Доган: ГЕРБ е пълен провал, ще има предсрочни избори

Управлението на ГЕРБ е пълен провал и ако загуби президентския вот, а това е почти сигурно, ще има предсрочни парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Доган: ГЕРБ е пълен провал, ще има предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доганеско-о-о , май ти требе хикимин - в Анадола имало страшни спецове .

дпс - това е гавра с нацията.

Времето започна вече да се отмерва. Заптиетата вече не са на мода! Глашатаите завършиха своята война, но само глупаците останаха.

Догане, ти нямаш думата бе ИЗПОЛЗВАЧ МАЗЕН. Напапка се с милионите..Друг на твое място в Европа, отдавна да си е подал оставката..Шефът на МВФ за една "ощипана" мома го разнасят из цял свят и ще лежи в затвора май до второ пришествие, а ти АКЪЛ И ПРОГНОЗИ ЩЕ ДАВАШ. Що не се скриеш бе доноснико милионерски..Предаде близките си, предаваш съратниците си, продаваш бедните и трудолюбиви турци, ЩЕ ПРЕДАДЕШ И ЦЯЛА БЪЛДАРИЯ за няколко милиона.. ПРЕДАТЕЛ И ДОНОСНИК това си бил, си и ще бъдеш...

ГЕРБ има неподозиран ресурс, защото хората ще оценят сътвореното.А Доган е деградирал тип, за него е характерна деструкцията, а не съзиданието.Да вземе да публикува "Наръчник на пияницата".Бандитските партии са експерти в кражбите, ГЕРБ-в действия за народа.Вчера минах по магистрала до Перник, утре - до Петрич...всеки ден се прави по нещо.Как няма да гласувам за ГЕРБ? Но българина да не си продава земята на никаква цена и жените да раждат повече. И да не хленчи, а да запретне ръкави...защото земята пустее, а тя ражда благата.Няма как рогът на изобилието да се излее върху човек без желание и воля, без усилие и труд!

На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене. Този път Бойко ще им види сметката. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план от ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период. Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

ТОВА Е ЧОВЕКА ,КОЙТО ВСЕ ОщЕ СЕ ОПИТВА ДА МИСЛИ,АНАЛИЗИРА ,АРГУМЕНТИРАНО И ОБОСНОВАНО ДА ПРЕДРИЧА НЕщАТА. КАКВОТО ИСКАТЕ СИ ГОВОРЕТЕ ПРОТИВ ДОГАН, НО ТОЙ ПРОСТО Е ЕДИН ОТ УМНИТЕ И ТОЧНИ ПОЛИТИЦИ. НЕ СЪМ ОТ ДПС, НО РЕАЛНО ОЦЕНЯВАМ

Към днешна дата отново бих гласувала за ГЕРБ. И то не само защото нямат алтернатива... Най-доволна съм от работата на Г-н Борисов и Г-н Цветанов.

ВИОЛЕТКИ ,ИДИ ДУШКО ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯШ.мОЖЕ ПО ИЗБОР ДА ТЕ БЛЪСНЕ И ТОВАРНИЯ ВЛАК

сто 66, даваш ми поредната причина да бъда поддръжник на ГЕРБ. Радвам се, че такива като теб не ги подкрепят, защото това би било лошо за държавата ни. И като цяло наблюденията ми са, че повечето хора по форумите, които нападат ГЕРБ са ниско интелектуални. Рядко раждат нещо различно от обидни епитети, а и в тези случаи обикновено като папагали повтарят някои от многото безпочвени или дребнави обвинения на опозицията.

Виолетките са милиони цветя, а ти си 166 бабички...

Мислех, че в ГЕРБ има само дежурни ибрикчий, а се оказва, че има и дежурни ибрикчийки по форумите.

И Бойко не харесвам, но като чуя за "соколчето" - тръпки ме побиват! Дано Мохамед да го обича много, и да си го прибере по-бързо! Този ми е малко-по неомразен от "евреите паричковци"!

Ти си просто ксенофоб! Ако отидеш в чужбина и попаднеш на себеподобен - просто си свършен. И не знам на кой бог ще ти се наложи да се молиш, за да се спасиш.

Доган е алкохолик. Падението му е скоро. Електоратът им е необразован и лесно се манипулира. Хитрите му ходове са вече познати, но турците трудно схващат истината. Все пак правдата ще възтържествува.

Я... това ДОГАНЧО ли е на снимката! Къде се покри бе, сладур.!? Забравихме ти физиономията... Хайде се марш бързо при данъчните, там да опрате едните 3 мил. а после да си бутнеш незаконното Барбекю и ще си шестак!

Абе всички умници тук, дали сте се замисляли, че всъщност Доган докара това правителство на власт. Неговото изказване за това кой държи власта или нещо подобно всъщност мотивира доста хора да гласуват за ГЕРБ. Та си мисля, каква ли целта на това изказване...

