17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го изселят някъде другаде да е проблем на други хора! Това не е решение на проблема, а прехвърляне на топките от един крачол в друг. След като човекът има психически проблеми, той трябва до живот да бъде настанен в здравно заведение и да се лекува!

А Калканжиевата изселиха ли я от блока?

Всъщност общината няма нищо общо с изселването. Процедурата е описана в ЗУЕС, ама хайдукатите искат пари.

Някой знае ли реален случай в България на "изселване" след подписка на съседи?

Онази кифла Жени Калканджиева и бяха забранили да стъпва в блока си след подписка на съседите. Иначе го има в закона, но трябва да се разпишат всички без кретена.

Жени не са я изгонили въпреки, че трябва. Работя в Бояна и дойде да си купува IP камери от нас да следяла кой и хвърлял яйца. Но, да тя пие и е скандалджийка.

Преди 2-3 години се случи подобен скандал и изселиха човек. Познат.

Благодаря за отговорите. Мислих си, че "изселването" е само юредически мит.

За това сме не нормална държава!

С "не грамотно" население. Като теб.

Пак ли замеря с печки? Не се ли свършиха?

Дребнотемието и повърхностното отношение към проблемите на Софиянци е направо христоматийно. Те целят да се отклони вниманието от основни проблеми, които кметството, от самото начало, е замитало под килима. Да вземем - например - отоплението: Трябва да си луд за връзване, за да внасяш от хиляди километра газ, когато имаш на разположение почти неограничено количество ГЕОТЕРМАЛНА енергия. Освен че самата геотермална енергия е безплатна пък и възобновяема, то и съоръженията за добиването й ще се изплатят за по-малко от година. Явно, "правилните хора" имат друга визия за доене, което те наричат "бизнес". Последното замитане под килима се нарича "създаване на комисия по въ просите". Кому е нужна тая комисия. когато още през осемдесетте години са правени експериментални проекти във Варна. Последните обезпечават и до днес спортната зала и резиденция Евсиноград.

Да не разочаровам хората, но до края на живота си ще е в такова състояние - има трайно психическа болест.

Аз пък си помислих че хвърля предмети и се барикадира защото е напълно нормален

Нормален идва от норма, което е общоприето, т.е. ако всички започнат да хвърлят домакински уреди през терасите и да се заплашват един друг с ножове ще стане нормално.

Да живееш в стрес от болен човек, който явно е опасен и трябва да е настанен постоянно в лудница, но кой му пука.

А защо Люлин е в кавички???

Щото по принцип така се пише. Доживяхме глупаците да питат защо нещо е написано правилно.

Се пише така бе 'умник'. На табелите към квартала ли?

Егати примера даваш. Обозначаването на даден квартал на пътна табела и посочването му в текст са две съвсем различни неща. Граматически правилно е първото да е без кавички, а второ с кавички. Но затова се изисква да не сме дремали по време на средното си образование и да сме изчели доста книжки. Хубавото е, че при добро желание всичко може да се навакса - достъп до информация да искаш. Най-добронамерено ти препоръчвам да го направиш, за да не изпадаш в конфузни ситуации като тази. :)

Само населението на този квартал казва "отивам до центъра", когато отиват до Кооперативния пазар, и "отивам до града", когато отиват до центъра на София.

Да го пратят в Украйна да трепе чеченско - потински орки.

За лечебно заведение. Какво си се фиксирал в тази украйна?

На тоя остана ли му нещо за хвърляне?

Няма ли кой да му разбие носа и устата анонимно? Някакви комшии да се организират и да го превъзпитат. Ако е със заболяване, да съдят общината, че не взима мерки. Само мрънкачи, дето чакат друг да им свърши работата. Вземете се в ръце, роби!!!!

Да съдят общината, че не взима мерки??? Верно си тЪпанар! Какви точно мерки би могла да вземе общината? Кмета да му отиде на гости???

Не го ли виждаш, че и тоя не е в ред. Сто удивителни, кара се, възмущава се. Най-много той да му отиде на гости

Ако е освидетелстван, няма място в блока. Или поне не без асистент, който да го контролира. Ти от какво си доволен от столична община? За всичко могат да бъдат осъдени! Кучетата, тротоарите, въздуха.... Софиянци стоят и блеят. Ами така ще е. А полицията и психолозите им няма какво да ги коментирам.

Б, ако да искам ред и да очаквам хората, които трябва да го поддържат да го правят, то нека не съм в ред.