Тръмп към ЦРУ: Имате подкрепата ми

Президентът на САЩ Доналд Тръмп посети в събота Централното разузнавателно управление (ЦРУ) в Лангли, щата Вирджиния, предадоха информационните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп към ЦРУ: Имате подкрепата ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е трябвала до избере един от хилядите примери как средствата за масова информация изопачаваха нещата, за да се борят с него. Примерът с бройката на хората не е удачен.

УСПОКОЙ ТОПКАТА,ЗАБЛУДИ ГИ МАЛКО,ЧЕ СИ БЕЗОБИДЕН! А ПОСЛЕ ГИ УДАРИ-КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАТ! КАКТО НЕ НАПРАВИ КЕНЕДИ,А ИМ ДАДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОКОПИТЯТ И ТЕ ГО ЗАСТРЕЛЯХА!!! ВРАГЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ ПО-БЛИЗО ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ,НАЛИ?!

ВСЕКИ ДОБЪР РЪКОВОДИТЕЛ НА ДЪРЖАВА,ЦЕНИ СЛУЖБИТЕ!!!ВАЖНОТО Е,В КАКВА НАСОКА РАБОТЯТ!!!СЛЕД КАТО У НАС РАЗБИХА СЛУЖБИТЕ,НАПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДА,КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАХА ДО СЕГА???

Радев към КГБ - имате подкрепата ми

Тръмп потресе света с 2 откровени реплики: Екстремистка групировка Ислямска държава" и Радикален ислямизъм". Все едно българският президент да каже Турско робство (вместо съвместно съществуване, османско владичество или присъствие)

Tъпият, ганю, чете в "гуглето" и вярва хахаха...!!??;))) Hещастен цървул хихихихи!! Cлужбите, ще публикуват информация за миризливият цървул хахахахаха.....

Ами сега? Ще повръщат игристото дето го пиха в Кремъл. Джуджето съвсем ще увиси нос.

Черен ден за руските подлоги. Тръмп ще разсипе Путин.

Избирането на 70 годишния старец Тръмпи беше шега на службите. Трябва да има и малко бъзик в политиката за разнообразие да се посмеят умните хора, a милиардерката Хилъри да поразпусне малко по курортите до новия си президентски мандат..

Няма Бегеец, Щерев, аа, >>>, пъстрата кокошка... Да не са на майдан във Вашингтон.

Не са във Вашингтон, правят караманьол на жена ти.

Недоклатен информатор "караманьол" сънува.

Когато Тръмп каза, пред препълнената с шпиони зала, че журналята са най-долните подлоги, всички избухнаха в искрени аплодисменти и овации...

И така единствените държави фенки на глобализацията и търговията без граници и задръжки останаха Германия, Китай и Япония. Чиста случайност е, че те печелят от колосален износ и прибират парите на другите като им продават боклуци. Всичко е до принципи, да знаете!

Я изреди малко немски и японски боклуци, моля те. :)))

Изброиха ги вече в САЩ и сега си плащат солено за гяволъка.

За Андропов ислямският свят е идеалното място, в което КГБ може да посее семето на омразата към Америка Андропов, спомня си той, беше напълно обсебен от идеята да убеди мюсюлманите, че Конгресът на САЩ е създал заговор, който ще помогне на евреите да завладеят света. "Ако ние тласнем мюсюлманите към антисемитизма", бил казал Андропов, който в онези години е начело на съветските спецслужби, "тогава тероризма и насилието срещу Израел и Америка, естествено ще последват." Показателно е, че КГБ и свързаните с него разузнавателни служби от съветския блок, изпратили 4000 "агенти за влияние" в арабско-мюсюлманския Близък изток, разкрива Пачепа. През 70-те години самият той е бил натоварен от румънските служби със задачата да разпространява материали с антисемитска насоченост в арабските страни. Между тях са и така наречените "Протоколи на ционските мъдреци", преведен на арабски стар руски фалшификат, който има за цел да пропагандира теорията за световното господство на евреите.

