Въздушен удар по база на Асад, САЩ отричат намеса

Най-малко 14 бойци, сред които и иранци, са били убити във въздушния удар, нанесен малко преди разсъмване днес по военна база в Централна Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Въздушен удар по база на Асад, САЩ отричат намеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами наш'те въздушно космически сили как не са успели да засекат от къде са изстреляни ракетите? Да не са били пийнали???

Ало дира, на някои статии ми е баннат айпи адреса, на други не....ужас сте!

Препоръчвам коментара на Боян Чуков в рубриката "12+3" по БНР! Там ще чуете и научите, за " необявената и не огласена ваойна в Сирия м/у запада (сащ, англия. дания, швеция и др.) и Русия. Отнася се за неща, които са се случили , но не са обявени и коментирани от средствата за масова информация!!! Така наречената "тиха дипломация (ти на мен, аз на теб "с твойте камъни, по твойта глава!")!

Ало, САЩ и Русия в Сирия влизат в директен сблъсък. Толкова ли не е ясно? Рано или късно ще се случи и то започва полека лека. Номера е че не се знае отговора. А, Иран, те къде са?

Драги ми АК 47 - първо - служил ли си в АРМИЯТА, участвувал ли си реално в битка, виждал ли си наистина страдащи НЕВИННИ човешки същества. Какво ще направиш ако някой дойде в дома ти да ти каже как да живееш и т.н. Каква е целта на Чичо Сам и тем подобни ястреби. Защо нервничат като някои им се противопостави. Нима са те богоизбраните. Преди всичко нека ние да престанем да лижем задници и да нямаме достоинство като нация. Нека бъдем благословени и да не ни се налага да участвуваме в цирка на така наречените ГОЛЕМИ!!!

хас тука у Каспичан ни писнА и решихме и ние да ги ударим та да знаят и да им доде акълът. Оставете хамериканците, те не ги разбират тез работи как се праят

не са САЩ, значи руснаците са ударили Асад и са утрепали иранците

Щом е предполагаемо химическо нападение, значи сигурно е от Русия! Н,ъл тъй?

Путин сгреши фатално като покани Ирак.Сега ще бере ядове

май забравяш зверстата извършени от ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. ЗАБРАВЯШ, ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО И ПОРУГАВАНЕТО НА ЦЕННИТЕ АРХЕОЛОГИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ, НА ФОНА, НА КОИТО БИВАХА ОБЕЗГЛАВЯВАНИ ХОРА. ЗАБРАВЯШ, ЧЕ СЛЕД АТАКИТЕ НА Т.НАР. ЗАПАДНИ МИРОТВОРЦИ, БОЙЦИТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ РАЗВИХРЯХА. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БОМБАРДИРОВКИТЕ НА МИРНИТЕ КОНВОИ И ГАЗОВИТЕ АТАКИ ИЗВЪРШЕНИ ОТ БОИЦИТЕ НА БАШАР АСАД - ВСИЧКО СЕ ОКАЗА ФАЛШ. ПОКАНЕН ДА КОМЕНТИРА МАТЕРИАЛА С ПОСЛЕДНА ГАЗОВАТА АТАКА, НАШИЯТ АРАБИСТ КАЗА, ЧЕ МАТЕРИАЛЪТ Е ПОДНЕСЕН ОТ ХОРА С ЕГИПЕТСКИ ДИАЛЕКТ. ДЕЦАТА ЗАСНЕТИ В МАТЕРИАЛА, СЛЕДСТВИЕ НА ТАЗИ АТАКА, НЯМАХА СИМПТОМИ НА ПОРАЗЕНИ С ГАЗ, А ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ЕДИНИЯ ОТ ОБРАБОТВАЩИТЕ ГИ, ИМ ПРЪСКАШЕ НЕЩО В ОЧИТЕ!!!

