17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ВИНАГИ МИ Е БИЛ НЕПРИЯТЕН,НО СЕГА МИ СТАНА И ПРОТИВЕН.ТОЗИ НЯМА СЪВЕСТ,А ЗА ПАРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО.А ПАРИ НА ОНЗИ СВЯТ НЯМА ДА МУ ТРЯБВАТ.А ВЕЧЕ Е НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ - ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ПОКАНА ЗА ОНЗИ СВЯТ.

Държава ни идиоти, мангали и мазни адвокати.

ааааааааа вече ми стана яснооо. Значи убиваш ,или пък крадеш като за световно. хващат те .Ти си наемаш Марковски и хепи енд . Пак си си свободен . Е това е държава

а бе да попитам, колко автокаско ще му изплатят, та да сметна с колко ще ми се увеличи гражданската отговорност?

Марковски,твоят клиент дори не може да говори български език,как е взел тази книжка??Излагаш се като кифладжия,не се ли нахрани вече?!

Каква наглост "Понякога човек има в живота едно мъчително стечение на обстоятелствата и дори да не е виновен му се случва." Точно в този случай е виновен! И какво означава - "Мерцедеса не е скъп". За колко е купен и платила ли е майката нужните данъци, за да купи такъв автомобил. И да не се излиза с цената от договора за покупко-продажба, защото който твърди, че може да се купи такъв автомобил за цената от договора му давам 1 година да го направи. И когато след година не го е направил, да се скрие в миша дупка и да не се показва до края на живота си. Заради тоталната липса на държава и правосъдие сме стигнали до тук. Да лежи келемето 10 години за назидание на останалите. И дори те ще са му малко. Но това може да стане само ако го осъдят на 15. В което не вярвам

Да го осъдят на каквото е написал кавалер2001 пак ще е добре,все пак не сме Шотландия ли бе или може би в Ирландия,където пиян един нашенец за счупена ръка при катастрофа го осъдиха на над 7 години.Е,този не е бил пиян,но е карал очевидно бързо и сам се е поставил в невъзможност да реагира причинявайки смъртта на две жени.

Е,при такъв адвокат няма наистина вече да е богато синче.

Предполагам се е признал за виновен и ще го осъдят мах на 9 ще махнат 1/3 стават 6, излижава 2/3 и след 4 е на свобода а двама ги няма.

условна,тя е добро момче.

а бе някой знаели къде живее тая торба с лай..на дето се нарича адвокат, та утре като излиза от къщичката си, да го сгазя на тротоара , и да наема синът му да ме защитава в съдът??

Във Банкя

Марковски, Марковски, че нашенските отрепки са абонирани за услугите ти на всеки е ясно ... ама малко ли са ти парите, дотам ли опря, че и църните отрепки да обслужваш? Знаем, че си голям, знаем, че си най-добрият, знаем, че и този боклук можеш да изкараш, ама наистина ли искаш да се разхождаш по тротоар, по който този или някой от братовчедите му може и теб да прегази?

Заради такива като него искрено се надявам, че съществува божия справедливост в отвърдното...

човеко, тоя е наказан още приживе! ти били се нанесъл в тяло като неговото??

Мерцедесът не е много скъп. Те и бабите също. Всичко до 20 000 лв. Важното е гражданската да не поскъпне.

akud

марковски спи спокойно, прасетата се хранят с всякаква храна

Крайно време е да се приеме следната мярка: Първата година на всички нови шофьори и на всички под 22 години (по-добре 25, но няма да мине) да губят книжката си за срок от 5 години за ВСЯКО превишение на скоростта с повече от 10 км/ч. Да знаят, че за това време трябва почти да не дишат докато карат, ако искат да задържат правото си на шофьори. Ще се спасят хиляди хора, а загубата каква е - някакъв младеж, който в 95% от случаите отива на разходка, да пие кафе или просто "да покара" ще се забави с 2-3 минути. Голяма загуба ли е? И изобщо забавяне ли е, щом просто се спазват ограниченията? Това къде имало ограничение 60км/ч, а било прав извънградски участък... нека тия до 21г да знаят, че и там трябва "да се влачат" за здравето на обществото. Трудно ли е? Ще ни осъдят ли в Брюксел, Хага или на Марс? Мисля, че не.

Да обясня нещо което явно някои "морални" не знаят: Професионалният ДЪЛГ на адвоката=защитник е да защитава със законни средства, независимо от моралните оценки на публиката. Така както дълг на лекаря е да лекува и престъпници.

