Коментари - "Абсолютно безобразие": ПП-ДБ искат изслушване на Калин Стоянов заради появата на Брендо | Днес.dir.bg

"Абсолютно безобразие": ПП-ДБ искат изслушване на Калин Стоянов заради появата на Брендо

Реформите, които ние искахме през цялото време, на службите, реформите, които трябваше да се случат, и в МВР, не се случват и тези престъпници си влизат и излизат, както си искат, заяви Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - "Абсолютно безобразие": ПП-ДБ искат изслушване на Калин Стоянов заради появата на Брендо | Днес.dir.bg

Коментари

Stanko

добре де,какъвто и да е к петков,не е ли гадно който си престъпник иска да излиза и влиза в България когато си поиска?

когато Киро бил премиер било "Абсолютно безобразие": Здраствуйте пеперасти, чак сега ли разбрахте?

онова самолетче се е разкарвало из родината ни точно когато простокиро беше премиер! сега ще пита други защо се е получило тъй!??

Глупаво е като папагал да повтаряш “просто Киро“. ТКогато се потрудиш да завършиш престижен университет, тогава ще смениш посоката и няма да говориш простотии!

Киренцето всеки ден доказва, че е прост и невъзпитан селяндур. Това "просто киро" направо звучи гальовно.

Калинчо си "свърши" прекрасно работата по купуването на гласове на изборите и сега вече неговите началниц могат да го дадат курбан.

Кире, ми той Брендото влязъл по времето на вашият Боко Рашков бе!

Кога "неслучайните" ни ще се хванат да вършат това, за което са се клели? В същност с тяхното можене, май по-добре изобщо да не се занимават с нищо, че като се разработят - майка плаче, грамофон свири, кюнци падат.

Киро си вкарва таралеж в гащите.Толкова са тъпи,че загубиха 2/3 от избирателите си от издънка след издънка.Киро,кой те кара да задаваш въпроси на министъра на вътрешните работи.Брендо е влезнал в България незаконно преди две години и това вече е установено.Миналата година беше видян от човек в България и беше докладван,само че успя да се покрие.Кой беше на власт преди 2 години.Да не се окаже,че е влезнал по време на твоето управление.Толкова сте тъпи,такива фалове сами си правите,каквито никой друг не може да ви направи.

Вече ти видяхме реформите , изпра гащите на Шишитата ...

Е, от време на време гърми някой. Няма как. От толкова трафик, все някой дава фира. Тук, ако се разровят нещата. имам чувството, че дори и аз ще се изплаша. В смисъл, отдавна съм броил България за провалена държава. Почти Колумбия, само дето по телевизията се говори само за кукери и катастрофи. Дано ви е приятно.

Знаете ли каква е разликата между мафиотите и политиците, магистратите и ченгетата? Мафиотите знаят, че нарушават закона и поемат този риск - хванат ли ги, отиват в затвора. Политиците, прокурорите и ченгетата също са мафиоти, но не рискуват нищо, защото законът е в ръцете им. Огнян Стефанов П.П. Все още чакам да чуя някакво смислено обяснение, защо „Продължаваме промяната“ са се обвързали с Алексей Петров, за да се стигне дотам, той да бъде наричан „баща на сглобката“. Наистина ли са мислели, че този човек е такъв, за какъвто се представя?

Ивелин Банев със сигурност е преценил какво прави и защо се предава сам. Не знам колко е вероятна версията, че търси по този начин закрила от наркобосове и мафиоти, но със сигурност не по-малка заплаха за него са висши политици, управници, магистрати и ченгета, за които има информация, че са затънали до уши в корупция. Затова е възможно зад целия сюжет да стоят чужди служби, които по-добре от нашите знаят как и с кого да работят. А аз ще помня, че Брендо, какъвто й да е той, се застъпи за мен и пострада. Възможно е намесата му да се е оказала спасителна за мен, защото нападателите ми през цялото време крещяха, че са от полицията и не пускаха никой от ресторанта да се притече на помощ. После нещата бяха поети от невероятните медици на ВМА, които ми дадоха живот и бъдеще. Държавата, с всичките нейни институции обаче, не направи нищо. Много хора, колеги и непознати бяха съпричастни с мен и семейството ми. Дори от чужбина. Но имаше български медии, които охотно внушаваха дълго време, че съм свързан с Брендо – значи с мафията, - и съм си получил заслуженото. Това е било част от плана. Така действат до ден днешен. Защото сме държава на задкулисието, създадено по руско-мафиотски-ченгесарски модел, въпреки ЕС и НАТО.