"Информация" или дезинформация, преценете сами.

Понеже тук битуват наистина група откровени лумпени, идиоти и невежи тъпанари, малко информация по темата, за сведение: Официално в САЩ оперират 17 разузнавателни агенции с ОФИЦИАЛЕН БЮДЖЕТ ОКОЛО 74 МИЛИАРДА ДОЛАРА, но реално има още около половин дузина, някои от които са напълно секретни, които образуват НАЙ-РАЗВИТАТА ВЪВ ТЕХНОЛОГИЧНО И ВСЯКО ДРУГО ОТНОШЕНИЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНА МРЕЖА В СВЕТА, като първите 5 оформят т.н. "Голяма петорка", и това са: - CIA (The Central Intelligence Agency) - Централното Разузнавателно Управление на САЩ; - DIA, Defense Intelligence Agency - Военното разузнаване;The State Department's Bureau of Intelligence and Research, което е към държавния секретар на САЩ; - NSA, The National Security Agency, която на времето беше толкова секретна, че я наричаха 'No Such Agency', тоест "Няма Такава Агенция; - NGA (National Geospatial-Intelligence Agency (spy satellites) ;The National Geospatial-Intelligence Agency, и към военните; - NRO (National Reconnaisance Office -- also spy satellites), но за разлика от горната се занимава предимно с изграждането и технологиите... =============== И още: . - Air Force Intelligence или още Air Intelligence Agency,The Federal - Bureau of Investigation's National Security Branch (NSB) - това е разузнаването към FBI, и т.н.

Cмешно коментарче, от прост, селски цървул!!;))

Идиот, това е просто официална информация!

абе цървул=интернет се контролира от американците=те вече ти знаят и адреса и именцето:)))мислич че като си взел некои лев нема да ти го набутат отзад ли:)))аман от смотаняци за неколко лева

Не бой се - ти удряш всички в земята по тъпанарство. Много ти помага това, че имаш големи претенции и на техен фон тъпанарството ти се откроява по-отчетливо.

Човек ако има поне грам акъл няма как да има "големи претенции" когато около него битуват откровени тъпанари и неграмотни същества! Това е и безмислено, и глупаво! Всеки нормален човек за вас е с големи претенции и изглежда наистина така за малоумници като теб и останалите кретени като теб тук!

Драги "умнико" тези упоменати от тебе са в детската градина или в скаутката организация в сравнение с NSA (агенцията за национална сигурност)- най-технологичната, най-модерната, най-голямата, най-значимата и най-уродливата , тази която се занимава с контрола върху съзнанието на световното човечество, скрита зад високия параван на "националния интерес " на САЩ !

Хехехе, а ти имаш ли си на представа, че ЦРУ и МОСАД са се учили от нашето РУМНО и бившето ДС? А ти имаш ли си на представа, че тия "най - високи технологии" на американците са само във филмите и във фантазиите на неуки примати като теб, а американците и след 100 години няма да разберат но какъв принцип работят руските машини, кpeтен недоучил.

Разузнаването много лъже и манипулира американците, смятат се за върха. Преди изборите Тръмп ясно им каза, че е така и те се обидиха. Сега пак ясно им казва къде им е мястото. Обективно и точно разузнаване, без манипулации.

Поредните откровени простотии на поредния откровен и неграмотен тъпак. Разузнаването СЪБИРА И АНАИЗИРА ИНФОРМАЦИЯ, бе идиот, а не я РАЗПРОСТРАНЯВА. При голямата псециализация и професионалиизъм съвсем други са начините и каналите, и - внимавай тук - ХОРАТА И ГРУПИТЕ, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ПУБЛИКУВАНЕТО ИНФОРМАЦИЯ, особено публична! В идеалния случай РАЗУЗНАВАНЕТО НЕ БИ ДАЛО НА ПУБЛИКАТА НИКАКВА, АБСОЛЮТНО НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ, НИТО ИСКА, НИТО МУ Е ПРИСЪЩО, НИТО МУ Е РАБОТА, а в редките моменти, ако и когато това стане, РЕДЪТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЕСТРИКТИВЕН И КАТЕГОРИЧНО И МНОГО ЯСНО ДЕФИНИРАН! И точно затова те са толкова активни и мобилизирани когато има теч на информация от тях! Аман от неграмотни тъпаци тук!

