Нападателят от ”Бургасмед” задържан за 72 часа

Мъж, нападнал медицински персонал в Бургас, е задържан с прокурорско разпореждане за срок до 72 часа, научи БТА от Районната прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от ”Бургасмед” задържан за 72 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Я, скрили са ми коментара! Или съм обидил бияча, или думата клизма е влязла в списъка на циничните, или на някого съм накърнил доброто име. Обяснения няма да дадат каква е точно причината, затова приемаме, че е заради умствени ограничения на дирниците.

Поне половината от случаите на нападения над лекари са НАПЪЛНО ОПРАВДАНИ! Мафиоотите в бели престилки са в болшинството от случите нагли , некадърни и най-вече алчни!

Агресията е повсеместна и идва от най високо ниво..Какво освен психическа ''агресия'' е това да не се чувстваш сигурен за работа, дом, здраве в нашата страна??? Жалко за пострадалите ама се чудя тоя ''болния'' как е успял да натръшка толкова народ след като едвам се държал на краката си..Явно е била поединична ''борба'' и другите са гледали да не пречат на нея май:(((

Този млад мъж докато е жив не трябва да има достъп до медицинско обслужване.

Като е осъждан за грабеж и кражби какво прави навън. Само за грабеж присъдата е от 5 до 15 години...

Какво да кажа? Страх ме е. Последният месец ми се налага няколко пъти да шофирам по този път. Всички масово шофират с минимум 120 и ако им се пречиш с 80-90 започват да ти присветват или да те изпреварват рисковано. Почти винаги има някой в отсрещното да изпревара на забранени места. Няма управия. Иначе, като видят патрулка намалят на 70 след това пак мръсна газ. От както Боко смъмри полицаите за корупция ги няма никакви а и защо да се бутат между шамарите като лекарите? Абсурдна държава си е България, няма управия.

даа, Управия?!

Май коментарът е за друга новина. Иначе - да, съгласен съм с тебе. Малоумниците, като видят патрулка, почват да се държат като насрани деца.

Задържат го 72 часа за това , че ударил един път бизнесмена с бялата престилка. Че той даже малко ги е бил.

Не бизнесмени - а МАФИОТИ! БЕЗОЧЛИВИ , НЕКОМПЕТЕНТНИ И БЕЗГРАНИЧНО АЛЧНИ!

Не разбирам в България най-голямото наказание е задържане за 72 часа ли? Каквото и да направиш-да откраднеш,да набиещ,ДА УБИЕШ-задържат те за 72 часа и те пускат!!! След това можеш отново да вилнееш.

...каквото и леке да е, има право на медицинска помощ, когато състоянието му налага...без значение дали си е платил осигуровките ('щото като ги платиш и получаваш адекватна помощ и отношение)....а че трябва охрана на докторите е ясно....ама и от докторите понякога трябва (колко хора са се гърчили по спешните, че нямат кинти за да ги оперират)...но докато сме територия, а не държава - така ще е....

посяга ли на доктор - 5 години затвор.

Че с какво бизнесмените са нещо повече от обикновенните хора.

Не е вина на докторите, че нещо не е безплатно за осигурените или че някой не си е платил осигуровките. Ти, като нямаш пари за да си платиш данъците, НАП ли ти ги плаща или НОИ.

"""""нетрезво състояние и със съмнение за гърч.""""Ами да го бяха остовили да се гъррчи,може да активира мозъчната си клетка.А дали е с платени здравни вноски.Такива лумпени никога не си ги плащат , но в замяна на това имат голями претенции

Баси нещастното копеле. Трябва да се разлепи снимката му из всички болници, на него и роднините му, а стъпи ли в болница да получи ясен отговор.

Грозно е днес, в деня на българската азбука да се говорят такива неща ... но тук, държава - няма. Полиция, прокуратура, съд ... събудете се бе, или си вършете работа, или кажете, че не ви стиска ... ами, то тук стана, бетер африканските племена ... поне да не ви плащаме златни заплати, осигуровки, пенсий и бонуси!!!

Искам ми плащате пенсий.

Прав/а сте, но моля, научете се да пишете грамотно. Пенсии - а, не пенсий. Елементарен правопис къде е "Й" и къде "И", но масово не се знае. Резил!

