Бивш румънски премиер ще лежи 4 години в затвора

Върховният касационен съд на Румъния осъди бившия румънски премиер Адриан Нъстасе на четири години затвор за вземане на подкуп, информира Стандарт.

Обратно в новината

Коментари - Бивш румънски премиер ще лежи 4 години в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите премиери от последните 24 г също са за панделата....

Мамалигите поне имат с какво да се похвалят в борбата с организираната престъпност по върховете на властта,тъй като поне"отстреляха"един на място,а друг ще пратят"на топло"!!! Пита се кога и ние в Бантустан ще можем да се похвалим поне с едната половина от тяхното???

А СЪСЕЛА - КОГА?!

ало дира, каде е инфото за нказаня и оцтраняване на корумпирани полицаи и сусела? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво на румънците , отново доказаха че са по европейци от нас , ние ще си останем в ориента вовеки

Сега съм на 42 год. -- ще ми се да поживея за да ВИДЯ българските политически крадци да "влизат" в затвора!?!?!?!!

тия румънците винаги са били по силна държава от нас това да се случи при нас невъзможно

Двмат с Орешарски са отговорни за фалита на 100 000 фирми с предизвикания изкуствено кредитен бум и строителен балон през 2005-2008 г.

Когато Костов, Кобурга и Станишев влязат в затвора и България ще започне да се оправя

А защо ли няма и дума в коментара Ви за гербераските милиардери?... Хай гиди нагли БОКлуци...!!!

Като почнем от Мицев, минем през Костов, Софиянски, царя, Борисов, Цветанов, ОвчарОВ, Масларова и хиляди негодници и агресивни , вредни за страната диванета с големи претенции, нуждата от съд над такива е крещяща. 25 пропилени годиин на страната в мизерия, корупция, селска дивотия и провинциална простащина давят страната ни. Нисък стандарт на живот, африкански порядки, средновековен феодализъм и трусове на обществото провалят и пазарната икономика. Думите не помагат, действията изискват реки от кръв, парализа е обзела хората, безпътица и песимизъм давят нацията. Примерът на Румъния е повече от показателен.

И Бай Ставри си го е подготвил за посрещане на заслужилите БОКови кратуни и най-вече за Вожда на гербераското племе... :::)))

Евала на румънците! Това е борба с корупцията, дори в прогнилата от рушвети Турция погнаха министри, ето това ни трябва. Ама трабва акула да се бори с този рак на обществото, а не цаца.

Дали някога това ще се случи и при нас, в Лайнаристан?

май повече социалисти трябва да бъдат подложени на същата процедура....

А защо да не се започне от мутрите на ГЕРБ(БКП)?... Техните "заслуги" са най-актуални... :)

ЗА ТАКИВА НЕЩА (доказани) В БЪЛГАРИЯ ДАВАТ НАГРАДИ.Е НАЙ МНОГО 100 ЛЕВА ГЛОБА ЗА "НЕБРЕЖНОСТ". СТАНИШЕВ И ЖЕНА МУ,ВЗЕХА МИЛИОНИ ОТ ХОХЕГЕР, НАШИЯ ДАДЕ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ НА МАФИЯТА, И ВЕЧЕ ДАЖЕ Е ГЕРОЙ!!

Дир-екторите за изрода сидеров няма ли да публикуват нещо?!Или ще скрият поредните му идиотщини?Още малко остава и някъде ще го дънят яко.До отлепяне на кожата.

Ivan

Ако бяхме нормална държава и Боко Тиквата щеше да лежи доживот в затвора!

За милионите откраднати от Гея и Моника ли?

Кога ще чуем същата новина за СърГей?

Като се опитам да преброя президентите и премиерите в България за последните 24 години, май само Желев не е извършил престъпление по служба, но дори и той навреди на България с некомпетентността и безхаберието си. Всички останали са си за пандиза заедно с министрите си и секретарките дори.