айде беее...ни е сигурно

А КОЙ РАЗПРОСТРАНИ ИНФОРМАЦИЯТА,ЧЕ ЦРУ РАЗПОЛАГА С ДАННИ ЗА РУСКАТА НАМЕСА ОКОЛО ТРЪМП?! НЕ БЕШЕ ЛИ ЦРУ?!

Или да ти го смеля и обясня съвсем просто, така че и последният идиот да не може да не разбере - Разузнаването НЕ ЛЪЖЕ публиката, ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ, включително с тенденциозно подбиране наугодна им на тях ЧАСТИЧНА информация или дори и с откровени лъжи! Ясно, тъпак? Ако все пак в рамките на разузнавателната агенция има случаи на некоректна, неточна, непрецизна, непълна, подвеждаща или дори лъжлива информация, ТО ТОВА Е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ НА РАЗУЗНАВАТЕЛНАТА СЛУЖБА, идиот, И ТОГАВА СТАВА ДУМА ЗА СЪВСЕМ ДРУГИ, вкл. криминални изключения, особено ако са съзнателни и планирани! Затова, точно за такива случаи си има и съответни други служби, между другото, но да не ти подпалвам главата с прекомерна и много сложна за теб информация...

Абе, идиот, я обясни ти правиш ли разлика между данни, сурови факти (вкл. незначителни и не) от една страна и информация от друга, например? И знаеш ли каква е разликата между тях? И в какви взаимоотношения се намират тези две понятия? Изобщо знаеш ли за какво говоря? И ако не го знаеш и разбираш - защо изобщо се опитваш да коментираш тази тема, бе кретен?

С две думи - в добрите разузнавателни служби истинските професионалисти ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ НЯКОЙ, дори и да става дума за президента, ПРЕДИ ОЩЕ ОНЗИ ДА ЗНАЕ! Защото работят със събиране и анализ, и получаване на информация и ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ! Почти всеки от високите етажи там е с десет пъти повече акъл, подготовка и познания от Тръмп и много отдавна са го хвърлили на кантара и им е пределно ясен...Той тарапаната и малоумните и простите, всеки друг може и да успее да заблуди, и то до време, но при тях има много здраве от арменския поп. Друг е въпросът каква е тяхната игра...

Тяхната "игра" е, като ги уволни Тръмп, да се ометат по съмнителни агенцийки, като оная в Лондон, дето направи някакъв смешен "компромат" за Тръмп.

Така ли си го обясняваш с едноименсиалния си мозък и предстви? А случайно да ти е ясно под капота, че президентът НЕ уволянва разузнавачи? Че не му е това работата, не може и не го прави? Че той има определени пълномощия и права, и то на определени нива? Виж заинтересувай се например кой е Джордж Тенет и какво пише и разказва в мемоарите си, белким нещо влезе в празната ти тиква...

ЦРУ е висш инструмент в управлението на Америка, наравно ФБР.Винаги в която е да е държава службите са били коректив на политическото управление във всички сфери на обществения живот и като такива в тях са привлечени широк кръг от елитни специалисти, къде ли не ,дори и в религиозните институции.Или с една дума "очи и уши" на всякъде.

Този и тук запя друга песен: "Никой не изпитва по-силни чувства към разузнаването от мен, никой не ви уважава повече от мен, аз съм изцяло зад вас", заяви Тръмп. " Това е точно обратното на онова, което досега говореше Тръмп за ЦРУ и американските служби. Някои работи много трудно се преглъжащ и забравят, пък дори и да става дума за президента на САЩ. Хората в разузнаването са известни с това, че много и добре помнят и трудно могат да бъдат заблудени или приспани, но често се правят на такива до определен момент.