Т.н. наш арабист е пар-екселанс сътрудник на ДС и руско-съветско мекере. Личи му от километри. Такава пасмина даже и не с еопитва да прикрие симпатиите си към престпника Асад и агресията на Русия. Мнението на такива не струва и пукната пара - то е най-яркото доказателтво че бивш агент бивша мурва и бивш негър няма. Той не вярва на хора с египетски диалект. Аз пък не вярвам на руските официални власти. не знам дали тия с египетския диалект са манипулирали нещо, но съм сигурен че официалните власти в русия лъжат. като дърти цигани лъжат. По стар съветски обичай.

Ъъъъ... пръво да се научиш да пишеш с маленки буквички оти големите показват че си комплексар и неколтурен, второ да се научиш да четеш правелно на български, трето и ти забравяш че Путин на три пъте се исказа че е оправил (не го бръкай с онодел, оти он е ботоксов или нещо подобно и не го мое) ИДИЛ и четвърто ....па те се свършиа. А хъъъъ.... я да те видим сега. Ммммда... нали.

защо съдиш само американците за разрухата и убийствата в Сирия? Да не би руснаците да са избили там за 3 години по-малко сирийци?! Това че пишеш с главни букви не прави Истината а просто те разкрива като нечия Подлога.

abasador

страшно, жестоко и зловещо са снимките и докумените кадри за сринати почти до основи сирийски градове. Ужасно е човек като гледа в какви руин превърна страната си престъпникът Асад, с безумието си да управлява... Кой и кого ще управлява този ненормален убиец? Може да слагате колкото си искате минуси, както винаги, избитите стотици хиляди и превърнатита в руини цветущи градове, няма да върнете обратно! Лек ден.

Хората не са идиоти бре!Помнят Сирия преди 2011!Срамота,ако ти платят за поста!

abasador

не бери, грижа уважаеми, пенсионер съм! Получавам сравнително добри две пенсии, едната в левове, а другата в евро! Да съм жив и здрав по-дълго да ги ползвам, друго не ми трябва. лек ден.

показват колко много болшевики с кучешки сърца храчат в дира без да им пука за трагедията на сирийците! Майе прав профан-дебила Христов за 80%......

санитарите събраха ли частите, или ще ги оставят за био тор?

Събират отгоре-отгоре, а каквото липсва допълват от склада. Така някой ихтамнет може да се окаже с два леви крака. Важното е идентификационната табела да отговаря на етикета на чувала.

Хайде да помислим и за тревата в пустинята. Там е трудно да расте и за това е необходимо наторяване... колкото повече, толкова по-добре.

Според ГЩ на РФ ракетният удар е бил извършен от два израелски F15 намиращи се във въздушното пространство на Ливан. Те са изстреляли 8 ракети въздух-земя. 5 от ракетите са били свалени от ПВО на летището, а останалите три са ударили цели в западната част на летището. Вероятно свалянето на 5-те ракети е станало с С 200 . Сирия има и две системи С 300, но те са разположени около Дамаск. Ако данните са верни 5 от 8 е много добър резултат. До момента от Израелска страна няма никакъв коментар.

Пет са свалили, три са паднали по пътя. Няма щети. За какво беше този шум?

ГЛУПАК

още трябва! ОЩЕ! И санкции. И следващия път да не предупреждават ватника предварително за да не се изнася.

Краха на ватната мижава държавица наближава със всеки изминат ден. Както СССР така и сега в една безмислена гонка на въоръжение, сами против целият демократичен свят те ще рухнат. При СССР катализатора беше Афганистан-ватенките ги изритаха като псета от там Сегашният катализатор за фалита на русия е Сирия и анексирания Крим.

Да бе тролчо, и като слезеш от черешата се оказва, че си целия във краварски лайна.

Докато съществуват мръсниците от ФАЩ - спокойствие няма да имаме.

Български ватни подлоги, вместо да драскате тук заминавайте за Сирия докато не свалили вашият диктатор Асад. Той така или иначе вече е избягал в Раша и се крие в под московието, охраняван от горилите на пигмея путлер-ФСБ. Защото ще мине време асад ще го премахнат а вие ще останете без медали от войната. А ако заминете сега има 99% вероятност да станете "ГЕРОИ" и заготовка за салата Вагнер.

