САЩ подкрепят НАТО, ако кризата в Украйна ескалира

Американските войски са готови да подкрепят НАТО, ако кризата в Украйна ескалира. В случай на нужда американската армия ще използва военна сила.

Обратно в новината

Коментари - САЩ подкрепят НАТО, ако кризата в Украйна ескалира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не трябва да напада никого. Абсурд и идиотизъм е война заради интереси на страна , която няма да може никога да контролира Крим ефективно . Но всичко това , което става , показва истинската същност на Русия . Тя никога няма да бъде партньор . Това е враждебна на Западна Европа империя . Такъв е руския елит в огромната му част . Затова Русия малко по малко трябва да бъде тормозена - преди всичко икономически , но и политически. Крим ще струва на Русия много скъпо . Ново превъоръжаване - също . Транснистрия , Аджария и Осетия - още пари. Дребни удари по периферията и по последните съюзници - също . Изключване от международни организации ,блокиране на пари , спиране на визи - задълго . Трябва да се разбере - както беше казал покойния господин Катон - с Русия нормални отношения няма и трябва малко по малко да бъде...

Ами то НАТО, САЩ и ООН са ЕДНО И СЪЩО!! Всички членки отиват да се съвещават на едно и също място при Рочилд и Рокфелер, които странно защо И Те СА ЕВРЕИ!!

Естествено, че САЩ ще насилят Европа да им върши мръснишката работа! Но не ще простя на нашите дупедати, подкрепата им с гол наш задник! Да си залагат тяхният! По мерзко държане от това на таканареченито недоразумение Министър на външните работи не съм виждал от времето на Костов и Михайлова, които представиха едва ли не като особено благоволение бомбардирането на къща в Суходол от американски самолет при войната срещу Сърбия!

Знаете ли ЗАЩО всичките срани от европа са против Русия НЕ за това че бил ком -м а ЗАЩОТО е владеела почти ПОЛОВИНА от света В енциклопедията от лондоската библиорека четем на картата на света от 18 век вместо Русия -ТАРТАРИЯ!( Леонардо да Внчи е казал Наука може да бъде наука ако тя е доказана математически МеждувпрочемРимската империя била много много силна!!! но не е завладяла славнска държава СТРАННО)Доказано е че Европа е платила данък на руски царе от доктора на математическите науки Академик фоменко А Т НОМЕР 1но в мам-та За тези кото не вярват nienov59mail.ru Те винаги са пров Русия Изгорили са всичките библиотеки по света за да не знаят техните поколения Но Фоменко доказал всичко като за основа взима мам-ки анализ ДОКАЗВА че няма древен Рим Древногречески епос това е след 11 век на нашата ера Наближава велик ден Исус христос( деисвително е имало такъва личност) се родил около 1150 г в нашата ера Прензии по ел поща

А нато какви ги яде?

който иска да се образова и да чуе какво казват знаещите,нека отвори ю тюб ,да напише яков кедми,разузнавач еврейн от НАТИВ и да слуша!!

НАТО каква връзка има с Украйна? Защото не ми идва нещо наум.

Какво отношение към Украина има США? Както и Украина към САЩ.Тя нито влиза в НАТО нито има някакви обвързващи с САЩ отношения. Но в същото време Украина влиза в СНГ, има много тесни производствени,икономически връзки с Русия, но главното - Русия имала название Киевска Рус и от там тя е почнала своето начало.Украинци и белоруси родствени народи.Общ език,култура, религия.Каква наглост, безочие и разпасаност имат САЩ да се намесват в тази тънка материя заради собствените амбиции. А младите САЩ създадени от авантюристи, нямат корени и имат къса и слаба история, изградена върху кръвта на прегазените от тях аборигени. Това е зловеща, вампирска държава, не признаваща нито морал, нито международни закони.

Не толкова отдавна САЩ, в защита на националната си сигурност, бомбардира стратегически обекти в Никарагуа, минира пристанища, докато не бе избрано правилното правителство! Коментар от тук нататък е излишен!

