ГЕРБ и ДПС приеха актуализацията на бюджета

С гласовете на ГЕРБ и ДПС парламентът прие на първо четене актуализацията на държавния бюджет за 2014 г. "Против" гласуваха от Коалиция за България.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС приеха актуализацията на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо гледам се чешиш къде не те сърби- иии, и беж далеко от хазарта и тотото

български предателю, къде е Бисеров? Как уредихте да се мълчи по въпроса? С кого го уредихте? С независимата съдебна система ли? С пеевски ли? Мръсници мръсни.

Данчо Салфетката- бивш сервитьор в ресторант "Мамула" сияе от кеф - ще падне голямо крадене! Ама не стана, много плитко искаха да прекарат данокоплатците, вного елементарно и прекалено. Но този тарикат и неговата кримигрупа ДПС има резервни ходове, не се безспокойте за тях. Мислете за обещанието та ГЕРБ да увеличи до 400 процента цените на всичко и да не повишава заплати и особенно пенсии. Пенсионерите са разсипали икономиката с техните 120 лева месечни помощ. Идете е гласувайте за всички тези негодници. А после се удавете в Перловец.

h 1

МАЗЕН ПРОДАЖНИК... и то ЕНИЧАРСКИ ---> ... ГОТОВ САМО ДА ПИЕ КРЪВТА на БРАТЯТА БЪЛГАРИ, па макар и в съглашателство с БАШИБОЗУКА и ПАДИШАХА !!

Откак стана ибрикчия тоз на снимката, много взе да се омазнява ... как му тече лойта от гушата ...

И аз пиша с отвращение. Каква самодоволна физиономия. Вече не питам "кой", даже не питам и "защо".

Погледнете му само физиономията на тази депесарска подлпга! До вчера с ГЕРБ подкрепяха нов заем на първо четене, а сега ББ се отмята!

Преяждането е болест, която води до трагичен край. Да му мислят от дпсе и герберчетата.

Освен преяждането, прекаленият секс също е болест, която също води до трагичен край. Някой да си спомня вече за Емел Етем или Калина Илиева?

Моника Станишева ги издуха и двете заедно... Е те това е преяждане.

Данчо, Ментак, пъпка ли стискаш бе тъпа...чи...ще?

А защо тези,които подкрепят заема не изтеглят без остра нужда по един голям заем,но личен-те да си го изплащат.Защото боли-и-и-и-и-и.

По форумите едни милиционерчета с тесни фуражчици дълго време и платено хорово квичаха и крякаха "КОЙ"... Сега, когато получиха правилния отговор, а именно - банкянското човекоподобно, що замлъкнаха и само тихичко скимтят?

Кой предложи Пеевски? Кой прекрой закона за ДАНС? Кой назначи кадри на ДПС в цялата държава? Кой махна изпита за митничари? Кой не можа да се справи с приходите? Кой е виновен за спрените евро-фондове?

за теб - простичкото милиционерче, да повторим - тиквата-мутра-буда отдавна се сдуши с ДПС и предложи пеевския...

Днес спряха и парите за култура, 5 еврофонда са спрени, от БСП не искат да признаят, че тотално съсипаха държавата, сега троловете тука ми пишат за коалиция. Коалицията е БСП/ДПС/ Атака, те съставиха това правителство, те прекроиха закона за ДАНС, те назначиха кадри на ДПС на всякъде, те изхарчиха един куп пари за глупости и това те първа ще се види, а сега отговорните другари както винаги бягат от отговорност кой в Европа, кой в Евразия...

Днес няма правителство на БСП.... Осъзнайте се!

никога да няма!

Къде се скриха кресливите демократи,че дицата им ще плащат 3.4 мип.лв нов дълг.

дИте мое, залягай над уроците по правопис, че иначе и за метач няма да те вземат на работа.

Ако българите искат да живеят,като нормални хора, на следващите избори трябва да има големи изненади.Ако не искат-да ходят за гъби,риба и изобщо да хващат гората и да не плачкат защо им е зле.Какви протестни мрежи, какви 6 лева-или пускате в урните това което сте си избрали или си купувайте вазелин.

Ало,Дир,повече от половината ви новини започват с името на ББ,това каза, това предложи.Няма ли други политици и хора в България,да прочетем и те какво казват.Писнахте ми с вашите манипулации.Вече няма да ви чета,дано и други направят така...

Нали "нежната половина" от избирателите, харесват МЪЖКАРЯТ ББ. И в дир-а има из между редакторите жени. Тях обаче ги интересува заплатата, а не обективната журналистика. Докато жените се командват от емоциите си, мъжете ще страдат заедно с тях. ВРЕМЕТО КРЕЩИ: П Р О М Е Н Е Т Е ' С Е !