работата на адвоката е, да следи да не се нарушават правата на подсъдимия! а не да лъже и маже! ако марковски пробва този номер в щатете, ще спи всяка нощ в затвора!

В съда съдията ги мавипулира както си иска. Мисли ли си някой, че този дебелак, без подкупен съдия може да постигне нещо? На практика, с факти мога да докажа, че съдиите са подкупни!

какви са тези измислени наказания- 3 години....? Убил е двама човека и то след като е карал като ненормален и това било: смърт по непредпазливост. След като кара като ненормален само въпрос на време е да утрепе някого и това, че не знаеш кого точно ще убиеш не трябва да е "причиняване смърт по непредпазливост, а да бъде "умишлено убийство на неизвестни лица"... така или иначе все едно е джихадист- тръгнал е да трепе, значи трябв ада бъде съден като терорист, ако искаме нещата да се оправят в тази държава!

Да обясня нещо което явно някои "морални" не знаят: Професионалният ДЪЛГ на адвоката=защитник е да защитава със законни средства, независимо от моралните оценки на публиката. Така както дълг на лекаря е да лекува и престъпници.

не знам какъв дълг има но тоя под 10 хил лв не е взел,повярвай ми.

Явно ,богаташки циганьор се оказа тоя.

Марковски, Марковски, един ден дяволите ще са щастливи...

дреме му на уя на марковски кой защитава важно е да се плати,после си пие уискито по кръчмите в Банкя...

човече, какъв уй, какво уиски, какви кръчми?! тоя тюфлек дори не може да спи легнал, щото ще се задуши, и уя не си е виждал поне от четвърт век!

Ауууу и хирурзи били го правели - ми дайте да започнем всички направо да газим наред то кво толкова? Нали и другите го правят. Баси дебила е тоя Марковски да му имам доводите дееба и свинята мазна дето става адвокат на всеки боклук само заради парите.

Алекс е този при положение,че братовчед му е Ахмед?

Ми както на прабаба Пена и баба Румяна внучката е Даная или Ивона. Не ставай смешен.

Пена, Цена и Гена внучките станат Айше, Фатме и ... о, ужасТ: МУСАЙБЕ ...пак се обади...Да видим кой е смешен...

Тактиката на адвокатите е ясна: протакане, ненужни експертизи, кошаревски свидетели, сълзливи пледоарии, болкиячни листове, обжалвания. И така, докато минат години и случаят се затлачи в папките, общественият интерес заглъхне, а момъкът запраши на гурбет. Но къде са съдиите, до кога ще се лигавят с пределно ясни казуси - град, улици, хубаво време, ограничения на скороста, ахмак зад волана, качва се на тротоара и премазва две женици. Ма бил добър младеж, не бил богат, никак не искал да убива. Направо да забравим жертвите и да поплачем от умиление за хайманата. Чака го минимум 3 години, да започва да лежи, пък адвокатите да се борят да не станат 5 на делото.

ама направо да го наградят щото решава въпроса на НОИ намаляват пенционерите= на кеф за пенсионното

Пита се,кой е по-голяма гад:адвокат Марковски или 18 годишният убиец ,който ще защитава срещу солидно заплащане?

