Агресия в класната стая: Момче нападна съученик в училище в Бургас

Извършителят е имал спорадични проблеми в миналото, но през настоящата година няма регистриран подобен случай, заяви директорът на СУ "Константин Преславски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъкаа,мъкаа...голяма мъка . Всичко е до възпитание,още от люлката.Няма ли качествено,добро възпитатие...се формират ей такива-побойници,комплексари,садисти,психопати...Ама каквото го отгледало,такова станало.Лошото,че другите страдат.

и в СУ "Стоян Заимов" - Плевен и уж имат видео наблюдение, ама все не работи когато трябва да се открие истината и за жалост, учителите не са лидерите за учениците, а такива са отделни или групички от нагли ученици без никакви задръжки, които тормозят останалите и не само ги предизвикват, но ги и бият и псуват, но псуват и учителите! Какво правят учителите ли?! Ами "поддържат връзка" с родителите, но трайни промени няма! Горчива истина, но за жалост нелицеприятен съществуващ от години факт! За да се спре това трябва кардинално да се промени подхода на държавата към училищната дейност и дисциплина, защото не се ли обуздаят своеволията и негативните прояви на учениците като деца, такива ще си останат и като възрастни!

Виновни са учителите, директора, психолога, министъра на образованието, Румен Радев и Бойко Борисов, разбира се и Путин. В никакъв случай вина нямат родителите и самия побойник.

толкова ли е напреднъл джендъризма че това да е новина?

Новина са неща, които не са обичайни. Би било много хубаво да е новина.

Не се изяснява какво е участието на "пострадалото" момче към побоя... Как става всичко - седи си мирно и кротко на чина и от някъде идва някакъв лош съученик и го бие? Така ли? Обикновено когато някой бие някого - ИМА защо. Не винаги, но в повечето случаи ИМА защо.

ехаааа! 1001 психолози откриха 1 (един) случай!