ГОРЧИВО ГЕРБ И ДПС

Това ли е новата опорна точка?

След,като няма други свестни , явно дончева трябва да извади гьосторицата и да започне да ги отупва един по един.Това поне тя го може. И вероятно ще събере някой и друг глас за сметка на крадльовците.

са гениални. Съставиха си првителство зад фасадата на БСП . Когато БСП не им заигра по гайдата те я отсвириха и застанаха зад фасадата на ГЕРБ. А ББ нали е жаден за власт веднага им се върза и тръгна бодро да изпълнява желанията им. Навремето един султан беше казал за българите "един по един, та до един". С тази формула ДПС управлява задкулисно вече 25 години. Идва времето и официално да вземе властта изпозвайки тъпоумието на т.н. български "лидери" като ББ, Сидеров, Каракачанов, Първанов и др. Станишев не слагам в сметката, като евреин той работи за своя (избрания) народ.

То комунистите така си се оплели в самата им партия , че го пренасят и в парламента! Цяла година голям батак е в лявото! Председателя им избяга в ЕП , разделиха се с коалиционните си партньори , срещу правителството последните седмици плюят , което е тяхното правителство... , въобще без коментар са! Естествено е че след такова "експертно" "управление" ще се налага актуализация на бюджета , щем нещем трябва, защото всичко е блокирало и чака пари !

Какъв бюджет, каква актуализация?Данъчните и мтничарите са се овъргаляли в мангизи-за да не платиш дължимото към бяджета,плащаш половин сума директно на тях.Да не говоря за големите плашоци от енергетиката и не само там.Това се вижда и от чистачката в тоалетната на " Кулата", не го виждат " контролните "органи,защото или са тъпи или има и за тях.Така,че няма и няма да има приходи ,докато посочените от абсурдистан са в парламента.

Вижда се от всички,само не и от онези,на които..."виждането"е професия!!! Ама дано все повече...ямуци да се ориентират лека-полека в обстановката и да разберат,че не може вечно да се живее само на...заем!!! И веднага да поясня само,защото мнозина ще кажат...а,може,може,Гърция е светъл пример за това:))) Има обаче една голяма разлика между нас и гърците,а тя е...,че ние не сме...гърците:)))

Предадоха ни.. отново. Не искам ДПС да управлява никога повече. Ще гласувам за тези против тях (ако има такива).

А дали това,което сега се случва и коментираме ще се отрази на резултатите от предстоящите избори или......ще има нови печатници на бюлетини?

Криси, ще има нов Костинброд и тойвече започна.

Цената на вазелина и зехтина рязко се покачва от засиленото търсене.........

Ами след 420 дни увеличена употреба, редно е днес трудно да се намира. Освен ако не пуснете запасите си на пазара. С колко сте се запасили?

Има някакво объркване- няколко утвърдени финансисти заявиха,че политиците не знаят какво говорят,защото обезпечаването на гарантираните деподити до 100 хил.евро не е за сметка на бюджета, а на отделен фонд създаден и гарантиран от банките за тяхна сметка.Така,че това не може да е аргумент за актуализация.

ТУК СИ МНОГО ПРАВ НО - ТИ ЗАЩО ПРИЕМАШ ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ НИ СА ФИНАНСОВИ ЕКСПЕРТИ??? ТА ТЕ НЕ СА - НИТО ДАНЧО МЕНТАТА Е ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ НИТО БАЙ САЛИ НИТО БОРИСОВ НИТО АНТОН КУТЕВ НИТО МАЯ МАНОЛОВА, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕ ГЛАСУВАТ.......

Тези финансисти не са депутати-проф.Хр.Вучева,проф.Минасаян, проф. Ангелов и т.н. И размера на обезпечените депозити не е 3.4 мрд, както твърди Sergo, а 1.4 мрд при наличност във фонда на 2 млрд лв.Така,че отново ни правят на наивни неграмотници.

До гербераските дрогирани драскачи. Аптека "Марешки" предлага вазелин за Вас на промоционални цени

СВЪРШИ ОТ БСП ГО БИЛИ ИЗКУПИЛИ ОЩЕ ПРЕЗ 2013;)

Ама ти се припозна, като "гербераските дрогирани драскачи"?! Е па нема лошо........

А някой задава и си въпроса защо БСП са толкова против актуализация на бюджета? Загрижени са за Българските граждани???