Со кротце, со благо... Не е късно.

Шефът на цру е с почти неограничена власт в централата ,Тръмп си слага своя човек който от своя страна за кратко време ще разчисти всички обамисти като ги изпрати далеч да разузнават в Конго или Папуа Нова Гвинея ,такава е практиката на всяка нова администрация.

Така ли ти каза

Идиот, като нямаш никаква представа за нещо недей да говориш глупости. Щефът на ЦРУ имал неограничена власт в рамиките на ЦРУ:) Е.ати и кретена! И знаеш ли имената на досегашните ръководители на ЦРУ например, бе тъпак, и какво точно са правили и направили? И какви са след това отчетите и мемоарите им? И само за твое сведение - секретните служби и агенции в САЩ са над двадесет (а не 16, както писа неотдавна Дир-а).

Абе, тъпак, ти изобщо имаш ли представа какви са правилата на работа и атмосферата там, в ЦРУ, ясно ли ти е, че там е наложен КОЛЕГИАЛНИЯТ ПРИНЦИП, и че специално когато става дума за най-високите етажи, при тях йерархията е почти символична? И формалните отношения на началник-подчинен там почти не съществуват и те се гордеят с това... Ама какво ли съм седнал да обяснявам на откровени идиоти и кретени! Вземи и попрочети, вкл. мембоарни книги и спомени на бивши руководители и висши служители на ЦРУ с безброй конкретни случки, ситуации и участници, и как са вземани решенията там, и тогава се изказвай толкова непдодготвен!

Tи, много се запени бре, селяко!??;)) Mислиш се, за много "отворен", HO,.. си Tъп, ганювски галош!!;)) Kато ти гледам правописа само, ми се повдига от цървулската ти простотия!! Hещастник!!;))

Личи лееко объркване в редиците на Платените Протестъри. Постовете са твърде малко, въртят се някак си. Сега като се почне едно чудене, едно "кой ми $ра в гащите", кой сега ще ни дава грантове... Не им завиждам..

Долари срещу рубли... Дали пък не им завиждаш? :)))

Е, тоя Тръмп все повече разочарова. Уж щеше да мачка соросоидното ЦРУ, а той им дава пълна подкрепа! Лошо, лошо, дрогаре, пак се объркахме! Американецът президентът си мени, но нравът - не! Демокрация, дрогаре, демокрация!

в логиката! А бе Тръмп не е вчерашен бе г-н Тролов. Нека да им сложи своя човек за началник и лека-полека ще им сложи хомота на врата. Ще обещае подкрепа на служителите, докато разкара началниците, а след това нещата се нареждат.

Трумп явно има проблеми кое е зад и пред- той казва аз съм зад вас- не, те са зад него, за това и бързат да проведат разговори с него, нали той им обеща да се погрижи за тях тъй като са му приятели. Този човек е толкова фалшив, че е жалко да се говори- точно толкова колкото тези които го издигнаха.

Абе, доста по-истински е от О'Бонго и Килъри.

Прав си, но Трумп е психопат- почти толкова голям колкото на времето беше неговият почти съименник- Труман.

не знам дали има някой, на когото да не е ясно, че служителите в цру правят каквото си поискат и заповедите не идват от "най-горе" или по-точно от онез, които задкулисно дърпаха конците на онова нещо "най-горе". а чрез медиите си манипулативни внушаваха по гьобелски как всичко е наред и как всички други са виновни, а само те са правите и правоверните. накрая дори и сорос изпълзя от землянката си и засъска по медиите, защото ротшилдови не понасят да губят конците на управленията "най-горе".

"Аз водя война със средствата за масова информация, представителите на които са едни от най-нечестните хора на света" Ама и в Америка ли ? Там нали беше свобода на словото, образец за света !?

Абе, тоя Тръмп, както сменя всички посланици дали ще помете така и в цруто.