Альоооо, къде са великите, безаналогови, неподражаеми, немислими да притежава друг ПРО системи на могучая и непобедимая. Май само Путкин може да показва анимации на оружия сякаш е художествен редактор на НУ ПОГОДИ. Те пиянките един дрон не можаха да вдигнат във въздуха като за малко не падна на главата на един, ха ха. Цял живот чакам да сринат Америка, ама на все не се получава, то това да не е като да пиеш на екс.

И ако сринат УСА вие гейовете кой ще ви поддържа.

Ти значи си готов да се репчиш с на 'гейовете' ама само с чужда помощ. Голем си..

Зиновиев е харесвал гея ленин. обожавал е нежното му дупенце. а крупская е слухтяла от кухнята.

Ха-ха тъпанар- в раша са най-многоброни гейовете със столица санкт Петербург. В России, только официально зарегистрированных: количества гомосексуалов (мужчин и женщин), то их процент в обществе стабилен (7-10%) По данни на СЗО и на руското здравно ведомство процента на наркомани в Русия е по-висок от ЕС и САЩ. Най-тревожното е, че преобладаващото мнозинство от руските наркозависими са с хероинова зависимост- най-смъртоносната зависимост! Но най-евтината... Чиба в Сибир обратен ватник...

Тя Америка колкото повече загнива с капитализма си по-вкусна става. И ватенките уж паЦреоти, а ще си счупят краката да бягат на запад - във Велика Америка и Германия. Срамно е да се стремиш да попаднеш при загубилите войната Германия от пАбедителите-с ватенки. По добре е ако америка не им беше помагала и да бяха загубили тази война. Сега нямаше да го има путин и щяха да живеят като нормални хора.

Системите са опаковани за реекспорт в Турция. При предната атака се видя, че от тях файда няма.

Току що руснаците позовавайки се на "Ал-Jarida" написаха в новините си: Израелски изтребители F-35 отново са измамили Руската радарна система на С-300 и С-400 в Сирия. Кувейтският издание на "Ал-Jarida" съобщава, че няколко дни по-рано, две модерните бомбардировачи F-35, принадлежащ на ВВС на Израел, са проникнали незабелязано в Сирия, без да ги видят руските радари. Като се имат предвид данните, представени, двама израелски изтребител-бомбардировач самолети, принадлежащи на 5-то поколение, са кръстосали цялата територия на Сирия, след това извършвайки разузнавателни полети над Ирак, и дълбоко в иранското въздушно пространство в продължение на няколко десетки километра, оставайки напълно извън обсега на радарните устройства и на трите държави.

Шебеци, що не си гледате лека нощ деца, ами се занимавате с неща, които не разбирате.

Чичо, лека нощ го дават толкова рано само по иранската телевизия. Пускат момченца с бради и момиченца с черни чаршафи.

Израел за втори път се изгаври с много рекламираните руски ПРО-С-400!Първият път бе наскоро в близост до Дамаск!Оказва се,с-400 са скъоструващи блъфове и балони!Сега виждам,че и Ердоган е налапал кукичката на Путин,С-400,като блатен шаран!Голям кеф!

Че е тъп ердоган няма съмнение. Турците като китайците са свикнали да копират нещо и да го бълват по света. За това те искат да купят ограничено количество от тези ракети. В клаузата на договора искаха да включат и точката за предоставяне на всички документи по производството на тези ракети... Голямо набутване от турска страна. В същото време неотдавна Саудитска Арабия успешно отрази голяма ракетна атака от Йемен с американски противоракети, като нито една от изстреляните ракети не е достигнала целта си в Саудитска Арабия. Ето това е реклама, а не ватните боклуци: 1. Противовоздушная оборона Саудовской Аравии перехватила семь запущенных из Йемена ракет. При обстреле погиб египтянин, сообщает ТАСС. По информации местных СМИ, в результате ударов погиб один человек, Отмечается, что погибший гражданин Египта, на дом которого упали обломки одной из ракет. 2. Индия отдавна се отказа от руските ПВО ракети и вече 10 години ги купуват от Израел "Барак - 1" : Линк: Индия предпочла для своего авианосца израильские ЗУР "Барак - 1" вместо российских:link/watch?v=Zvwq8FzH3hs

Само преди седмици, Путин въоръжи Дамаск с С-400,които трябваше да парират всеки въздушен удар!Е,и кВо сега?Оказва се-С400 са голо вода,като запорожци са,пияни ,може би!

