Доган: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата

"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика".

Обратно в новината

Коментари - Доган: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз искам пък да попитам г-н Доган. Годината е 2004, нали така господин Ахмед Доган. Ти даде ли и колко пара на ръка на х и у , за приватизациите, и закупуване от тяхна страна, много ми е интересно, от тези пари задели ли за цб и батето и за сик, и за мик, и за ипон, колко пара даде бате Амет!

Най-добрия проект на КГБ-ДС! Молодец!

Малко пушилка докато ликвидираме последната природа в Задунайска губерния.

За нема нищо!

Баш престъпника се обади прибирайки 1 МИЛИАРД наши пари за Цанков камък. Направо ме е жал като знам какво те чака другарю!

Във всички медии собственост на Доган/Пеевски под такива новини липсва опция за коментари. Що ли ?

Спомням си "Младият Доган" - с Едно Изтъняло Палто ... но Доган остана последователен - това е Миролюбиво устроен Човек. Не е трудно да се разбере. И с много съжаление Констатирам, че Доган Превъзхожда "българската политическа класа" Очевадно. ----------------------- Тези неща не са толкова трудни, за да ги установиш. Поне за мен Доган е повече Българин, отколкото Турчин. Или как да го река по просто "Родил се в България Турчин". ------------------- Към Доган изпитвам чувство на Почит. И съм извън ... как беше Вино дайте, дано аз забравя ---

В България няма етнически турци, има българи мюсюлмани. Защо зорлем ги отделяте от България, на нищо ли не се научихте тия години? Циганите ги пишете българи, а мюсюлманите не? Сбъркана е цялата ни национална политика още от Тошово време!

Много малко хора, за съжаление, в тази държава, което си личи и от писаниците тук под тази новина, си дават сметка, че всички злини от 1989 година насам, абсолютно всички злини, които се изсипаха над България и обществото ни, са пряко или косвено свързани с Ахмед Доган! Елементарни хора се манипулират елементарно! Това е брилянтно използвано от ченгесарската политико-икономическа върхушка и резултатът е, че 90% от собствеността върху активите на тази държава е в техни ръце. Трагедията е, че елементарните хора не само, че не виждат злокобната роля на Доган, но дори можем да чуем и дитирамби в негова възхвала вече...този турчин бил "най-големият българин"! Това е краят! Нищо не може да спаси тази изгубена нация!

Написал си таз "тирада" сигурно с мисълта, че пишеш нещо "Велико"- Имаш Отлична Граматика и с Това се Свършва твоето "писание". Нали разбираш, че тррява да има и МАЛКО литература. С най-добри пожелания - АРКАН.

Нищо "велико" не съм написал. Истината винаги е проста. А това, че не съвпада и не обслужва вашия мироглед и ценностна система, не я прави по-малко истина:) За разлика от много от пишещите тук, не лягам и не ставам с "мисълта, че пиша нещо ВЕЛИКО". Рядко пиша нещо, обикновено когато вроденото ми чувство за справедливост е накърнено. И един добронамерен съвет - с кое започва и с кое свършва "писанието" ми, добра ли е граматиката ми и т.н. е въпрос , за който могат да се произнасят хора с положение - интелектуално и жизнено, поне с 1 мм по-високо от това на "оценявания":) Не знам дали ме разбрахте...ако не сте, здраве да е! И от мен добри пожелания, Аркане!

Hubavo e,che se setihte sled tolkova godini da vi ebem na Sichkite majkiata!

За цялостно творчество, Меди! За това ти трябва награда - доживотен, без право на обжалване!

Това бяха "сепаратори" - част от акумулаторите. Износ за Англия. Едни кашони по 50 кило парчето. И на ден идват по два ТИР-а по 700 парчета във всеки - точно на обяд. Кашонът е гладък, слагат ти го на гърба и го носиш до ТИР-а ... и Турчинат вика дай да сложим хлапето в Тир-а да ги реди ... и тогава Българинът каза що щото е син на бригадира ... и му хвърлиха един бой .. и Батко Руфат ми вика - я ела, че четири кебапчето те чакат ... страшно Почти хора са...

