Адвокат Василев: Вълчо Арабаджиев беше взет за заложник

Маринела Арабаджиева лично се обадила на юриста да помогне на сина й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да стигнеш до защитата на подобен вид човек, е все едно да му дадеш властта да те разнищи и да се надяваш, че съдбата ще му попречи да го направи! Имат някакъв шанс, ако са "читави хора, да попаднат на читав защитник, но едва ли са такива, така че ги чака мошеник от техния ранг! Те милионите не са само цветя и рози, вървят ръка за ръка с адвокати и решетки.

Почнаха се адвокатските въртели! Лошото е,че скоро този фарс ще приключи и пак ще се получи " И вълкът сит и агнето цяло!" Само дето всичко ще е на наш гръб ,а средствата на тези вече ще са yзаконени заради този разигран цирк.

След като е виновна и толкова помия се изля по нея все още бавят и протакат делото...неее,ако имаха нещо срещу нея отдавна шумно и показно да я бяха унищожили...без съд и присъда тя е в затвора но видни-крадци,престъпници -ги покриват и даже невинни ще ги изкарат,до това води корупцията в скапаната ни държава

където всеки областен прокурор,тъй го избира народа повдигат с охота обвинения на богатите,а при неуспех има обезщетения и от стотици милиони долари. Това младо момче едва ли е престъпник,вината му е,че е богат. Престъпник е любимата на много Иванчева,нагла изнудвачка,която си мисли че ще прави циркове до безкрай.Само дано в разпоредителното заседание не признае и да я осъдят на 15 години за назидание на всички тарикат чиновници като нея.

му гледай сеира.Един подкуп не можа да вземе като хората,те за кметица я избрали.

като шофьора причинил катастрофата край Своге.При нея други са я нагласили,а при катастрофата пътят е карал автобуса и го е вкарал в пропастта.

Дали е взела подкуп е под въпрос доста е съмнително и абсурдно,ако беше ги взела тия пари до сега щеше да е осъдена ,но там е работата ,че ..може би...но надали

За някои капацитети тук - Илиан Василев си е известен адвокат и си го търсят.Митьо Очите му подарява в знак на благодарност златната си гривна.Бил е и един от защитниците на българските медици в Либия.Бил е адвокат и на Поли Пантев,на Николай Методиев/пилето/,на Японеца,на Таки,на Валтер Папазки,къщо и поделото "Килърите".Та,към кого да се обърнат хората?

По-добре да беше разказала вицът,който Бойко Борисов разказва за него,докато е бил главен секретар на МВР. И така Бат Бойко рече : "Бин Ладен се обадил на Президента Буш и казал,че ще се предаде само,ако му бъдат изпълнени две условия.Първото било Илиан Василев да му е адвокат,а второто да го съди Софийски градски съд". Илиан Василев пък отговаря : "Ако ген.Борисов събира доказателствата на Бин Ладин няма да му трябва адвокат".

Много ясно, че укриват данъци, ма що чак сега се задействат службите... а да, за да им се дадяло време да си изпипат нещата до съвършенство ... А това за прането няма да издържи, ама да, то за това се лансира, като основно обвинение... НАЗДРАВЕ АДВОКАТЕ, ЛЕСНИ ПАРИ ЗА ВЕСЕЛИ ДНИ!

Адвокате, от тези 25 милиона лични с пот на челото, колко ще останат в края на делото. Демек колко ще им оставиш.

Кка няма да му наемат адвокат,при това са направили действително сполучлив избор,защото този си печели делата. Едно е да си юрист,друго е да си обвиняем юрист,при това да си на 20 години.На тази възраст като нищо щеше да му се прииска по някое време "да се оправдае" и да даде обяснения,а сега опитният чичко адвокат ще му каже да се възползва до края на наказателното производство от правото си да не дава обяснения,а без да даде обяснения и при липса на свидетели,че знае че са придобити от престъпление,обвинението с голяма доза вероятност ще пие една студена вода като при Христо Бисеров.

На мен пък ще ми хареса,ако съдебната власт или прокуратурата поиска обяснение от адвоката, за дадената квалификация на действията на прокуратурата и определено обвинява разследващите органи в мафиотски прийоми. Заложници взема мафията,не законната власт. Иначе-какво толкова -Води се следствие и ако се докаже престъпление ,ще има и присъди .Да не би адвоката да очаква да се организира протестно затваряне на магистрала Хемус от недоволни по случая граждани.Палячо, не адвокат.

