Най-малко 7 души загинаха при торнада в САЩ

Торнада и мощни бури предизвикаха наводнения в южните и централни части на САЩ и убиха най-малко седем души през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - Най-малко 7 души загинаха при торнада в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една цяла цивилизация е унищожена от белия човек тук ! Затова торнада , цунами , циклони и земетресения ги навестяват често !Това са проклятията на индианските шамани !

Имам въпрос към "капацитетите" разбиращи от архитектура и строителство в братска им Хамерика-Наистина ми е чудно защо в отделните щати където редовно преминава торнадо не се строи масивно а дървени бараки и торнадото ги събаря като кибритени кутийки ? Нима ако е масивно с бетонни колони по ъглите дори с бетонни покриви торнадото ще ги събори ? Да изпочупи стъклата и прозорците но според мен сградата ще се запази та ако има "капацитети" нека пишат ??!! Разбирасе че и торнадото е стихия както и другите стихии на природата.

Има случаи, когато торнадо е премествало, 500 кг.вал на 0,5кл.

Защото бараките се строят бързо за 2-3 месеца за емигрантите, които после ги плащат цял живот. Освен това ако бараката падне се осигурява нова работа за строители, застрахователи, болници, морги и т.н.

Пак ли на политика да го избиваме и под тази новина, болни, ненормални старчета! Пак ли Путин, Тръмп и т.н.? Вие сте като дъвка, която вече отдавна е изгубила вкуса си, но пак я дъвчете до безкрай. Вече отдавна не сте интересни с вашата политика! Ако сте платени тролове и си мислите че с политиканстването си "влияете" на някого и така "вършите работа, за която ви плащат"- не, НЕ ВЛИЯЕТЕ, досадни сте! Поне подбирайте новините, кои са политически и кои не, белким има някаква полза от "работата" ви! Торнадото си е явление, което се е проявявало в този регион от древността, която там не е имало ни САЩ, нито даже индианци! И днес там живеят хора, също като всички други, които с нищо не са по-малко виновни от вас, нито пък по-виновни, за каквото и да било. И торнадото изобщо не се интересува от това всъщност, ако сте забелязали!

ТЕХНИЯ БОГ АЛЛАХ ГИ Е ПРИБРА:))

не те разбрах какво искаш да кажеш, ама майка ти да се подмие все пак хане!

некой индиански дух си отмъщава на бледоликите избили дедите му и ги натикали в гета където измрели от сифилис

като живеят в дървени бараки така става:(((

В Италия като живеят в дебели каменни къщи, видя ли, какво стана?

Ах, този Путин !

... значи теоретично може и да са 500 000.....и ко прайми сега....

- ВдигнА се, като Третия мандак на бат Бойко! - Абе Цветке, Кара-танче, давай го по-кротко!

Като се има предвид, че американците нямат душа, значи бая хора са загинали, а петима от тях са били туристи.

Най-вероятно въздушно-космическите сили на Путин са овладяли природните стихии и мъстят на Тръмп наш.