На целия нормален и мислещ свят отдавна е ясно че те са фейк системи. За да заблуди "патриотите" с ватенки путин им пуска само мулфилми. И те гласуват за плешивеца. А трагедията в държавата и армията им е пред фалит. Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност.

Ватните тролове си истреляха лъжливите запаметени тъпи фрази и сега с еумълчаха-чакат нарежданията и поредните копейки от кремъл.

Защо рублата се спъна така здраво днес?

Щастливите роби преназначиха плантатора си и вече няма нужда от преструвки.

Щото им е тъп управника в кремъл

САЩ разрушиха отново руския пазар. Американските санкции оказват негативно влияние върху руския фондов пазар. Индексът на Москва фондова борса в търговете на 9 април до 13:10 Москва време падна с 9,386 процента. Заедно с индексите, курсът на рублата намалява спрямо световните валути. До 13:30 часа Москва, еврото за първи път от септември 2016 г. надхвърли 73 рубли. Доларът в същото време беше на стойност 59.5 рубли, над 60 рубли американската валута последно се повиши през ноември 2017. Агенция Блумбърг отбелязва, че падането на руските пазари - рекорд за последните две години. Руснаците се настройват за ново обезценяване на рублата. Повечето руснаци вярват, че доларът ще се покачи в средносрочен и дългосрочен план, сочи проучване, проведено от Всеруския център за изследване на общественото мнение (VCIOM). Русия може да се откаже от Путин, но от Цар Доллар США - никогда!

А случайно да помниш какво се случи при предното обезценяване на рублата? Говоря за преди около четири години, когато рублата се обезцени с близо 20% !!!

Савецкити болни най здравити болни Савецкия слон най големиот слон Ей така требува да са пиши и нема да та трият

Ти да не си роднина на червения модератор? Или си самия модер? Ха-ха...

Интегралните микро схеми на ватенките са най-големите микросхеми в света. Най-големото жуже сред жужетата в политиките живее в кремъл. Руските часовници са най-бързите в света.

на Кузя Пуф паф пуф паф плава рускиот товарен влак самальоти падат като груши а маряцити са със батуши

на мюсюлманите и комунягите им изтече вече времето....айде файйййрооо ще метем.....

Кво нещо е съдбата... Преди Англия е била поддръжник на мюсюлманите и по конкретно на турците, сега тая роля я взе Русия...

Късопаметно племе са любителите на Путинова Русия! Само допреди месец руският офицер за свръзка се молеше на американците край Дейр аз Зор за разрешение да си приберат това, което още мърда по земята след американския отговор на руската провокация от Вагнеровци! Поотминаха нещата, и започнаха да си пишат пак измислици в стила на "Старогръцки митове и легенди"! Явно доста често трябва да им се напомня , че технологично прийомите им за водене на война са на ниво каменния век - камъни и тояги. Вагнеровци воюваха с калашници и ръчни гранати.

Вагнер влязоха в секретната бадза на САЩ и взеха всичките им планове през Септември. Пронкването е секретно. С танкове ли да влязат ? Кога САЩ нападнаха Вагнер и биха точно 14 души по данни на Пентагона/Уолстрийт Джърнал 12.1.2018 г./? През Декември. 5 месеца великите турбосерници не разбраха за откраднатите секретни документи. Ти кажи как СУ 57 попиляха 437 американски лабрадори в Източна Гута. Мълчат янките и измекярите им като теб досега.