ПОГЛЕДНАТО ОБЕКТИВНО ТАЗИ АКТУАЛИЗАЦИЯ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НА ВЛАСТ ПОРАДИ СЛЕДНИТЕ ПРИЧИНИ: 1. ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА СА СТРАШНО ЗАВИШЕНИ А РЕАЛНО МИТНИЦИТЕ И НАП ИЗОСТАВАТ СЪС СЪБИРАЕМОСТТА ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ И РЕАЛНО В МОМЕНТА ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРИХОДИ 2. ДЕФИЦИТА Е СЪЩО ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ 3. РАЗХОДИТЕ СЪЩО СА МНОГО - ВСЕ ПАК ОРЕШАРСКИ ПРОВЕЖДАШЕ ПОПУЛИСТКА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА 4. МНОГО ОТ АКТИВИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ СА ПАСИВ НЕ РАЗБИРАМ САМО ОБАЧЕ ЗАЩО КТБ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ. ТОВА Е ЧАСТНА БАНКА КОЯТО СИ ИМА АКЦИОНЕРИ, А ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ ПОКРИВА СУМИ ДО 100 000 ЕВРО КАКТО Е ПО НОРМАЛНОТО ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. СЪС ГОЛЯМА УВЕРЕНОСТ МОГА ДА КАЖА ЧЕ 42-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НИ ВЪРНА ПОНЕ 15 ГОДИНИ НАЗАД.....

Айде стига СПАМ, А?!

Пародия

ОПРЕДЕЛЕНО ДЕЙСТВАШ НА ПРИНЦИПА ЧЕ КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШ КАЗВАШ НЯКОЯ ГЛУПОСТ.....

Не твърдя ,че съм страшна компетентна, но защо пък да трябва да се актуализира бюджета в увеличение на дефицита ? Когато няма приходи много е елементарно да свиеш разходите. А те са се разположили като бейове , няма да си намалят партийните пари, навсякъде бъка от дарж.служители с огромни и заплати +привилегии и т.н. и всичко за сметка на бюджета.

Трябва да се спасява,защото..."опапахме парите и не сме си и помисляли,че някога може да ни се наложи и да ги...връщаме",ето затова!!! И ако коалицията между...ГЕРБ и ДПС е наистина факт,то се замисли кои са били лапачите и защо е това"крещящо"бързане да се вземе нов заем:)))

Както казва легендарният банкер Атанас Буров-на всеки 40 години България започва от А и Б-ограбена,бедна,гладна.А КТБ май се намира в неговата сграда

Новата политическа формация се казва БОСТАН = Бо/йко/+/Ме/стан

А досегашната как се казваше? Гейме, Серме или как?

Данчо ментата, по голям нагаждач от Яне. Абе малък и дребен човечец е като врабчето. Интересно къде е кардинала, какво стана с него- та те са сямски близанци с Данчо. Българио, жална ти майка - чака те благоденствие - пенсии и заплати като в Конго.

За да удовлетвори болните евроамбиции на станишев,бсп пое риска да се компрометира пред привържениците си, като влезе в ролята на "сламеният човек" и предостави разпределението на големите европари на дпс.Сега герб упражнението.Но един вреден заем / заради огромните лихви и липсата на необходимост/ пляс 5 млрд за 7 реактор,пляс Белене, плюс зелената енергия, плюс амер.Гълъбово и контрабандата ще дойде в повече на всеки българин.Няма нищо оптимистично в това,което става.

Май май Боко по-скоро се сдуши с РБ. Неизбежно разочарованите дясно ориентирани от ГЕРБ или от тяхното разбирателство с ДПС напоследък биха се насочили към РБ. Боко заяви готовност за разговори с тях бездруго.

РБ в парламента няма да влезе!

БСП са бесни че няма да сринат икономиката. Не виждам за какво им е тази изява като на детска градина като става въпрос за оцеляването на икономиката след тяхното управление. Просто са бесни че техните планове да сринат ЛЕВА няма да бъдат реалнст!!!

Комунистите сега го играят на изоставена стара, грозна и ревнива любовница.

Моля да ни разберете правилно - Искаме да предоставим празен чек на служебното правителство, обещаваме ние да попълним сумата в него. Нашият девиз както знаете е: "Имаме воля... да крадем"

ами да идват избори и на нас ще ни трябват пари а ние покрай тези протести цяла година сума ти и манга прахосахме, с какво сега ще купуваме гласове. Затова трябва актуализация а то се знае че служебното правителство е наше и ще ни ги даде.

Герберите трябва да си вземат много ЗЕХТИН И ВАЗЕЛИН, защото ще бъдат брутално изнасилвани (думите са на тиквоча) от депесарите!

Вие от БСП най-добре знаете, нали?.