Ще. Просто им гледа сеира. Ама и те още не се усещат как ще ги нагъне. Горките обамити!

Ще ползвам "обамити" за вбъдеще. Аз досега търсех дума и им "виках" обонгоиди.

"нешата идват на местото си 22.01.2017 12:35 ( нерегистриран ) В България- Радев в Америка Тръмп" Тръмп ако не го убият е по бългсрските критерии президент и министър председател в едно. Радев има някои от тия правомощия само през 2 та месеца на служебното.Другата разлика е, че Тръмп е независим а Радев е зомби на корнелия.

Кой гласува за Ал Бънди, аз ли? :))))))))))))))))))))

Не го разбирам тоя Тръмп. Ква подкрепа да имат? Да вадат компромати срещу него и да свалят правителства пио света както до сега ли?

Имат подкрепата му, като смени шефа им и направи чистка по върховете, ако го слушат.

В България- Радев в Америка Тръмп Не знам защо се ослушват нещастните соросоиди и стоят тук вместо да заемат новите си работни места на околовръстното

Години търпелива работа ще са необходими за да накара ЦРУ отново да работи за американският народ, а не за шепата "хора" около Ротшилд и Сорос. Успех му желая на Тръмп.

Ти какво разбираш от амарикански народ бе мизерник. Ти с твоите 1000 рублли в джоба ли знаеш какво искат американците?:))

Ама много си готин ти бе! Ама знаеш ли как ти се радваме на месианското самочувствийце!

Американският народ са кравари, гейове, третополови, глупави, тъпи,..., к'вото още се сетиш.

Ах как ги боли платените протестъри и как цъкат минуси. Спират ви грантовете, нали. На вестник Дневник са преведени само $ 100 000. Предишната "почерпка" беше $ 3 милиона. Сега кой ще яде и кой ще гледа, а протестъри смотани?

Години ли? Мдаа ти това да не си го писал преди десетина години и сега да го слагаш неактуализирано? Изглежда по-скоро, че от години вече има в разузнаванията им такива, които така работят и не искат конспиративно да работят за разни в кавички на шепи. Е вземи Сноуден и източниците на Асанж. Последните могат да са една от версиите за непрекъснатите папагалски крясъци на сенатския ястреб Джон: Русия, Путин, Путин, Русия, Русия.... Дали Джон МакРусия ПакРусия само е искал да отклони вниманието от съдържанието, т.е. от това как едни американци постъпват спрямо други американци към измислицата, че тези които са информирали 'другите' американци за ставащото не са американци, поради което всичко станало в щатите няма значение или има и нещо друго? Той продължава да крещи въпреки че Асанж публично заяви, че не е получил инфото то Москва, да въпреки това. Колко ли отчаян трябва да е бил МакКейн за да противопостави публично информираността си като председател на сенатска комисия (не да речем с тази на Обама и неговите източници, тип сирийският президент Асад почна да трови сирийците с газове) а с тази на Асанж, когато след корекция със съответните установили се репутационни коефициенти е несъмнено към чии твърдения обществеността ще има повече доверие? Дали не го е притеснявало не само съдържанието, но и източника, та затова така съсредоточава лъженето на него, т.е. притеснява се че информацията която той получава (след като премине през съответната административна пяна) и тази която Асанж получава идват от едни и същи организации. При това информацията на Уикилийкс е по-бистра, непомътняла и незапенена от административните шапки на политическите назначения. Тогава още колко ли неща могат да научат от тези структури редовите американци или тези дето съвсем доскоро са били такива?

хахаха, ти си пълен смешник! тайните служби никога не са работили за американския народ!

Доста обобщено изказване се направил. Не се ли усещаш че няма как да си прав? Като като пишеш глупости "олекваш" драги.

"Аз водя война със средствата за масова информация, представителите на които са едни от най-нечестните хора на света" - Това е може би най същественното. Метастазите на това зло - информационния монопол, попаднал в ръцете на шепа античовеци се усещат много силно и в България. Дори на този форум повечето са платени тролове с пари от Отровено Общество на античовека Сорош.

