17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eто какво писа английският в-к Економист миналата година: " В случай на забавяне на икономиката, например, да се превежда по банковите сметки на всички възрастни граждани еднаква сума пари. ... Предишните варианти вече не работят. Управляващите икономиките институции трябва да бъдат преустроени с оглед изискванията на днешния странен нов свят."

Нито на калпак, нито на ръка, нито за тоя, що духа, нито никак! Виж, да ги дадеш предварително накуп да си купиш самолети и да ги чакаш, или за несъществуващи пътища и услуги, това си е вече друга работа.

Най много и останаха, защото се Изчисляват с коеф за принос на осигурителни стаж 1 и 1,1а новите с коеф 1,35.

Изостанаха.

За сметка на останалите пенсионери. Вече всички ще сме бедни.

ИПИ, грантаджии насрани, не е важно дали е на калпак, а кой плаща. Изяжте си дипломите. Помощ в България на калпак, при емисионен център ЕЦБ няма нищо общо с калпак!! Това ако е само в България е за сметка на останалите европейци! Лъжци и продажници сте ИПИ!!

АБЕ АКО РАЗДАДАТ ПО ЕДИН КАЛАШНИКОВ И 200 ПАТРОНА НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ БЪЛГАРИ ... ЩЕ ИМА ЕФЕКТИ ... ... И СУМАТА Е МАЛКА 250 ЕВРО ПРОИЗВОДСТВЕНА ЦЕНА :))

А раздаването на пари на калпак е не е ли в същност корупция за да се постигнат определени интереси?

ЗАТОВА ПЪК НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА И ИЗЗЕМАНЕТО .... НА ГОЛЕМИ СУМИ ОТ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ... РАБОТИ ВИНАГИ !!! .... ЗИМАТА ЩЕ ДРАПАТ ПО ОГРАДАТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЗА ДА ВЛЯЗАТ НА АМЕРИКАНСКА ЗЕМЯ

Правилно! Грантовете - само на заслужилите ИПИ-та, с най-дълъг език!

т.е. работещо е даване на пари на циган?

Харвардските ни алумни - най-калпавите алумни.

Кое в България работи...добре?

корупцията......