От малък ме научиха да се Трудя. Семейството имаше пари, но Не беше "там работата". Татко беше бригадир на 100 Хамали. И през лятото работех , като Хамалин - след бригадите сред лозята. Така в началото на септември отивах в Созопол с около 150 лева в джоба - това бяха 70-сте. Та в бригадата имаше ОСНОВНО ТУРЦИ. Много ЧИСТИ и СПЛОТЕНИ ХОРА и големи Бачкатори.. И там някакъв Българин незнайно защо ме беше "нарочил", и турците пък му "Взеха Мярката". И като капак взеха, че и го понабиха. Турците са хубав Народ, Особено Турците от България. Да са живи и здрави.

Местан е просто една ПРОСТИТУТКА ... и няма да се извинивам да написаното. Един "изучил се в българско училище Башибозук".

симо

...И снимката е показателна.ДВЕ БЪЛГАРСКИ знамена и ЕДНО на ЕС.

Доган е един от Малцината в тази Държава, който направи да има Мир в България. Даже и малко "наци" да съм, ще ми е тежко на сърцето, ако кажа обратното. Смятам Амет Доган за истински Българин - Турчин. Защото си е такъв. Ако противопоставянето Българи- Турци продължи, това до никакъв "Хубав Край" няма да ни доведе. От моят вече достатъчен Живот знам - Имаш ли ТУРЧИН Приятел, то е за ЦЯЛ ЖИВОТ. А годините станаха вече 62.

симо

Ахмет наистина е БЪЛГАРСКИ турчин,за разлика от Местан,който е ТУРСКИ българин..Но това соросоидите изобщо не го сващат,пък и НЕ им се плаща за това.

kirchevo

Ей от такива ТЪПУН ГЕРИ като теб страда държавата.

симо

ТЯ страда от латиняци,като теб...тарикате.

Или сте болен, или сте платен трол на догано-пеевската глутница. Да наречеш най-алчният и безскрупулен крадец в тази държава "истински българин"....това граничи или с лудост или с продажност. Трето вариант няма!

симо

ЧОВЕКЪТ/Ахмет Доган/ го е казал достатъчно точно,,,не се занимавайте с мен,ГЛЕДАЙТЕ ДЪРЖАВАТА,,!!!!И пак е прав,защото освен гейтове,афери,мерене на пишки и робски труд --друго няма в тези ОСТАТЪЦИ ОТ ДЪРЖАВА.

В основата на всички тези гейтове,афери,мерене на пишки и робски труд, умнико стои Доган и неговите вдъхновители и дърпачи на конци! Ако не си го разбрал си тъп, а ако си го разбрал и ни плещеш тъпотиите си, си платен трол на ченгесарницата!

Такива като теб,може цял живот да не се появяват и да си живеят охолно с многото пари.Защо да не си харчиш на спокойствие.Палат.СПА център.Имал ли си толкова благини в онова забутано село?Да му мислят хората,като мен.Работил 42 години.Човек с висше образование.Пенсия 200лв.Много сте се облажили от нашите пари.Списъкът е дълъг,но мога да ви кажа,че и живота не е вечен.Лакомията е голяма.В колко стаи живееш,не можеш едновременно в 50,нали.На колко легла спиш-на едно,нали?Колко стомаха имаш...За какво ви е тази лакомия и алчност?Не ме натъжавай,че 5 години не си се появявал.На теб парите ти се носят на поднос,а моите са на карта-за две тегления.Ненавистта е най-малкото нещо което изпитвам,независимо към кой крадец. Всеки трябва да си получи заслуженото.

Не знам дали сте чели досието на този мерзавец и комплексар? Ако не сте, прочетете го, има го в интернет, и ще разберете що за комплексирано и духовно недъгаво човече представлява. Тогава ще получите и отговор на въпросите си защо и откъде толкова алчност. Бъдете здрав!

Давностният срок за престъпленията е по-дълъг.

