Началникът на отбраната ”отказа” американски танкове

Ако от американска страна поискат от нас да разположат на наша територия танкове и други бронирани превозни средства, на този етап отговорът ни е "не".

Обратно в новината

Коментари - Началникът на отбраната ”отказа” американски танкове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз отказах на клуни.

...но ако Путлер иска да прати танкове - отговора на този "патриот" сигурно ще е ДА! Нямаме армия но и генералите и не са като тези от преди век....

Какъв си прозорлив! Ти, да видиш!

ДОСТОЕН СИ АДМИРАЛ НИКОЛОВ,РОДИНАТА НИ ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ПАТРИОТИ И РОДОЛЮБЦИ КАТО ТЕБЕ,ВИПУСКНИЦИТЕ ОТ ШИПКА-1977Г СЕ ГОРДЕЯТ С ТЕБ,ЗА РАЗЛИКА ОТ РЕДИЦАТА ПРЕДАТЕЛИ,НАЗНАЧАВАНИ НА ВИСОКИ АРМЕЙСКИ ПОСТОВЕ ПРОДАЖНАТА, ПРОАМЕРИКАНСКА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ-БЕСНЕЕЩА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25ГОДИНИ..... БЪДИ ВСЕ ТАКА СМЕЛ,ЧЕСТЕН И ВСЕОТДАЕН НА РОДИНАТА!

СЕ Е КЛЕЛ ВЪВ ВЯРНОСТ КЪМ СССР И НРБ!

Прав е. Тука може да идват само руски танкове.

ще се сетят ама дали ще е навреме....

имаме достатъчно танкове, даже и македония въоръжихме, тук веч нема за кво да да се воюва

Много скоро ще чуем,че по лични прочини е сдал пост.

Запази достойнството си човече. Виж какви се оказаха мухов, колев и симеонов. Интересчии. Не прави флота за резил. Въздухарите се окак.ха.

мижи да те лажем

ПОБЕДИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ Е ИЗВОЮВАЛА С НЕРУСКО ОРЪЖИЕ!

Разбирас се, тук не броим Освобождението, без което нямаше да има Българска армия...

Оръдията са били Круп, и американска пушка Бердан.

Всички велики български победи, които са извоювани с не-руско оръжие доведоха до велики НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ. ЗАЩО ТАКА?? НАЛИ ИЗВОЮВАХМЕ ВЕЛИКИ ПОБЕДИ С НЕ-РУСКО ОРЪЖИЕ? ЗАЩО ЗАГУБИХМЕ ВСИЧКИ ВОЙНИ, В КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ ВИСОКОМЕРНИ ТЪПАНАРИ ИГНОРИРАХА "ИЗОСТАНАЛАТА" РУСИЯ?!! НОВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА В КОЯТО НИ ВЪВЛИЧАТ ЗАПАДЪТ И БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, СЛУГИ И МИЖИТУРКИ ЩЕ ЛИКВИДИРА БЕДНА БЪЛГАРИЯ.

в Абхазия, Южна Осетия, Приднестровието, Луганск, Донецк, Крим!

Е такива като тоя ще ни защитават ако Русия отново бомбандира Варна и Балчик като през 1916 и нахлува в Добруджа? Айде мЕтла! Не ти е там мястото вице.... Тоя да не е роднина на руския шпионин ген Заимов?

ПОЗДРАВИ ЗА АДМИРАЛ НИКОЛОВ. МОРСКИТЕ СА НАЙ-ВЕРНИ НА РОДИНАТА. ТЕ СА КАЛЕНИ В СОЛЕНИТЕ МОРСКИ БУРИ. УЧЕНИЯТА ПРИ ТЯХ ПОНЯКОГА СА ДОСТА ОПАСНИ. МНОГО МЪДРО РЕШЕНИЕ!!!

Браво генерале !

Цирк.Пита го някой тоя,кой ще кара влака/кораба,танка,самолета/.Платените изменници ако трябва с Трабант ще ги докарат.

Ставайте "братя" роми, идва МНОГО желязо.

