Адвокатът на Христо Шопов: Не е имало оръжие по време на разправията

Според Ина Лулчева задържането на актьора за 72 часа е било напълно излишно

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на Христо Шопов: Не е имало оръжие по време на разправията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шопов да се пази от тая, щото като нищо ще му повдигне обвинения и за сексуално посегателство. В "цивилизования свят" това е запазена марка!!!

Ти спи спокоен, жена няма да те пипне тебе...

Значи излиза че не е размахвал постолет, както се твърдеше онзи ден. Не бих се учудил скоро да излязат още неща, които доста да обърнат образа на горката жертва на лошия българин.

" Шопов отказал и продължавал да търси дом и осиновители за четириногото." Въх, колко мило, колко слатко. Веднагически да му се даде орден за защита на бездомните.

Тоя по-евтина лъжа и измислица не можа ли да измисли! Сега се прави на жертва-природо защитник! Има си оръжие, заплашва и прави скандали, но понеже няма камери и се оказва, че е прибрал куче от улицата и му търси дом!!! Кампанията " как да си оправим имиджа" с наглост ЗАПОЧНА! В очакване съм сега да повдигне обвинения за клевета срещу жената! БГ субект със самочувствие и син инфлуенсър. ( по-древната професия на света).

Именития български актьор спокойно може да вземе и да отглежда у дома бездомното животно. Любовта към животните не е укорима, колибката на улицата е укорима. Всеки, който обича животните, може моментално да осинови 1,2,3 дори 10 кучета и да се грижи за тях. Малко като хомосексуалното натрапване стана тази прословута любов към животните. Не е нужно всички заедно да обичаме всичко. Може всеки лично да си обича каквото иска, но у дома.

Излиза че има адвокад, който работата му е да лъже... Нали има клип!

И за какво му е на актьор пистолет? Да разпръсква тълпите почитатели?

Коя жена, бе?! Тая със садраната кожа ли?

На адвокат не може да се вярва, още по-малко на адвокат Лулчева - адвокатът официоз на мафията в България.. Тя защитава само хора със съмнителен произход на богатството и Христо Шопов.

А сега на татиураната и сериозно набодена люксенбурга ще и се повдигне ли обвинение за набеждаване?

Палачинката започва да се обръща. Американската люксембургска чужденка се оказва нагъл Лъжесвидетел. Каза че Христо Шопов насочил пистолет на 5 см от главата и. Полицията казва че това е лъжа. Камерите доказват че чужденката лъже. Колко в присъдата за лъжесвидетелстване?

Къде видя пистолет в клип-а, както пише в статията съдът е установил че няма използвано оръжие - оръжието е било в къщата! Хайде малко да четем и мислим и оставим евро-предразсъдъците на заден план.

Не ми слагайте минуси - осиновете купища бездомни животни. Аз си имам едно у дома. Помолете и Христо да осинови кучето, не да строи клоиби по улиците. Не е необхосимо да сеете любов, осиновете животни:) И уважавайте хората - те могат да обичат или да не обичат каквото решат.

А ти какъв мъж си като ти е 3см ? Мъж ама без пишок...

А кучето само двора му ли е стояло?

Тия пък в Люхсембург не знаят ли Христо Шопов? Не са ли чували баща му Наум? Не са ли гледали филма "Вчера"?

А Ристю се е опитвал да и го вземе Дрогари

Жената вероятно ще се измъкне. В България с тая корумпирана съдебна система и ако има паспорт от САЩ и Люксембург нищо няма да и направят че набеждава

Помага на нуждаещите се и от отвъдното

Един адвокаД, два адвокаДа ... колкото иска адвокаДи ще си наеме, щом срещу него се действа нечестно!

Явно ги не знаят иначе като ганьовци биха си мълчали пред "именитите"...

Е на нейното клипче се вижда как носи оръжие тоя..

Едва ли, но пък сигурно са гледали "Страстите Христови".

Тая ще си измъкне от присъда за набеждаване и без връзки и подкупи.