комуто са набили в главата, че за всичко ти е виновен Г-н Сорос. А "честният" тръмп не иска да си покаже данъчната декларация, защото ще му лъсне голият рижав г.з.

аве мърльо смотан, на теб ли искаш Тръмп да покаже данъчната си декларация? Че ти моята да поискаш и аз бих те пратил на майната ти. За какъв се мислиш?

Ако Тръмп не разчисти ЦРУ те ще му дават неправилна информация и Тръмп ще стане тяхно зомби по същия начин както беше зомбиран Обама.

Само руски помияр може да си мисли,че Тръмп ще застане срещу народа си, за да угоди на кремълския си слуга Путю:)))

Е.П.М :))

Аха - значи, ЦРУ е "народа"!?

"Никой не изпитва по-силни чувства към разузнаването от мен, никой не ви уважава повече от мен, аз съм изцяло зад вас", заяви Тръмп. '' Чиста психопатия граничеща с лудост е да твърдиш, че ''САМО ТИ'' изживяваш нещо към някаква институция! И повярвайте това не е увлечение в изказа. Този е луд , за лудница!

работата е в това, че килърито беше още по-луда и от него! те на това му се вика "демократичен избор" за масите!

Ходи се пери някъде,трол малоумен.

ако не е труп

тръмповеца ще води такава политика, каквато му диктуват неговите ционистки господари, щото иначе знае кво го чака!

да добавим, че голямата му дъщеря е приела юдаизма и е ожъжена за евреин

Евреите не са единни и има голямо противопоставяне сред тях. Има огромни еврейски демострации срещу ционизма в Ню Йорк, които, обаче, не се отразяват от ционистките медии.

"Аз водя война със средствата за масова информация, представителите на които са едни от най-нечестните хора на света", каза президентът.

Какво напрежение е върнал Путин, бе? Не го ли видиш че се слюнчи срещу вентилатора на Тръмп вашето жуже от кремль! Тепърва ще има да виете и да скърцате с по няколкото зъба, дето са ви останали в устите! Вие Тръмп го изкарахте едва ли не комунист, а не си давате сметка или не ви се иска да вникнете в това, което той казва! Ще има гърч за късака, какъвто света скоро не е виждал! А това не е нещо, което трябва да ни/ви радва!

Много силни думи и увереност показвате, но съм сигурен, че отвътре сърчицето ви се свива от страх пред неизвестностите около политиката на новия Президент. Мога да се обзаложа, на каквото искаш, че за Путин по-лошо няма да стане, виж за теб и подобните ти не съм сигурен, ще ви се наложи да работите.

Дебил нещастен путиноиден и защо пък трябва "да ми се свива сърчицето", бе, нещастник?! Хахахахахааххаа!... Това, да си путеноид, наистина си е голямо нещастие! Че какво ме бърка мен дали е Тръмп, дали е Клинтъновица, дали е Обама или Бръмко, бе? Да не би някой от тях да работи вместо мен или пък да ми дава хляб и покрив над главата? Бааасссси тъпите индивиди дето сте! Забавлявай се, бе, тъпанар, щото никой не е вечен! Хахаха!..

Още 2007 г. в Мюнхен Путин им го каза: ще се наложи да живеете според заработеното. Оттогава не съм видял да се е отклонил от целта си. Наистина на тия паразити ще им се види много лош света около тях през следващите месеци. Все едно дали с Търмп или без Тръмп, ала тия думи на Путин ще се сбъднат като стой та гледай...

Факт е, че Путин успя да върне напрежението, което сащ изнасяха по света и у нас, вътре в самите сащ. Светът затихва от епицентъра в Близкия Изток, а в сащ започват "маршове", "протести", цру скърца със зъби... И не му излезе скъпо, на Путин, като погледнеш.

На ПутеФФФ не знам дали му е излязло скъпо или евтино, но на народа на паРассия ще му се разкаже играта в такт 7/8! Само стой и гледай!