...Шибана. ...задунайска. ...незнамквоси.

Това, което се нуждае от доказване, няма отношение към същността на нещата (живота). Тази основна житейска максима, макар и да не съвпада с попрището на вашата професия, требе да залегне в учебния материал по юриспруденция, за да ви държи будни и съзнателни при упражняване на професията. Т.е. тази изконна максима (и поради това ненуждеща се от "субстанцииране") принадлежи към "общата култура" на просветените човеци (тяхното висше смирение произхожда тъкмо от това знание).

И тя е в основата на техния морал и почтенност!

Чисти като сълзици! Какво дете е тоя бе ??? Мамино милионерско синче . След пет години право дали не знае как се правят нещата?

Вътрешното им право няма нищо общо с нашето,не е кодифицирано/написано като кодекс/,а е основано на съдебни прецеденти от 1215 г. насам и затова имат кантори с хиляди адвокати в тях. Кодифицирано е само международното им право,а при вътрешното имат някои изключения като семейното право,което е като томовете на енциклопедиите ни от времето на социализма - ако са пет тома като нашите,ако енциклопедиите ни са повече може и да е по-малко по обем.

Рано е за изводи и правилно съдът го е пуснал под гаранция.

Много си дипломатична.Пределно ти е ясно,че за да докажат че е знаел синът им,че са от престъпна дейност е трябвало да ги инвестира собственоръчно някъде,но дори да го е направил като щерката на Цветан Василев/апартамент си бе купила/,то и при двамата трябват доказателства,че са знаели че са от престъпна дейност,а щерката как да знае след като по това време баща и получаваше награда от Министъра на МВР за втори или трети път за най-добър банкер на годината,а ако знаеше никога не би изпълнил церемонията да му връчи той награда,както умее да се варди от потенциални неприятности. Престъпната дейност вероятно ще я докажат,ако има такава,но знанието при положение,че тези два милиона са там преди да бъде оповестено разследване срещу родителите му е малко вероятно да го докажат.Това обвинение е обречено на провал.

достатъчно е да ги държи при себе си само,ако се докаже,че са придобити вследствие на престъпна дейност.

И как ще се докаже,че е ЗНАЕЛ,че са придобити от престъпна дейност ако не си признае или не е извършил ДЪРЖАНЕТО след оповестяване поне,че са придобити от престъпна дейност,дори трябва да се докаже с влязла в сила присъда това придобиване,а след това да го осъдят и него,но тепърва се оповестява,че ги разследват,а той няма да каже че родителите са му казали,че еди с каква си далавера са придобити,особено при опитен адвокат като неговия,при това и бивш съдия.

да държат пред очите си юбилейни монети,особено златни,но все пак е малко странно да се държат милиони в шкаф като бабите дето държат хилядарки в раклите си.Нямам мнение по въпроса кой прав,кой крив.

Кой каквото ще да приказва но последните седмици се вижда един голям рекет на властващите за повече мангизи явно които са им отказани, защото няма начин толкова години да не ''забележиш'' това с което сега се хвалиш....

...бяха открити милиони в брой... - милиони какво? Въшки или мишки?

"Конструкцията е простичка, за да обвиниш някого в пране на пари, първо трябва да докажеш, че тези пари наистина са от престъпление" Няколко дневника собственост на фамилията описващи точно как и от къде са изпрани няколко десетки милиона ще свършат ли работа?!Пък и щом са тъй невинни къде са в момента и защо никой не може да ги намери? "Това е семейство, което аз не познавам, аз зная кои са, но никога не съм бил в техния кръг" Ама естествено,че жената ей така просто ще се обади на непознат адвокат(без да го знае какъв е и дали е читав) и ще го помоли да представлява сина ѝ?!Да определено това обяснение е 100% правдоподобно и определено не е лъжа ако си достатъчно голям идиот да повярваш де!

Любе, искаш ли да кажеш че ако познавах адвоката от ядене-пиене и оргии - тогава е читав???

Да бе, не знае и познава семейството, но знае с кои магистрати и политици е близко!!! Усмивки от старите ленти:) Този - видно и от физиономията и лакардиите му - явно не страда от прекомерен акъл!

И знае и колко са им парите! Ме са точно 25 милиона! Те сигурно тези от семейството не си ги знаят толкова точно...