Кирил нищо не може да направи.Той не е изобщо от ранга на Михаил Саакашвили който направи наистина драстични реформи на полицията в Грузия, като уволни всички,ама всички полицаи и Грузия седя 9 месеца без полиция!После назначи напилно нови хора и в резултат на това престъпността падна с 95%!После направи полицейските управления с витрини за да може всеки един гражданин да ги гледа как и какво работят!И им измисли нови правила, а и заплатите им вдигна.Чуслеността им също падна драстично! Ей това са реформи,а не да смениш шефовете с верни на тебе хора!

Ей, Кирчо, някои престъпници влизат и излизат, а други управляват! Ако службите работеха, щяха ли да допуснат канадски гражданин да стане министър? Ако работеха, ти, Асенчо, Ленчето, микрогенерала, Рашков, Лорер, както и присъдружните ви мошеници щяхте вече да сте на топло (но не на островите от оня запис)!

Чувам, че бившия вътрешен министър Иван Демерджиев казал след новината за появата на Брендо: Копнея да видя човек от МВР, който да поеме отговорност. Няма да дочака. Спомням си, че Ивелин Банев в сутрешния блок на Нова тв пред Георги Коритаров заяви, че му е искан подкуп от известна прокурорка. Тя, разбира се отрече, но тогавашният вътрешен министър Румен Петков бе склонен да приеме думите на Брендо за истина, защото имало и други сигнали в тази посока. Не знам кое е вярно, но знам, че никой не разследва твърденията на Брендо. По същият начин държавното обвинение се отнесе и към признанията на бизнесмена Васил Божков, че е дал над 60 млн лева на Владислав Горанов като финансов министър за Борисов като премиер, за да не му съсипват бизнеса, най-общо казано. Нищо не излезе и от това, защото не се откриха доказателства, а и самият Божков вече не е така настоятелен, осъзнал, че очакванията му към прокуратурата са прекомерни. В практиката ми като журналист съм се срещал с не един и двама представители на ъндърграунда, някои от които високопоставени и с голямо влияние. Те винаги са спазвали дадената дума и в повечето случаи са се отнасяли към медиите с уважение. Не мога да кажа същото за известни политици, дори премиери и президенти. Някои от тях са не просто оплетени в мафиотски схеми, но ги ръководят. Има, разбира се достойни хора в МВР и службите, но повечето такива бяха отстранени от системата, къде с фалшиви почести, къде унизително и несправедливо.

Въпреки това прокуратурата така и не намери доказателства срещу Трактора и той се измъкна сух от огромния скандал. И какво излезе? Само Евелин Банев се опълчи на биячите на Петров и се опита да ме защити, макар, че се познавахме бегло. Цялата държавна машина, МВР, служби и прокуратура не успяха да направят нищо. Те пазеха Трактора, макар да знаеха, че е заплашвал и шантажирал дори премиера... Брендо ще си носи последствията за нарушаването на законите. Така и трябва. Но има нещо друго, за което малко се говори. Той има различни бизнеси през годините. Като са съществували съмнения съмнения, че е бандит, защо не бе санкциониран дълго време? Офисите на една от фирмите му бяха на 50 метра от сградата на Министерски съвет и на стотина метра от Президентството. Това не е било тайна за никого. С времето и от хора във властта и политиката разбрах, че много важни хора в държавата са поддържали добри и бизнес отношения с Евелин Банев. И не само с него. Той е имал достъп то секретна информация, която му е предоставяна от хора на най-високо място не само в МВР, но и в държавата. За прокурори да не говорим. Също и висши ченгета.