за заблуда на врага хамериканците ще разположат танковете в централната база на НАДИН

ДА СИ ГИ РАЗПОЛАГАТ В АМЕРИКА! ВЪН, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

Да поканим Владимир Владимирович да разположи свои танкове, щом не щеш американски?:)

Гу'син адмиралът да си прочете по-внимателно споразуменията за съвместните българо-американски съоръжения на наша територия (так водят официално базите). Там пише, че САЩ могат (без да ни питат) да разположат на склад на наша територия бойна техника. Това и ще стане. А екипажите могат със самолети да ги докарат за броени часове. Въпросът отдавна е проиграван на територията на няколко държави, вкл. и в България (е - не с танкове де, но то е все едно).

е само написано от драскачи и продажници А НАРОДДА никой не е питал !!!

фесовете се събудиха

руските шпиони у нас са много постепенно ще бъдат ликвидирани

мисля че трябва да ги овеличим за да се предвижда всяка стъпка на врагът нато на изток....

Като, че ли някой го е питал иска ли или не.

едно телефонче от хамериканското посолство на Мутрата и Плазмодия, веднага ще ги приемат.

този е голям... да кажем не много умен. В момент, когато България няма пари, а оскъдно спестените по-добре да се пуснат в икономиката или за инфраструктура... ти предлагат безплатно защита... Откъде ще намерим ние пари за нови танкове, ново оборудване??? После русофилите плюят по НАТО, ама да си стъпим на крака, пък да почнем и ние да инвестираме във военния бюджет повечеко-налага се. Путлер е подивял, а ние имаме лоши спомени от рашките

Созе, болен си. Ще ни натресат някакви остарели машини, ще трябва да ги поддържаме, да плащаме за сто неща и накрая ще си ги приберат или ще ни накарат да ги скрабнем. Колкото до защитата - нали сме в НАТО... сещай се!

такива тъпанари като теб! Става въпрос не за подаряване на някаква техника, а за разполагане на хамерикански части барабар с техниката в техните бази. Мръсни герберастки боклуци и българомразци сте вие!

Един американски генера и един български министър си говорят черз медиите. Американеца не би разбран, ама все пак твърдеше, че ще изпраща танкове в България. Министъра твърди, че няма да има американски танкове в България, ама после след уточнения се разбра, че Министерския съвет ще трябва да да се произнесе. Значи, ясно, ще обърнем шайбата. Той и Вигенин каза, че сме против санкциите на Русия, ама го привикаха в Германия и се върна с обратното мнение. ееех, съдба, съдба - да си толкова зависим е просто унизително!

Това на снимката е военен. Не е министър.

началник на отбраната, все тая.

"на този етап НЕ", а на следващия- кой го пита този генерал ! Решението ще го вземе президента и ББ - за съжаление и когато парламента излезе в дългосрочна коледна ваканция.

рускили танкове ви трябват,а амеркански долари искате защо не рубли мизернизи,бебил сагласен мизерникат ама си взема доларите тарзана затин нему мяза ни униформата ни стоиката,стои като бостанско плашило на нива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в кофите и не се натрисай в български сайтове нещастник!

тъпанарите от измисленото Българско правителство позволят на наглите американски копелдаци да вкарат още американска войска и техника, това ще е прецедент в Българската история.Ако Българите са уважаващ себе си нарад не трябва по никакъв начин да допускат това. В случая Американските интереси не съвпадат с Българските .

Popa

Напротив! България е член на НАТО и нейните интереси съвпадат точно с американските а не с Путлериските! Вийте на умряло руски тролове и предатели да България, вашето време ще изтече, когато дойдат американските танкове, управлявани от верните синове на Американския ПРОЛЕТАРИАТ!