Удобно, днес всички се опитват да ни съсредоточат върху полуфинала, а мача е започнал преди много години. Много треньори са се занимавали с този отбор, хранели са се, печелели са добре. Били са добър и задружен колектив. Какъв ли ще бъде финала ?

Финал няма да има, поне тук! Ще се изчака друг един финал (на друго място), който ще измести всичко останало и ще го обезмисли.

Отговор до интелигента в сайта /инфо/,поискан по-долу от него. Дали едно обвинение е доказуемо е го определям аз според мнението си,а не съда. Съдът при доказано обвинение произнася присъда. Това е разликата между доказуемо и доказано обвинение интелигентний,каквато според теб няма,а било игра на думи.

“Дали едно обвинение е доказуемо е го определям АЗ според мнението си,а не съда.” ========== Благодаря, че най-накрая ме потвърди! Точно това аз исках ТИ да го признаеш, ТИ да си го кажеш, че това го определяш ТИ, тоест НИКОЙ в случая по отношение на законното разследване на случая! Тоест, обвинднието НА ПРОКУРАТУРАТА, а не на теб, е доказуемо САМО според ТЕБ, и то на 100 %:) (което е меко казано несериозно и смешно), тоест тива е просто и само СУБЕКТИВНО и несериозно! Мерси! Аз пък определян, че ти си неграмотен правно, и то на 110%, доказуемо!

ти си писал по-долу,че доказуемо обвинение се определя от съда,т.е не е мнение на коментиращ или се въртиш като фурнаджийска лопата,за да прикриеш правната си и интелектуалната си немощ?

един лаладжия

Госпожата вместо да се обажда по телефона, да се върне в България след като знае, че е издирвана. Освен това службите биха могли да изискат разпечатки от разговора, за да установят от къде се е обадила госпожата, освен това синчето трябва да се затвори и наистина да се държи като залог, защото извинявайте, но тая държава я обират вече 100 години. Не искам аз като данъкоплатец да покривам гуляите на тия крадци. И накрая кога най-накрая държавата ще почне да си прибира откраднатите пари а крадците ще влязат в затвора?!

Толкова е издирвана че Интерпол не знае за това... А дали си вярвате че някой съд ще да ги върне на база ''обвиненията'' дето ги тиражират у нас цацараторите дето не са подкрепени с доказателства??? Най много бая мангизи да платим за клевета и материални загуби от нея...

Аууу сърцето ми се къса. Свършили им парите на перачите за закрила и ги погнали. Мъкааа. Един червен боклук по-малко би било най-добре.

няма страшно адвокатинино! скоро и мама и тати ще ги вземат за заложници!

Илиянчо,пак дрънкаш глупости !

Е добре де, веднъж реших и аз да ударя с един прокурор два заека и всички ревнаха... То пък човек да не може от вас да си касира данък "Борисов" и да си направи PR едновременно. А и друго, ще закривам НАП защото тази институция издава нормативни актовете сама за себе си и не важат пред съда. Да внимават другите които отказват да мо платят вноската за острова на Карибите, държавата, т. е. Аз идвам за тях!

И разбира се, съвсем случайно точно сега се дава трибуна на непознатия на семейството адвокат от невинния и нищо неподозиращ журналист, за да може първият, подпомогнат от втория да ни обясни колко невинни са тия, дето им плащат и на двамата, нищо, че не ги познават! Ние, разбира се им вярваме, даже аплодираме бурно!

и аз така си ги вадя милионите от всеки джоб и банкова сметка, това са ми само за закуска де

адвокатитие са да трепане заедно с мутрите

Важното е да се вземат парите!

Аз искам да поставя един много важен к наболял, жизнено важен за България въпрос! Възможно ли е изобщо според вас една прокуратура в една държава, една институция с ТОЛКОВА МНОГО “НЕЗАВИСИМА” ВЛАСТ, с такива огромни ресурси и възможности, предоставени й от з НАРОДА с РЕПУБЛИКА България, с такива огромни привилегии и недосегаемост. ДА Е ВИНАГИ ТОЛКОВА БЕЗПОМОЩНА и винаги да губи от такива като този на снимката и колегите му!?!? В И Н А Г И!!! Помислете - при толкова много и всякакви, вкл. и най-тежки престъпления изобщо възможно ли е това дори и теоретически, ако прокуратурата и шефовете й не са “кръстени” и на страната на престъпниците, както са адвокатите, но за тях поне се знае и не се лъже и никой няма никакви илюзии по отношение на тях!!! И нека много ясно да го кажем и заявим, за да не се опитват някои да маркират и манипулират отново - адвокатът на престъпника е на страната на предтъпника и получава пари, за да го защитава! Пари от престъпника, които евентуално престъпникът е откраднал от нас, тоест с наши пари - срещу нас!! Това е, съвсем опростено!