Лъжеш тъп ватник, твоите господари казват друго. Ха-ха, блядовете се изплашиха за непотребните си макети Су-57 и за няма и два пълни дни ги върнаха всичките обратно. 1. Ватники сказали: По информации СМИ, новейшие боевые машины не будут принимать участие в боевых вылетах. 2. Ватник тоже сказал : Сергей Шойгу. Его цитирует ТАСС. Были недолго, два дня. За это время выполнили программу испытаний, в том числе боевых. Могу сказать, что испытания прошли успешно. Самолеты вернулись домой еще неделю назад, Бла, бла, бла...очередной фэйк от МО РФ, вся эта статья опять развод тупого ватного пролетариата.

Ти с вагнеровци ли беше на мисията, или управляваше едното СУ? Макар, че душевното ти състояние позволява да бъдеш и на двете места едновременно.

Ватните СУ-57 престояха плътно в хангаритя по-малко от 48 часа, от страх брадатите да не ги пазбомбят. Те едва се върнаха обратно в ватното блато. Този самолет все още е само макет. Дори 30 години след америка ватенките не могат да направят стелт самолет. Ракетите са от Су35, двигателите - също. Новият двигател още се тества. Истерична Фейк новина отвсякъде. Какъв измислен стелтс с бомби ракети извън тялото-разположени под крилата. Това фейк желязо свети дори на гражданските радари като новогодишна елха. Мурзилките предвидливо се застраховаха като заявиха че самолетите няма да се използват за военни действия. Те дори не са напълно готови, едва са долетели до Сирия. Всичко е Пиар.

Лъжец. Мурзилски "фантом" който спокойто се проследява с обикновенните граждански радари на авиоконтрола на кулите в Турция и Израел. Там дежурните служители са падали от смях, като са следели полетът им. Кажи ватен тъпанар колко самолета са приети в руската армия-НУЛА, всичко е в процес на доработка , но неуспешна. Индийците се отказаха от покупката им. В същото време ОТ 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ИСТИНСКИ ТАКИВА И ИМАТ ПРОИЗВЕДЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ 440 БРОЯ. Ватенките го копират, но дори и това не могат да направят качествено.

Руснаците и турците в Сирия ще гледат теменугите само откъм корените каквото и да правят.

Не съм чак такъв пророк,... Ама обкръжените в Дума ще бъдат изтребени ! .до други ден...

"Предполагаемото химическо нападение бе осъдено вчера от ЕС, САЩ, генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, папа Франциск и редица страни". А КГБ патриарха осъдил ли го е?

2 израелски самолета Ф-15 са изстреляли 8 ракети по военната база Т-4.от Ливанското въздушно пространство. 5 ракети са прихванати, а три са уцелили околностите и са убили 14 цивилни лица. Евреите не са влезли в Сирийското въздушно пространство защото руснаците там ги правят на мармалад

Марамаладът е в главата ти - Ф15 имат над 100 победи срещу най-вече руски самолети и нито една загуба.

А бе тиквеник, обясни ми какво е това Предполагаемото ?

Що питаш мен? Питай тези, които са го осъдили? Аз питам дали патриарха го е осъдил.

От много страни ги шамарят ватниците. Не могат да разберат от къде им идва.

Е, товарищи, когато избрахте Тръмп пихте шампански,когато спечелихте Брекзита пихте шампанско,а когато ви извадиха кирливите ризи на показ бълвате змии и гущери.

Тва руски трол да си е много неблагодарна работа.

Колкото повече русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък.

И ся ко? Русландите пак капут.

Другари Запада пак на нахуяри. Ей на и долара фръкна на повече от 60 рубли а еврото на 72 рубли

Набивай борш да са пука Запада

Тръмп вече определи местата във Вашингтон за бензиностанции на Лукойл където руските танкове да наливат нафта

С Кузя ли ще пътуват танковете? :)))

Мурзилките са свикнали да ги наурярват. Даже им е кеф вече. А доларът щял да стигне 300 рубли , аз вече ползвам рубли в тоалетната, по-евтино ми излиза от тоалетната хартия.

Толкова пукотевица и толкова жертви за една нищо и никаква руска база в близкия изток! Американците имат хиляда бази по света, но такова чудо няма!

