Курсант в МВР академията преби шофьор след засичане на пътя

20-годишен курсант в Академията на МВР беше задържан в полицията, след като пребил на пътя в село Добрич 51-годишен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Курсант в МВР академията преби шофьор след засичане на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно официално изявление на Академията би било вълнуващо събитие... А така - Старшинка е моят татко, Старшинка ще съм и аз...

АКО СА ГО ИЗХВЪРЛИЛИ ОТ АКАДЕМИЯТА ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ ! ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТ ПОЛИЦАИ !!

А той пострадалия не е китка за мирисане. Града е малък и се знаем. Едва ли е седна с благо со кротце да се извинявай. Тя монетата си има две страни не го забравяйте. В никой случай не оправдавам постъпката на побойника, но не вярвам и на пострадалия, че е отишъл кротко да се извинява. Ама хич не му вярвам, той си е известен в града.

извинявам се не седна а слезнал

И като завършат школата с гръмкото име Академия, академици ли са?

Един нагъл помияр по-малко в корумпираната система на МВР. А тя никога няма да се оправи.

Е точно на ББ менторите направиха 2005-2009 "кампания" за твърдата му ръка и че е мъжкар. Още не можем да се оправим от тая тъпа мантра. Ти за "свети волен" си се хванал.

Аз лично съм виждал как полицаи ритат човек със сложени белезници на ръцете. Той не ги беше предизвикал. Като всичко в България, и полицията е пародийна.

Пича вече не е курсант!

закривай!

Мразя насилието във всичките му форми, но искам да ви кажа- познавам Петко, приятел е на моя син. Не мога да повярвам,че това момче, което с голяма обич се грижи за болния си дядо и почти сляпата си баба, който всеки свободен миг е на село за да им помага, е посегнал на по-възрастен човек без сериозно да е бил предизвикан. Петко от малък мечтаеше да стане полицай или пожарникар и да помага на хората. Не съм бил свидетел и не знам точно какво е станало, но защо първо не се разследваха нещата и тогава да се изключва от академията. Значи ли,че винаги младите хора са виновни,защо не се проучи какъв човек е потърпевшият,и защо един кмет ще иска да се отстрани Петко от Академията. Само искам да кажа ,че на мен цялата тази история ми намирисва на селска политическа интрига. Не оправдавам в никакъв случай момчето и това,че прибягнал до насилие, но нека правосъдието си свърши работата и не се влияе от политически пристрастия,защото имам съмнение за такива. А към Г-н Министъра на вътрешните работи- преди да вземате решение за отстраняване, първо не трябва ли да се докаже вина. В нашата държава политици и министри не са си тръгвали даже и с доказана вина, а защо този инцидент го превърнахте във вендета срещу този млад и по мое мнение много добър човек. Много млади хора от Димитровград, чакат справедливостта да тържествува Г-н Министър!

Ти на българското правосъдие ли разчиташ?!

Нещо послъгвате, ама много на едро. Недейте така, че ще ме разплачете. Той и за селски пъдар не става, не само за полицай...

то това, що си написал е хубаво като от некролог бе ! тоя младеж прекрасен да не се е самоубил от срам ?

не е само за болният си дядо и сляпата си баба ! и за уличните кучета се грижи , и на другите баби носи покупките , и от пощата писмата им носи ! и мете сутрин , като не е на училище , от тях та чаааак до селсъвета ! и в двете посоки ! и дрва режи с бичкия та да не вдига шум с моторната резачка , и ги цепи с джобно ножче по същата причина , ма айде стига че ще излезне че го хваля !

Милият ти Петко, дори да е бил предизвикан е редно да си сдържа нервите.Какъв полицай ще става с такава психическа лабилност?Да посмесище ли?Такива имаме много....

Ами аз пък бях свидетел на реакция от другата страна, на познати на потърпевшия "Боже, тоя свестен човек Панев, някакъв дебил го е пребил!". Провокирани или не, не знам как биха оправдали действията си, а и те не просто са го ударили, а са го пребили! Както някой беше написал...може пък да му е курсова работа това на момчето, все пак знае ли човек на какво ги учат в академията. И апропо това, че му е детска мечта не означава, че е подходящ за тази работа, длъжност, позиция! По-скоро даже би бил вреден! Все едно пироман да си мечтае да е пожарникар или някой с 8ми диоптър - пилот, или някой с психично разтройство - хирург, или флегматичка - оператор на телефон 112, или ..... мисля, че идеята е ясно. Просто такива хора на подобни позиции са обществено вредни, а именно обществения интерес е този който трябва да доминира над детската мечта на някой си там. Може и момчето просто да си е изпуснало нервите, но по-добре така и сега, отколкото с пищов под ръка. Не би бил първият, който застрелва жена си, детето и си и не знам си кой още, така че да се приключва с академията и той да се преориентира докато е време. Това е лично мнение все пак, но аз не желая ако случайно се блъсна в него в претъпкания Димитровградски пазар, да бъда пребит или застрелян, 'щото видите ли съм проявил миг невнимание!