Възможно е Прокуратурата да не е НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ поради фактА, че е съставена от човеци., А в България човеците са по-добри, тъй като и те са хора...може да ви се струва таФтология, но българските хОра имат едни нормални нужди, които в съвременния век се решават в знаци, парични.

Слушах адвоката в предаване по ТВ. И за първи път съм съгласен с адвокатската позиция. Най -лесното е отиват в която и да е банка в която има и касети/сейф и почват да ги отварят -познайте колко хиляди дела биха се отворили; може би съдилищата и прокуратурата биха увеличили кадрите си на милион. Само аз какви работи съм съхранявал в такъв сейф -не ми си мисли

150 милиарда докара се откраднаха от з България по време на прехода, за да са българите най-бедните в ЕС!!! Така че трябва да се крият накъде - освен в имоти и други начини за пране, в скъпи коли, ваканции и вили и в чужбина, по курви, яхти и пр. остават и други, които трябва да крият и в сейфове! Между пари, ценности и документи и на хора, които не са престъпници, като се опитват да се представят и те за такива...

И ти глупако, със своята пополистика, искаш да "обогатиш" България с джобните пари на недоказуемите по закон престъпници. Цялата система почива на пари -за каквото и да говорим все мръсни приказки. Всяко ниво в съдебна, следствие, прокуратура ,пинансови си имат ЦЕНА компетентност. Преминиш ли границата те пращат на обучение в Софийският, Старозагорският, Сливенския. А с 2 мили, джобни пари за курва и закуска, да обогатиш България -може да чакаш и след сто години

За мас със минусите; Скъпи другарки, нямам нищо против да се води кампания срещу престъпниците. За това е и съдебната система, за това са прокурорите, следователите. Виждам че отново, и отново не искате да проумеете едно -Такива арести като на Вълчо А. не вършат работа! Най -вероятно обслужват определени среди. Каква Ви е ползата от този арест когато не е облечен!? Ето прибраха го, за да бъде пуснат! кой печели от такива акции. За това споменавам банси, касети, сейфове в банки. Искате ли дела -това е най лесното. Цветан Василев ви показа как стават нещата. Точно това поддържат и вашите минуси. Някой не си върши работата, изпреварва събитията, друг го надцаква самодоволен. И това е показността за "СВЪРШЕНА РАБОТА" Хайде сега както слагате минусите да кажете колко от "обвинените в престъпления и схеми" влязоха в затвора! Тогава ще оправдаете и минусите в постовете ми! Днес печалившата карта е на Вълчо и адвоката

Как трябва да се коментира изцепката/послание на Каракачановия пред медиите преди няколко дни, че е ясно е/рачзбира се, че шофьорът на автобуса е виновен за трагедията при Своге, без още да е започнал съдебен процес и изслушване на обвинители и свидетели и да има офиц. обвиняем!

Като чета коментарите в по-голямата си част обвиняват това момче при почти недоказуемо обвинение,а защитават Иванчева при доказуемо на 100% обвинение,дори един по-долу събрал 21 плюса и нито един минус твърдейки,че този са го пуснали при намерени два милиона,а Иванчева са я оковали при липса на доказателства,а в същото време са недоволни от тези,които избират да ни управляват,което просто слага нещата на мястото си - за всичко си е виновен избирателят,а не избраните от него.

“Като чета коментарите в по-голямата си част обвиняват това момче при почти недоказуемо обвинение,а защитават Иванчева при доказуемо на 100% обвинениие...” Прочетох дотук и спрях. Тъпанар, обвинение се доказва в съда! И само там се определя и дали е (100%) годно или не, така че вземи и малко от малко се поограмоти, преди да пишеш глупости и да демонстрираш колко си прост и неграмотен!

Тъпанарят в този сайт си ти.,който не прави разлика между доказуемо и доказано обвинение.

