Българските военни остават в Афганистан

Те са само младежи, гледат лошо, държат се не така, както би трябвало в чужда държава. В центровете непрекъснато са побоища и създават проблем.

Обратно в новината

Коментари - Българските военни остават в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Швейцария има ли военен контингент в Афганистан?

И как да гледат? Ведро като американци ?

Що бре, нормално е да си гледат като крепостни говеда! Намръщени и сърдити на целия свят! Те са си такива, как да гледат?

ПО ДОБРЕ ДАГЛЕДАШ ЛОШО ОТКОЛОТО ТЪПО КАТО МУТРА :))

НЯкой вярва ли на приказките на Боко?

няма да гледат лошо като в България има твърде много русофили!

озъбено свирепо куче!- Афганците ще ги връщаме, защото не са застрашени има демократично правителство, ама контингента ще го държим, защото там има война!

Няма да връща вече контингента! Боцкови работи - сутрин едно, вечер друго!

"Те са само младежи, гледат лошо, държат се не така, както би трябвало в чужда държава. В центровете непрекъснато са побоища и създават проблем. Това каза пред български журналисти по адрес на афганистанските мигранти у нас премиерът Бойко Борисов." Тия същите младежи са родени във война, живели и избягали от войната и сигурно ще си умат във война, като ги върнеш да ги изтрепят!

Браво на Борисов, отиде в Брюксел, удари с железен юмрук по масата и сви сърмите на мекушавите европгейци

Веднага смени политиката бат ви Боко!

еми,първо нашите боици убиват братята и бащите на мигрантите в афганистан. второ,идват тук и нашите ги малтретират,крадат им парите и всичко ценно по тях...после гледали криво.има бог и гледа

Ми що идват тука,кеф ли им е да ги убират

Българските военни остават в Афганистан вместо да стоят на турската и гръцка граници и да ни предпазват от нахлуването на мигранти.

Като върнат тази сган в Афганистан и талибаните им сложат главите на дръвника, ще гледат много весело.

Та то в държавата ни така си с егледа - лошо и така ни гледат и от вън с -лошо . Само Борисов се е ухилил като говори щото се присмива на тези тъпите който му верват .

Имах преди куче Пит Бул, докато беше малко беше много добро и послушно.Като стана на 1 година започна да не ме слуша и много лошо да ме гледа чак ме беше страх да го погледна във очите.Дадох го на обучение но нищо не помагаше.Един стар дядо ми каза само глад и студ ще оправят характера на кучето.Точно за 10 дни се научи като ме види да гледа във земята и да върти весело със опашката.Та думата ми беше, на тия неканени пришълци ако се приложи този метод на обучение дали ще е ефикасен

Освен глад и студ е добре да се приложи и терапия с бой.

и да пият нафта.

Всеки гледа лошо според ситуацията това нищо не значи. И турци са ме гледали лошо и българи, особено плочкаджии и дограмаджии които правят зулуми. Проблема с Афганистанците е че идват от друга култура където изнасилват деца където ги докопат, а също и последопватели на идеалният мъж пророка мохамед педофила разбойник. И това културно обогатяване е тръгнало към нас също.

Реадмисия преполага, че ще докажеш пред съда че този персонално е престъпник, след това ще се обадиш в Афганистан и да настояваш за реадмисия. Това става за всеки афганистанец персонално, но не на групи. Така, че, май, ББ или не разбира предмет, или приказва ан гро!

отново : това е добра реакциа от страна на Борисов и силна позиция. Но защо тък в България вътрешният министър приказва глупости

Вие лизачите не измрехте ли бе?

Някой съмнява ли се вече, че Борисов е лишен от две неща: 1. способност да мисли и 2. воля. Беше се засилил да връща българските войници от Афганистан, но в Брюксел веднага му оправиха кривата мисъл. Също така беше си въобразил, че е Орбан, но в Брюксел веднага го превърнаха в Орбанка. ПроЗ си беше и проЗ си остана!