Заслужава доживотен,гаден селски хитерец,мазен, наглец ,абе турчин му кажи и главата му смажи.Целият народ те мрази крадецо,само един дебел се възползва от теб и ти от него

меди доганян ти си за мястото на левски !!!!!!!!!!!!!!!меди доганян човеек учил се в дубна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1и ссср

Дебелите никога няма да арестуват началника.Путьо също не дава да се пипа подлогата му. Пленена държава сме.

Я да видим сега какво е казал Доган: "от 5 г. не съм в реалната политика" - невярно, "за какво да ме арестуват" - невярно, Доган нямал "нищо общо с Гатев" - невярно, Доган "нямал конфликти с Пеевски" - невярно, аферата Гатев не била "удар на Пеевски срещу Доган" - невярно! Е, след толкова неверности, защо да му вярвам въобще на Доган, явно наистина се канят да го арестуват и нещо се е паникьосал!

симо

,,НЕВЯРНО,-това е добре обосновано предположение...Също като в америчко..Сега остава и санкции да обявиш.

29 г. МоделъТ Кой ? Всички са едно. Крадат и лъжат малоумното население.

доганчо остай я тая куха пача цолова ами дядо люпчо Гоцев та поръчал вече и е наредил на пожарникаря бойко да ти маха охраната щото партията майка кърмилница не прощава

Какъв арест бе, въже и на първият здрав клон....

Лицето на мофела "Кой". Злия гении на БГ олигархията. Ментор на Пеевски и негов наставник. Нагъл, до безкрайност, както винаги. Но, материала му се радва. Бил велик! Жалка нацийка, с мнооого прост народ. Величае своите тирани и усмива тези, които искат да му помогнат.

Именно...кратко и ясно сте го формулирали...безнадеждна нацийка с много прост народ...да величаеш най-злият гении на прехода, донесъл само злини на този народ...това е дъното наистина!

разката Местан, СуджукБоко си мълчеше като мушната гайда. Доган си свърши работата като използва цялата си власт с която разполагаше срещу изменника. Дебелия каква я свърши тогава???

А бе момче,имам го на файл бе.Да не мислиш че сефте ми криете нещата... Спам а,извън тема а...Най добре ме банвай.Нема нужда да питаш др моника по мъже йосифова-станишева...Тя нема да ти се кара.И кое толкова те уплаши от написаното а? А бе провансали,а бе как си я представате таа бе-МИ ТИ ТЕ ИМАХА ВСИЧКАТА ВЛАСТ ПРЕДИ 89Г-БЕЗКРАЙНА,БЕЗГРАНИЧНА, НЕКОНТРОЛИРУЕМА,НЕ ПОДЛЕЖАЩА НА СЪМНЕНИЕ, БЕЗПРЕКОСЛОВНА,НЕОСПОРИМА... квото се сетите,и ДА ВИ Я ОСТАВАТ НА ВАС ГАЩНИЦИТЕ,И ДА НЕ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ЗА СЕБЕ СИ И ДА СЕ РАЗДЕЛАТ С ТОВА ДЕТО СА ИМАЛИ-неща дето и не подозирате как са живели ТЕ.Господи каква наивност ,каква инфантилност.И се връзвате на панаирите дето ви разиграват като меди доганов или костов или нищожеството симеон който за кинти продаде рода си на теа дето пречукаха чичо му...Айде сега кажете "ма ние не сме селяндури".Не сте ама друг път.

Ами мутретата-бойните отряди на "Партията".Ми да,те са се "смоорганизирали" бе.Разбира се... ПЪРВАТА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА В БГ СЛЕД 89Г-Е НА СЪЗДАНИЯ С МОЗЪК НА ВРАБЧЕ РАНЕНО В ГЛАВАТА .Хихи.Ми тоа номер може да мине само пред едноклетъчни бе ...

Доган? А великият РМД манипулатор Ваньо Костов нанесъл кинжален удар на държавата де го забравихте?

О, Ахмед ти ли си, бе?:))))))))

Българската мафия, никога няма да си арестува собствените мафиотчета, овен ако няма чужда намеса!

