”Росатом” агитира Сърбия за АЕЦ ”Белене”

Делегация на руската държавна корпорация „Росатом” начело със заместник-генералния директор Кирил Комаров започва днес визита в Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - ”Росатом” агитира Сърбия за АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото по-бързо се построй новият аец или нови 2 блока/и този вариант е удачен/ по-добре за дъжавата..в м омента всички се "надцакват"и реално само ние губим..по ефтина енергия не еизмислена...

През 1990 г. на АЕЦ Белене работе- ха 9000 специалисти.До 2015 годи- на се предвиждаше да се пуснат в експлоатация 4 блока по 1000 МВТ. В момента имаме един "Гьол".

Къде са "еколозите"? Или им виждаме "мутрите" само когато трябва да се подкрепя обирджилъка и геноцида на ГАЗПРОМ към България? Защо един протест против Бургас-Александруполис не видяхме, та Дянков трябваше да го спира! Зелените и еколозите по цял свят са ПРОТИВ АЕЦ-ите АПРИОРИ! Само в България мълчат и се крият КАТО МИШОЦИ! За пари(РУБЛИ) и майчиното мляко ще си продадат! То пък да бяха пари, а то РУБЛИ! Ама май ГАЗПРОМ, РОСАТОМ и Путин плащат в твърда валута...

... филиал на Сърбия и васал на Росатом?...

"филиал на Сърбия и васал на Росатом" - но със ток. по-добре от колкото васал на "хамериканците" на дърва и шистов газ....

Трябва да си глупав, ама много глупав, за да заколиш кокошката, която ти снася златни яйца. Но...вече не се учудвам на нищо.

и живи пари са повече от необходими в деиндустриализираната ни държава и в лишената ни от приоритети и перспективи умираща икономика! За какво "заробванене" става дума?! Мултинационалните компании нямат цвят! Парите им-също!!!

аец белене сте се построи...набиите си го в тапите кратуни...

тази централа ни трябва защото като затворят аец козлодуи през 2025 в наи добря случеи и булгаря ще фалира тогава на каде ? мислете за булгаря и за напред. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

... много чужди търтеи са ни на главата и от комисионни не можем да я вдигнем...

А бе, колкото АЕЦ Колодуй ни прави зависими. Добре, че я има нея да дава най-евтиния ток и да не измре народа от студ. АЕЦ Белене ще ни даде енергийна независимост за в бъдеще. Ако сега ги нямаше блоковете на АЕЦ Козлодуй, щяхме да сме зависими от Турция и да си правят с нас каквото си искат. А след няколко години АЕЦ Козлодуй няма да я има.

Светът един може и да свърши,както са предрекли инките,но глупаците ще останат.Ти си един от тях.

Хайде пускайте я тази централа, че оскотяхме от безработица и немотия.

Палячовци, дето да кажат какво не трябва има предостатъчно. Ако имаш идея какво ТРЯБВА, тогава се обаждай.

+

... помен правят..