Разговарях с прокурори, стигнах до високите етажи и дори до върха. Висшите магистрати признаваха, че са наясно какво се е случило и кой е в основата, но така и не се намериха доказателства. Оказа се, че камерите на басейна „Спартак“ точно в момента на нападението не са работили. Имаше един свидетел от съседен блок, който обаче мистериозно изчезна. Някой ми каза, че паднал от балкона… Още в първите седмици като премиер през 2009 г. Бойко Борисов ме покани в МС, където ми сподели, че е сигурен, че атаката срещу мен е дело на Трактора. Дори ми каза, че Петров стои и зад бомбения атентат срещу Цветелина Бориславова. Отново и отново разследването боксуваше и никой не смееше да спомене публично за Алексей Петров. В този момент единствено Парламентарната комисия за контрол на ДАНС се зае сериозна да провери какво и защо се е случило. Тогава на светло излязоха факти за незаконно подслушване и следене от страна на агенцията по нареждане на Трактора. Сред „обектите“ на наблюдение са били медии, жерналисти, политици и бизнесмени. Някои от тях рекетирани и заплашвани. Става дума за делото „Галерия“. Чест прави на Иван Костов, председател на въпросната комисия, че доведе разследването докрай. Заключението бе, че всички предприети от ДАНС и Алексей Петров действия спрямо мен и другите засегнати от натиска и преследването, са били незаконни.

Съдбата направи така, че особено тежък период от живота ми, се оказа свързан именно с Брендо. На 22 септември 2008 г. бях пребит почти до смърт пред ресторант „Кипарис“, на гърба на басейна „Спартак“. Преди да бъда нападнат на улицата бях около час и половина с Банев в заведението. Срещата бе странна за мен, защото бях помолен да участвам от наш общ познат, който се оправда в последния момент с неочаквано пътуване и аз се оказах в компанията на бившия борец и актуален бизнесмен. Понеже не се занимавах с нищо друго освен с издаването на сайта Фрог нюз, поговорихме за спортните медии и за завършилата преди дни Лятна олимпиада в Пекин. Вече на улицата върху мен се нахвърлиха няколко души. Тогава чух, че Банев реагира в опит да ми помогне и влезе в стълкновение с група нападатели, които очевидно бяха нещо като отцепление и в помощ на основната атака. Какво точно се е случило не знам, защото бях повален и бит с винкели и чукове. Чак след време разбрах, че на Банев са му счупили челюстта и две-три ребра. Адвокатът му също пострада. Разбрах също, че Брендо нито е носел оръжие, нито е имал лична охрана. Разбрах също, че срещата ни е била предварително замислена и организирана от… Алексей Петров-Трактора, който по това време се подвизаваше в ДАНС като съветник, но всъщност командваше цялата агенция. Бях дълго време в болница, претърпях множество операции. През това време МВР и прокуратурата говореха, че усилено разследват нападението срещу мен, което си бе чист опит за убийство. Научих по-късно, че Петров е отишъл в ГДБОП и е иззел папката с документите по извършените до момента разследващи дейности.

боклуци от ПП и ДБ, кои сте вие бе нещастници за да искате!

ПП и ДБ, вие защо не се вслушахте в “стари и патили” като Осман Октай, а и други, когато много мъдро и добронамерено се опитваха да ви обяснят да не се опитвате да надиграете дявола (отрочетата на ДС), без да сте абсолютно готови и подготвени, а се сметнахте за много умни и подготвени за да се заигравате с изпечените и мощни ресусно с ОТКРАДНАТОТО от народа и с прийомите на ОПГ ДС (КГБ), бе! Я например коментирайте какво пише Огнян Стефанов за друг изпечен ДС престъпник (и авер на Борисов) като Трактора, с който се заигравахте: Нещо за Евелин Банев-Брендо, което не знаете За ден и половина чухме 1001 версии защо Евелин Банев-Брендо се е предал доброволно в понеделник в Централния затвор в София. Сигурно има парчета истина в коментарите и опитите за анализи. Припомнени бяха случки отпреди години, съдебни дела, подозрения и присъди, свързани с наричания от мнозина „български крал на кокаина“. Коментатор с претенции го нарече фосил (вкаменелост), един от последните от „старата гвардия“ ъндърграунд босове. 99 на сто от говорещи и пишещи по темата задават един и същ въпрос: Как Банев е влязъл в страната? Възможни са два отговора: А/ Съдействали са му българските служби, посъветвани от партньорски служби. Б/ Не се е прибрал, защото е бил в България. Официалните сюжети и разкази за свързаните с Брендо дейности, престъпления и евентуални връзки с наши и чужди мафиотски мрежи са известни. Точно те се лансират в медиите, тях разказват, украсяват и променят според своите интереси определени хора. Не знам колко журналисти се познават лично с Евелин Банев, но и да има такива, сигурно се броят на пръсти. Съдбата направи така, че особено тежък период от живота ми, се оказа свързан именно с Брендо. На 22 септември 2008 г. бях пребит почти до смърт пред ресторант „Кипарис“, на гърба на басейна „Спартак“. Преди да бъда нападнат на улицата бях около час и половина с Банев в заведението. Срещата бе странна за мен, защото бях помолен да участва