Сички руски кавали ще ги тричат.Блядовете няма да могат да ги защитят

Как ще те разследват и арестуват, господин мафиот-хидромелиоратор, след като държавата е собственост на мафията!? Нужно е не разследване и арести, а революция и да ви избесят до един, за да има справедливост на тази територия!

Кой крал,крал приеха закон да не ги наказват у сега се прави на ,,чист,,Ти нагло ченгесарче толкова си ощетил бъл.народ подобно когато сме били под турско робство.Намери си прасенце,тъка го угой,че с една стъпка смачка половин държава,а с две...........

до колкото помня в едно интервю той каза- аз не съм политик, аз съм бизнесмен?! Ако на някой му се занимава нека потърси това предаване. Човека си го призна сам, дреме му за турци власи, помаци или българи. :))) Значи е съвсем в реда на нещата да се провери бизнеса му. ;)

Не се занимавайте с мен, аз съм се нагушил и не мога да поемам повече или искате да се компроментирам като повърна?! А, не!

Няма дим без огън! Вероятно има "нещо" между Меди и Бейби Пе., защото не са случайни повдигнатите в един и същи момент няколко разследвания, водещи към високата порта на Сараите! Вероятно са свършили парите?

е достоен за уважение БЪЛГАРИН, само заради факта че за 2 часа хвърли в кофата за боклук предателя Местан. По същото време властимеющия Боко не посмя да прати ДАНС да го разпита какво е дирил тоя предател в турската дипломатическа мисия!

Забравихте ли посещението на Доган в Турското посолство, с "оня списък" с имената на БГ-разузнавачи в Турция? И недоразумението Желев отсече: Не го закачайте, въпрос на политика е! Мизарниците на Прехода...

спомням си един Луджев с такъв списък

симо

Как да запомним ,като НЕ е било.

Доган-достоен за уважение?? Абе, вие в кой свят живеете? С какво е достоен? Че изгонил Местан? Верно ли? Доган го изгони, защото играеше с Турция и с Путин. И когато Ердо и Путин се скараха, Местан зае позицията на Турция, а Доган на Русия. Тогава, Доган го изрита и се представи за герой. А шаранчетата като теб налапаха въдицата. Доган е човекът на Москва в България...бащата на олигархията, мозъка на измамата с КТБ и още и още....покровителя на съдебната система и моделя КОй. Той, тръгнал да ми го изкарва герой.

Наглец!!!!

С НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ света ви попита "вие БГ говеда ли сте или сте хора".Е 98,75% отговорихте ДА,ДА,ДА.Само 1,25% от БГ са хора.Останалите сте тъпи говеда че дрънкате.За това и света ви смята за мърши.Ма на вас не ви дреме.Вие сте народ от селяндури доведени у софия за да слугувате на своите господари. Некои от вас сигур се имат за успели-с по неколко хилки на месеца.Ма ако погледнете у краа на месеца кво ви е останало ше видите че всичко отново ви е било прибрано...хаха.И пак сте у таралясниците на 15г...хаха.Само за една година цените в БГ се дигнаха с поне 30% ТРИЙСЕ процента.Щото фирмите които ви дават да ядете са ТЕХНИ.И всичко ви се взема без да се усетите.А кажете че не сте говеда.А такива "екстри" като ктб или белене са само "бонуси".А бе кво ли са ви измислили за таа година?Хаха...Чудно как си гледате физиономиите у огледалото...А те се загрижили за меди доганов,че бил гепил неколко милиона.Те ви събличат и ризата от гърба бе тиквиии

Ашколсун бре !

Как за какво!? За хидро-инженерство !

и се прави на чесната Калудка, защо имаше няколко опита за убийството му и НСО постоянно го охраняваше.

Доган трябва да бъде съден за това, че съсипа България. Но не за ПРЕДАТЕЛСТВО, защото той НЕ Е БЪЛГАРИН, а за тероризъм , подстрекателство и провокация срещу държавата България.

