Взрив отмени маратон на пехотинци в Ню Джърси

Взривно устройство е избухнало в Ню Джърси, докато 5000 души се готвели да участват в петкилометров благотворителен маратон на морската пехота.

Обратно в новината

Коментари - Взрив отмени маратон на пехотинци в Ню Джърси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"фишек М80 или нещо аналогично". Това направо изтрепа рибата ! Като фишек М80 я изтрепа ! Никъде не можах да намеря фишеци на въоръжение, в нито една армия, камо ли пък нещо "аналогично". Най-близкото, което намерих е сръбски противотанков гранатомет M80 "Зоља", но то си е сериозно оръжие и не е фишек. А какво прави в Америка само господ и dir знаят.

Ехооо, властта, два взрива в рамкките на 2-3 дни! Нещо да ви говори това? Всичко ли е просто случайност? И според вас продължава ли всичко това да няма общо с тероризма, а? Защото според мен е точно обратното и много скоро не знам как ще обяснявате на семействата на загиналите хора, че видите ли нещо си не било терористичен акт, ами не знам си какво там измислено...

Така започна турският тероризъм в българия през 1983 г., кошче за буклук гръмна а гарата в Пловдив и имаше жетртви.

американ дрийм - а дано кошчето за боклук до нас да не гръмне :) !

А няколко часа по-късно имаше и взрив насред Ню Йорк с около 30 ранени. Има сведения, че са открили и втори експлозив. Засега няма съобщения за намерен ислямски паспорт или че имало викове алах акбар.

С всяка прочетена статия в дир.бг, човек губи хиляди мозъчни клетки - имайте го предвид.

що бе, те само преписват...и то с грешките на другите. да си чул за техни репортери, които създават новини?

Пет километров маратон... Някаква нова дисциплина ще е това.

ако е за ветерани инвалиди, може... ако е за здрави индивиди е за охлюви или костенурки

Толкова си могат американчетата.

Аз съм Чубурашка и се радвам, че американците умират. Получавам пари, за да ги мразя...

Кьорфишек...

Тука един кратък коментар на МЕЛИХА както винаги е украшението на рубриката. Човека, поставил взривовете не може да се нарадва на късмета си, че е попаднал да живее в една прекрасна страна. Това е толкова точно и хубаво казано. На света има и други добре уредени страна. Не зная защо обаче, само за Америка се казва, че там мечтите се сбъдват. Знаете ли, не е лъжа. Видях такава реклама на една банка. Тя е представена като плодно дърво, окичено с долари вместо плодове. И един вложител от долу си бере от тях. И надпис - кой казва, че в Америка доларите не растат и по дърветата. Беше много сполучливо.

Стига ни занимавали с американските терористи.Пишете чак когато руснаци и китайци започнат бомбардировки над американския терористичен краварник.

Е , и ?!!!! Цяла европа ври и кипи , тоя маратон на майната си абсолютно не ни интересува ! Тъпи грантоядски номера ! Законодателни промени в Румъния , Сърбия подкрепя Вишеградци .... Това ни е важно на Балканите , зеленото сърце на европа ! Капиш ?!!!

Шило

А бе, гадна работа. Хубаво, че няма пострадали.

Споко, преди няколко часа имаше взрив и в Ню Йорк - 30 ранени.

това са на обама бунтовниците- опозиция от Сирия.. клинтън иска да ги наследи, като удобно средство за справяне с опозицията.

Не се научихте, че маратон означава 42километра бягане. 5к си е 5к.

То пък големия взрив - направил дупка в пластмасово кошче за боклук, а съседната без поражения.

Сега чакаме поредния либераст, който да ни обясни колко опасен е Тръмп, за това че иска по-строг контрол над имигрантите и над най-агресивната и човеконенавистна религия.

Наскоро четох статия за един от пехотинците,който участва в ликвидирането на Осама Бен Ладен. Голям боец,голям герой,но...... Един ден се бил събудил и решил да срещне истинското си АЗ - сменил си пола....

Уаууууууууууууууу...............!!!! Китайски фишек М 80!!!!!!!!!! Звучи...стараховито!!!! Добре, че там са били ЦРУ , НСА, ФБР!!!!

То бягане пак си е имало, ама не маратон, а спринт до вкъщи и там - скок под кревата с вик: Олеле, мамо, скрий ме!

Вероятно е човек с "зелена карта" дошъл от държава, където жената е стока и стандарта на живот е примитивен, неможещ да се зарадва с късмета си, че живее в прекрасна държава

И-и, що така с'я, гръмнал значи фишек М80(пиратка ли означава това, многоуважаеми военни специалисти от Дир-а?) и всички тези храбри лъвове - фишек, дим да ги няма, счупили си краката да бягат :) Тц-тц, язък за барута! Впрочем, "фишек" е турска дума и означава саморъчно направен патрон, но може би Дир са копирали новината от Тюрк Хабер и на са се занимавали с дреболии като преводи.

Сега ще дойде Дада и ще каже че и в русия стават такива работи... А иначе, още един прекрасен ден се очертава в гринголандия... Да очакваме следвашия взрив да избухне не толкова рано

На нас не ни пука за изостаналата Русия и населяващите я аборигени! Ние сме привърженици на водещата сила на прогреса в света-великата Америка!

КОИ СТЕ ТЕЗИ вИЕ БЕ ОТРЕПКО НАЛИ СИ АЗЗЗЗЗ