРУХ, КОСТОВ-ДЕМОКРАТ, ОФШОРЕН ПРИВАТИЗАТОР и сие. Там където се сбират едни същества, повечето на втора заплата на други държави и НПО-та и решават как да разпределят пицата. Не знам кое е по-добре, мисля че нито едно от двете, нито джипката с парадиране на еднолично управление, нито, даже по-лошо анонимно кочинково управление от лицемерни същества парадиращи че ще сменят модела в името на националните интереси и за благото на народа!!?? Въпроса е какво новите държавници (част от тях от старото котило) разбират под национални интереси и благо на народа, защото ако е това на ДБ (ДСБ и компания) на Мая и Татяна +/- Хаджигенов, разбиран национални интереси през призмата на техните лични, а благото на народа е благо на техния народ, т.е. на списъка на изгладнелите офшорни приватизатори от ранга на Прокопиев - там списъка е много-много дълъг. Самият факт, че Костов и демократ-котило навремето са взели решение прокуратурата да няма право да обжалва приватизационни сделки говори много за произхода на съществата от ДБ. Само да спомена, че втория в листата на ДБ във Варна беше един от приватизаторите на Златни Пясъци, приятел но Добрин Митев, лакей на Иван Костов. Доброто поне е че Варненци гласуваха по начин измествайки го от второто място и отнемайки мечтата му да стане ДУПЕТАТ.

затова ли сме 1ви по смъртност и 1ви по бедност а?

истината е, че си тъп гробарски трол!

ама много си далече от истината, гробарче

"БCП нямa дa пoдкрeпят никaквo прaвитeлcтвo, прeдлoжeнo oт ГEРБ - c или бeз Бoриcoв, c eкcпeрти или c пoлитици", зaяви лидeрът нa coциaлиcтитe Кoрнeлия Нинoвa Третия мандат президентът Радев ще връчи именно на председателя на БСП. Няма такава държава - най загубилия изборите ще управлява. Но на Радев му трябват гласове за предстоящите избори - нали?

Много прост трябва да си за политолог, да не си завършил с купена 3ка

Това е страхотен пример как държавния глава купува гласове в своя полза. Ето защо Слави е отвратен

За какво са му на Трифонов предсрочни избори, след като всички обявяват подкрепата си за него и той може да сформира правителство на малцинството? За това дори не му е необходимо да влиза в коялиция с ДБ и Мутрите, защото те ще също се съглясят и на подкрепа, без да са част от управлението. Кукавицата Мая например не е сигурна, че при нови избори ще мине прага от 4%, така че не напира за нови избори. ДБ също в момента предочитат да са в опозиция и зна тях ситуацията им е удобна. Трифонов просто трябва да поеме отговорност и да се нагърби с властта. И ГЕРБ, и БСП, и ДПС и ДБ, и ИТН това искат. А, ако Мая се направи на интересна и поиска да уяства във властта, трифонов спокойно може да я шкартира. Защото не зависи от нея.

за 12 години станахме 1ви по бедност 1ви по смъртност ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗИТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ

Българите са бедни, защото са неуки, необразовани и мързеливи. А сме първи по смъртност, защото неглижираме здравето си. Политците нвмат вина за това.

НОВИ ИЗБОРИ! ГЕРБ са единствената партия способна да управлява България

за 12 години станахме 1ви по бедност 1ви по смъртност

Скандалите сътворени от Николай Хаджигенов, Мая Манолова и Татяна Дончева за разпределение на постове в евентуален бъдещ кабинет са отвратили много хора, за това всички ще ги отбягват. Славуца малката пуца ще хвърли скоро байрака

Ще дадем ли на идиотите чалгари и протестери да катурнат държавата, още една две седмици така и край тръгваме надолу и ще се върнем на мястото където ни отведоха навремето комунистите. Колко време ни отне да извоюваме имидж пред Европа и сега заради малоумието на чалгарчета и протестерчета, които умело са подлъгвани от черепи и външни авантюристи в България ще настъпи хаос, загуба на доверие от Европа, спиране на фондове, сваляне на рейтинга, рязък скок на лихвите, хипер инфлация, криза и връщане в изходно положение.

един пожарникар вече и еба майката за 12 години....НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ МАЛОУМНИК....заради прости ТРОЛОВЕ КАТО ВАС сме станали 1ви по бедност, 1ви по смъртност

PEYTSCH

Да се говори в ефира есъвсем различно да седне на една маса с канцлер или друг западен президент. Спомнете си Волен С. в Брюксел...Очакване от страна на избирателите няма. Те гласуваха ХАПУК на статуквото, без ясна представа какво ще последва. При следващите избори има само два варианта - или ще са изтрезнели или...цероза.

Най интересното е че от "Има такъв народ" до този момент не са влезли в никаква комуникация с другите две партии на протеста - "Демократична България" и "Изправи се, мутри вън".

сега им гледа сеира, ще ги чака да се изтрепят по между си и после ще им го отцепи с 200

Сценаристите на шоуто вече са осмислили, че не могат да вземат мандат, ако не са в състояние да го осъществят - това ще е огромно поражение за тях. Затова ще го върнат с обяснението, че не им стигат гласовете за парламентарна подкрепа. Трите партии на протеста - ИТН, ДБ и ИСМВ събират едва 92 гласа.

Хората, негласуващите - този път ще ви пометат всички!

Силно се съмнявам, че Слави е гепал коронавирус. Той не го прихвана даже кагато при него на гости беше отишла неговага сестра с корона. Значи, че има силен имунитет придобит в детството си. Има си даже и имунитет срещу политвирусите нападащи го от ряво и от дясно за това и си трае. Идеята му за референдум е разумна но само в частта за субсиидите на партиите. Иначе да разчита на мажоритарни избори като пенкилер на всякакви политнедъзи е юношеска мечта. Ако иска да му се чува думата за предпочитане е да се откаже още днес-утре от мандата си , като по този начин лично запази два куршума за после. Това е положението как Сийке.

Слави е в цунг цванг. Всеки ход от негова страна е грешен. Ще види славуца, кон боб яде ли?

е единствената надежда за спасение на България и хората я обичат, тия избори бяха резултат на руския шпионаж и жалко че толкова късно бяха разобличени руските шпиони

Шоуто, което ще побърка Трифонов и бандата му, така както той побъркваше години наред куп достойни хора! Ще го почнат от групировките, ще изкарат компроматите, снимките, 100 глупачки и няколко глупака ще свидетелстват за странните му сексуални наклонности-.....а някой доктор ще сподели тайната за неговото лазклатено здраве и защо няма деца! ВСИЧКИ КАМЪНИ, КОИТО ТРИФОНОВ ХВЪРЛЯШЕ, СЕГА СА ЗАРЕДЕНИ И ЩЕ НАЦЕЛЯТ ТОЧНО ЛЪСКАВАТА МУ ПЛЕШИВА ГЛАВА!

Друсан ли си или пиян ????