Целия крадлив политически елит след 89 г. без изключения са се учили от Доган. Нито следователи, нито прокурори не са в състояние да съставят обвинителен акт срещу него, защото и те са в купа.

добре е известно че, тайния агент Доган работи като шпионин на Русия, и докато е на свобода това означава че на практика България се управлява от Кемъл

отдавна не се управлява от никой

.. та тои не знае руски, бе...

симо

Вярно е-управлява се от..,,.КЕМЪЛ,,...Толкова сме паднали , всяка тъпа фирма ни управлява.

Да не забравяме,че той свали единственото истинско дясно правителство ( на Ф.Димитров)

Най-големият технолог на престъпния преход. Не е виновен този дето е изял баницата. 27 год. айдуклък.

Догане, те нека те осъдят , а винаги ще се намери за какво по отношение на тебе - всичко, до което си се докоснал

Да тъпи сме защото Догань си живучка. Та той е резидента на руската мафия у нас още по соца. Не му пука има як гръб затова всичко се движи и контролира от него. НО ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ НАМЕСТЕН ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ У НАС. ДА, НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ПЛАТИ за всички двотии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

България страната на чудесата - Борисов бивш затраховател - борец срещу контрабандата и вещ управленец икономист нерекетьор, БСП комунисти - капиталисти милионери, неплащащи заплати, Доган философ и бивш затворник - хидроинженер и специалист "консултант" борещ се за правата и свободите, Виденов - примиер на България без нито 1 ден трудов стаж на непартийна позиция, Пеевски лика на българския бизнесмен - натрупал честно капиталите си от приватизация на държавни преприштия член на турска партия. България страната на чудесата.

Трима души в България никога няма да бъдат арестувани: 1. Ахмед Доган 2. Димитър Дъбов 3. Любен Гоцев

Е той Любен Гоцев вече е сдал багажа...

аБЕ ТЯ КУХАТА ЛЕЙКА ГО КАЗВА НАРОЧНО, ЗАЩОТО МИСЛИ ЧЕ Е МНОГО остоумнА

А бай Бриго да не е арестуван или нещо по-добро.?

connaisseur

Тъпотията на българите наистина е Фпечатляваща да се връзвате на теа панаири.Или сте още по тъпи че не можете да проумеете че другарите ви изработиха така тъпо.Направиха си "прехода",като преди 89г се бяха подготвили с "демократичната опозиция"... жмульо желев,меди,костов,венци димитров, коста тренчев,форито и цялата шайка тарикати които "канализираха" народното недоволство за да може кръга на свинара правешки да ВЗЕМЕ ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ.И днес всичко е техно.Вие БГ говеда им робувате а те ви пускат колкото си искат.Сега вденахте ли какво ви се е случило.И за какво е било всичко.Не ви притеснява факта че ЛИЧНАТА МУТРА НА СВИНАРА ОТ ПРАВЕЦ ВЕЧЕ НЕКОЛКО ГОДИНИ Е МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ...хаха.Това е съвсеееем "случайно".Личната мутра на свинара,щото свинара така иска...Толкова тъп народ като вас БГ едва ли някога е имало.За това ше живеете като скотове докато свят светува.И нема за какво да се оплаквате...

Момче,дали не требва пак да ме баннете...На мен не ми дреме.Ако погледнете у речника какво е "connoisseur ",ше разбетере кой съм аз...

е ама тези, които бих а се осмелили да кажат това през 90-те години, щяха да бъдат убити с камъни. И сега Жельо жабата е тачен и с името му се именува това-онова.

Момче и през 2017 аз ЦЕНИТЕЛЯ съм единствения у тоа форум който казва тези неща.И през 2017...И за това съответно ме баннват за по месец два.Дане ви мъта тъпите кратуни.А аз теа неща ги пея от 20г и за това ме уволниха от работа и то за доооста кинти,щото всичките фирми у БГ са на др марков и къмпани.Знаеш ли кой е др марков а момче...Но аз вече не пиша щото да обясняваш на БГ кво аджеба им се е случило е все едно да наливаш вода у пясък