Тоя не е ли чувал, че няма граничен контрол по въздух и вода от половин година?

На калинчо му е позволено да чува послушно само от прасето.

Бъчварова е посланик в Израел от 2019 година. Преди това тя бе началник на кабинета на Бойко Борисов в третия му мандат като премиер. В периода 2015 - 2017 година тя е министър на вътрешните работи.

Петков обяви, че още тази седмица ще извикат министъра на вътрешните работи в парламента, за да обясни кой е платил екстеншъни и часовника на на бившия главния секретар на МВР и как са се появили пачките и пудела в къщата на Рашко дамаджаната.

Цяла България разбра че Брендо от две години си е в СТРАНАТА САМО ХИЛЕЩИЯ СЕ МАЛОУМНИК не го разбра и иска ислушване от този който тогава не знаеше че ще става вътрешен министър

Наистина всички разбраха, че си малоумник.

Помни ли някой при кой министър - председател Р. Бъчварова беше МВР министър, че съм забравил.

Аз всичко помня.

Кире, след като бехте такива дружки със Зельо, що не посикахте да го издирят и екстрадират тоя Брендо бе?? Или давай оръжие, давай реактори, а насреща - уй.

Всеки ли може да влезе в кочината когато си иска ?

Ееее, ти пък, не може... само ако си плати...

Шефа винаги плаща и то само в евро.

Киртакът да се разходи до посолството на улица Козяк за да му обяснят лично как работи ДЕА.

Абе чухме в един запис какви са "реформите които вие искате"

Киру Канадеца тука е прав и го подкрепям.

Прави са, но тованяма никакво значение. Видяхме ги, същите са.

Да не се окаже накрая, че е влязъл в България с фалшиф документ, подписан от Лена? Защото знаем, че ги правите тия работи... мушмуроци сладки...

Много кредит й давате н фустата на Лена, щото излиза, че подписът на Лена е подпис авторитет номер едно в държавата? Тоест явява се някъв бастун на границата ни, на тескерето пише Спас Господинов, нищо че пред тях стои и се усмихва чаровно Брендо и те го пускат на база подписа на Лена?:))

Когато се родиш прост то е за цял живот.

Защо тия смешници дразнят вълка хаха

Откак падна правителството на шарлатаните, престъпниците сами почнаха да се предават. Кво повече може да се иска?

Правителството на Шарлатаните падна само първият път, когато Слави ги изчегърта, а второто им правителство (мизерната сглобка), беше разпуснато от малоумният плужек, самопровъзгласил се за Академик - Денков, при това по негово желание. Не изопачавай фактите, моля.

Тия служби и меверета се чудеха единия от галевите братя жив или мъртъв е влязъл в България.

про100-то продължава да се репчи.

Кире, не говори бе, моето момче ! Като мълчиш, изглеждаш по-умен !

"Ние с "Възраждане" просто не сме от една порода." Хммм.....ако аз използвам този израз в някои статии ме трият ;)

Това не е първата авария, при която има изтичане на такава радиоактивна вода https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/valentin-nikolov-tova-ne-e-parvata-avarija-pri-kojato-ima-iztichane-na-takava-radioaktivna-voda.html

Този шарлатан много бързо забрави, че той е подстрекател и съучастник в убийство на пътя? Той кога ще дава обяснения?