кажи на синът си , че с какъвто се събере , такъв ще стане ! ако вече не е , де !

Шило

Добре, че това Уайно няма да стане полицай!

Представям си този като завърши, какъв защитник на хората ще бъде. Ама ми е бедна фантазията.

ръсте достоина смена.

През 2013 година завърши първата група от 14 студенти в АМВР.До този момент не беше обявяван прием на студенти.Приемаха само курсанти.Разликата между студенти и курсанти беше само в едно-за курсантите сигурна работа,тъй като имаха подписани договори при приема,получаваха издръжка от държавата,т.е. независимо от успеха и старанието-получаваш работа.Всички учеха едно и също,получиха еднакви дипломи.Студентите се стараеха повече,беше им обещано,че и те ще получат разпределение. Но такова не получиха.Извърлиха ги на улицата като ненужна вещ.Някои от тях бяха завършили с отличен успех,завършили езикови гимназии,владеещи по два западни езика.Държавата в лицето на МВР прецени,че по-добре да се назначават хора от улицата,отколкото тези млади мотивирани младежи. Работят какво ли не в момента.Това беше последния випуск приет с изпит по бъл.език и история.Сеги ги приемат с оценка от матури. Явно критериите са други за работа в МВР.

нека позная - убеден гербераст с ниско чело и ай кю къде 3-4

Хвърляй боб, може и да познаеш...

няма текст, който да определя наказание за хулиганство като "Освобождаване от Академията на МВР"! Ако го подведат под съдебна отговорност, то освобождаването следва автоматично...

Няма ,няма ама ректора има право да освободи всеки уронващ престижа на институцията!Събира ръководството и решават и готово....А факта,че е задържан за побой,само по себе си е уронване на престижа...

Че утре възрастните свидетели от селцето ще получат групова амнезия, а дори и пострадалия няма да си спомня лицето на нападателя си! Това е и целта на бързото пускане от ареста, да се разтреби всичко, докато е още прясно!

Типично селско овне с карфича глава, типичен образ на бъчонките в МВР-то на Бъчвата!

А дали тлъстия селянин е слязъл да се извини или е видял младо момче и си е рекъл, ех как ще го опердаша сега тоя пикл.о, ама му е излязля крива сметката?! Нека да се чуе и тиражира версията и на другата страна.

Ми чети бе! Хората вече прочетоха и/или видяха, само ти спиш...

Ти видя ли го по телевизията "тлъстият селянин" каква хърба е...? Или си пишеш колкото да тренираш азбуката..?

Казаха, че селянинът работи като колач на животни, имал е брадва в колата, но не я е използвал. Хубаво е човек преди да преплюва - да се е информирал максимално. Иначе изглежда като пълен смешко

Това не е първи инцидент с курсант, защо няма и "бивши" началници и преподаватели?

Излагаш се. Помисли поне малко, преди да пишеш. Щото то само претенции...

Съобщено бе ,че курсантът вече е изключен от "Академията"

Наивници! Нали се сещаш, че в неделя не работи "канцеларията" на Академията, за да го изключат! Съобщил го бил Главният секретар на МВР! Е, и какво? След една седмица ще се окаже, че никой не го е пипал!Но и никой няма да провери!

Е, стига по опорните точки. Иначе и това за сега е достатъчно. Пък, като не вярваш, провери след време и тогава пискай, ако си прав, де...

Колко ли ПАРИЧКИ са платили на този "бъдещ полицай" родителите му за да ВЛЕЗЕ в "академията"? Знае ли някой??? Защото се говори ,че и ТАМ има ТАРИФА!? ЗНАЕТЕ ли за това, г-жо Бъчварова??? От ТАМ трябва да започне Вашата РЕФОРМА!!!

мекеренцето, още на интервюто при освобождаването му от ареста, се държа нагло и със журналистката!Твърдеше, че било самозащита! А когато тя го попита, защо той няма следи от удари, само изсумтя и си продължи по пътя!Адвоката му е вече нает със сигурност и то няма да е случаен адвокат!

Някой, някъде, някога щеше да проявява "нулева толерантност" към нещо, но не си спомням вече....!

Четете по-долу. Вече е "бивш"...

Ако прочета "по-нагоре", искам да видя, че е осъден и вкаран да полежи 6 месеца за хулиганство! Иначе голямо наказание, няма що, освободили го от Академията!Току-що съобщиха, че е освободен от ареста и не му е повдигнато обвинение!