Идиот, дали едно обвинение е доказуемо или не, да не говорим за още по-идиотската квалификация за 100%, СЕ ДОКАЗВА само и единствено в съда, и ОТ СЪДА, бе тъпанар! И от никой друг и никъде другаде, особено ПРЕДИ да се е произнесъл съдът!!! Така ме ти можеш да се опитваш да манипулираш и да се заиграваш с нюанси и тъпи игри на думи, но истината е само тази!! Кажи кой, кога и как определя дали едно обвинение е доказуемо, ме и на колко прицента, бе илитерат! Кажи, отговори - кой, кога, как и къде! Отговори ми кой определи, че е доказуемо на 100 %, тъп трол!

Знаете ли, аз съм се замислял каква е точно ролята на адвоката, защо изобщо съществува тази професия! Говоря от гледна точка на обективната истина и по отношение САМО на обществото, на обществения интерес. Ей така, теоретично... Да вземем идеалния случай - имаме обективно извършено престъпление в държавата - кражба, насилие, убийство!,... То се доказва и трябва да се докаже, нали така! И това е работа на други лица, органи и институции (справка - дефиниция на държава и функциите й!) Тоест, НЕ се извършва от адвокат!!! После всички доказателства се представят в съда, където се преценява дали е имало или престъпление - това едно, и ако да - КОЙ е виновният!!! Ако допуснем теоретично, че обвиндението и съдът са абсолютно обективни и независими, то веднъж предявено обвинението с всички доказателства в съда, то на самото дело нямат място, според мен нито прокурори. нито съдии! Това, на което ставаме непрекъснато свидетели в дъдилищата, на спорове и циркове между прокурори и адвокати, а и публичното пространство, са безкрайни приказки, с много глупости к лъжи за ПАРИ и СЛАВА, но не и за обективната истина и справедливост! В изврашенията с т.н. правосъдие се е стигнало толкова далеч, че куп мастити прависти имат наглостта дори публично да твърдят и настояват, и го вярват, защото наистина е така, че правосъдието не трябвало да е непременно справедливо!?!?!?!??!?!? Хайде бе! Ана наистина ли, бе “прависти”!!!! Ами тогава за какво му е изобщо на обществото това и такова “правосъдие”, бе! За да продължавате да дебелееше за негова сметка ли! С две думи - опростено казано адеокатската професия съществува само к единствено поради грешките, липсата на истинска обективност, безприпрастност, компетентност, не корумпираност и независимост на следствие, прокуратура и съд!!! И едва на второ място, при горната липса - на невъзможност на обвинения ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, тоест при пропуски, корупция, зависимости, некадърност, липса на професионализъм и безхаберие ... да се пребори и зашити сам!!! Помислете дали наистина това не е всъщност така! Адвокатите са като хиените и койотите, които се хранят с мършата, тоест пропуските и пороците в обществото! Тоест - ако няма мърша и тя е надлежно и обективно локализирана к отстранена Пт държавата, няма да има с какво да се хранят! Говоря за идеалната ситуация в перфектнста държава хипотетично! (Аз досега не съм срещнал наистина честен, тоест почтен адвокат - предполагам, че това имах предвид! А познавам много...)

не бях чел.

Тия адвокати са от тъпи по тъпи . Сякаш за да се харесат на клиентите си ръсят само тъпотии

Щом е така и всичко им е законно защо се крият. Да се прибере Маринелка и да си докаже произхода на всичките пари. И да си освободи детето. А тя се е скрила като мишок с оня дебил и пращат добре платените им адвокати. И разбира се нищо няма да стане. Ще си го пуснат Вълчо и той ще си живее живота и те също и пак всичкото това да се замажат очите на хората.

Понякога си мисля, че адвокатската професия е може би най-долната “професия” в света! Не знам защо някои, които имат за приятели и познати или те самите са адвокати говорят с пренебрежение и чувство за превъзходство за курвите и проститутките например, като те к политиците са много по-големи и известни в обществото като такива! Онези поне не го отричат!!! Поне не лъжат хората, не се и опитват!

Arcadium

Понеже замириса на пресрочни избори и ГЕРБ удариха големите спонсори на касичката на БСП. Иначе другите, който не се барат са Винпром Пещера, Табако Кингс и Булгартабак, Кирчо - Перчема. Защото те зареждат сарайте в Банкя.

