Доган се завръща при ”наченки на диктатура”?

Има наченки на диктатура и Ахмед Доган може да се върне в политиката. Почетният лидер на ДПС е в отлично здраве, посочи проф. Димитър Тадаръков.

Обратно в новината

Коментари - Доган се завръща при ”наченки на диктатура”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото населението, естетвено и такива са лидерите му,мошенници,крадци или благородни хора със морал преценете сами!

Меди е прекарал тежък грип , казваш професоре.Но аз доколкото си спомням беше ДЪЛБОКО ДЕПРЕСИРАН когато искаше да избегне явяване пред съд, а ?Явно е преодолял депресията като че ли или греша ?

доган не е виновен български политик,виновно е българското население ,което е създало това днешно политикоикономическо статукво,не виновен този които яде баницата ,а този които му я дава!да са ни честити доган,местан,волен сидеров,борисов,станишев,иван костов ,царя,и много други герои на преходът към европеиска демокрация!

значи не ще да се завърне понеже диктатура няма в политиката

Този господин Тадаръков явно има за цел да надмине Милко Балев с мемоарите на Тодор Живков.Такива легенди бълва,че чак да се изчервиш.Как изчисли бе господинчо ,че Доган бил прочел 25000 тома ? Ако си му адвокат, прост фен или елементарен последовател в някоя соц. мрежа, кажи си го с думи прости.Българският народ не се нуждае от твоите разяснения за личността на Доган.Знаем го какво представлява.

Популизма е вреден за България. Колко сте зле информирани.

Да се смея ли,да плача ли ? Но луди има навсякъде,даже и в лудницата....

"Той е човек философ, който е прекалено умен. Той е човек, който през първата четвърт от живота си е прочел 25 000 тома книги, каза проф. Димитър Тадаръков." Деба професора ти тъп, деба, непрочел и една книга! Мангалът бил прекалено умен! Айсиктир бе, плужек купен, еничар мазен!Циганинът е прост ДС-доносник, създаден, поддържан и активиран пак от КГБ в Москва! Философ бил, калтак дръндарски! Както добре прогнозира екс-посланик Василев, Русия ще продължи в агресивните си опити да дестабилизира България, включително и с етническата карта! Така че Доган бива активиран точно в тоя момент, според кукловодите му в Москва! След кирилицата от македонските земи, спасяването на българските евреи от Червената армия, следват новите изцепки на Доган!

Втори сезон на сериала: Патаклама Доган кьорфишек.

Борисов демонтира Доган от властта. Обръчите се разсъхват, затова доган ще се връща - да сваля от власт Борисов...

завръща се да гласува вотът на надоверие, защото ще бъде въпрос на единични гласове.Все пак да пробват - трудно е да се гледа как един краде, а ти - не! А дали ще се върне младия и неотразим шопар Деян Пеевски - сигурно и той по тази причина и после дим да ги няма. Другото е парлама - приказки за наивници.

Бих искал да попитам земеделеца Тадаръков като какъв ще се завърне в политиката философът Доган

ама без този "капацитет" къде ще отиде хидроинженерството?! че и нанотехнологиите?! че и тадаръковското гъзлозизничество!

Кукловодите активират отново Сопола

Ахмед Доган е свободолюбив човек, който не обича диктатурата и заради това стана АГЕНТ сава

Охохооо, Русия ще пускат Доган отново на фронта. Това да не е част от това, за което говореше бившия ни посланик в Русия Илиян Василев?

Доган очевидно няма вяра в сегашното ръководство на партията за сполотяване на редиците. Ами Карадайъ е прост и е назначен от Доган. Ако стане пак лидер, Доган няма да постигне нищо. БСП е вече слаба а и ДПС се схвана.

Корнелия е изпращала тотално, щом стяга тежката артилерия като мизерника Доган. БСП и ДПС са готови да дозакопаят България. Това нейното отдавна е диагноза, в последно време бръщолеви откровени глупости. На последните частични местни избори нямат един кмет. Левицата е психично болна...