Ква им е работата на НАТО и САЩ да се месят.Никой не закача страна на НАТО.Тва американците са мега нагли същества ,то не са американците виновни,а евреите масоните тамплиерите и всички там тайни общности ,Американца го боли к.ра кво се случва от другата страна на кълбото ,той си джвака понички и хамбургери и си му е ОКей.Въпрос дали ако марсианците се скарат помеждуси САЩ ще се юрнат и там да се мешат ,на 100% да

Крайно време е да го заболи,защото за модерната война океана е "гьол".И докато безгрижно хапват хамбургер и си казват,че не знаят какво е това Украйна,ще го отнесат.И е редно да спрат само да дъвчат/консумират/каквото им падне,а да вземат да използват мозъчните гънки по предназначение.

Русия не може да остави Украйна на НАТО.Всички газови и нефтени връзки минават през Украйна.Отделно Крим е излазът им на Черно море.Трябва да са луди да допуснат да им сложат ракети на границата.

С какво право пък НАТО ще се меси след като Украйна не е член на НАТО! Май САЩ славещи се като агресор номер едно се опитват по всякакъв начин да предизвикат война, но този път ще предизвикат световна война, ако не се спрат! Все пак в Украйна живеят много руснаци, а тя не е член нито на ЕС нито на НАТО, така че Русия е в правото си да защити населението си докато щатите и ЕС не са и ще ударят на камък!

Тия педали май искат да си мерят пишките с Русия. Ами да вземат да се пробват най после , но май не им стиска. Русия май Не е Гватемала и другите жертви. Казват че дунавската чайка е хитро животно - преди да глътне нещо найнапред си го мери на задника дали ще мине на излизане .... .

Защо ми се струва, че тъй нареченото США иска зорлем да яде руски уй. Отдавна си го просят.

НАТО не е Варшавски договор...Гърция отказа да участва срещу Сърбия,а също е в НАТО. Това се нарича демокрация и собствено мнение,което е мотивирано.

Alpina

ВЧера една тъпа гъска Сара Пейлин заяви, че на руската заплаха срещу САЩ трябва да сеотговори реципрочно. Питам аз, защо САЩ не ги е грижа напр., че в Истанбул биха жени, излезли на мирен протест да защитят правата и живота си. И за каква точно руска заплаха говорят, като че ли руски военни кораби са акостирали в Мексиканския залив, а не американски в Черно море. Що за демагогия и наглост на най-висше ниво демонстрира елита на тази ояла се нация. И поне в Европа толкова ли са тъпи, че им играят по свирката. Лесно се води война на чужд континент.

Kalin

От това заглавие излиза че САЩ са извън НАТО;-)когато им изнася и когато пак им изнася са вътре в НАТО;-)А и понеже става дума за територии които нито са в НАТО нито в ЕС нито са американски анклав......няма кво да дирят в Украйна;-)

А нашите български папагали закрякаха и заподскачаха и те, за да не останат по-назад. И леви, и десни побързаха да се сложат в общия хор, без дори да се опитат да застанат зад идеята на един стратегически неутралитет, носещ своето основание в културната и историческата обвързаност на България и Русия. Поне в името на онези 60 000 воини, които загинаха в Руско-турската освободителна война, давайки ни държавен суверенитет. Но не. На Националния празник 3 март така наречените държавни лидери дори ги беше срам да кажат кой ни е освободил и от какво. Само... още и само да не се спомене името на Русия. Смешници. Готови са да пренапишат и историята, само и само да не излязат от наведената лакейска поза на своето хронично, васалско раболепие. Така и не проумяха, че всъщност никой не ги пита. Че за Големите те са Никой.

ГЕРБ,БСП,Реформаторският блок и ДПС са отявлени национални предатели!Само позицията на нашата АТАКА е правилна !

Няма лабаво ! Украйна е руската Македония и трябва да се учим !

как звучи сащ подкрепя нато та то нато е сащ бре кой лъжете вие

САЩ могат да дойдат да ми подкрепат ку.а ,този път не са познали...