Прав си! Залога е огромен! Играе се на живот или смърт ! В буквален смисъл! Към горните недосегаеми бих посочил Домусчиев, Черепа и много други!

Това е пределно ясно за всеки, който не е денил! Бойко Борисов дойде на владт преди 11 години мисля, защото обеща и излъга, че ще пребори престъпността, кражбите к корупцията! И до миналата година имаше наглостта да твърди, че в България корупция въобще нямало к че престъпността била преборена! Така че само дебили могат да вярват в мотивите им, които обявяват публично!

Не знам защо, но напоследък все повече ми се иска да прегърна идеите но нацизма. Хитлер е избирал престъпниците барабар с адвокатите им.

Исках да кажа избивал

В една наистина правова (т.е. справедлива държава) професията адвокат не същяествува! Тази професия е само за илюзия и заблуда, че живеем в справедливи общества, за да не се усеща природонаселението какво всъщност се случва.

А иначе този цървул, дето не. познавал това семейство и не знаел нищо за случая, но знаел, че тези имали САМО 25 милиона да иде да ги разправя тези глупости и други подобни лъжи на някой друг и да не се прави на по-прост, отколкото наистина е...

Ако и този път прокуратурата подготви негелно обвинение пред съда и то не издържи и въдворите върнато и/или се провали, всички там, начело с Цацаров и з Гешев трябва веднага да се мсхат! Интересно, тези бе разбраха, че в правото законите трябва да се прилагат винаги еднакво за всички, и без грам симпатия към никой, който е учавствал е големия и дълъг безочлив грабеж, наречен преход в Бългсрия, вкл. към адвокатите им, вижте само тези думи: “Конструкцията е простичка, за да обвиниш някого в пране на пари, първо трябва да докажеш, че тези пари наистина са от престъпление и след това трябва да докажеш, че този човек, който ги държи, знае откъде са или има представа, че те са от престъпно деяние. Прокуратурата дори не се опитва да твърди, че тези пари имат престъпен произход.@ Когато четях тези думи се сетих за ... Цветан Василев и за европейската заповед за арест на ... дъщеря му (и жена му...), защото имала апартамент за милион и половина! И още тогава питах дори и той да е купен с престъпни средства, как как ще го докажат, как ше докажат, че при да кажем 20 милиона законни доходи на Мустака (декларирани и с платени данъци, той е платил апартамента на щерка си с ... ) други, с престъпни пари! И най-важното - как ще докажат, че шерка му е знаела?!?!? Защото да се приема по презумция, че не може да не е знаела може и да става за форуми и социални медии, но не и за сериозно доказателство в съда - там трябва да се спазва закона и да не се говорят глупости като светещи като коледни елхи и кацане с дизелов двигател на Луната!

Лайоно адвокатско, прави се на вода ненапита

пророних като четох за Бълчо- това невинно същество.Той никога нищо не е знаел,въпреки,че е бил в бизнеса.Щом са невинни,защо майката се обажда по телефона от чужбина а не се върнат в България?Направо съм трогнат от яовещината на съдиийката,която срещу кутия от обувки го е пуснала от ареста.какво добро сърце!

ти дам един бизнес майка ти пумиярска

Арабаджиеви с техните милиони, откраднати от нас, са "заложници", които трябва да бъдат пуснати под гаранция. А Иванчева, с прангите на крака и в сливенския затвор, за недоказани в пъти по-малко пари!!! Ми когато тетка цецка е министър на Правосъдието, ТА ЩЕ Е... БАХТИ И ШИБАНАТА ДЪРЖАВА!

КГБ

Няма да барате на честния бизнесмен парите, те са частна собственост и са неприкосновени.

Миню бе пришит,Ветко пък заложник,аман от лъжи и бръщолевения,чудят се,как да спасят мазните мафиоти продажните адвокати...

Ot snimkata vi gleda idiot!

Tozi na snimkata e idiot!

Tozi na snimkata e idiot!

Съдия да си в България ! Големи пачки ще летят тука ! Трябва специализиран съд за Съдий ! Да се провери на всеки съдия ,роднини и свързани с тях какви са им доходите и мотите и т.н.

специализиран съд но като онзи през 1950г куршума в главата и те хвърлят на свинете,иначе няма оправия в тая държава

Ама що му налитате на адвокатот не мога да разбера , ами лекар , който трябва да спаси живота на углавен престъпник , да го убие ли защото е престъпник.