Вече има новина в "мрежата", че курсантът вече е "бивш"...

Щом и бъдещите полицаи почнаха да пребиват хора по пътищата, жална ний майка.

Мдааа.., от сега си личи от младият пиклю, кандидат-полицай, какво л..но ще излезе.И той ще ми пази реда и закона..

Трдудово-възпитателни концентрационни лагери. Това е решението. Зад 3 метра двуредова телена ограда с електрически ток. Там трябва да се събират мутри, изнудвачи, биячи, нагли шофьори, биячи на бабички, джебчии, цигани, и всякаква кал и пасмина. Там , на входа, да виси табела- Арбайт махт фрай! При нудителен трудов лагер за изродите и престъпниците- като Близнаков, Поничките, Баничките, този от Булевард България, пичлемето от МВР. В лагера условията трябва да бъдат следните- за превъзпитание и назидание: Денонощна тежка работа , спане - по 5 часа на нощ, закуска- две филии хляб и един картоф, обяд- постна чорба , две филии хляб, вечеря- порция фасул. През свободното време концлагевристите работят до изнемога. за неподчинение- 20 дена карцер, бой , за опит за бягство или нападение на охраната- разстрел, свиждания- забранени, получаване на колети- забранено , телевизия и радио- забранени, книги и вестници- забранени, да не говорим пък за телефони и лаптопи. Затворниците трябва да бъд лишени от всякакви елементарни човешки условия на съществуване. Спането ще се осъществява на гол под върху дъски, баня- един път месечно, тотален контрол и строга дисциплина... Тогава престъпленията по пътищата, побоите и разни келешчета, които са гледали твърде много ММА, боеве в клетки, бокс, К1 и се изживяват като биячи и мутри рязко ще намалеят, да не кажа , че ще изчезнат!

забравил си само да пишеш , че ти трябва да си управител , и лично да казваш кой влиза и кой не !

"Там трябва да се събират мутри, изнудвачи, биячи, нагли шофьори, биячи на бабички, джебчии, цигани, и всякаква кал и пасмина." - това са около 90 % от населението на България, за съжаление...

а ако панчо панчев имаше пищов , и го беше използвал в своя защита успешно , сега щяхме да знаем какво добър и скромен младеж е бил този курсант !

Дано не му се размине само с изключване от Полицейската академия. Предполагам, че този е дрогиран.

Тъпанарът разчита на това да си християнин, да обръщаш и другата буза, да даваш и другата си риза, да цениш кротостта, да не храниш лоши чувства, защото било самоунищожително. И да продължи да те граби, бие и подиграва. Насърчава се мисленето има кой да раздаде право, всичко се връща и прочее приказки от 1001 нощ. Добротата е вредна заблуда, мантрата всичко ми е наред, когато всъщност си натикан в кочината от самите подивели прасета, ето това е самоунищожително и не само за самия теб, и за цялото прогресивно общество. Стига вече добри чувства, преклонени глави, бодряшки оптимизъм. Ножът отдавна е опрял до кокала. Чашата е преляла, границата, от която няма връщане назад е премината. Бунт, на оружие, април 1876 - април 2016!

Ако има някаква разлика между мутрите и полицаите, то тя не е в полза на полицаите! Да оставим настрана, че мутрата не се прикрива зад униформата !

Нека да видим дали ще го изключат от академията за хулиганство или само мъмрене пред строя.

В тая статия има нещо много гнило и то на хипер елементарно ниво! 1. Добрич не е село, а е град! 2. Защо след като са го пребили в Добрич са го карали чак в Хасково?!? Това не може да ми го побере акъла! 3. МВР академията е в София, т.е. той няма как да е бил нито в Добрич, нито в Хасково!

Ми гнило има, но е в твоето образование. Има село Добрич, недалеко от Хасково. И логично че селяндура от МВР за почивните дни си е бил до родното село.

става дума за село Добрич,което се намира между Димитровград и Xасково! погледни картата-леко на запад между двата града

Само тъпанар с комплекси може да има ник "аз". Е, и да пише простотии без да мисли. И не му се побирало в акъла. Ми то, ако имаше акъл, щото "аз"-нали. Пък то - 1."пръц"; 2."пръц"; 3."пръц" та накрая - "фъс-с-с-с"...

"аз" ...иронизира често нарцисизма...пародия ;)

Както казваше учителят ми по литература - " добре е човек да се изказва подготвен"! Село Добрич се намира до Димитровград, а град Добрич надявам се всички знаят къде се намира...или поне се намира по-лесно на картата. С това смятам че логиката по хоспитализирането на човека се изяснява. А това как може студент от учебно заведение в София да се намира извън София, вече не знам как да обясня. Вероятно е скъсал синджира и е избягал гада. :)

Абе така е, не е лесно да си тъп! Колкото и да го криеш, то си личи!