Чак толкова превъзнасяне по този "велик" хидроинженер е просто смешно! Забележете само за какви ни имат, щом обясняват, че бил прочел 25000 тома през пръвата четвърт от жевота си. Като знаем, че сега е на 63 години и едва ли започнал да чете преди да навърши 6, означава само едно - този човек е прочитал повече от 7 тома за едно денонощие без значение делник или празник е!? И това представете си било станало в младежките му години... Смешници!

Тадаръков трасира нови висини в подмазването. На крачка е да стане лауреат на титлата "Почетен ибрикчия" на почетния председател".

Даже не прочетох статията . Повръща ми се като го гледам. Съсипа ни 20 години от най новата ни история. Протеже на Путин за патоците.

може ли да си толкова късопаметен и тъп на всичкото отгоре. Да ти напомня ли, че Доган беше един от символите на борбата срещу комунизма. На седесарските митинги, по които въздишаш, беше рамо до рамо с лумпените, скандиращи лозунги, които не разбират. Той беше олицетворение на нашите приятели от ДПС, с които Костов се бореше, пак срещу комунизма. Той и неговата партия вече 10-12 години подкрепят Боко и компания. Той е човекът и неговата партия, направили от пожарникаря ББ, генерал-лейтенант, главен секретар на МВР, шеф на партия, а сега и мин.-председател. Черна неблагодарност за пред хората, а май сте нагазили в дълбоки води, без да знаете да плувате.

Методи Андреев за Фрог: Доган готви удар на Борисов заради близостта му с Пеевски 06.11.2017 След като се появяват хора в публичното пространство и говорят за завръщането на Ахмед Доган в активната политика, означава, че ДПС има вътрешнопартийни проблеми. Това заяви пред Фрог нюз бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев. Нещо се случва вътре в ДПС, тъй като досега открито то не е говорило за оставка на правителството. Проблемът не е в Патриотите, иначе за тях щеше да се говори още при създаването на коалицията. Различни могат да бъдат сценариите за думите на Димитър Тадаръков, че Ахмед Доган се завръща в политиката. Един от тях е, че Доган иска да удари Борисов заради близостта му с Пеевски. На въпрос каква е целта на лидера на ДОСТ Лютви Местан да настоява българските турци да бъдат обявени за малцинство у нас, Андреев отговори: Много е опасно в нашия регион да се създават малцинства. България е мултиетническа държава. Ако започнем да признаваме малцинствата, трябва да признаем и руснаците у нас за такива. По модела на Крим могат да си правят референдум и тогава ще бъде застрашена националната сигурност. Изказванията на Лютви Местан за признаването на българските турци за малцинство припомня, че той е бил агент на ДС. Искането му не е в негов интерес, то му вреди.

Аз казах ли ви вчера, под статията за това, че Каракачанов е подпукал Екзактния, че това означава, че нещо става в ДПС и с Доган:) Тези всичките са скачени съдове, като наредено домино, бутнеш ли първата плочка и наблюдавай останалите. Това е поради много специфичния генезис на организираната престъпност и мафията в България, поради червения ДС-КГБ генезис, пипалата са много, но ГЛАВАТА е една, и засегне ли се главата пипалата реагират или изпадат в конвулсии.

Даже, като им знам и манталитета, и прийомите, иколко им е мозъка на тия велики хитреци и комбинатори изобщо не изключвам и допускам, че това изпускане на Екзактния Е ДОГОВОРЕНО с тия (и с Доган, Каракачанов и/или Борисов, за да може хем едните да се направят пак на големи патриоти, хем другите - на жертви за консолидиране на електорста им, на ахмаците, които сляпо ги подкрепят и най-важното - да отклоняват вниманието на хората и да подменят или изземват истинските големи проблеми к да ги профанизират и отблъскват хората от по-активно участие и отношение!

беше това говедо Методи още Андреев?