Коментари - "Абсолютно безобразие": ПП-ДБ искат изслушване на Калин Стоянов заради появата на Брендо | Днес.dir.bg

"Абсолютно безобразие": ПП-ДБ искат изслушване на Калин Стоянов заради появата на Брендо

Реформите, които ние искахме през цялото време, на службите, реформите, които трябваше да се случат, и в МВР, не се случват и тези престъпници си влизат и излизат, както си искат, заяви Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - "Абсолютно безобразие": ПП-ДБ искат изслушване на Калин Стоянов заради появата на Брендо | Днес.dir.bg

Коментари

Stanko

добре де,какъвто и да е к петков,не е ли гадно който си престъпник иска да излиза и влиза в България когато си поиска?

когато Киро бил премиер било "Абсолютно безобразие": Здраствуйте пеперасти, чак сега ли разбрахте?

онова самолетче се е разкарвало из родината ни точно когато простокиро беше премиер! сега ще пита други защо се е получило тъй!??

Глупаво е като папагал да повтаряш “просто Киро“. ТКогато се потрудиш да завършиш престижен университет, тогава ще смениш посоката и няма да говориш простотии!

Киренцето всеки ден доказва, че е прост и невъзпитан селяндур. Това "просто киро" направо звучи гальовно.

Калинчо си "свърши" прекрасно работата по купуването на гласове на изборите и сега вече неговите началниц могат да го дадат курбан.

Кире, ми той Брендото влязъл по времето на вашият Боко Рашков бе!

Кога "неслучайните" ни ще се хванат да вършат това, за което са се клели? В същност с тяхното можене, май по-добре изобщо да не се занимават с нищо, че като се разработят - майка плаче, грамофон свири, кюнци падат.

Киро си вкарва таралеж в гащите.Толкова са тъпи,че загубиха 2/3 от избирателите си от издънка след издънка.Киро,кой те кара да задаваш въпроси на министъра на вътрешните работи.Брендо е влезнал в България незаконно преди две години и това вече е установено.Миналата година беше видян от човек в България и беше докладван,само че успя да се покрие.Кой беше на власт преди 2 години.Да не се окаже,че е влезнал по време на твоето управление.Толкова сте тъпи,такива фалове сами си правите,каквито никой друг не може да ви направи.

Вече ти видяхме реформите , изпра гащите на Шишитата ...

Е, от време на време гърми някой. Няма как. От толкова трафик, все някой дава фира. Тук, ако се разровят нещата. имам чувството, че дори и аз ще се изплаша. В смисъл, отдавна съм броил България за провалена държава. Почти Колумбия, само дето по телевизията се говори само за кукери и катастрофи. Дано ви е приятно.

Знаете ли каква е разликата между мафиотите и политиците, магистратите и ченгетата? Мафиотите знаят, че нарушават закона и поемат този риск - хванат ли ги, отиват в затвора. Политиците, прокурорите и ченгетата също са мафиоти, но не рискуват нищо, защото законът е в ръцете им. Огнян Стефанов П.П. Все още чакам да чуя някакво смислено обяснение, защо „Продължаваме промяната“ са се обвързали с Алексей Петров, за да се стигне дотам, той да бъде наричан „баща на сглобката“. Наистина ли са мислели, че този човек е такъв, за какъвто се представя?

Ивелин Банев със сигурност е преценил какво прави и защо се предава сам. Не знам колко е вероятна версията, че търси по този начин закрила от наркобосове и мафиоти, но със сигурност не по-малка заплаха за него са висши политици, управници, магистрати и ченгета, за които има информация, че са затънали до уши в корупция. Затова е възможно зад целия сюжет да стоят чужди служби, които по-добре от нашите знаят как и с кого да работят. А аз ще помня, че Брендо, какъвто й да е той, се застъпи за мен и пострада. Възможно е намесата му да се е оказала спасителна за мен, защото нападателите ми през цялото време крещяха, че са от полицията и не пускаха никой от ресторанта да се притече на помощ. После нещата бяха поети от невероятните медици на ВМА, които ми дадоха живот и бъдеще. Държавата, с всичките нейни институции обаче, не направи нищо. Много хора, колеги и непознати бяха съпричастни с мен и семейството ми. Дори от чужбина. Но имаше български медии, които охотно внушаваха дълго време, че съм свързан с Брендо – значи с мафията, - и съм си получил заслуженото. Това е било част от плана. Така действат до ден днешен. Защото сме държава на задкулисието, създадено по руско-мафиотски-ченгесарски модел, въпреки ЕС и НАТО.