С какво право пък НАТО ще се меси след като Украйна не е член на НАТО! Май САЩ славещи се като агресор номер едно се опитват по всякакъв начин да предизвикат война, но този път ще предизвикат световна война, ако не се спрат! Все пак в Украйна живеят много руснаци, а тя не е член нито на ЕС нито на НАТО, така че Русия е в правото си да защити населението си докато щатите и ЕС не са и ще ударят на камък!

"Американските войски са готови да подкрепят НАТО, ако кризата в Украйна ескалира". Скрито послание, което означава, че САЩ в случая няма да поведе НАТО, както по принцип прави, т.е. кьорфишек, работата с третата световна се размина, пък така ми се гледаше заря.

" в Крим се намират около 30 000 руски военнослужещи." Ние толкова армия нямаме!

КРИМ Е РУСКИ и е легитимен. Нелигитимно е майданското правителство в Киев. Справка:Решението на Съда в Хага за Косово. Ние признахме Косово, а Кърджали и.... Британия го призна и сега плаче за Шотландия. Русия и Испания не го признават.

Е пък за какво ние, все пак не кой да е, а НАТО ни пази :)

Забравил си да отчетеш, че от нашата армия 1/2 се пада на администрацията.

А другите страни членки на НАТО дали ще подкрепят САЩ?

А американците не са ли НАТО? Или ще набутат остатъците от НАТО във война с Русия, а те ще се включат ако се наложи? Хайде де, не вярвам европейците да са толкова глупави, като американците и англичаните. Този път островът и материкът няма да останат цели и непокътнати.

Някой да се съмнява че САЩ ще си продаде старото желязо във вид на танкове на Украйна?

Голямото ежене/дървене започна. И двата лагера няма да мирясат докато не върнат нивата на страх до тези от студената война. Трябва народите да се страхуват от някой лош извън собствената им държава. Така по-лесно се понасят несгодите и лъжите от политиците. А най-хубавото е че спокойно източваш пари както от военни проекти, така и от дирижираните колебания на борсата. В същото време американците продължават преобладаващо да държат пазара на нефт, а руснаците на газ. И двете страни са доволни. А по-малките....духат супата.

Наблюдателите на ОССЕ са кадрови офицери от западните разузнавания - с абсолютна сигурност. Руснаците в Крим си имат крупен военен обект - откъде накъде ще ги допусат? Всички виждаме какви са денонощните усилия на американските дипломати. Денонощни усилия да наложат незаконен фашистки режим.

егати тъпото заглавие! на кой не ме е ясно че НАТО=САЩ или си мислите, че им пука за някой си член? нека си се самоподкрепят, истинските българи няма да воюват нито срещу руснаците нито украйнците

Вобщи линие САЩ не искат да воюват. Нека НАТО воюва, пък те само да продават техника. Да се намесят накрая и хайде ние ви докарахме мира. Само, че с междуконтиненталните ракети нещата не стоят така.

БЪЛГАРИНА НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ,КАМО ЛИ ДРУГ. ТЕЗИ ВЕЛИКИ СИЛИ СИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРСИТЕ.НИЕ НЕ ЗНАЕМ ТОЧНО КАКВИ СА.НО ОПРЕДЕЛЕНО ИМА. И ЛОШОТО ,ЧЕ МАЛКО ОТ ВАС РАЗБИРАТ ТОЧНО ДОПИРНАТА НИ ТОЧКА. ЕДНИТЕ КОМЕНТИРАТ ОТ ПОРТМОНЕТО СИ,ДРУГИ-ОТ СЪРЦЕТО А ТРЕТИ -ОТ РАЗУМА! РАЗУМА!!!!! ТАКАВА ПОЗИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЯМАМЕ ИЗБОР! ИЛИ ПО ТОЧНО ИЗБОРА НИ Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН. ВИЖТЕ НОВИНАРСКИТЕ НИ САИТОВЕ,ВЕСТНИЦИ И ТЕЛЕВИЗИЯ!! ВСИЧКИТЕ СЕ ФИНАНСИРАТ ОТ ЕДНО МЯСТО. НО ПОВТОРЕНИЕТО НА ЛЪЖАТА СТАВА ИСТЕНА САМО ЗА ПРОСТАКА!!

