Ахмед Доган застава зад Калфин и ”чичо Ламбо” на балотажа

Ще направим всичко възможно нашите избиратели да подкрепят кандидатпрезидентската двойка на БСП на втория тур, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на пресконференцията в НДК след края на изборния ден.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган застава зад Калфин и ”чичо Ламбо” на балотажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте на всеки километър,ние сме на всеки сантиметър.А сега де?

Хора стига с тоя Дога! Ако се вземем в ръце, може спокойно да минем и без него.Но нали сме си овце,с робски манталитет и самочувствие,ще гледаме как малцинството хора на Дога строени в колони, отиват да променят вота.За това ме е яд най много Българското овчедушие. Така,че всички в неделя на избори, за да докажем че сме и ние може да бъдем сила.А не да чакаме на Михаля да дойде и да ни оправи.Като онзи нали си спомняте, който се оправи, извинете ни оправи за 800 дни.А сега и дима не се чува за него.

Хора стига с тоя Дога! Ако се вземем в ръце, може спокойно да минем и без него.Но нали сме си овце,с робски манталитет и самочувствие,ще гледаме как малцинството хора на Дога строени в колони, отиват да променят вота.За това ме е яд най много Българското овчедушие. Така,че всички в неделя на избори, за да докажем че сме и ние може да бъдем сила.А не да чакаме на Михаля да дойде и да ни оправи.Като онзи нали си спомняте, който се оправи, извинете ни оправи за 800 дни.А сега и дима не се чува за него.

Айде... калфин се отече в канализацияата. Честито на Плевналиев. Нема нужда да се арчат паре за вторио тур.

Мехдито дъл шъ може здраво да ги подпре БеСеПейците изотзад?!

> Една целувка < - това е цената на подкрепата ми за Ивайло Калфин и чичо Ламбо, разкри лидерът на ДПС Ахмед Доган в нощта след първия тур на изборите. Той обяви, че застава твърдо зад червената двойка и ще мобилизира целия електорат на движението, за да й осигури победа на балотажа.

Твърдият еректорат на Доган застава твърдо зад БСП. Това е най-доброто на което може да се надява партията столетница. И ще го получи! УСПЕХ .!.

Ми нас, що нъ забраяш би бтатчет? И ний сми зъ БеСиПету, тъй каза Дон Цеци. Нъл и той съ цилува със Станшку? Ний, сичките роми от Факултето и Абисин махала, сме му многу твърд електорат, винаги го подпираме отзад. Е, редуваме се с хората на Доган, но гледами празно да нема. Щот червените съ малку и нещу съ лабави, не го подпират дустатъчну. Пък ний многу обичами пухкави розови бузки.

изпитва неистова омраза към Борисов и ГЕРб,защото вместо да увеличат милионите му,както направи "зайчето с очилцата" и да вкара партията му в правителството,с което той да може да се изживява като велик политик,Бойко го навря на кучето отзад!Унизи го като му събори огнището и дувара!Всички турци видяха и разбраха,че не е недосегаем ,а е обикновен чиляк,който получава тояга по задника от българското правителство,когато то си пожелае!

Започна се. Всеки репортаж започва с това ,че Доган ще подкрепи Калфин и ако Плевнелиев спечели ще е кандидат избран без гласовете на ДПС. Помним преди последните парламентарни избори как се изцепи Доган и народа се юрна да гласува за ГЕРБ.Защо ли започна да ми намирисва. Сега се пее същата песен.. срещу едно съборено барбекю и нищо повече Доган пак играе за ГЕРБ.ПРАВ СИ АЛЕКО:ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.

Надява се да получи назначения в екипа на президента и да се върне отново на власт!

Доган играе за ГЕРБ... при тях може да си развива "бизнеса"

А звездите да ти говорят

Тоя човек на снимката има много голямо (вътрешно) напрежение и то ще се увеличава до естествений конец!

Докъде я докарахме, турците да ни освобождават от собствените ни тирани. Дано успеят.

Я, Доганчо пак си подкрепя дружките от ДС.Добре , че вече нищо не зависи от него.