Кирил нищо не може да направи.Той не е изобщо от ранга на Михаил Саакашвили който направи наистина драстични реформи на полицията в Грузия, като уволни всички,ама всички полицаи и Грузия седя 9 месеца без полиция!После назначи напилно нови хора и в резултат на това престъпността падна с 95%!После направи полицейските управления с витрини за да може всеки един гражданин да ги гледа как и какво работят!И им измисли нови правила, а и заплатите им вдигна.Чуслеността им също падна драстично! Ей това са реформи,а не да смениш шефовете с верни на тебе хора!

Ей, Кирчо, някои престъпници влизат и излизат, а други управляват! Ако службите работеха, щяха ли да допуснат канадски гражданин да стане министър? Ако работеха, ти, Асенчо, Ленчето, микрогенерала, Рашков, Лорер, както и присъдружните ви мошеници щяхте вече да сте на топло (но не на островите от оня запис)!

Чувам, че бившия вътрешен министър Иван Демерджиев казал след новината за появата на Брендо: Копнея да видя човек от МВР, който да поеме отговорност. Няма да дочака. Спомням си, че Ивелин Банев в сутрешния блок на Нова тв пред Георги Коритаров заяви, че му е искан подкуп от известна прокурорка. Тя, разбира се отрече, но тогавашният вътрешен министър Румен Петков бе склонен да приеме думите на Брендо за истина, защото имало и други сигнали в тази посока. Не знам кое е вярно, но знам, че никой не разследва твърденията на Брендо. По същият начин държавното обвинение се отнесе и към признанията на бизнесмена Васил Божков, че е дал над 60 млн лева на Владислав Горанов като финансов министър за Борисов като премиер, за да не му съсипват бизнеса, най-общо казано. Нищо не излезе и от това, защото не се откриха доказателства, а и самият Божков вече не е така настоятелен, осъзнал, че очакванията му към прокуратурата са прекомерни. В практиката ми като журналист съм се срещал с не един и двама представители на ъндърграунда, някои от които високопоставени и с голямо влияние. Те винаги са спазвали дадената дума и в повечето случаи са се отнасяли към медиите с уважение. Не мога да кажа същото за известни политици, дори премиери и президенти. Някои от тях са не просто оплетени в мафиотски схеми, но ги ръководят. Има, разбира се достойни хора в МВР и службите, но повечето такива бяха отстранени от системата, къде с фалшиви почести, къде унизително и несправедливо.

Въпреки това прокуратурата така и не намери доказателства срещу Трактора и той се измъкна сух от огромния скандал. И какво излезе? Само Евелин Банев се опълчи на биячите на Петров и се опита да ме защити, макар, че се познавахме бегло. Цялата държавна машина, МВР, служби и прокуратура не успяха да направят нищо. Те пазеха Трактора, макар да знаеха, че е заплашвал и шантажирал дори премиера... Брендо ще си носи последствията за нарушаването на законите. Така и трябва. Но има нещо друго, за което малко се говори. Той има различни бизнеси през годините. Като са съществували съмнения съмнения, че е бандит, защо не бе санкциониран дълго време? Офисите на една от фирмите му бяха на 50 метра от сградата на Министерски съвет и на стотина метра от Президентството. Това не е било тайна за никого. С времето и от хора във властта и политиката разбрах, че много важни хора в държавата са поддържали добри и бизнес отношения с Евелин Банев. И не само с него. Той е имал достъп то секретна информация, която му е предоставяна от хора на най-високо място не само в МВР, но и в държавата. За прокурори да не говорим. Също и висши ченгета.