Поредната глупост на ЕС.Не е достатъчно само реадмисия.Афганистан със постоянно присъствие на НАТО не може да се справи с талибаните,постоянно ги нападат и хората бягат ,а без НАТО е още по зле,а тази неграмотност се дължи именно на талибаните,защото пречат за образованието в повечето райони и един план за реадмисия дори и да се върнат тези мигранти ,живота им няма да се подобри защото няма план за развитие и няма кой да им помогне в тази сфера.Работи се на парче и проблемите остават докато нещата се влошат

Според Уикито нивото на грамотност в Афганистан било 28%. Сред мъжете ще да е по-високо, защото при жените е 10%. Разните публикации от страната говорят, че там е хаос и царува правото на по-силния. Мили последици от продължителна чужда военна намеса. Позор за човечеството! И сега какво ги правим стотици, че и хиляди млади мъже от Афганистан, неграмотни на собствения си език и приемащи насилието за норма?

Питай к... (18+) Бъчварова, тя знае какво да ги правим.

Като ги заселим семейно по обезлюдените села ще се интегрират много бързо и от тях ще има голяма полза. Рецептата е на г-жа Бъчварова, министър на вътрешните работи. Гласувайте отново за нея и за нейния наставник г-н Борисов.

като го намамя един път с наджака между ушите, ще почне да гледа по-добре. Тия не са яли Бг Х.й, тогава ще видят.

ами айде де,какво чакаш...

в сравнение с тия ,турското робство ще ни стори песен...гледали лошо...тотален сблъсък на култура ,религия,ценности...мразят ни в дуното на душата си..няма връщане назад,европа отива към разруха,а с нея и ние...

пуснете си ливанската тв,алманар-и вижте какво дават в момента-тая сган е толкова фанатизирана..и най-лошото е че идва насам...

Абе еропутаци и ГРОБари!! Я четете и обяснявайте, как се извършва ВЕРЛОМНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ГРОБ!!! И ТО В ОГРОМЕН МАЩАБ!!! link/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769 Постановление 208 от 12 август 2016 г. за приемане на Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила

Чакам да видя,че всичко се изпълнява и първите сто имигранти сте ги качили на самолет и пътуват за Авганистан!! До тогава на празни приказки няма да вярвам,както и нито един българин няма да повярва! Искаме всичко нагледно,да виждаме хилядите бежанци,как си заминават по родните места!!!!

Всичко хубаво, обаче кога ще започнете да ги експулсирате? Сигурно след изборите, веднага, след като вкарате некой в затвора за КТБ. Демек - никога! Като циганина - обещава ли се или се дава?

Повечето изпускате тънката нишка на тия мизерници политиците. Всичко е прах в очите, защото според договора за екстрадиция обратно в Афганистан, само афганци с отказан статун на бежанец ще бъдат връщани. Както всички знаем, тия таракани се регистрират само в центровете и чакат по 5-6 месеца решение. През това време си щъкат сред децата и жените ни. Взлизат из хранителните магазини сеейки бацили и сформират групи, които притесняват народа. Трябва да се премахне тази точка и на реадмисия да подлежат всички, които не могат да докажат, че бягат от войната в Сирия или са преминали незаконно границата. Тези, които минат през КПП и поискат статут официално, да бъдат поставени под карантина в изнесени центрове по границата и там да изчакват решение. След, като го получат, да подлежат на седмична подписка и общ полезен труд, за да може да ги върнат след, като се нормализират нещата в Сирия. Който пропусне подпис или работен ден- се спират всякакви помощи и шут към анадола.

Строявайте ги обличайте ги с американски униформи и десант в Афганистан.

Според мен, трябва да връщаме всеки, от където казва, че е. Казва Сириец - в Сирия, а там да си мисли защо го е казал. След време ще спрат да идват без паспорти даже.

Убо, ама ако съответната страна откаже да го приеме, нема начин.

Нашият премиер, коийто е бивша мутра, също гледа лошо.

Що викаш "бивша"?

Една микроскопична част от мигрантите от Афганистан и Пакистан идват директно от Афганистан и Пакистан. Огромна част от тях идват от Иран, където са живели и работили през последните 5 до 10 години и никой не ги е преследвал или изгонил! Тези факти отдавна са изнесени в западната преса! Връщайте ги обратно без притеснения!