Този читак е елементарен простак,който с глупостта си ,поставя България целе 20 г.в положение "Партер"!Стига с дълбокомислените си изводи ,този селяк колко бил умен,виждаш ли,защото използва разединението на българите,за да се промъкне между капките!Ако бяхме малко по умни и организирани,да гласуваме 100% всички българи,да извършим промяна в законодателството и община Кърджали да не обхваща половината окръг ,а само територията на града,да не се делим на "черната" и "бялата роза",а да гласуваме срещу общата опасност,дали тогава тъпанара Ахмед ,ще ти изглежда толкова велик?!Ще вземем и 70 % от общинските съветници!Да,но ние затова сме били 5 века под това "гнусно"робство!

И как да гласуваме 100% българите.. при тази организация???

На калпавия х, вълната му пречи! На калпавата ракета, космоса е крив! На турците и циганите тази организация, ама въобще не им пречи. Тя е проблем само за вечно мрънкащите и безотговорни българи. Гласуването е ПРАВО, но на нас все нещо ни е криво.

Стига с тази банална мантра"Доган е най-големият политик в Б-я". Доган просто изпълнява една възложена му (от външни сили) роля вече толкова години и нашите политици не смеят да реагират, защото козируват на същите тези сили. И вместо да използвате главите си , за да мислите, а не само за красота, и приемате видимото за дадено, ще плещите глупости, а онзи читак ще ви се смее в лицето.

Драги, нещата стоят малко по-различно от това, което се тиражира в медиите! доган и ДПС не се управляват/ подкрепят от Турция, а от онези чужди сили, които искат да натрапят Турция на ЕС, за да го дестабилизира. Същите тези хора са и господарите на нашите управници, поради това Доган си прави каквото иска, т.е държи се нагло и с чувство за безнаказаност, а нашите политици не смеят нищо да кажат. Такава е простичката истина и е крайно време да узреем за нея...

Докога ще позволявате на това лице да се подвизава по такъв безнаказан и безочлив начин? Обикновеният българин започва да си мисли, че това се прави нарочно, за да се сее омраза и нетърпимост... Нямате ли самоуважение като българи и хора, та позволявате на това човече да се подиграва с всички? Дори и да го използвате за нечисти (користни( цели, пак не е извинение за циркът , който се разиграва?!

От кога стана "чичо"Ламбо, досега беше "бате".

аз доган ,заставам отзад деянов-калфата със своя твърд......електорат

Пред съда в Лайпциг,този човек е казал"Но къде комунистите не са дивици и варвари?"Между фашисти и комунисти има малка разлика,фашистите не са избивали народа си,а чужди "елементи",докато комунистите са убивали ,по-трудолюбивите,например мандраджиите,за да им вземат кашкавала!И сега комунистите се проявяват като диваци и варвари и превърнаха изборите в срамен пазарлък,вместо изискването на истинската,западна демокрация:Гласувай съгласно собствените си разбирания,воля и сърце!Тука тия гниди подкарват хората като стадо овце!Затова:смърт на комунизма,свобода на българите!

Под Знамето на Тройната коалиция, начело с Доган и Станишев към първото място в Европа (отзад напред!) Ура другари!

да, доган е прав,без движението не може да бъде избрано момчето от гоцето!булгарязаслуяваше досотен пресидент ,а не кукла на конци в ръцете на б.б. и цв.цв. докога булгари!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

шушумигата калфин прилича много на червения крадец лупи, които обра кремиковци, цска и де каквото можа, след което потана в забвението. калфин се облажи яко от заменките на троината клептокрация. сега се натиска за по големо парче от баницата. след сирищнишкия царвул и едно магаре да баде избрано, ще стои по добре на "дундуркофф" 2.

ДПС винаги е била политическата курва.Когато сините бяха на власт те се събираха с червените,и обратното.Целта на ДПС винаги е била дестабилизацията на България.Корупционната поквара,която се опитват да представят,като нормална европейска практика е всъщност завоалирана програма на турските имперски амбиции.Турция е владяла тези земи пет века и никога няма да спре пак да ги иска.Силни са като държава и това кара Доган да се държи дръзко.Когато щяха да свалят новините на турски,министър председателят им само вдигна телефона и всичко се приключи...

Днес Калфа утре Майстор

нали ще трябва да замести на ДС-то Гоцето!