"Настоящ български премиер влезе в затвора за 30 години за нерегламентирани контакти с лица от подземния свят - Черепа." Когато прочетем тази новина на първите страници на вестниците ще можем да кажем, че започва преход.

а дано, ама надали...

А нашите кога ще влязат?Всичките до сега!

ИНТЕРЕСУВА МЕ СЪСЕЛА КОГА ЩЕ ГО ВИДИМ ЗАД РЕШЕТКИТЕ?! СЪСЕЛ, ЗА ЗАТВОР СИ!ДОЛУ СЪСЕЛА!

А Съсела прибра подкупа от аферата"Сименс"за българските документи.Същият беше оправдан и за предоставяне на документи,съдържащи държавна тайна на крими контингента.Моника не е подведена под отговорност за аферата"Хохенгер" въпреки,че съучастника и търка наровете на австрийският затвор.

вместо да ни баламосвате с тия и ония,моля напишете колко бивши български премиери са в затвора и баба знае да пише само за другите

Честните социалдемократи, мамини маймунки!

Друзята от посрано колко милиона ''подкупно-комисионни'' лапнаха покрай беля-Не..ама цацата излезе червена и брои катерушките на Ц.Ц.

Ех, мечти, де да можеше и нашата бивша тиква да я осъдят само за едно МАРАБА СКЕР. Ех, мечти.....

Дано да е заразно и да плъзне и към нас....

А ако гербавите комуняги съдят свой, това е 'прочистване на партията от лошия и некачествен материал, и стягане на нейните редици', така ли? Поне така твърдите из форумите в такива случаи. В никой случай не може да е политически канибализъм, нали?

Ако Peytsch не е прав, което е много вероятно, то още по-зле. Кога БСП ще демонстрира европейско поведение и ще започне да се прочиства?

Ако БСП го направят като ГЕРБ (формално сменят комуняшката муцуна на Борисов с БКП номенклатурата Цачева), то това прочистване ли ще е? Нов бардак със стари к*рви не става, е казал народът.

Кога ли ще ги стигнем... румънците?

Мда, а Боко Тиквата кога? Дори и само участието му в корупционния скандал с Мишо Бирата е напълно достатъчно ..... но по законите в цивилизованите държави от ЕС. У нас каквато и далавера да завърти политик на висш пост, тя е недостатъчна за осъждането му.....

Това,което изрича Борисов за спиране на проверка е престъпление по служба, в което е съучастник с Георги Първанов.Всъщност и двамата са за съд за престъпление по служба.

и един от големите цигански босове е осъден ефективно на 5 години за неплащане на данъци. Я да видим какво се случва с нашите цигански босове. Нито един от тях няма произход на парите, обаче НАП срамежливо свежда очи и отива да избоде очите на дребния производител или търговец, който работи от сутрин до мрак да си плати осигуровките и данъците, че ако му остане нещо може и да вечеря. А всичките босове цигански се разхождат с джипове за по 300 хиляди и се водят безработни и цялата им рода е на държавната хранилка за помощи. ТОВА ДО КОГА?!? Факт е, че просперира бизнесът "ало" ало, чрез който на турци /които е всеизвестно че им липсва интелект - гастарбайтери предимно в Германия им се предлагат булки, като се превеждат една камара пари чрез Уестърн Юнион /извън контрола на държавата/ и прочие държавно финансово разузнаване. Ако държавата си върши работата, цялото това имущество без произход ще бъде конфискувано и за измама ще бъдат вкарани в затворите. Това ще има не само силно възпитаващ ефект към поколението им, което в противен случай продължава да живее по този престъпен начин. Все някъде трябва да се настъпи опашката на змията. Кой ще дръзне е въпроса

Докогато гласуваме за изроди. Дотогава.

са такива съдиите ни. Не търсете вината на друго място, сега съдебната система си е циментирала получаването на високи заплати, без да бъде безпокоена от раята, оправдава всеки, който я подпомогне финансово и отговорност няма кой да им поиска...

При съседите изгърмя висш политик от тяхното БСП.