Методи Андреев категорично не е, но още по-категорично е, че ти си голямо червено говедо и откровен дебил! Писна ми в България да гледам как говедата, мръсниците и мошениците са на власт и лекетата и троловете им КАТО ГЕБЕ, ГОВЕДО, плюят ВИАНГИ САМО СВЕСТНИТЕ ХОРА! Защото не са им удобни!!!

Най големия диктатор е доган защото електората му гласува от 28 години под строй!

А, дуганю им разпределя порциите....

Ох, Догане, ела завърни се! Толкова хубаво беше с теб и нямаше никаква диктатура и корупция! То и демокрация нямаше и съдебна система, която да си свърши работата с такива като тебе!

Сжършиа париа за пиене!!!!

Ах мухмеде пак си пиян !!!

Наченки на диктатура? Отдавна ги има, но Ахмед си пие уискито и не му пука. Хайде бе Ахмеде, Сретен е менте, като Крали Марко, само ти ни остана.

Хай сектир. Ние не сме длъжни да отговаряме на подобни, оскверняващи нашите, БЪЛГАРСКИ определения за доброто и злото в Света. Правим го за младите, да знаят и да помнят. На какво отгоре се репчат тия? На ужасяващите факти от близкото петстотин годишно турско робство? За погромищата, за изнасилванията, за бруталните убийства на беззащитни жени, деца, старци от предците на тия същите. Да не би османските орди, кръвожадните башибозушки пълчища са американци, дошли от Дивия запад? Добре е тези помрачени и озлобени да прочетат повече от книгите на изследователите на Америка: -Това, което не отслабва и не престава е американският национализъм. През Първата, през Втората Световни войни, през времето на Студената война. Кой от американските Президенти не е бил националист? Самите американци смятат, че тяхната страна е най-великата, най-добрата и най-могъщата в Света. Но от всичко това Америка не е пострадала, не са пострадали ни най-малко и десетките различни етнически групи, подвизаващи се на тяхната земя. Хайде, сега, тия които много се репчат, да осъдят и изказванията на Доналд Тръмп за Северна Корея. Стиска ли им? Хай сектир-както казват старите хора.

старите хора казват СИКТЕР, но младите, не всички разбира се, а само такива като теб неграмотни, необразовани и тъпи копелета, казват СЕКТИР? Едва ли ще го асимилираш, но нека ти е простено.

Бих се радвал Сопола да е мъртъв,отколкото жив !

...колкото това измислено професорче е "земеделец", толкова и дръндарският циганин е "умен",...просто боклуците са си боклуци!!!

и ти най-отгоре. Смърдиш, не усещаш ли? Впрочем, ако си Боко или Цвъки, въпроса е излишен.

Духан Сопола явно е свършил паричките - изпили са му ги "полово-интелигентните" му метреси!

Здравето отлично, ама джигеря как е? То не че няма резервни джигери и клиники за присаждане, ама все пак...

Не че не обича диктатурата СоПола,не обича някой друг да е...диктатор особено,когато става дума за...порциите и обръчите от фирми!!! Иначе си му е все...гот,т.е.,да го духат..."бедните"!!!

Учи (чети) за да сполучиш е отживелица от соц. миналото Доган явно си е губил времето с четенето на толкова много книги. Я виж разБойко Борисов - само една книга е прочел в живота си (той си го каза), а вече трети мандат начело на държавата кара.