лаино седесарско гербериско депесарско????????????????????въпрос до адвокато МАРКОСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ адвокотче нидобито о соца !!!!!!!!!!!!! ИЗКАМ ДАТИ НАБИЯ ЗЕЛКАТА ПРАЗНА С ДЕМОКРАЦИАЯ УРОД НА ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ПРЕЯТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От многото пари, адвокат Марковски май съвсем е изтрещял! Изглежда съвсем е изгубил човешкият си образ. Не знае ли, че става дума за два човешки живота?! За какво пледира? За смърт по непредпазливост и условна присъда! За това ли?! Знам скъпи ми адвокате, че владееш всички процедурни хватки, но искам да те светна нещо: КОГАТО ГРУБО СИ НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА И ВСЛЕДСТВИЕ НА ТОВА СИ ПРИЧИНИЛ СМЪРТ, ТАКОВА ПОНЯТИЕ КАТО "НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ" НЯМА! ЩЕШЕ ДА Е ТАКА, АКО МЛАДЕЖЪТ БЕШЕ КАРАЛ С ПРЕДВИДЕНАТА ЗА НАСЕЛЕНОТО МЯСТО СКОРОСТ! ТЪЙ КАТО ТОВА НЕ Е ТАКА, ВЕЧЕ ИМА ПОНЯТИЕ "УМИШЛЕНО УБИЙСТВО"! НЯМА НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ, КОГАТО СИ ПОГАЗИЛ ЗАКОНА! А ДАЛИ НА ГОСПОДИН МАРКОВСКИ МУ Е ОСТАНАЛА И КАПЧИЦА СЪВЕСТ, МНОГО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ! ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОНЕВИНИ ПРЕСТЪПНА НЕБРЕЖНОСТ И ДА СИ ПОЛУЧИ ХОНОРАРА! ОТВРАТ! Казват, че не са заможни. Едва ли е вярно. Колко хора могат да си позволят Марковски за адвокат? Нали знаят каква е тарифата му. Освен това има и втори адвокат на който също му се плаща. И ПОНЕЖЕ НИЕ МОЖЕМ ДА ПЛАЩАМЕ, ДАЙТЕ СЕГА МОМЧЕТО ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА, А БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ, ПОНЕЖЕ НЕ МОГАТ ДА ПЛАЩАТ, ДА ВЗЕМАТ ДА ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА! Е, КАК Е БЪЛГАРИНО? ХАРЕСВА ЛИ ТИ ТАКА? ГОЛЯМА "ДЕМОКРАЦИЯ" НАСТЪПИ!

Бе щом се е включил Марковски, значи имат пари. Разбирам "нещастно стечение на обстоятелствата", това е когато си направил каквото трябва но просто шанса е против теб. Но тук няма такова нещо. 40 км/ч е МАКСИМУМА опзволен, при условие че си дришльо с книжка на 1 седмица трябва да се влачиш с 20 по тези малки улички между къщите а не сега да ми се правиш на невинен. Чист убиец е това. Неспазване на закона и нарушаване на правилата трябва да се третира като подготовка за убийство, а при смърт да се счита за предумишлено убийство защото си е точно това. Представете си, закона регламентира кога и къде да се ползват фоерверки, ама понеже на мен МНОГО ми е кеф, ще си спретна една голяма бомбичка, и понеже ми е супер кеф ще я гръмна на площада сред навалицата на нова година. Нямам никакво намерение да убивам който и да било, просто ми е супер кеф да я гръмна, а това че ще направя на кайма 50-100 човека е нещастно стечение на обстоятелствата, е с високата скорост и неспазването на правилата е същото.

Толкова знаеш и ти колко е позволеното. Смотаняк. Поне прочети закона.

50 км/ч е разрешената скорост в населените места. За нови водачи се намалява с 10 км/ч. Така е по закон! А ти дано нямаш книжка или ако имаш дано не караш въобще!

е да правиш сравнение между хирурзите, които са допуснали грешка при операция ,със развилнялото се циганче, фучащо с мерцедеса по тесните улички на Карнобат със не по-малко от 90-100 км/ч.? Не бил искал да се случи?! Е, то оставаше и да ги е целил нарочно на тротоара?!

На Марковски му пожелавам само непредпазливи деяния да му се случват, които имат нужда от разбиране и справедливост. Да му се случват и да ги разбира, защо му се случват

ГОЛЯМ АДВОКАТ-ГОЛЯМ ХОНОРАР-ГОЛЯМА ПРИСЪДА.

пардон, малка присъда

19 дни след като е взел книжка не трябва да шофира сам, камо ли да му купят мощнем автомобил...

Марковски :"Никой не е застрахован от това, а злобата не е справедливо нещо" ..... Дали това щяха да са думите му, ако една от жените беше майка му?!?! А за това, че не бил богаташко синче е направо смешно да се говори, щом плаща на двама мастити адвокати, единият от които Марковски.

адвокат Марковски,.... Kогато Bърне убитите жени в живота, ТОГАВА няма да има арест!!!;)) Това е СПРАВЕДЛИВОСТ!!!;)) Няма беден, Hяма богат!!! Какви са тези адвокатски гимнастики??? Щом е убил невинни хора В ПАНДЕЛАТА !!!;))

Пазим електората, че без цигани няма кой да гласува за ГРОБ.