FuckTheEU

Абе, журнарасти, защо непрекъснато наричате афганистанските нелегални емигранти "бежанци"? Въобще знаете ли значението на думата "бежанец" и къде и кога може да се прилага?!

FuckTheEU

Автор Виктор Стефанов - Викторе, кажи бе, какво ти е образованието и дали лъжеш и манипулираш в статиите си целенасочено или неволно?

хахаха... Бойко Борисов станал "атакист"?!

и оня тъпанар щял да предоговаря сделката за самолетите... Има нещо!

Маркелина: цурюк нах хаймат фюр диесе Афганен

Реално погледнато българите сме част от коалицията окупирала страната им. За тях сме окупатори и им налагаме някакъв измислен строй при който се увеличи в пъти повече производството на наркотици най-малкото. Това че, ги нападнахме под крилото на силните на деня, по никакъв начин не променя това което извършихме - военна агресия срещу неутрална страна. Това е престъпление от ранга на престъпленията срещу човечеството и за него няма давност. (Нека да си припомним и че индонезийски съд вече осъди Джордж Буш и Дик Чейнй и подаде молба за тяхното екстрадиране в Хага, на молбата не е отговорено но двамата не пътуват в чужбина). Рано или късно ще трябва да отговаряме за тези престъпления и дано да плащаме репарации а не в кръв.

За жалост сте прав. Афганистанците бяха нападнати първо от СССР, после от САЩ и съюзниците им. Страната им е разсипвана от 35 години, там израстват поколения, които не знаят какво е нормален живот. Срам ме е, че участваме в това. Тези млади мъже са деца на разрухата, те са свикнали, че правото е на по-силния и по-наглия и гледат лошо, да. В известен смисъл си сърбаме собствената попара, но мен никой не ме е питал да праща ли контингент в Афганистан.

Решението е фасулски просто! Забранява се продажбата на всякакво месо, ако не е свинско!!!!

Вън всички мюсулмани,оставка,съд и затвор за цялата герберастката хунта без никакви изключения.

По една свинска глава за подарък и да си одат дома....

Те афганците и други неща могат да правят лошо, а не само да гледат. Ама когато го разберете положението ще е неспасяемо.

Бойко, ако не ги пускаш да влизат в страната нарочно, няма да има нужда от реадмисия!

Бойко, че лош и гаден, гаден е и е лош! Кой е по-добрият! Кой, кой, кой?????

И това доживях! Бивш охранител, шеф на силови групировки да се оплаква во всеослушание, че го "гледали лошо". Ами така е. Няма само вие да "гледате лошо" българският народ и той да ви кляка. Хайде сега и вас да ви погледат лошо, пук вие тичайте да се оплаквате на началниците. Може и на арменският Поп да се оплачете, но знайте едно. Свърши се със страхът на българина от вас. Жалки сте.

Хора, пише се аФганистан, аФганистанци и т.н. , моля Ви да не се излагате.

и така не се пише с главно ф

Бъркаш, пише се авганци, а страната е Авганистан или държава на племето авгани.

В София е някакъв ад около Халите, джамията и надолу към Лъвов мост. Пълно е с нагли мангали, които посред бял ден си мият з..те и си перат гащите със сердикийска вода, вечер е още по-зле. Целият район се е превърнал в едно арабско гето, изключително опасно и крайно нелицеприятно.

Авганите като са у нас, какво прави армията ни у тях? Тия ако решат, както гледат лошо да ни отмъщават, малко ли жертви дадохме в Кабул? Лошото е, че всички се правят на сирийци и иди ги разбери кой от къде е. Иначе товарим и в Турция, а те натам да се оправят с тях, като са ни ги пуснали.

"Те са само младежи, гледат лошо и искат да дойдат да живеят в Банкя"-така проплака жената главатар.

Да ти напълня гадната уста, за да са нахраниш !!!

АКЛЬО,да не ти свърши смяната до българският казан,ама натискай с вилата тези зависливи турци.

Интересно защо охраната не може да вкара в ред тези диви авганци в нашите лагери? Няма ли полиция , жандармерия която да ги научи на добри обноски с палките и как се спазва вътрешен ред в такъв лагер?

пилците се броят на есен... и с Турция има споразумение за същото, но не работи...