Разговарях с прокурори, стигнах до високите етажи и дори до върха. Висшите магистрати признаваха, че са наясно какво се е случило и кой е в основата, но така и не се намериха доказателства. Оказа се, че камерите на басейна „Спартак“ точно в момента на нападението не са работили. Имаше един свидетел от съседен блок, който обаче мистериозно изчезна. Някой ми каза, че паднал от балкона… Още в първите седмици като премиер през 2009 г. Бойко Борисов ме покани в МС, където ми сподели, че е сигурен, че атаката срещу мен е дело на Трактора. Дори ми каза, че Петров стои и зад бомбения атентат срещу Цветелина Бориславова. Отново и отново разследването боксуваше и никой не смееше да спомене публично за Алексей Петров. В този момент единствено Парламентарната комисия за контрол на ДАНС се зае сериозна да провери какво и защо се е случило. Тогава на светло излязоха факти за незаконно подслушване и следене от страна на агенцията по нареждане на Трактора. Сред „обектите“ на наблюдение са били медии, жерналисти, политици и бизнесмени. Някои от тях рекетирани и заплашвани. Става дума за делото „Галерия“. Чест прави на Иван Костов, председател на въпросната комисия, че доведе разследването докрай. Заключението бе, че всички предприети от ДАНС и Алексей Петров действия спрямо мен и другите засегнати от натиска и преследването, са били незаконни.

Съдбата направи така, че особено тежък период от живота ми, се оказа свързан именно с Брендо. На 22 септември 2008 г. бях пребит почти до смърт пред ресторант „Кипарис“, на гърба на басейна „Спартак“. Преди да бъда нападнат на улицата бях около час и половина с Банев в заведението. Срещата бе странна за мен, защото бях помолен да участвам от наш общ познат, който се оправда в последния момент с неочаквано пътуване и аз се оказах в компанията на бившия борец и актуален бизнесмен. Понеже не се занимавах с нищо друго освен с издаването на сайта Фрог нюз, поговорихме за спортните медии и за завършилата преди дни Лятна олимпиада в Пекин. Вече на улицата върху мен се нахвърлиха няколко души. Тогава чух, че Банев реагира в опит да ми помогне и влезе в стълкновение с група нападатели, които очевидно бяха нещо като отцепление и в помощ на основната атака. Какво точно се е случило не знам, защото бях повален и бит с винкели и чукове. Чак след време разбрах, че на Банев са му счупили челюстта и две-три ребра. Адвокатът му също пострада. Разбрах също, че Брендо нито е носел оръжие, нито е имал лична охрана. Разбрах също, че срещата ни е била предварително замислена и организирана от… Алексей Петров-Трактора, който по това време се подвизаваше в ДАНС като съветник, но всъщност командваше цялата агенция. Бях дълго време в болница, претърпях множество операции. През това време МВР и прокуратурата говореха, че усилено разследват нападението срещу мен, което си бе чист опит за убийство. Научих по-късно, че Петров е отишъл в ГДБОП и е иззел папката с документите по извършените до момента разследващи дейности.

боклуци от ПП и ДБ, кои сте вие бе нещастници за да искате!

ПП и ДБ, вие защо не се вслушахте в “стари и патили” като Осман Октай, а и други, когато много мъдро и добронамерено се опитваха да ви обяснят да не се опитвате да надиграете дявола (отрочетата на ДС), без да сте абсолютно готови и подготвени, а се сметнахте за много умни и подготвени за да се заигравате с изпечените и мощни ресусно с ОТКРАДНАТОТО от народа и с прийомите на ОПГ ДС (КГБ), бе! Я например коментирайте какво пише Огнян Стефанов за друг изпечен ДС престъпник (и авер на Борисов) като Трактора, с който се заигравахте: Нещо за Евелин Банев-Брендо, което не знаете За ден и половина чухме 1001 версии защо Евелин Банев-Брендо се е предал доброволно в понеделник в Централния затвор в София. Сигурно има парчета истина в коментарите и опитите за анализи. Припомнени бяха случки отпреди години, съдебни дела, подозрения и присъди, свързани с наричания от мнозина „български крал на кокаина“. Коментатор с претенции го нарече фосил (вкаменелост), един от последните от „старата гвардия“ ъндърграунд босове. 99 на сто от говорещи и пишещи по темата задават един и същ въпрос: Как Банев е влязъл в страната? Възможни са два отговора: А/ Съдействали са му българските служби, посъветвани от партньорски служби. Б/ Не се е прибрал, защото е бил в България. Официалните сюжети и разкази за свързаните с Брендо дейности, престъпления и евентуални връзки с наши и чужди мафиотски мрежи са известни. Точно те се лансират в медиите, тях разказват, украсяват и променят според своите интереси определени хора. Не знам колко журналисти се познават лично с Евелин Банев, но и да има такива, сигурно се броят на пръсти. Съдбата направи така, че особено тежък период от живота ми, се оказа свързан именно с Брендо. На 22 септември 2008 г. бях пребит почти до смърт пред ресторант „Кипарис“, на гърба на басейна „Спартак“. Преди да бъда нападнат на улицата бях около час и половина с Банев в заведението. Срещата бе странна за мен, защото бях помолен да участва

