Адвокатите на Тръмп го сравняват с Галилео Галилей в иск срещу Twitter

В документите се твърди, че социалната мрежа и федералното правителство работят за "потискане на мнения и информация по въпроси, които американците смятат за жизненоважни"

Обратно в новината

Коментари - Адвокатите на Тръмп го сравняват с Галилео Галилей в иск срещу Twitter | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах денисе денисе. Голям си коробко.

А Путин е майка Тереза…

Щом Тръмп (който не ВЯРВА?!? в науката и открито се гордея, че те харесвал образованите хора (и тези в утиверситетите) е Галилео Галилей, тогава аз съм папата!

Това е поредната перверзия - да сравняваш Тръмп с Галилео Галилей:) Тръмп, който още защитава простотията, че на Земята нямало прогресивно затопляне и че човешката дейност изобщо не оказвала въздействие! А всяка година нивото на океана се покачва, и вече с рекордна скорост - по 3 мм за година, в резултат на невижданото топене на ледниците в океана и фиордите. Интересно какво ще говори този, когато водата залее и неговата къща на брега на океана.

Боже господи!Това е отвратително!Как ще сравняваш малоумния Тръмп с Галилей?!?!Тоя полуидиот!

когато в една държава се объркат понятията и старец в деменсия е поставен начело е така. Лошото е че ние се правим, че я слушаме, само за идиотлуците де

Toва е най-дебелият и оранжев руски трол! Не е Галилео!

Адвокатите на Тръмп го сравняват с Галилео Галилей в иск срещу Twitter Щом Тръмп е Галилиео Галилей, то тогава Борисов е Слънцето , около което се върти Земята. При един съдебен процес срещу Борисов , предлагам това да изтъкнат адвокатите му в негова защита.

Интернет е свободна зона и всеки може да изрази своята позиция по определена тема