Не стой само да гледаш, а вземи отскочи малко до омразната ти Русия (няма да те изядат) да видиш с очите си колко глупости пишеш. Все пак пътуващите българи не сме малко.

Прав си за "върнатото напрежение". Дяволът се раздели срещу самия себе си, а както е казано в библията, разделеното срещу себе си царство загива. Сбогом, неолиберастка краварийо!

Като му скръцнаха със зъби от всемогъщото ЦРУ, бай ти Доналд изведнъж омекна и им поднесе декларация за лоялност. 'Щото иначе...

Кво иначе ве, кво иначе? Като почнете да се правите на големи експерти, чак ставате смешни- " Щото иначе" хахаха Оправи свинарника у дома си, и тогава говори с такъв тон-Щото иначе! До сега ти карат хляба с каруците пък ти със САЩ се занимаваш.мбуухахаха Изчисти си пътищата Щото иначе...

Дебил беззъб, а ти изрина ли кочината у вас, та си седнал да придиряш на другите? "Зелен торен бръмбар" бил тоя!... Боже, опази ни от тъпанари и простаци!...

Абе, да е "всемогъщо"... колко да е всемогъщо!? Смени му шефа, пък той ще направи чистка на по-високите нива и ще останат мушмороците, които изпълняват заповеди. Напоследък доста некадърно. Кой знай и там каква шуро-баджанащина е по "семитска" линия.

Не са толкова важни вътрешните промени в ЦРУ-то, просто гледай нещата по-глобално. ЦРУ като цяло е инструмент на задкулисните, но наистина много могъщи световни кукловоди, затова те винаги ще го поддържат такова, каквото им е нужно. И няма значение личността на шефа на това ЦРУ (за по-ниските нива да не говорим) - той винаги ще изпълнява волята на онези, които са над него. Същото, впрочем, е и положението с щатския президент - личността му няма значение и лични решения той не взема, просто изпълнява спуснатия му сценарий. Ако реши да излиза от него, не след дълго ще излезе от политиката, а може и от живота... Просто ОНЕЗИ не се шегуват и за тях нищо не значи нито отделният човек (пък бил той президентът на САЩ), нито десетки милиони човешки индивиди където и да е по света.

Гледах по CNN срещата на Доналд Тръмп с агентите на ЦРУ. Този човек е клоун: изказът и жестовете му са комични и му е все тая какво мислят за него другите. Много дърва ще нацепи през следващите четири години и всички ще почувстваме това чрез войните, които ще разпали.

И така да е, берекет версин, щото на Килъри и бяха потекли лигите от мерак вече, да натисне червеното копче за край на света.

"Аз водя война със средствата за масова информация, представителите на които са едни от най-нечестните хора на света", каза президентът. Право куме, та в Очи.

Като почнат да му слугуват и на него, друга песен ще запее! Всички са лицемери, от един дол дренки!

Абе, някои не понасят мазна гад.

Сега ще видим дали Тръмп и екипът му могат да направят нещо или не. Ръкавицата е поставена - ЦРУ официално трябва да се справи със ИСИС. В превод за нормални хора - Вие знаете кои и как, Вие го направихте = ВИЕ го оправете! Аз съм зад ВАС ... Тук играта с банките обаче не работи! Всички които говорят за уволнения и други средства на открита война явно нямат и бегла представа какво представляват подобни огранизации. За кратко обяснение търсете пълна автономност - и то като част от най-дълбоките планове за защита! Кенеди беше смел, но по-глупав дори от Бай Тошо. Резултатите го доказват!

Бившият директор на СИА Джон Бренан призова снощи Тръмп да се засрами и да се извини. А защо нека БГ ДАНС да каже, понеже те вземат заплати за това./// А бе бай Джон не пристигна ли внезапно в БГ на другия ден след като гръмна Сарафово? Нещо не е имал вяра на нашите и е дошъл да не объркат нещо и да са на ръчно управление.