Тукашните господа платени демократи изобщо разбират ли какво предлагат хамериканците а?! Те ще си докарат танковете, превръщайки България в мишена на руските ракети. Някой от тукашните платени господа разбират ли аккво ще стане при евентуална война а?! Хамериканските самолети ще бъдат взривени още докато се издигат във въздуха от новите ракетни комплекси на руснаците С-500. А поделенията където ще е разположен американския танков скрап Абрамс ще бъдат взривени още в гаражите от балистичните ракети Искандер..Само че като всяка война и ние ще го отнесеме, защото се правим на стелка на хамерика. Тия танкове няма ни ги дадат просто така! Те ще са с екипажите си, и евентуално щели да ни ги дадат.... Ок ще ни ги дадат и кво правиме с тях?! Получаваме стар скрап, защото хамериканците едва ли ще ни дадат чисто нови машини туко що излеззли от завода. Машини с израсходван моторесурс, амортизиран корпус вериги и цеви на оръдията. Всичко това са пари за подръжка и резервни части. А да не говорим че газотурбинните двигатели на Абрамсите гълтат гориво като ламя! От къде пари за гориво бре! И това не е просто сипваш каквото ти падне в резервуара акто руските танкове. Трябва ти специално гориво за такъв двигател! Пари от къде а?Това какво значи че ще трябва да даваме купища пари да ги ремонтираме и подържаме, това значи! По добре да ни дадат равностойноста на теззи танкове в евро, и да модернизираме нашите Т-72 с топловизори, и реактивна броня по типа на полските ПТ-91 Тварди или на грусинските Т-72 модернизирани от Елбит.

КАЛАШНИКА от германците и искахте от нас да ви плащаме лиценз за него?

Това може да го каже само човек който не е бил в казарма..И е доста умствено ограничен...Виждал ли си схемата на Калашника и Щурмгевее а?! Не аз съм виждал и ен виждам нищо общо. Е погледай в нета клипчета пък тогава ръси глупости. Швабите са тези които копират от руснаците газовите ситеми на СВТ-40 и АВС-36.....Но от къде едно платено папгалче като теб ще го знае:)

Николовв

Тая простутуия от къде ти я роди главата?!?!

те нали са имали" модерни "западни шмаизери...

много искам да видя дали ще имат шанс да разположат танкове на територията на Унгария или Чехия.

Руснаците вече го правиха, при това с българска подкрепа тогава!

повторят нали?! Да не се почиустват по назад:) Ей ги на пробваха в Ирак, Афганистан , Либия, Египет и все ги изритаха от там и то с какви загуби:))) Едни камилари и планинци мачкат като гюме краварската армия:)А КАК СЕ ШУБЕЛИСАХА ОТ СЪРБИЯ, Е ХЕЙЙЙ НЕ Е ИСТНА:)

Ако наистина съществува аудиозапис, където генералът казва "не", пък макар и само "на сегашния етап", той трябва да бъде отстранен защото: 1. Не е отправяно официално искане към България и следователно това изказване е политически гаф. 2. Изобщо не е в правомощията на генерала да прави изявление по въпроси от политическо естество.

Значи националните предатели ще отстранят последният национално отговорен офицер със съвест. Това ви прави "щастлифТ",предполагам?

от съветско време! Подобен генерал преди няколко години "помогна" на ислямисти да вкарат камион в българския лагер и да го взривят! Помогна им, като беше забранил на нашите постове да имат под ръка РПГ, въпреки многобройните случаи преди това с вкарани камиони в лагерите.

Хайде да не коментираме личните си представи за щастие и нещастие. Не виждам аргументи срещу това, което коментирам, а за "националната отговорност" вече си получил друга реплика.

Хора, решението вече е взето. Ще има американски танкове на наша и румънска територия. Целта на ФАЩ е започване на Трета Световна война - между Европейския съюз и Русия.

Ако си се изтъпанинил да коментираш този проблем това е гаф и не е твоя работа. Това е най-малкото зло за армията. Другаде е ключа от бараката. Омразата и ненависта на десетките млади офицери и техните семейства, които бяха изхвърлени от армията за да останат дебелосерковците в нея. Кадровата корупция. Дублиращите паразитни структури. Моя милист е един от обедените, огорчените, отчаяните, омерзените, блъскал по черните полкове за да се изгаврят с него. Сега нещата се подредиха но отвращението ми към вас не е отминало и се пренася върху близки и приятели. Помисли човече и си трайкай. Там сривът ще е голям. Сега престижът ви е под 30 % скоро време и под 20 %. Вервай ми. Не им се хващай на пушилките на тези около теб. Мазници. Бол.

Господин генерал, дано не ви отнемат думата. Те са способни на всичко в името на гадната си власт. Ние стоим зад теб! Бог да пази България и вас! :)

Бог да пази и нас. Нека всички да пазим България.

