Масов убиец, прострелял конгресменка в САЩ, получи 7 доживотни присъди

Джаред Лафнър, който откри безразборна стрелба на предизборна проява в Тусон, Аризона миналата година, бе осъден в САЩ на седем поредни доживотни присъди плюс 140 години затвор за убийството на шест души и раняването на други 13. Сред пострадалите бе бившата конгресменка Габриел Гифърдс.

Обратно в новината

Коментари - Масов убиец, прострелял конгресменка в САЩ, получи 7 доживотни присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не му е стигнал акъла да дойде да живее тук?! Щеше да полежи 2-3 години и ще го помилват за добро поведение!

Този е най-жизнерадостният масов убиец, който съм виждала! Дали да не го поканим да излежи присъдите си в БГ. На 2-та година ще го пуснем да раздава порция олово на нашите депутати и министри.

Не е хубаво да се прекалява с Теория на конспирацията.

Разликата е че при тях вече не стрелят организирани групировки срастнали се с политическата класа,а психопати. Делото на килърите влезе в съда, нашите магистрати няма да дадат на всичките обвиняеми толкова колкото американския съд е дал на кукото и то като се е споразумял със съда! Ако американския закон за притежание на оръжията действаше у нас, досега отдавна да няма мафия и организирана престъпност!

Е нали искаше изказах се!

Бих искал да се изкаже сега някой които много му се иска да ги стигнем ние американците.Защото това е също Америка - нали.Живота не се състои само от лъскави неща и лапане докато загубиш човешкият си облик.В Америка едно от хобитата ми беше да снимам много пълни хора.Няма нужда да ги качвам в интернет - всеки си има на престава какво плюскане какво чудо е.В едно се убедих - Америка е много хубава страна за нас просто защото в България живеем ужасно зле.Но при равни условия нито един българин не би сменил България с Америка.

Прав сте, уважаеми синьоре!

Ако беше в България този щеше да се признае за виновен , да сключи споразумение със съда и да му дадат най-много година в общежитие от затворнически тип !

Какво са няколко трупа и коцукане в сравнение огромния оръжеен бизнес?

Джаред Лафнър не е имал щастието да се роди в България. Можеше да убива и да си живее живота на свобода. У нас такава е традицията - убийци, изнасилвачи,крадци, всякаква паплач са закриляни от закона.Обикновения човек, който работи, гледа деца, плаща данъци е всеки ден мачкан като мравка.Раята на престъпниците се казва България.

Тоя от снимката е типичен хамериканец с изборни права ...

Ето, този психопат е резултат от тримесечното им майчинство и после подмятането по ясли, детски градини или детегледачки. Ето защо трябва да проумеем, че по отношение на майчинството, България е една от най-напредналите държави. И не да искаме повече мангизи през втората година, а да искаме данъчни облекчения, докато децата ни учат. Така ще можем, САМО ние работещите, които действително внасяме нещо в тази държава, да се възползваме от социалната и политика. Разните манговци и мързеливци няма да цоцат от нашия джоб. А сега какво е - аз си скъсвам задника от бачкане, а манго с белия мерцедес се реди за помощи в социалната кухня... Ужас и безумие! Това само в Булгаристан може да се случи!

+1111111111111111111 Що ли някой заблуден парламентарист чат-пат не влиза по такива форуми да види колко умни и точни коментари има да ги таковам в тва...