БРЦК

Дилемата е човек искарал 50 мил. с работа , или човек без един работен ден "проф. политик" като лидера си станишко. Стига толко проф. политици викам аз.

Бе няма ли да си смените малко и вие мутрите в политиката? Не се траят вече малоумниците! Ние сме били "робско племе", а то вие сте с робското самосъзнание!!!

Какво ли щяхте да пишете, ако Доган бе подкрепил Плевнелиев?

но не можа да се пробута турското цигане! И сега пак "С БСП напред, другари турци!"

че ще ви сменят имената!

Колко еротично и правдиво..Че той от десетилетие все е там..Преди зад Гоце..сега за Калфин..Който гласува за Калфин,дупе да му е яко..Доган не прави нищо даром.Отново иска да ни язди и да ни определя порциона !!!

Дилемата е - открит комунист или прикрит комунист. Дали изборът ни ще промени същността и вътрешните убеждения на избрания? Кое е "по-доброто" за нас - "милиционерсоциализъм" или "евросоциализъм"? Дали подкрепата на Доган е "ритуално самоубийство" или преднамерено "убийство" на БСП - наливане на вода в мелницата на ГЕРБ? Доган винаги мисли с пет хода но-напред от всичките му опоненти. Той знае, че ако сега победи Плевнелиев, след следващите парламентарни избори ще разполага с по-голямо политическо пространство за маневриране между президента на ГЕРБ и победилата коалиция на БСП (с действията си ГЕРБ води нещата направо към това). А тъй като и той ще бъде в коалиция с БСП, ще разполага с още повече реална власт и влияние.

Колко еротично и правдиво..Застава зад Калфин...Той от колко години застава там..И отново се "дърви" да мине отзад...Който гласува за Калфин д....е да му е яко..Доган не прави нищо даром...

Че се нареждаш пак на червената ясла за никой не е чудно!Само Костов може пак да ти свие сармите,ама не може да издрапа по нагоре във власта горкия.Тая година не се периш много-много,май те предадоха твоите си хора.Вече от балансьор ще станеш баламурник,ага.

АКО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА КАТО ДОГАН БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Е В ТОВА ДЕРЕДЖЕ . ТОВА Е НАЙ ХИТРИЯ И УМЕЛ ПОЛИТИК ТОЙ Е С ,СПОСОБНОСТИТЕ НА ВАНГА И УСЕЩА ВИНАГИ НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА . БУЛГАРИСТАНЕЦА Е ПРОДАЖЕН ВИНАГИ ЗА ПАРИ ЗАТОВА ЩЕ СТРАДА .

"ТОВА Е НАЙ ХИТРИЯ И УМЕЛ ПОЛИТИК ТОЙ Е С ,СПОСОБНОСТИТЕ НА ВАНГА И УСЕЩА ВИНАГИ НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА ." Ти пък си най-умният и грамотен турчин сред нас и ще те слушаме, ако ще и да измрем!

Само, че Доган бил Ванга не бях чувал!!! До къде може да стигне всъщност човешката глупост!!!

И каква е конкретната полза за България от това, че Доган е тролкова умел и хитър? Питам, защото той все пак е политик в българския парламент. Но досега освен, че е станал мултимилионер и се е утвърдил като главен хидроинженер, не съм го чула да предложи в парламента нещо, което да е от полза за всички българи. И така, изброй, моля, политическите заслуги на агент Сава към България!

Много хора точно така реагират на Доган. Гласуват против това, което подкрепя Доган. Калфин ще спечели въпреки това.

Да живеят Калфн и Доган, Тройната коалиция! Напред и ура другари!

Големи конспиратори се извъдихте бе!Доган чисто и просто се обръща към неговите си хора,към турците да подкрепят БСП и те точно това и ще направят-ще подкрепят БСП на балотажа.Доган не се обраща към българите:"Казвам ви да гласувате за БСП,защото знам,че ме мразите и ще направите точно обратното!"

Какво му се връзвате на този? Неговият електорат отдавна не го слуша. Нека всеки сам прецени кой от кандидатите е по-добър и да гласува по съвест. Според мен критерият е кой по-малко ще ни излага пред света. Гласувайте за по-умният!

Тока ни разби! Просто ни постави в невъзможност!!!