СЕ Е СРАЖАВАЛ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ В ДОБРУДЖА И ГИ Е ПОБЕДИЛ! КАКВО СА ПРАВЕЛИ РУСНАЦИТЕ ТАМ?

Българския войник е гинал от "ПРИЯТЕЛСКИ" огън! От САЩ!

да решава, кой ще бъде съюзник на България, и какво ще прави. В пълноможията му е да си подаде оставката ако не е съгласен с това.

Поздравления за вицеадмирала! Смел човек, не се страхуващ да защитава интересите на България, независимо от моментната конюнктура. Хора като него, а не мижитурки като настоящите ни управници - храненици на Съединените Краварски щати, трябва да управляват България.

Такива генерали с лопатата ги изринаха! Колко предателства в полза на Русия направиха!

За сметка на това онзи "офицер", който коленичейки предаде сабята си на американския посланик с израз на раболепна булонка на лицето, направи кариера;-).

Все едно да пуснем вълка в кошарата да ни пази от мечо Пух.

Защо бе, глупако? Само полза ще имаме, ако има танкове, ракети.. на НАТО! Какво ще правиш, продажна рубладжийска душицо, когато Путин прати зелени човечета по българското черноморие! Или за това ти се плаща! Предател!

Колко е полезно ли ви е България да става мишена на руски ракети при положение че ?

леюение му е майката, брат....

танкове!!! имаме си СОБСТВЕНА БЪЛГАРСКА АРМИЯ!!! Така че лапай вурста скапана кончита и се мазни на гейпейските си господари!!! Да ни дадат равностойноста на тоя металолом в евро да си модернизираме нашите танкове Т-72!!!

ОТ ГЕНЕРАЛИ.........

от хамериката нито танкове ни гларуси нито царевица...всичко е миризляк....

Ако ДАНС нагнетят една война с амуджите и циганите на наша територия, американските танкове ще са ни от полза...

Тогава американските танкове ще воюват на страната на циганите ! Кой защитава циганите в БГ от закона ? Кой Кой Кой ?! Американските посланници и НПО-та (протесна мрежа) ! Кой кой кой остафка остафка !!!

Всички видяхме циганите на кой митин бяха в София! На митинга на ДПС и БСП! НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА ГЛУПАЦИ! Дат Сали, чий депутат е?

Танкове ще има в БГ.Помнете ми думите.По този начин пряко ще бъдем въвлечени във пореднта Световна война.България е напът да се превърне в едно опасно място на балканите,където ислямския фундаментализъм и западния колониализъм ще си дадат среща.

Такова е и моето мнение,колега,само бих добавил към изброените и еврейския ционизъм като шеф-диригент на оркестъра.

Чакайте малко,ако ще приемаме америк.танккве за да ни пазят от несъществуваща заплаха то тогава да приемем и турски танкове та да ни пазят.Нали и те са в НАТО вярвам че Таип Ердоган с радост ще приеме.

ДОБРО ЗА НЕПРИЕМАНЕ НА АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ НА ВСЕКИ ЕТАП И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. ДОБРО ЗА ЗАКУПУВАНЕ, РЕМОНТ И ОБОРУДВАНЕ НА СОБСТВЕНИ, БЪЛГАРСКИ ТАНКОВЕ. ДОБРО ЗА ОТКАЗ ЗА НАГНЕТЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ И ИСТЕРИЯ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНАТА ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ТУРСКО РОБСТВО, РУСИЯ. ДОБРО ЗА ЗАЯВЯВАНЕ ОТКРИТО И НА ВИСОК ГЛАС, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ВРАЖДУВА И НЯМА ДА ВРАЖДУВА С БРАТСКА РУСИЯ. ДОБРО ЗА ЗАЯВЯВАНЕ ОТКРИТО И НА ВИСОК ГЛАС, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗГЛЕЖДА РУСИЯ КАТО ПОТЕНЦИАЛЕН ВРАГ И ПРОТИВНИК И НЕ ОЧАКВА ОТ РУСИЯ АГРЕСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ. ДОБРО ЗА ЗАЯВЯВАНЕ ОТКРИТО И НА ВИСОК ГЛАС, ЧЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ОДОБРЯВАТ ПРОВОКАЦИИТЕ НА НАТО СРЕЩУ РУСИЯ И НЯМА ДА УЧАСТВАТ В ТЯХ. ДОБРО ЗА ЗАЯВЯВАНЕ ОТКРИТО И НА ВИСОК ГЛАС, ЧЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ НЯМА ДА ВОЮВАТ СРЕЩУ РУСИЯ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА ВОЙНА МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ, ТАКА КАКТО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ НЕ СА ВОЮВАЛИ СРЕЩУ СССР ПО ВРЕМЕ НА ВСВ. БЪЛГАРИЯ ЗАПАЗВА СВОЯТА ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОТКАЗА ДА ВОЮВА СРЕЩУ СССР. ДОБРО ЗА НЕПОВТАРЯНЕ НА ГРЕШКАТА ОТ ПСВ, ДОВЕЛА БЪЛГАРИЯ ДО ПОЗОРНИЯ НЬОЙСКИ ДОГОВОР И НАЙ-СТРАШНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. ОЩЕ ЕДНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЩЕ ОЗНАЧАВА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