Ще избия всички президенти на САЩ с мирис на африканци!

не разбират основни неща: 1. още нямаме здрави връзки между балканските народи 2. още няма обединенна европейска военна формация. 3. Турция като член на НАТО и съсед ни възпира с армия от глупости като мерак по варшавски договори.. 4. Единствения начин да се намали зависомостта на Русия от Украйна е коридор Южен Поток, който що ли ние трябва да го подарим заедно със земята.. 5. По причини от предишни точки България е ощетена и ощетявана от Русия с десетилетия, при мълчаливо съгласие от съюзници по договори. Те ли не знаят за геноцида над нашия народ, етническа култура, здравеопазване и образование. 66. назаем взето друзя и френдове - тъпкано го връщаме! дупе да ви е яко!

Русия ни била ощетявала!?! Що за глупост! Някакво си джудже било ощетено от великан! Абе мухъл цялата реколта от зърно на България не стига за по една баничка на московчаните бе льольо! Добре че беше съветския пазар, та ни купуваше боклуците, които оставаха от второ направление! И нефт получавахме на смешни цени и даже без пари и лицензи за оръжие получихме без пари и още доста неща! Преди аз не помня съветски посланик да се меси на правителството да си разиграва коня както американските посланици!

Е, имаше един в политбюро, който така и не се научи на български до края!

САЩ подкрепя НАТО! А пък БРИКС подкрепя Русия!

Украйна поиска нашите роми срещу руската армия..но нашите русофили не ги продадоха евтино. с жандармерия почнаха да ги пазят, да не избягат.

ХА-ха-хааа, ще ли да подкрепят. Как се подкрепя една стена, отиваш зад не и слагаш един кол да я крепи!!!!!!!

Смръдльо,ти се появи и всички избягаха от форума!

Паника!

вече в Крим при татарите?!

Попитали радио Ереван: Какво ще направи НАТО ако руските воиски тръгнат да превземат Португалия? Отговор:Ще им осигурят коридор.

Добре че са НАТО че след Украйна България щеше да е .Пожелавам успех на Европа,НАТО и Украйна.

Че защо са им на Руснаците 5млн. Ганьовци?

Изабел Пу..о смотана, добре че сценария на ГЕРБ се провали. Профашистките сили в България направиха тренировка. Борисов сигурно си е взели поука и вече договаря снайперисти и за България.

Ами недей толкова големи тъпизми да плещиш де! На кого му е притрябвала България та се пляшиш толкова да не те вземнат! Ми то ние не си искаме страната и бягаме от нея, та друг ли ще я иска ма Изабелче смотано! То в това е трагедията ни, че ние за никого не сме интересни и само си придаваме важност! Това е като оня дето се криел, ама никой не го търсел!

При наличие на такива военни средства прекрояването на граници в наши дни е безумие...

а защо прекроиха балканските държави? кое е легитимно-преврата ли? бандеровците ли?

"Той подчерта, че ако Русия навлезе в суверенна страна под предлог, че закриля етническите руснаци в Украйна, това ще изложи Източна Европа на съществен риск, защото етнически анклави има в цяла Източна Европа и на Балканите." ........................... Това е напълно вярно! Нека тези, които с телешки възторг подкрепят Русия в тази авантюра, за миг да си представят, че Турция с 20 пъти по-голяма и по-добре въоръжена армия, реши, че анклавът от Пловдив на юг, а и този на северо-изток над Стара планина е населен с турскоезично население, което следва да се анексира (окупира)....Гърция може да реши анабогично за Македония, или България също така... Като се помисли сериозно каква е разликата, умници?

е с достатъчна мощност и хора за да поохладят мераците на такива като теб.