Тя целта е ясна, ами каква ли е цената и кой ли ще я плаща! То май и това си по дифолт!

Не мога да не се изкефя, че пада едно неистово разграничение от най-видния представител на "Грабителите на съвременна България", лицето Ахмед Доган. И малоумните драскачи на Кире Контрабандисто Добрев се опитват да уеднаквят Борисов със сопола. Всуе, комундета, се хабите. След няколко месеца положението за вас ще бъде неудържимо! А успокои ли се българина и започне нормално потребление, ще настане за вас апокалипсис. Подобрението ще е видимо на всеки месец, такова чудо няма да е виждано последните 20 г. И тогава, край с вас, край с човеконенавистната ви идеология, край с бруталната ви демагогия, край с мръсните ви игри и долни инсинуации! Тая гавра с нормалните и благоразумни хора, които не обичат крайностите, ще ви излезе през носа! И после да не кажете, че не сте предупредени...

Тоя май пак се изказва пиян..Много се размечта нещо..Само че, докато ГЕРБ е на власт,Доган ще гледа през крив макарон за управлението на държавата..И какъв сокол е тоя бе ??Гарга черна и проскубана !!!

личи си кого най множо обичат хората и това си личи от форумите вижте колко души са писали за доган и колко по другите форуми и си направете сметката

Задачата му на Доган е да се прави на каквото си иска само да е в изгода на БКП-то /сега май е БСП-то/. Дефакто ДПС е Турска Комунистическа Партия /забранена в Турция/ !656

Много нагъл човек.

... не правят впечатление думите на Доган: "без нас не може да се избере президент" "аз осигурявах чадър на К. Дал", "той виждаше в ДПС само възможност да изкарва пари"? НИКОГО ЛИ НЕ ДРАЗНИ ТАКАВА НАГЛОСТ: демонстративно да се повтарят думите от преди година "аз разпределям порциите в тази държава"! Най-нагло пренебрегване на законите в държавата от политик с претенции за национално ниво! И няма НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ И ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА!!!!

абсолютно правилно!къде е агент гоце президента на всички?мълчи като п..ка.

не е ли е все едно преди ахмедчо сего бат бойко и двамата когато има нещо за пускане са там единия язовири другия магистрали вместо да пишеме всички тука я да се стечнем и да почнем да работиме здраво и тогава няма да имаме време да четем какво са казали стягайту се господа

там е работата, че каквото и да изработиш ще ти окрадат. преди го краде доган, сега го граде борисов и цветелина бориславова, пък ти тичай да си работиш.

Оставете го Доган, ами позаинтересувайте се за пенсията на шефа на ОК на БКП във вашия град

Сега "коментаторите" се обърнаха на 180градуса само защото Доган е казал това което те пишат месеци наред. До кога ще разсъждаваме от позиция на емоциите а не на разума?? Колко % си мислят че това правителство не е провал???

Много %, много! А колко точно, ще почувствуваш на 23.10.2011...

Много сме против Бойко- ще видите на Бузлуджа! Много сме, силни сме! Ние сме бъдещето на глупаците!

Доган има шанс, само ако приеме християнската вяра,ама за да го покръстят,трябва първо жив го одерат, мисля си че не би се съгласил...

Наближиха избори и пора излезе от дупката !!!

Бойко е човек с големи човешки (военни) качества, НО той не става за мин. председател, защото той няма управленски опит.

За разлика от Ахмед Доган, който е прекрасен ръководител...

...Прекрасен ръководител, като кукла на конци с кукловод Распутин..

Днес е двадесети май, слънцето изгря и без петел....

Много си вярва тоя Доган,забравя ,че освен електората му в Джебел има и БЪЛГАРИ!

Когато истината се казва .....и Боко Тиквата мълчи ! Айде ОСТАВКА на мърлячите от Герб.....без много приказки и да отиваме на избори ! Стига експерименти на приматите Боко,Цеца,Лъчо-мозъко, Цветанов-пъпеша и цялата шайка мутроидни простаци.

Като споменеш боко си ми ясен - платено клакьорче по форумите. Жалък си.

много четеш кой какво пише бе герберска оплаквачко...заминавай си с тъпите малоумници от Герб дето им се кланяш и подмазваш. Това ти е проблема че си на тяхната хранилка, но скоро ще ви дойде мутренския край, карикатури балкански ! Бегай при ПЪПЕША-Цветанов у МеРеВето.....

Защо бе дявол да го вземе непркъснато спамиш във форума? Разбрахме, че мразиш ГЕРБ, твоя работа, но ако нямаш какво да кажеш по дадна тама, защо е нужно да пишеш едни и същи глупости непрекъснато.

Я да те запитам: Защо? И ако обичаш пропусни епитетите. Тях вече си ги написал. Кажи какви са причините, според който това провитество се е провалило?

Причината за провала е една и повече от ясна - некомпетентност. А резултатът е по-важен - връщане дотук с 2 години назад. За съжаление процесът продължава.