съседите не се интерисуват от принадлежността на нарушителя и от политическата му окраска.

3евзек

При това за пръв път.

8901

А дано и у нас подобна радост!Коледа е стават чудеса.

кратко и ясно ! има ли главен прокурор в булгаря ? или и тои е за затвора ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е белите държави вървят в правилната посока докато в бг Станишко, Боко, Орехчо, Масларова, Болен, Петков, Доган, Цецко и цялата сган продължават да ни обират. Тъпи и прости Българи

не слагай всички в един кюп не всички са маскари , бойко е велик и направи страшно много за българия но у нас свестните считат за луди но история ще въздаде всекиму заслуженото а плювачите като теб ще останат безизвестни

Я си пий хапчетата! Или пък направо си вземи у вас твоя 'велик' вожд Бойко Ким Чен Борисов и там си му се кланяй....

Ха така днес в Румъния утре и в България,днес Нъстасе влиза в затвора,утре разБойко ще го последва!

А дано, ама надали. Г-н Нъстасе е от една партия с червено лого и няколко розички. Само че нашите медии упорито не го споменават.

тукашните политици. Те ще се "имунизират" пожизнено. Кой из кулоарите тук, кой из Брюксел...

НАШИЯТ ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД КОГА ЩЕ ОСИ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ,СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ,ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ,ЛЮТВИ МЕСТАН,АХМЕД ДОГАН и ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА СЕГАШНОТО РАЗСИПНИЧЕСКО КРАДЛИВО РЪКОВОДЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ КЪМ СИГУРЕН ФАЛИТ-КОГА?

Дай Боже да повлече крак този румънски премиер и дано някой наш премиер от ГЕРБ, или негов заместник се озове на топло!

Защо точно от ГЕРБ. Май Съселчето беше откраднало доста по-голяма сума от румънския си колега. Хайде него да вкара "независимия" съд в затвора.

И двамата, и двамата, никак няма да е лошо тези два комунистически боклука Борисов и Станишев да са в обща килия.....

Така е - все пак отстреляха веднага червените крадливи уроди Чаушеску, и тук трябваше да стане същото с правешкия циганин и цялата червена върхушка, и сега животът щеше да е съвсем различен!

Victoria

Трябваше ама на ! Бай Тошо си имаше бодигард и всички му се радваха и попиваха мъдростите му. Първо неговите, после на бодигарда. В туй време комунягите така се окопаха, че няма изкореняване вече.

Victoria

Оппа, някой бойковист се засегнал и ми турил минусче. Вместо това да беше си задал следните въпроси - Бойко се биеше в гърдите че ще опандизи Сергей. Е, опандизи ли го ? Биеше се че ще опандизи - Доган. А, кво стана ??? Нищо ! Доган си прибра мильОна от консултация как се прави гьол от философска гледна точка и си го харчи с кеф.

И аз така си мислех, но и Сталин е отстрелвал опонентите си, иначе стават много силни и някой може да отстреля него. Ако питаш някой румънец какво представляват техните политици, той няма да ти каже нещо много различно от българин. Същият политик е произлязъл от тяхната комунистическа партия, веднага след това взема участие във "Фронт за национално спасение", чийто наследник днес е член на ПЕС. Познай кои партии в източна Европа днес са социалисти!

ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ЗАЩОТО, НАЙ ГОЛЯМАТА НИ КОРУПЦИЯ, Е В СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА !...

Една чехска поговорка гласи. ,,Куде ходи всуде крад-социалнидемократ'' -където и да е социалиста винаги краде!

Пак ни изпревариха братята румънци!

Сега в Румъния, а скоро да очакваме и в България!

Трябва да си внесем съдии от Гърция и Румъния! тогава такива като гея, бея, моники, овчаровци и т.н. ще си полежат доста дълго

Както и Боковци, Цветановци, Фидосовци и т.н., тях защо си ги пропуснал?

НАШИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЛЕЖАТ ПО 40 ГОДИНИ.