Славославянето на началниците е известен болшевишки прийом. Прилага се широко в СССР и Русия. Сега успешно го прилага и блюдолизеца и измислен проф. Тадаръков. Когато се опитваш да изкараш някого много велик е добре все пак да правиш някои сметки. Иначе може да излезе че лъжеш. Т.н. проф. Тадаръков спомена че за 25 години Доган бил прочел 25 до 35 хил тома. Но нека да смятаме, това означава грубо 1 тома годишно или 3 тома на ден. Всеки божи ден. Нека да допуснем че един том средно е 400 стр. Въпреки че капиталът на Маркс или трудовете на ленин са много повече. Значи всеки божи ден Доган е чел по 1600 страници. Ако допуснем че еспал по 8 часа, това означава че е чел по 100 стр в час, или по повече от 1,6 страници в минута. Като в това време влизат и яденето и срането. И сега нека всеки от вас да се опита да прочете по страница и половина в минута. На български. Защото, колкото и добре да знаеш чужд език там четенето ще е по-бавно. И след като прочетеш само 2 стр. с този темп да с еопиташ да разкажеш какво си прочел. Лъжата е ясна. Подмазването - също. Но щом един доносник на ДС, титулувал се с гръмкото име "професор" не може да направи тази проста сметка, която току-що ви я представих, това означава че интелектуалното ниво в ДПС напълно съответства на интелектуалното ниво на шефа им - един циганин от Дръндар. Който, ако не беше станал доносник на ДС още щеше да пасе патките в Дръндар

От несъмнено високо интелигентното и много правдиво изказване на професор Тадаръков за най-великият мозък поне на Земята, ако не във Вселената - Ахмед Доган аз най-накрая получих прозрение и разбрах отговора на един фундаментален въпрос, който ме мъчеше близо 30 години, за ПРОВАЛЕНИЯ, БАНДИТСКИ И ИЗЦЯЛО ПРЕСТЪПЕН т.н. преход на България в пропастта. Разбрах КОЙ наистина е виновен! КНИГОИЗДАВАНЕТО в България!!!! Защото след като Доган е прочел 10 милиона книги до пълнолетие, ТО СТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО, ЧЕ Е ЧЕЛ, тоест СА ИЗДАВАНИ ГРЕШНИТЕ КНИГИ ( всеизвестно е, а е и ясно, че Хидромелиораторът е много голям почитател на Макиавели например!) И сега като се замисля те и това си казаха. Бе ми забавно, когато изсвени фигури и говорители от ДС-КГБ червените кукловоди по едно време, на въпрос как преценяват провала си, това че провалиха България, те - напр. ДС доносникът Виктор Вълков, или Митьо Гестапото от 6-то на ДС обясняваха поотделно, че ... НЯМАЛО ... УЧЕБНИЦИ за прехода!?!? Между другото съвсем същото обяснява и Доган в едно негово интервю - има го в нета... Разбрахте ли сега? Тези велики умове, патриоти, опитни и всезнаещи и най-подготвените поне на Балканите и в Европа ... НЯМАЛИ УЧЕБНИЦИ и затова й е.аха майката на България и на българите, затова се скъсаха да крадат, мамят, изнудват и шантажират, да репресират и убиват!!! Няма да питам другите хора в другите държави какви книги са чели и дали са прочели сто хиляди книги...

Смятате ли, че когато Борисов, премиерът на Република България заяви категорично, от най-високата трибуна в България, че Доган е поръчал убийството му - по сигнал на западните служби, той излъга или бе вярно? И защо никой не говори за ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН СКАНДАЛ? Защо, ако не е вярно, Доган не осъди Борисов за клевета? И защо Цацаров веднага побърза да игнорира и покрие ТОВА НЕВЕРОЯТНО СКАНДАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ? Вместо да го разследва, както всеки истински главен прокурор би сторил? Някой да се чуди още защо сме последни в Европа?

Имайки предви, че в България през годините на прехода към никъде станаха СТОТИЦИ ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА и АТЕНТАТИ ( а всъщност определено над хиляда, но много от тях прикриха или ги представиха като ... самоубийства, злополуки или нещастни случаи и инфаркти...) и НИКОЙ почти ОТ УБИЙЦИТЕ и особено ПОРЪЧИТЕЛИТЕ не бе разкрит и осъден адекватно, и спомняйки си КОЙ в България СЕ БЕ СПЕЦИАЛИЗИРАЛ в терор и убийства - ДС и отделите, звената и хората им за мокри поръчки, ЧИЙТО ДОНОСНИК е И Анмед Доган!

ваи аллах , пара битти , далавера иок! трябва да нетегнем обрачите че кацата се е разсахнала , поне да я заданим малко!ние сме за на хляба мекото и на работата лекото! каде сте строим язовир - искате ли консултант???