обществото е градско и селско, но не гражданско. Докато в началните училища в бонбонките се слагат наркотици от наркотрафиканти и печалбари и имат чадър - така ще е , 122 училище в София - нещо да сме разбрали кой е заредил лафката, а, г-жо Фандъкова и директора, родителите си бият пас и чакат да ги подмине, да се снишат пред ужасяващите проблеми, а не да се опитат да ги решат. Това ни е робското и пасивно общество, 600 години робство са се отразили пагубно, за огромно съжаление! Само една мисъл блещука в главите - парите.

Когато е мaнгaл името му е тайна. ако обаче е българин, има линк към фейса му..... да ва ева у журналистите фрости.....

Защо тази утрепка е на свобода, а не в зандана?

даа, Утрепка?!?!

Да го бяхте оставили да пукне копел..то.

ЗАЩО има официална охрана на съдебната власт, виждали сте колите на тази охрана. Пазят съдебните изпълнители , а лекарите и сестрите са оставени ей така, да ги пребиват ?? Искаме охрана в болниците, адекватна и 24 часова. Искаме полицейски патрул , пътуващ заедно с линейките на неотложна помощ !! Това са не повече от 50 патрули, които ще осигурят поносимо дежурство на екипите. И защо лекарите да нямат права ?? Не могат да се защитават ? Имате ли бегла представа какъв процент от пациентите са супер агресивни и си знаят всичките права, но не знаят нито едно задължение ?

мисля,че грешиш.нямаме нужда,нито от охраяна на болниците,нито на училищата,нито на спирките ,където безумци ритат,нито на кварталната градинка наркомани смъркат.още по-малко по пътищата,където карат надрусани,пияни,назобени,малоумници,с явно гаменско настроение.имаме нужда от държава,,гражданско общество и активност.трябва ни "атмосфера", в която да се усеща ,желанието на всеки 1 от нас да изкореним плевелите който по-горе описах.

те сеА да му извадят ануса през устенцата

КИРО Е РЕЦИДИВИСТ ПО КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ ОТ СОФИЯ И СТУДЕНТ В СУ!!!!!СМЯТАЙ ,ОПРЕЛИ СМЕ ДЪНОТО ВЪВ ВИШОТО!

Se taia

А можеха просто да го оставят да мре гадината...

предлагам при приемане на пациенти в болниците, те предварително да бъдат проверявани за неплатени здравни осигуровки и за наличие на криминално досие. Това много лесно може да стане. И всеки който попада в тази група, да бъде придружаван от охраната на болницата. Всяка болница има вътрешна охрана, един човек от охраната постоянно ще бъде в готовност - само да посегне и ще приеме един електрошок който ще му подейства добре. Това мисля че ще е една добра предпазна мярка.

Господа ще излезе по чист и от битите понеже не носи отговорност щом е употребил наркотици ако ли не МАРИН МАРКОВСКИ ще е насреща

Няма ли някой в ареста да му метни един хубав бой ? Този изрод заслужава най-лошото !

какъв наркоман и пияница кара по шосето срещу него..Знае ли човек какъв пациент му водят в кабинета на болницата. Знае ли човек какъв родителски бабаит е влязъл в класната стая да малтретира учител или ученик..

Абе я пак е сигурно луд я ??!!

и да си каже кой му е дилъра. ако този лекар му беше вкарал едно дясно кроше и после всички щяхте да подлудеете какви насилници са лекарите, и т.н. тоя да го дадат за спарин парт на ММА бойците и след седмица пак да го питат ще бие ли лекари.

Решението- лекарите освен слушалка да имат зареден пистолет в джоба и при нужда да го ползват......

с код за класната стая и полицай или охранител в у-щето.

Преди време пробвахме паник бутона. Разрази се чудовищен скандал, до бой не се стигна, ама настъпваше с крясъци. натиснахме го. Нищо. Излязох аз от кабинета, до физическа разправа не се стигна. След около 15 минути се появи охраната, лежерно, едва едва и ни попита " абе май тука нещо се е повредил паник бутона, че одеве даваше сигнал?!" Ефективно, а?