Марковски, Марковски...Не се прави на много хитър!Хирурга като спаси днес 2 живота и направи ПТП ще го пуснат под гаранция!Яото има тежест в обществото и утре още 5 живота ще спаси!Щото няма да избяга.И за какво да бяга, да стане хамалин в ЮАР ли?А това семе кирливо, с нищо не е допринесло за обществото.Утре ще духне и иди го търси!Ако си толкова сигурен Марковски, сложи едни 300 хилки гаранция,ама от твоите пари и го пускаме веднага, ама надали!На приказки сме много яки,ама ако има шанс да загубим ,аргументи търсиме как да се откачим!Като рейтингова агенция си -много плямпане , ама като се изпортят нещата -нищо не губиме,нали?

не е богаташче, пък двама мастити адвокати - за без пари ли работят?

в Бг за разлика от щатите - изхода на делото зависи най-много от прокуратурата (или некъдърността и) и много малко от съдии и адвокати

Най ме изкефи снимката!! Разследващият полицаи със "Анцунг" сиво долнище, червено горнище , маратонки и сини найлонови ръкавици!!;)) Еба ти комбинацията!!;)) хахахаха ;)

Щом има пари за двама адвокати, единият от които е този Марковски, значи не е никак беден. А и какво значение има дали е богат или не? Тя простотията си е простотия, независимо колко пари имаш.

Този Марковски винаги най-големите утрепки защитава. Няма ли нормални клиенти за тебе бре.

Морал няма, да не говорим за висота и дълбочина на юридическа мисъл! С маниерите си на селски тарикат от миналия век,многоктатно плямпащ едни и същи мантри, лесно може да заблуди всяка несведуща аудитория за това какъв разбирач е - говори по народно му, пуска цитати...но трудно може да излъже истинските професионалисти

Елементарно Уотсън. Най-големите утрепки са най-плащащите клиенти.

ИНТЕРЕСЕН СУБЕКТ ТОЗИ МАРКОВСКИ :)

Не "интересен" - МРЪСЕН Е!

ИНТЕРЕСЕН :)))

МНОГО :))

Не е никакъв адвокат, а изпълнител на поръчки! Нча кого?! Е, това е за домашна работа...,

Айде сега родителите на "18-годишния" да приготвят 60 000 лева за хонорар на адвокат Марковски, освен ако не си е вдигнал мизата още повече напоследък.

още 40 Хил за рушвети

Само не разбрах книжката за колко я е купил. Или му е бонус?

Ще си излежи трите години в затвора и на 22 вече ще е със сериозен "стаж" - две убийства, бил е в затвора... пък и цял живот ще се смее на системата, че му е дала само 3. То това си е рецепта за създаване на самонадеян, закоравял престъпник.

...забавя но не забравя! Ще си го получат и адвоката и убиеца. Просто ще са в различни крогове на Казана.

Адвокат Марковски защитава всеки, който му плати хонорара и съответно говори това, което му изнася, той сам обича да цитира от римското право, че: "Закона няма сърце".

Законът може и да няма сърце, но тези, които го прилагат -би трябвало, в противен случай само ще го четат манипулативно като дявола евангелието !

Щом Марковски се заеме да защитава някой, веднага може да ни светнат две неща: Първото, че съответния подзащитен е сериозен, безскрупулен престъпник и със сигурност е виновен. И второто, че със сигурност е платежоспособен. Е..Има и трето, че шанса на същия да се измъкне и да продължи да трепе околните е голям.

И то е, че на 100 % този дебелак подкупва съдии, иначе сам нищо не може да постигне!

Му е цената, че да има и за рушвети

Знае ли някой дали адвокат Марковски има деца? Ако има му пожелавам някой" по непредпазливост" да го остави без тях / не е клетва, само пожелание/ и ако се юрне да защитава "непредпазливия" може и даси попроменя мнението за него.

Вече е тръгнал по неговият път, и той само престъпници защитава, там падат големите пари!

Явно цигането е син или внук на някой от местните наркобарони или общински съветници за да има двама скъпи адвоката.

Не е богаташ (вече), защото е платил на Марковски да го измъкне от панделата.

как пък всички престъпници се оказаха все добри момчета?

Че то от време оно си е така: Фридрих Велики инспектира затвор. Всички пандизчии му се валят в краката и плачкат, че са осъдени без вина. Без един, дето си мирува в ъгъла. Кралят към него: - Ей, а ти не си ли невинен? Затворникът: - Не, Ваше Величество, затворен съм справедливо за грабеж... Кралят: - Стражиии! Изхвърлете веднага тоя престъпник от обществото на тия добри хора!!! ........ Дано цигането, въпреки напъните на Марковски, скоро се окаже в обществото на ''добри'' хора...и не само за три години!