Този път да се пази яко и да тренира екстренно залягане и припълзяване под масата.

Много беше интересен когато му извадиха пищов. Голям смелчак с еоказа. А иначе, оня младеж като състезател по бокс с два шамара щеше да го накара да "сере пляка 3 месеца", както казват по Пернишко. Нека да припомним кой е Доган. Циганин от село Дръндар. Който се е издигнал благодарение на това, че е станал доносник на ДС. Нещо много важно, въпреки всички предимства като турчин, той не е могъл да влезев във ВУЗ. Дали е много умен, как мислите? След това влиза в треторазреден ВУЗ с протекцията на ДС. За да "клепа" колегите си. След това, пак с протекцията на ДС се премества в СУ. За да "клепа" тамкашните си колеги. После го вкарват в затвора за парлама за да клепа своите съкилийници. После пак с протекцията на ДС става аспирант и доктор. И този пълен тъпанар изведнаж става гениален. Пише се философ, а всъщност единственото дето е учил е Маркс, Енгелс, Ленин и може би Сталин. Което има твърде малко общо с каквато и да е истинска философия. Когато става шеф на ДПС, без съмнение това става с участието на ДС. Това "П" в ДПС-то е само за благозвучие - доскоро цялото висше ръководство на ДПС беше съставено от доносници на ДС. Така, съюзът с БСП беше повече от естествен. Сега Доган искал бил да се върне в политиката. И да дава акъл от най-високо ниво. Да, ама ние, нормалните българи не искаме акъл от един полуграмотен мангасар. На БСП-то ако иска може да дава акъл - там има доста хора с работническо-селски произход. И с посредствени интелектуални способности. Които се ценят високо от доячки, селски пъдари и от бай Мангал. Така че Доган и БСП-то ще са си лика-прилика

abasador

интересно, или редактора госпожа Таня Тодорова се е объркала или проф. Димитър Тадаръков е правил компания на Ахмед Доган при следобедното питие! Първата четвърт от живота на Доган обхваща време от 16 години. Ако за този период от време той е прочел 25.000 тома книги, това прави 1.562 тома на година (вкл. предучилищните от 0 до 6 години) или средно по 4,30 книги на ден! Моята препоръка към професор Тадаръков и политика Доган; намалете значително бърбана в ранните следобедни часове. Лек ден.

На Доги му свършиха рублите за памперси и сега пак се пъне като глист...

...от нафталина по нареждане свише!

на Тони Дачева - много злато и пари в този свят да имам, младостта ми няма да се върне. Така, че и да се върне Доган реални исторически шансове на България за успех и европейско достойнство са пропилени и много голяма вина за това има действително крадливата шайка герб.

ама тоя хидролог не е ли умрел?ама тоя пат че проси та да се рани.аидук!

Ееее Соколе! Събрахме се! Само Царчето и Станишката ни липсват... всъчност без тях сме си екстра!

герб да бъдат отстранени.

герб да бъдат отстранени.

Диктатура в съвременния свят не означава танкове по улиците,въоръжени шпицкоманди и лагери.Диктатура вече е обсебване на властта от една незаменима партия,разпределяне на блажното между преките съучастници,а за поддръжниците им корички и трохички, уволнения по телефона,онзи от Козлодуй и такива,като него-несменяеми с добри парички,БАН и интелектуалци в кошчето за смет,аристокрация в сектор Сигурност и онеправдани шерпи.....объркана държавица.

Завръщат се: ---Доган--да бори диктагурата; ---Костов--да обедини десните; --Луканов--да доеве мамата на БСП; --Царот---да ни оправи за 8 дни; ---ВИС И СИК---да ни вардят!:))))))) ........ Return to stat!:))) ....Щото 10 ноември наближава де.....:)))

Всъщност : Тадаръков е поредната к на Почетния , Местан беше предишната, тя взе че се "еродира" . "Злото няма воля ! То винаги кара друг да му свърши работата !"