Коментари - Сцена рухна по време на концерт в САЩ, 5 загинаха | dnes.dir.bg
назад

Сцена рухна по време на концерт в САЩ, 5 загинаха

Петима души загинаха снощи в Индианаполис, когато сцена на открито рухна върху публиката при буря, която се разрази по време на традиционния панаир на щата Индиана, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Сцена рухна по време на концерт в САЩ, 5 загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за хората, убити и ранени, но не мога да не запитам, като си знаят ужасния климат, защо строят такива паянтови конструкции?! Това висящо крило на козирката как може да издържи на силен вятър и дъжд, напротив, то оказва съпротива на поривите и металните конструкции се чупят - това е физика, нищо лично. Всичко е станало за 5 мин., никой не е имал шанс да избяга някъде в тая тълпа! Кошмар! Ние сме едни самонадеяни безмозъчни насекоми пред силите на природата!

Това е била временна конструкция за фестивал на открито и не би трябвало да има проблеми с нормални летни бури, но с промените в климата нещата са трудно предвидими. Имало е и предупреждение за приближаващата буря, но тя е пристигнала доста по-рано от очакваното. Сигурно ще се намерят виновни сред организаторите, но това няма да върне загиналите или да помогне на ранените.

Причините в този случай не са в строителството. Хората са безпомощни пред силата на природата. Имало е буря. Сцената не се е срутила ей така- без причина.

Нелепа смърт... Строителю, циник и невъзпитан човек!

Мога само да кажа БРАВО на организаторите на феста в разлог, които бяха проефесионалисти въпреки натиска. Ето от какво ни спасиха.

Тююю,че дебели са хората там.И вятъра духа силно.И кой знае колко децибела са надули.При тоя вятър няма начин и вода да не се е събрала,а тя тежииии

Запази си простоиите за себе си. Хора са загинали, а нещастни случаи стават навсякъде.

Ти не си строител. Ти си зомби.