Не е зле малко бомби да паднат върху "военните с неопознавателни занци". Сигурно са от Мадагаскар. Д асе прибират.

antani

Еми за това се свиква референдум бре умнико,хората да кажът къде и с кого да бъдат а не каквото налага нато и хамерика

kondofri

Като започнете с това представете си или ако беше така, мислете в реално време. Крим искат независимост и това е. Вече сами ще решават с кого ще се обединяват. Може да поискат и с нас. Барселона как иска да се отдели като автономна Република. Според теб трябва да е нападнат защото искат независимост.

Ти си адски плосък. Именно тази демонстрация на военна мощ и безпардонност от страна на Русия са единствения начин за възпиране на подобни мераци, за каквито ти говориш. Това ти не можеш да го разбереш, защото ти трябват знания и анализаторски умения, които ти нямаш.И още- за да са тези земи в границите на България, турците са яли бой точно от Русия, а Крим и Украйна винаги са били руски. От къде според теб се е оформило името Украйна? Ти, въобще, чел ли си някаква история, та се изказваш толкова категорично? Не си!

да отстраниш пропуските и празнотите в главите на тези, които или не са ходили или са бягали от училище.

ми, ще чакаме НАТО и ЕС да им се скара , после да ни освободи от присъствието им, и да преподпише Санстефанския мирен договор

kondofri

Кой глупак е писал тая статия. САЩ щели да помагат на Нато. Че кои са Нато тогава, ооооооо забравих ние сме Нато. Значи сега ако нападнем Русия, САЩ ще ни помогнат. Доживях да чуя и тая простотия.

Пак да сме благодарни, че не е на власт Винету - първи щеше да ни прати срещу руснаците! Че във Кремъл да се напикаят от смях.

В тази нова геополитическа игра единствено националистическите партии отказаха да облекат мажоретните брюкселски роклички. Единствено те останаха верни на принципите и ценностите, които поставят в центъра на политическото говорене националния интерес. Не брюкселския. Не американския. Българския интерес. Но за радост, в последните години европейските народи започнаха да си спомнят кои са и евроскептицизмът набира сила на Стария континент. За радост, народите започнаха да проумяват, че ЕС и Европа не са едно и също нещо. Драматичните събития в Украйна ускориха и другия процес на проумяване - че Русия и СССР отдавна не са едно и също. И че европейският цивилизационен код, притиснат от асимилацията на САЩ, постепенно се придвижва за съхранение на Изток. Европейските народи скоро ще пожелаят да си върнат Европа. И ако ЕС не го проумее докрай, не САЩ ще му го начука, въпреки неудържимите мераци на Вики Нюланд. Ще му го начука самата Европа. Нищо чудно с помощта на Русия.

А нашите български папагали закрякаха и заподскачаха и те, за да не останат по-назад. И леви, и десни побързаха да се сложат в общия хор, без дори да се опитат да застанат зад идеята на един стратегически неутралитет, носещ своето основание в културната и историческата обвързаност на България и Русия. Поне в името на онези 60 000 воини, които загинаха в Руско-турската освободителна война, давайки ни държавен суверенитет. Но не. На Националния празник 3 март така наречените държавни лидери дори ги беше срам да кажат кой ни е освободил и от какво. Само и само да не се спомене името на Русия. Смешници. Готови са да пренапишат и историята, само и само да не излязат от наведената лакейска поза на своето хронично, васалско раболепие. Така и не проумяха, че всъщност никой не ги пита. Че за Големите те са Никой.

Даже онова леке на Дондуков вече слага на първо място финландците сред народите-освободители ... Ама че войната е била Руско-Турска и тия финландци никой не ги е питал дали искат да идват насам - няма значение.

Тогава Финландия е била част от Руската империя, така че финландци са били на служба в Руската армия... Финландия е получила независимост и статут на суверенна държава с декрет подписан от Ленин през 1918 г.Ама откъде г-н Офшорков да ги знае тез работи. Догодина въобще очаквам да обяви,че от турско робство ни е освободило НАТО... Нещастник...

А в тази история прочели ли сте как с тояги са изгонили руския губернатор от България!