Всички срещу ГЕРБ - това е, което трябва да се случи на втори тур. Ако и турците мислят така, да гласуват. Важно е България да запази свободата си.

Всичко друго само не "реформаторите" от герб.

Когато гледахме филма( На всеки километър) повече симпатии имахме към Велински и Каназирев.......

Точно така, защото те бяха по-умни, по-интересно говореха и разсъждаваха, имаха маниери и не бяха каруцарчета с развети перчеми като батето Серги и Митко Бомбата! И сега тези, дето са срещу Калфата и Ламбо са по-умните, по-интересно разсъждават, по-умно говорят и не са били членове на партията-дъртофелница, не са се кланяли на член Първи, не са членове дори на ГЕРБ, за който работиха като успешни министри, защото имат професионални качества, а не само партийни протекции! Ще гласуваме за тях и на втория тур!

Авроро, пак плещиш глупости. Стефан Данаилов е член на БКП и пртиен секретар на Народния театър дълги години, той никога не е бил безпартиен. Авроро- засрами се поне малко!

Доган е велик политик като казват "Ал" и Слави Трифонов! Той избра на първия мандат Първанов, сега ще избере и Калфин! БСП си знаят съюзника защото са умни, а ГЕРБ - не, защото не искат да го знаят! Само червената правда! Долу Костов, Доган е велик!

Абе, където ще да застава Доган, ще изберем Росен Плевнелиев.

Това "заставане" ще активизира такива като мен да гласуват за Плевнелиев.То,не,че има файда от гласуване,но ще видим.

Калфин ще спечели и без гласовете на Доган.

Требва да добавиш "Вервайте ми!"

Е, без гласовете на Доган няма да му се получи. Не че и с тях ще стане де...

Най-добрият политик макар и със съжаление го казвам в България е Ахмет Доган. Мислите ли, че точно той не знае какво говори?! нарочни са неговите думи и това е повече от ясно. Такива бяха и думите му през 2009 година. Този човек знае кога и как да говори. Имайте малко разум

Марианке, толкова ли си тъпа, ма!!! Може ли някой да е толкова безметежно тъп изобщо??

Не разбрахте ли досега, че изборите са манипулирани? Защо, според вас, Цецко се покри преди изборите и изобщо не се вяскаше - ясно, да организира смяната на торбите с бюлетините. И на децата е ясно, че при тая политика няма как Герб са спечели. Кой ще гласува за него - пенсионерите с мижавите неиндексирани от години пенсии, младите, дето нямат работа и бягат в чужбина, хилядите съкратени ли? Кой?

На великият бг. пулитик, не сте го разбрали, толкова е велик! Дай сега да го възхваляваме ,акбар е! Да му обърнем - в + и недостатъците в качества! Това е номер дето изглежда винаги ще ни го пробутват и ще им минава! А истината е, че турското цигане вече е със старческо оглупяване 3-та степен!!!

Мисля, че ти не знаеш за какво говориш!!! Или нарочни са твоите думи?! Имай малко разум!

На дедо Доган, ламбо му бил чичо! А, бе що не се огледаш във водното си огледало , бе ахмак!?

,,Ахмед Доган застава зад Калфин и чичо Ламбо на балотажа" Давай мето, те са вече наведени и се държат за палците /ако мож го вдигна де.../

Калфин и чичо му Ламбо, защото той, Доганчо пак бил малко бременен "с нови неидентифицирани феномени в политиката"! Ако не му го вдигнат и не му се напнат, знаят, че е ред на Збогом, политически ДС другари!

При турците е така - те си викат чичо, лельо, сестро и братко, за да подчертаят, че си от тяхната боя и си им близък. Иначе наистина Ламбо е по-стар от Доган двайсетина години, макар че не си личи много, щото агентът Сава се е скапал от пиене и препиване с уиски ... на него мюсулманството му е само за пред "електората", иначе рядко е трезвен ... а пиенето не прощава!

Имам чувството, че не само подпийва турското цигане, ами е и наследствено обременено от многогодишно кръвосмешение, да се не меши с раята...

Като го слушам какви глупости дрънка, май вечно е пиян? Тоя турчин изобщо знае ли значението на повечето бг. думи, които употребява? То ясно, че никой нищо не му разбира!