е нанесъл удара с бараките Ф-15. Всички 5 ракети са прихванати.

Явно са ги хващали с ръце, щом има загинали.

... а разрушеното летище и измрелите иранци и сириици и ватенки са умрели от смях. Айде тези ги разказвай на баба си. Израел никога не си поплюва. Запомни го.

Колко жертви бе гуджук ? САЩ имат над 718 бази по света. Европа и по-специално България е окупирана от тях. Даже не плащат наем поради такива гьотверени като теб.

Тази окупация е само в болния ти мозък.

щЧО КВИЧИШ ВЕ КАВАЛ

Дали предявяваш същите претенции към Китай и неговите бази и интереси по света?

Помислете защо са били избивани българите от турците? Защото българите са християни. Исляма иска да завладее европейските страни и ще настане масова сеч на християни, за това са всички тия имитации на войни в близкия изток, да могат в Европа под предлога на ''бежанци'' да идват повече и повече мюсюлмани и да започнат един ден да избиват масово християните в Европа.

Кажи го на продажните ватенки и техния патриарх агент на КГБ. Но русия нищо добро не я чака-от юг напъват мюсюлманите от изток китайците. До края на 21-ви век 500 милиона души ще живеят в Съединените щати. Русия ще има 100 милиона души.Американското население ще бъде християнин. Населението на Русия ще бъде предимно мюсюлманско. При ватенките сега няма човешки фактор. Населението е деградирало в алкохолици и наркомани. Над 600 000 човека са избягали опт ватното блато на запад - и това е по официални данни. При лъжите на кремъл, както винаги тази цифра е в пъти по-голяма.

Мноо са лоши тиа Ф35, мноо.

Такива трябва да закупим. Ватниците ще заобикалят България, ама много от далече.

По-добре обяснете от къде им паднаха на главите ракетите в сирия. Руското ПВО за пореден път стана за смях . И Ф-35 и РАКЕТИТЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИДЯТ. аКО иЗРАЕЛ НЕ СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е РАЗБОМБИЛ СИРИЯ, ЩЯХА ДА СА В НЕВЕДЕНИЕ цял живот. Някой ватни подлоги тук квичаха че Израел нямало да посмее да влезе отново за атаки. Ето че отново грухтящите са опровергани и в безсилието си мълчат като припикани мушката .

Явно някой оцелял вагнеровец си отмъщава за загиналите другари.:)

Още нещо интересно в случая: американците побързаха да заявят, че не те са атакували! Явно предупреждението на ген. Герасимов, началника на руския ГЩ, е било ясно чуто и нееднозначно разбрано от американците! :))

Колко пъти ватенките заплашваха и се заканваха че ще свалят американските крилати ракети ? Станаха вече за смях, кривината на земята им е виновна че нищо не виждат с фалшивите си измислени С-400. Тези С-400 в цялата руска армия са по-малко на брой от Томахавките само на един стар американски Есминец. Както и прославените калибри и други крилати ракети. Ватенките се измъчват да купят чипове на Запад или ще купуват три пъти по-скъпо от Китай, ще направят чифт ракети, ще ги пуснат в Сирия. Колко са стигнали до там само на един новоизбран бог е известно. И те мурзилките тръбят по целия свят: "Имаме равенство с килатите ракети със Съединените щати.

да изгониш еврейските фондации от България....не да сваляш израелски самолети над Сирия?

Ха-ха, нещестници, не става с мунуси. По-добре обяснете от къде им паднаха на главите ракетите в сирия. Руското ПВО за пореден път стана за смях . И Ф-35 и РАКЕТИТЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИДЯТ. аКО иЗРАЕЛ НЕ СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е РАЗБОМБИЛ СИРИЯ, ЩЯХА ДА СА В НЕВЕДЕНИЕ цял живот. Някой ватни подлоги тук квичаха че Израел нямало да посмее да влезе отново за атаки. Ето че отново грухтящите са опровергани и в безсилието си мълчат като припикани мушката . Единственото което им остава е да сменят никове и да поставят безполезните си и смешни минусчета.