ЗА КРИМ, ЮЖНА ОСЕТИЯ, АБХАЗИЯ, ПРИДНЕСТРОВИЕТО ДОНЕЦК, ЛУГАНСК?

Кой е този келнер на снимката?

Селям алейкум! С разполагането на американски танкове в България, ще се докаже на неверниците, че действително Брюксел и американците са ни освободили от Турция и за това така милеят за нашата сигурност. . И съвсем не е Русия, каквито обича да ги бръщолеви тоя Волен по публични места. Не е ли така? Така е. Приятна вечер на всички.

за лекарския кабинет и психотерапевта не е в този форум,аби....

И кое ти е свободното бе оФца? Я отиди свободно без виза в САЩ, Канада или Нова Зенландия да те видим. Още като те чуят че си българин и ше настръхнат. Нас повече и от руснаците ни мразят. Защо ли? Сигурно защото още в момента в който видим някой по умен от нас и гледаме до смачкаме или да го изкараме луд и смешник, който говори небивалици. Я се опитай да докажеш как точно американците ни "освободиха" и от какво. Единственото за което се сещам, че наистина ни освободиха от него са парите ни. Щото на овце пари не им трябват, трябва им сено и добър овчар, който да ги води към зелени пасбища............. Сещаш ли се? ;)

ето как човека без да блести с известност,може да бъде трезво мислещ...патриот,и да се държи достоино в суверенната си родина българия...

Поне да беше написал родината с главно Б. Пише се България, не българия - това да не ти е бездушен предмет, това ти е земята! Всичко останало е наред, и се съгласявам с коментара ти, но напоследък тревожна тенденция виждам - Родината ни да се пише с умалителна... Това само по себе си говори за несериозност по отношение на респекта и уважението, което човек има към своята към родината си..

бобре ве браточка аз не пиша с химикал а с машинката на джон атанасов ,която е на латиница и после всичко се превежда автоматично,с тези коментари само се отклоняваме от темата....

изпробват реакцията и нагласите ни за такова действие. иначе, ако поискат, ще разположат каквото им е кеф... ние сме рая и ще си траем. това го умеем най-добре.

В БЪЛГАРИЯ : РАШКИТЕ СТРОЯТ ПИОНЕРСКИ ЛАГЕРИ ЗА ДЕЦА А АМЕРИКАНЦИТЕ КАЗАРМИ И ВИ ПРАЩАТ ТАНКОВЕ И ВОЕННИ КОРАБИ :))) КОЙ ВИ СМЯТА ЗА ХОРА И КОЙ ЗА ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ :))))

Че кой е той да отказва? Няма ли правителство? Няма ли министерство на отбраната?

ами благодарение на такива хора които не са никои ами си вършат работата българия е създадена и съществува.....

имаше много такива, но бързо ги изринаха.

Танкове не може. А бомбардировачи, дали може? :)

АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ + ТУРСКИ АСКЕР В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГАРАНТИРАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА МУТРО-ОЛИГАРХИЯТА ФОРЕВЪР ... ТЪП ГЕНЕРАЛ !

американски танкове. Кой управлява?