Това с покриване на депозитите в КТБ вече ми идва в повече! Поредните лъжи на ГЕРБ продължават в опитите да оправдаят исканите милиони: "Не се знае какво е състоянието на Корпоративна и търговска банка и трябва да имаме пари, за да платим задължителните по закон влогове до 200 000 лева. Това каза в студиото на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Светослав Иванов." Но този господин да не ни мисли за балъци, защото съществува Фонд за гарантиране на тези вземания на вложителите, който гарантира до 200 000 ".Фондът за гарантиране на влоговете в банките (с абревиатура ФГВБ) е юридическо лице, създадено със Закона за гарантиране на влоговете в банките (ЗГВБ), приет от 38-то НС през април 1998 г. ФГВБ е на адрес: п.к. 1606, гр. София, ул. Владайска 27.Фондът гарантира пълно изплащане на влоговете в левове и в чуждестранна валута в 24 български банки..."Към началото на 2014 г. влоговете в следните банки са гарантирани от ФГВБ:................8.Корпоративна търговска банка АД.... ........Е, господинът нещо да каже! Или ГЕРБ искат да плащат и на приятелчетата си като Веждито, дето щял да получи удар, че ще загуби милионите си? И всичко това на наш гръб?

В този фонд има 2.2 милиарда. Това което трябва да се покрие от фонда е 3.5 милиарда. Хайде сега направи сметка.

Я опитай пак: Средствата на ФГВБ съгласно закона се генерират от встъпителна/и (в размер 1 на сто от регистрирания капитал на банката) и годишни премийни вноски (0.5 на сто от общия размер на влоговата база за предходната година, определена на среднодневна основа) на 26-те банки, като Фондът капитализира доходите от инвестициите си. От създаването си Фондът е натрупал значителни финансови средства, като към края на декември 2013 г. инвестиционният му портфейл е в размер на 1836.5 млн. лв.

Ехо, Местанчо, Мента, к'во стана, бря?! Ама нали имахте "непреодолими ценностни и идейни различия" с групировката за ежедневно разграбване на България (ГЕРБ)? Или казвате, че достъпът до властовия инструментариум в следващия, а може и в сегашния парламент е с предимство пред принципността и каузата ви... Е може и да не ми отговаряте..........

Падна им известна булка като Бойка що да я пропускат.

Троловете олигофрени до вчера ми обясняваха колко нормално било да с е вземат заеми и колко е нисък делът им спрямо БВП. Сега се давят от злоба. Все пак хорта, които могат да ползват интернет не са вашите гласоподаватели (бабички и цигани). Всичко, което го правите срещу вас го правите и затова на изборите ще имате 10-нат процента.

Но имаше и не малко свободомислещи граждани, които обясняваха колко е грешно да се теглят заеми без нужда. Ти, явно, не си бил сред тях, или?

Аплодисменти за големия български финасист Пламен Орешарски, бюджета е с такава презиност направен да има пари за здравето на хората докато е той на власт и може да е средате на годината, откъде ще се вземат парите друг да му мисли. Не позвоявайте на БСП да прхвъли каквато и да е отговрност за действията на Орешарски на ГЕРБ.

Кой набута тиквата в парламента - феса. Кой набута паричките ни в КТБ - тиквата. Кой открадна паричките ни - феса. Кой иска пак ние да платим откраднатото - тиквата. Опомни се народе!

Хайде сега някой гербер да ни покаже чаршафа след първата брачна нощ. Да видим булката честма ле е била?

Неещо като бадженаци със Станишев :)

Боко и Местан (Доган) - взеха се. Честито. Ще го отнесат сватбарите - българския народ

ЕБАСИ И ИМПОТЕНТНИТЕ ПОЛИТИЦИ - ТО СЪС ЗАЕМИ И БАБА ЗНАЕ.... И АЗ ДА ИЗТЕГЛЯ 100 МИЛИАРДА ЗАЕМ И АЗ ЩЕ Е ОПРАЯ ТАЯ ДЪРЖАВА!!! А РЕАЛНО НАП И МИТНИЦИ ОТКЪДЕТО ИДВАТ ИСТИНСКИТЕ ПРИХОДИ ЗА ДЪРЖАВАТА ЗАТЪВАТ.....

Ако някой иска да тегли заем ревете все едно ви .... Ако Бойко иска да тегли по-голям заем се кефите. Мислите ли, че някой ще даде на Бойко ей така заем без да го връщате ВИЕ?

Фенките обичат Боко - до смърт

Къде са сега умните и ентелегентните протестъри. До преди месец скачаха като луди срещу Местан,Доган,Пеевски и сие. Този човек от снимката едва стигаше до парламента от тях. Но сега вече са им първи приятели. Може би от новия заем ще има нещо и за тях. Защо сега мълчат като пукали. Или са си сложили капаци на очите и не виждат че задкулисието и дПС отново управляват.