Сокола си е Гарга рошава

тоя доган наистина е бил велик излезна и каза само няколко думи и цяла българия е по форумите и по телевизията

доган е толкова велик, колкото на тебе ти се иска да го виждаш. Защо не обръщаш внимание на приказките му за яслата, играчките, разтворения чадър? В качеството си какъв той прави тези неща и кой му дава такива права? В КОНСТИТУЦИЯТА НА дпс ли пише, че доган може да раздава играчки, да разполага с ясли и разтворени чадъри? Над тебе държи ли такъв чадър? Къде е прокуратурата на Р България, поне за да попитат доган за атези му приказки? А като гледах тези хора на митинга се питах дали наистина са толкова прости?!

Яааааа, тоя май не е пиян! Иначе пак щеше да фъфли за баницата.

коалиционните партньори взеха да излизат от летаргията,а мандатоносителя дпс пак придобива самочуствие и явно апетитите му са не само на балансьор, но и отново на участник във властта.

Хайде пак с изцепките на Доган.Миналия път в с.Кочан и рейтинга на ГЕРБ в небесата Борисов -премиер, сега пак се цепи и хоп Борисов -президент.Останалите политически партии с мижави кандидатури.А бе всички работят за бъдещияат президент на РБългария г-н Борисов.

Абсолютно си прав, ама много хора не го виждат това.

Тоя отърва пандиза, сега защо да не си каже и "мнението"...

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИХА.

Айде холан не съжалавай. Ножа е забит в съцето на звяра.Тотю го направи.Обещаните пенсии няма да се изплатят. Нито Доган, нито кйто и да е не може да въздейства на вота на гладните. ДОЛУ ГРОБ!

не си пророков, а наивно вярваш.Не подлагай на съмнение, верноподаничеството на турските ни събратя по нещастна съдба.Те за разлика от нас имат по ясен поглед върху събитията струпали се като нещастие върху нашите глави.

След такова изказване президента ще го изберем независимо от дпс. Защо ли? Ами защото вече сокола не разпределя порциите пък и турците много не му се връзват на приказките. И те захитряха завалиите.

А бе, този "разцепения" се появи след дългото близане на раните. Да си гледа собствената партия, защото не се знае дали той самият ще се класира вече в политиката. Комунистическо мекере си Догане. И не си турчин май, а от един по-мургав етнос.

С подобно изказване доган предизвика преди 2 години всички българоговорящи българи да излязат да гласуват, сега каква му е целта? рано е за мобилизационен вот...значи просто вече баницата е поделена

Този Доган още ли е жив бе... Боже това ченге му замириса пак на власт! И че нещо от него зависи и ето ти го нахалника и крадеца, дето "разпределяше" финансите на българия... И "консултираше" за собствения си ненаситен джоб. Я да се скрие този по добре!

КОЙТО ОТИДЕ НА БАЛОТАЖ И НЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕН ОТ ДПС ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!!

Много си прав. И аз така мисля. Подкрепата на дпс ще мобилизира електората на другия кандидат. И за това се предполага се, че никой няма да иска подкрепа от дпс.

имигрирай бе мързел .кво чакаш

Доган е изпята песен,другари само хапи бясното куче ..

...хапЕ, не хапи бе неграмотен!!!!

Герб бил провал?Иска му се!Провал беше Жан Виденов и БСП през 97г.Ей,тез фесове и комунисти,дето сключиха граждански брак преди 6г.,нямат срам!!!Така е!Гласуваш за БСП,получаваш и ДПС!!!

Жан Виденов обра золумите на първите пет години от прехода! Кой нарои банковото войнство и прекара през банките мръсните пари? Лукановчета, Филипдимитровчета, Беровчета! Крушата беше узряла и само трябваше да падне. Който умее да чете статистика да погледне резултатите от 1995 г. и тогава ще разбере какво бе управлението на Виденов и кой провокира банковата криза!

когато последния път тоя фес се изказа че той държи еврофондовете и ББ спечели, сега май пак мобилизира отрицателния вот срещу себе си и пак ще си почива в забвение...

предсрочни избори няма и да има мислете му вие *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щото си много тарикат и почваш "случайно" със синьото, а охлювче сладко, червено?

Може ли да сте толкова прости?Кога е бил прав ?Когато говореше за кръговете?Когато не пропусна едно посещение в парламента?Нали знаете ,че не се е вясвал с години там?Пак беше прав?Когато организира "екскурзиите за изборите",за да ви натрапи като управници СерГей и "Агента"Гоце?Та заради него не реализирахте най-свещенното си право-да избирате!Може би бише прав,когато вземаше милиони ,от вашите пари за "наужким"дадени консултации по един хидропроект излязъл "златен" на всички ни!Ако вие сте овце,дайте поне и да ви стрижат,доят ,онождат,но надявам се "овчето стадо"поне малко да е поумняло и да почне да различава врага от приятеля!