Коментари - АБВ сезира прокуратурата за действията на Нено Димов по водната криза в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много отдавна съм казал, че Нинова играе в отбора на Борисов по всички възможни начини.

В България законът е Борисов (БКП-ДС).

Откъде АБВ дето не е на власт, дори не е в парламента, има каквито и да са държавни и общински документи?

Нено е свещена крава. той е недосегаем. Виновни са всички, но Нено НЕ! То не беше Черномориет, Пирин, река Вит, Странджа, язовири, милиони тонове боклуци, отровен въздух.... Нено е недосегаем!

Нинова с тоя вот не знам дали се сеща,че прави услуга на управляващите.Покрай дебатите за вота ще спадне напрежението от водната криза,а това е в услуга на виновните за тази криза.Реалните проблеми ще се удавят във взаимни обвинения и политически интриги по време на дебатите.

Румен Петков трябва да отговаря за замърсяването на водата от фонтана в който се изпика

Хайдеееее, и Румен Петков се юрна да пълни язовира ... Всички комунисти заедно дано го напълнят!

Хайде стига какви комунисти те гонят хората нямат вода вече месици по чия вина........

Нено Димов и компания, които са точили язовира заради ремонта на стената и ВЕЦ-а под него са си пяли "Молитва за дъжд" на Диана Експрес. Сега обаче пеят "Бързаш няма време" на Кеца, а дали ще пеят "Сбогом, сбогом казах" пак на Кеца, зависи как ще горят бушоните на "уредбата".

Румен Петков отиди се изпикаи в некой язовир белкемн този път е за добро

Дет съ вика, сиреч, тикви, научете се да казвате на тиквата тиква!

много жалки!

да започва да пълни язовира...пишшшшшш...

Да пият от него .Защото толкова им е акъла.

за пикаенето в шадравана?!

"Той трябва да бъде отстранен от длъжност" И това ли се смята за подобаващо наказание за престъплението? Оставка от поста и на нов пост от следващата година. Много важно кой друг е отговорен и как се е получила кризата стига някой от горният етаж просто да бъде отстранен и въпроса е решен! "ако това престъпление остане ненаказано, това означава, че институционално държавата липсва" Добре дошъл в България където всеки проблем се решава чак когато някой пострада и където институциите се ослушват и сочат взаимно до последно за отговорността!

Николай Нанков е ресорният зам.-министър, който трябва да си ходи!

Неньо Димов макар,че не е под контрола на ББ е пътник.Ако беше под контрола на ББ досега да е хванал пътя към следствените органи.ББ има силен инстинкт за самосъхранение и ако беше във възможностите му досега тоя министър да е забравил,че е министър.Но Неньо е човек на патриотите и те си го обичат.Но въпреки всичко той вече е пътник,колкото и да се прави на ударен.Пепито Аврамова ще си замине няколко дни след него.

Но какво от това? Перник си остава без вода и май за дълго ще е.

Опаааа... Нено Димов май е пътник ! Лично с негов подпис до януари 2019 са отпускани на Стомана-Перник по 150 000 кубика, а от февруари - по 280 000 кубика , въпреки, че през м.май, когато язовира би трябвало да е пълен, в него е имало 13 млн. кубика. Отделно от това , Димов е разрешавал до м. септември и изразходването на 80 000 кубика за ТЕЦ-а !

Не закачайте Голямата Барби Аврамова. Така хрисимо говори по телевизията и само хубави работи.

Всички да вземат пример от Петков и да пълнят шадраваните. Капка по капка шадраван, шадраван по шадраван - язовир.

Я, Повелителят на шадраваните е изтрезнял след новогодишните празници и дава изявления?!?!?!

Не знам защо го търпят още този министър. Той носи само негативи. Ако се изгони и се даде на прокуратурата, управляващите ще наберат много точки.

шадравана в плевен и напълни язовира! ти го можеш!

Язовира е на регионалното....И Аврамова и Нанков да си ходят.

Прав е Петков на 100% в случая, Нено е морално мръсен и долен човек и няма да подаде оставка, нито за проблема с водите нито за този с въздуха който не е от 3 месеца а от години и тоя подлец Нено Димов само лъже и маже по темата. Изтрови ни с въздуха, сега и воден геноцид. Не само уволнение но и съд и затвор за него и цялата престъпна шайка!

като са те "изтровили" що още цапаш земята бе селяк гнусен,айде на село да дишаш чист въздух и да не цапаш сайтовете тук

Да бе! И всичкото туй нящо тоа Нено ша го прай без знанието на главататина? Аре, сикана!