"Хипер елементарното ниво" ти го показа вече!

Полицай може да става човек който се въздържа и преценява действията си.този индивид няма тези качества и не следва да става полицай.

Полицай става този,който за нишо не става

може да учи не за полицай, а за пожарникар! Щото за полицаи учеха в школата до Пазарджик, а тука са им за висшите кадри.

Има разлика между курсант и школник...

Там такива отявлени боклуци приемат, че просто... Преди няколко години на познати някакви идиотчета им разбиха и обраха магазина. Хванаха ги, а родителите го удариха ту на молби, ту на заплахи да не предявяват обвинение, че видите ли едното момче щяло да кандидатства за полицай.

като по малък продаде на майка си златните пръстени, викаше - аз нема да работя като вас за една заплата и сега е полицай, и то към съдебната охрана.

ами нали и в народната полиция трябва да има биячи и палачи , как иначе управниците ще държат народното стадо в подчинение

да го отстранят от академията и да не може да кандидатства повече никога.не може такива да стават полицаи! ужaс!

Еи голямо плюене в тоя форум и все генерални изводи се правят. То е ясно, че вече единствения начин за оправия с неадекватните типове зад волана е бой с тоягата. Подкрепям го тоя младеж. А тея дето го плюят сигурно са баш от тея дето си мислят че лостчето за мигача до волана е за украса.

Подкрепяш значи! А ако попаднеш на "ПОНИЧКИТЕ" от Враца дали пак ще го подкрепящ. Вие боклуци след 1990 си заслужавате х$я.

да не си му съкурсант, ве? Нещо си много проздт, бе Сашеее!

Сега този боклук ще бъде ли дисциплинарно отстранен от Академията или ще покрием нещата!?

Поне нещо са го научили, не сме дали данъците си съвсем напразно!

jingiby

(Из)родната (чалга)-полиция ни пази...

,... и трябва да жаля куките...

Какви хора работят в системата на МВР.

Като си помисля, че курсантите в Академията на МВР са на 100% държавна (т.е. и на моя) издръжка..... няках "хубаво" ми става....

За съжаление - съдейки от всички коментари, анализи, статии и прочие медийни изявления, свързани пряко или косвено с МВР - изводът е един - МВР има слаб и неадекватен ръководител в лицето на министъра и още един тъп и неграмотен в сянка.

То да беше само ръководството. Там над 85% са тъпанари. Има и свестни хора но са рядкост, щото системата ги смачква. А системата е стара, милиционерска...

За съжаление, не само слабо управление, лоши политици или началници. Българите сме си донякъде варваски настроени въобще около случващото се около нас самите. ПРИМЕР: (ти на мен не може да ми казваш; не ме интересува; аз ще гледам да си се оправя пъкпослеще видим...........)......

Дайте му на момчето 20 заплати, бе! На чичо пехливанинът смел, браво! Така като станеш милицюнер секи ден да биеш!

Тоя, още ли е курсант? Сещам се за една случка от преди 30-40 години - Началник на гарнизонен арест докладва на Началника на Военно училище, където обучават и бъдещи командири на десантчици. Та, началникът на ареста докладва, че в гарнизонния арест има курсанти от неговото училище, заловени от патрул, без документи. Началникът на училището казва, че това е невъзможно, това не са курсанти. Началникът на ареста настоява, че са заловили негови курсанти, без редовни документи за градски отпуск и сега са в ареста при него. Началника на военното училище отново отрича - "Това не са мои курсанти, те ВЕЧЕ не са курсанти, щом са допуснали да ги арестуват"...

Когато някой политически бушон изгърми, тогава от неговата партия се разграничават по същия начин.

Бушон или не, това няма значение. Всеки трябва да знае, че тарикатстването свършва ако изгърмиш. При западняците затова нещата са по-добре. Издъниш ли се, никой не те познава/признава за свой...

И тоя 20 годишен пикльо ще става ченге, а?

"Законно" да ни пребиват и изнудват? Нека уважаемата дама-министърка да обясни "спорадичните" случаи, които нещо доста зачестиха напоследък, и после ще поговорим за реформи, облекло,

Като каза облекло и се сетих, че те явно не им дават униформи, а някакви парцали, които явно не им отиват и се опитват да ги носят по севъзможни начини, мислейки си, че така се отличават по-добре. То ако вземат да ги носят като униформи, ще се окаже, че и задълженията ще трябва да си изпълняват.