Тоя не е ли чувал, че няма граничен контрол по въздух и вода от половин година?

На калинчо му е позволено да чува послушно само от прасето.

Бъчварова е посланик в Израел от 2019 година. Преди това тя бе началник на кабинета на Бойко Борисов в третия му мандат като премиер. В периода 2015 - 2017 година тя е министър на вътрешните работи.

Петков обяви, че още тази седмица ще извикат министъра на вътрешните работи в парламента, за да обясни кой е платил екстеншъни и часовника на на бившия главния секретар на МВР и как са се появили пачките и пудела в къщата на Рашко дамаджаната.

Цяла България разбра че Брендо от две години си е в СТРАНАТА САМО ХИЛЕЩИЯ СЕ МАЛОУМНИК не го разбра и иска ислушване от този който тогава не знаеше че ще става вътрешен министър

Наистина всички разбраха, че си малоумник.

Помни ли някой при кой министър - председател Р. Бъчварова беше МВР министър, че съм забравил.

Аз всичко помня.

Кире, след като бехте такива дружки със Зельо, що не посикахте да го издирят и екстрадират тоя Брендо бе?? Или давай оръжие, давай реактори, а насреща - уй.

Всеки ли може да влезе в кочината когато си иска ?

Ееее, ти пък, не може... само ако си плати...

Шефа винаги плаща и то само в евро.

Киртакът да се разходи до посолството на улица Козяк за да му обяснят лично как работи ДЕА.

Абе чухме в един запис какви са "реформите които вие искате"

Киру Канадеца тука е прав и го подкрепям.

Прави са, но тованяма никакво значение. Видяхме ги, същите са.

Да не се окаже накрая, че е влязъл в България с фалшиф документ, подписан от Лена? Защото знаем, че ги правите тия работи... мушмуроци сладки...

Много кредит й давате н фустата на Лена, щото излиза, че подписът на Лена е подпис авторитет номер едно в държавата? Тоест явява се някъв бастун на границата ни, на тескерето пише Спас Господинов, нищо че пред тях стои и се усмихва чаровно Брендо и те го пускат на база подписа на Лена?:))

Когато се родиш прост то е за цял живот.

Защо тия смешници дразнят вълка хаха

Откак падна правителството на шарлатаните, престъпниците сами почнаха да се предават. Кво повече може да се иска?

Правителството на Шарлатаните падна само първият път, когато Слави ги изчегърта, а второто им правителство (мизерната сглобка), беше разпуснато от малоумният плужек, самопровъзгласил се за Академик - Денков, при това по негово желание. Не изопачавай фактите, моля.

Тия служби и меверета се чудеха единия от галевите братя жив или мъртъв е влязъл в България.

про100-то продължава да се репчи.

Кире, не говори бе, моето момче ! Като мълчиш, изглеждаш по-умен !

"Ние с "Възраждане" просто не сме от една порода." Хммм.....ако аз използвам този израз в някои статии ме трият ;)

Това не е първата авария, при която има изтичане на такава радиоактивна вода https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/valentin-nikolov-tova-ne-e-parvata-avarija-pri-kojato-ima-iztichane-na-takava-radioaktivna-voda.html

Този шарлатан много бързо забрави, че той е подстрекател и съучастник в убийство на пътя? Той кога ще дава обяснения?