Турция арестува втори консулски служител на САЩ

Турция е издала заповед за арест на втори консулски служител на САЩ за седмица, съобщава Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Турция арестува втори консулски служител на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция арестува втори консулски служител на САЩ Пожелавам на Падишаха все така да продължава, и съвсем скоро ще разберем, че може и да има и успешен преврат срещу него.

Да,ама няма кой да го извърши преврата. Мераклиите отдавна са в пандиза, оковани с тежки вериги. Те сега оплакват съдбата си и изпращат молба след молба до президента Ердоган да им прости и ги помилва. Готови са и краката му да целуват, дори и на друго място. Ама той е твърд като гранит. А и всички турци го подкрепят и отново биха гласували за него.

Много завист бе колеги,че имат топки.Интереса клати феса,нямат робски комплекси.

Машаллах аркадашлар!

Шило

Не знам щатите и севернокорейците дали ще се хванат за гушите, ама със ставащото в Турция все повече си мисля, че в опасна близост до нас ще се разгори някакъв огън.

ти си на дунава,нема страшно

Колко завист,че ние нямаме топки.Може да са всякакви,но никога не са били роби на някой.

Ей, тия евроатлантици, ще се избият помежду си -:))

Комшиите се правят на башибозук, само дето забравят, че сме 21 век ! Много скоро ще разберат пърди ли свинкя в джамия !

Те не се правят. Винаги са си били такива.

до сега се чуваше квичене , сега може и св. пърдене ! :-))

малеее с тия жалки смешници мелезите вече всеки са ибаа

Турчулята настъпиха греблото и сега ще разберат колко струва дружбата им с Путлер.

искаш ли да предотваратиш някой 'спонтанен' протест, цветна 'революция' или откровен преврат- арестувай или изгони служителите от американското посолство. Освовен закон в политиката.

Некой упорито си реже клона:) Очаквам тука тука до няколко месеца нов лидер на нашпите приятели от югоисток:)Съвсем без майтап, Турция се явява наш естествн съюзник и без НАТО, ние нямаме какво да делим и няма отворени въпроси. Колкото и да се мъчат от напите турци радикали не стават предвид свободната консумация на ракия,а умерените постижения в циганските гета са дело не на турция,а на Саудитска Арабия:)

гледам че чистия въздух в карлуково не ти влияе добре

ми по-интересно е нашия баш баканин банкялийски дали все още е браточка на Ердоган или е поредния пудел?

а кога и у нас ще арестуват доста нещатни български служители на посолството на сащ,а и не само на сащ,а и на руското,щото тука е такава работата с турците,турски платени шпиони от сащ,кога и у нас ще се намери служител на данс да излови краварските и руските подлоги

ДАНС се ръководи от САЩ! Да се молим да не ни срита Ердоганчо че тогава ни ДАНС ни МАНС ни САЩ или Русия ще ги вълнува за простоия български народец!

Ердо, най-накрая ще настъпи котето. Сега, очаквам родните русоффилистици да изригнат в защита на още един самозабравил се диктатор :)) срещу лошите САЩ.

Само за протокола: самозабравилият се диктатор е все още официален съюзник на САЩ и член на НАТО. Санкции или изключване от НАТО?

Сега разбирате ли Доги защо си мечтае за С-400 ?

Султанът се самозабрави напълно. Не вървят на добре нещата, а да се гъбаркаш със САЩ е доста рисковано начинание, независимо от слабият президент.

Не е вярно. Неш кво си хубаво

Единствено Турция може да си позволи да се гъбарка с янките. Обратното,американците не могат да си позволят да се гъбаркат с турците

Служител на консулството на САЩ е едно, а служител РАБОТЕЩ за консулството на САЩ, но турчин е съвсем друго.