Бухале, ти даваш ли си сметка, че искаш разкриването на заплетени (поне за лаика) тайни мисли на бивш директор и на дали ще е толкова лесно? Джон Бренан негодува за това в коя в зала е бил Тръмп при посещението си в ЦРУ и къде стоял и говорил. Един вариант е че Тръмп е бил в която зала са го поканили и е говорил оттам, откъдето домакините са били поставили трибуната с микрофона. Тогава гнева на Бренан трябва да е насочен към тези от ЦРУ които са организирали по този начин посещението и с това са създали предпоставки да негодува. Друг вариант е че Тръмп отива в ЦРУ и като вижда къде е трибуната първо я премества и чак след това почва да говори. Има и други хипотези, но за какво им е на ДАНС да се занимават с тези неща? Нека американските медии да ги дъвчат, а за ДАНС би трябвало да има по-важни занимания.

Не знам коя река е наблизо до Ленгли, та Тръмп да я пусне, да изчисти онея авгиеви обори.

Конярче,ами тая река за която си се размечтал първо би трябвало да отнесе фамилията Тръмпова,че там всичките са....Какви ангели небесни са ще ти каже всеки случайно срещнат по улиците на Ню Йорк.И запомни: почти 3 милиона по-малко гласове получи Тръмп от прекия вот на американците.От какъв зор толкова го величаете?!

Откажи се от тоя дезинформаторски мит за по-малкото гласове на Търмп. Изборите бяха изманипулирани в полза на Кица и това пак не й помогна да спечели. А на медийните ви кьорфишеци повече никой не вярва.

Ние сме ти изотзад.

на гъза на Обонго и демократите:)

Ще я посети, ако го пуснат.

To па, за какво му трябва изобщо да ходи там?! Майната му на ПУТО-НАТО!! Важно е нашата армия да я стегнем! След 25 години унищожение от педократите толерасти подлоги на Краварника и Гейсъюза!

Ще "стегнеш", дръжки. За армия трябват млади хора. За млади хора, трябва държава. За държава, трябва гражданско общество. За гражданско общество, трябва народ. За народ, трябва...

Надай се мурзилко на унищожено ЦРУ

ЦРУ прави квот му кажат. Споко.

И ти, и цру, ще служите на Путин срещу заплащане.

С какъв ли срам го слушат и гледат във връзка с тия думи за ИД, знаейки, че ислямистката терористична организация си е тяхно поделение в Близкия Изток? По принцип това са хора, лишени от всякакъв човешки сантимент заради интересите на корпорация Америка, но ще съм много доволен ако поне един от тях излезе и каже пред света: "Ние ви лъгахме, за да се обогатяваме чрез ислямски тероризъм, извинявайте в името на човещината!". Тогава ще повярвам, че тази страна може и да се спаси в името на Доброто и Бога.

...сега трябва да има голяма CHистка в CIA...и то по високите и средните етажи !....всичките предишни слуги дa се изметат !..ще му баде трудно на Tрамп !...тои се изправи не само срещу опозиционна партiя в Aмерика а срещу статуквото в световен мащаб !...CIA са стратезите на всички преврати и военни конфликти по света ! те ги и финансират с помоща на черни каси от нарко пари !...така че ако се променя американската политика..трябва да се реформира CIA из основи !...никои не порави нов бардак сас стари курви !

ислямизъм тръмп трябва да почне с путлер, щото той е негово творение за дестабилизация на Западния Свят. Това го е казал още 80-те години Йон Пачепа.

Принципно си прав, без Путин и неговия твърд курс в интерес на човеците, а не на сатанинските зомбита, Тръмп нямаше да помирише власт. Русия спря США, това е истината, Бог се намеси и опъна ушите на дявола. Сега остава последният сам да си счупи рогата. Времето е малко, но е пред нас. И вече не е ваше.

Пък Тръмп що вика, че Килъри и Обонго създали ИД!? Ма щом ти казваш.