Скандалът е псевдо. Измислена любов. Ако обичаш животното - взимаш го у дома и то вече не е бездомно. Иначе, все едно ако намериш самотен хомосексуалист, да започнеш да му търсиш партньор, защото всеки хомосексуалист трябва да не е самотен. И докато е самотен и не си му намерил дружка, да караш всички да обичат хомосексуалиста. Вземи си го у дома, дори вече да си имаш хомосексуалист. Ще имаш двама и ще ги даряваш с любов. Има хора, които не искат хомосексуалист, не може да ги накараш да го обичат. Обичай го ти. У дома.

Комунистите толкова мразят американците, защото Америка им пречила да завладеят света. А когато Америка не помогна на Хитлер да унищожи болшевизма, тогава обичахте ли я?

Лъжеш но не знаем защо го правиш

Все педерастии са ви в устата, другари

Объркал си психодиспансера! Тука е форум на новинарски сайт.

По-вероятно е да разпознаят Христо Живков като Йоан...

Мразя другар комунисти и руснаци и не слагай там.

Не - само паралел е. Нормалния човек вижда куче, вие виждате хомоскесуалисти. Опознайте себе си - може да се учудите, че сте пропилял живота си:))))

Тя е украинка - рожденото й име е Лариса Тимочук.

Въпросната люксембурга, както я пишете, всъщност е украинка и се казва Лариса. Защо всички крият този ФАКТ ?

Много точен пример!

Харесваш ли НРБ?

Името на скандалждийката е Лариса Тимочук и е родена в Одеса, това Трейт-Мейт си го е измислила тя. Има го по другите сайтове. Не зная защо тук го криете.

Попитали го "Имаш ли оръжие". Той казал "Имам"! Адвокатката - имал е, но в дома си. ХАХАХАХАХАХАХА Оправдания като на второкласник ХАХАХАХАХАХАХА

А бе хора, вместо да спорите, погледенете снимката на въпросната "люксембугка" - монголоид отвсякъде. Толкова ли сте неграмотни.

Сигурно ,според адвоката и самият Христо Шопов не е бил в България.Защо ми се струва ,че тази игра вече се изчерпа

Преди година имаше един дето "потвърждаваше" за убити щъркели от украинци. После историята се разплете и спря да пише известно време. Пак ли си ти?

е бил с гъста коса на кичури.

от Него не става Човек

Този психар го играе мил с животните, звяр към хората, не случайно ходи с 3 пистолета. Баща му наум си ряза вените, а кога тоя ще се гръмне в противната мутра.

Познавам семейство Шопови - ОТВРАТ - самочуствие на стари комунисти - всички са длъжни да се съобразяват с тях. А и сме съседи - невероятно нахални хора.

"Със сигурност няма да оставя нещата така! Не мога да коментирам конкретно какво ще правя по случая, но определено ще действам." Това заяви пред "България Днес" актьорът Христо Шопов, който в петък бе арестуван и обвинен за закана за убийство на съседката си, а преди ден бе освободен от ареста от Софийския районен съд срещу най-леката мярка за неотклонение "подписка". "Вярвам в правосъдната система", подчерта топартистът и обясни, че повече не може да говори, тъй като тепърва започват дела между съседката му и него. Актьорът има право да съди Патриша Тийвс за набеждаване, тъй като не я е заплашил с оръжие, а е носил в себе си ключове. Шопов може да предяви граждански иск и за умишлено подвеждане на полицейските и съдебните органи в държава на ЕС и за уронване на престижа му. Междувременно вълни от реакции на защита към актьора заваляха в социалните мрежи от негови колеги и познати.

Прави ми впечатление как панелкаджийските мишкари веднага скочиха на "известния" да го оплюят какъв бил, щото да не е нещо повече от тях. Ех андрешковци. В други страни ще четем 1000 коментара в полза на БЪЛГАРИНА пред някаква джигитайка, но не и тук...жалкари.

Никога не вярвай на наркоман и кучкар. Дори адвокатката казва, че не се е доказало, а не, че не имало оръжие.

Който не вярва... да провери, със задна дата. Защо не каза, че не е насочвал оръжие още като го прибраха? Явно адвоката се е поогледал има ли камери някъде и.....хайде, не е имал оръжие.