Пхенян заплаши да потопи самолетоносач на САЩ

Северна Корея (КНДР) заяви, че е готова да потопи американски самолетоносач, за да покаже военната си мощ.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян заплаши да потопи самолетоносач на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Корея има 100 подводници. Това не е нито Садам , нито Кадафи. Имат 10 милионна армия. Храна може и да нямат , ама оръжие и войници - колкото искаш!!!

И ГДР имаше. Въпросът е за какво да се бият, за да живеят много, много, много по-зле?

Неее Корея имат 1000 подводници и 100 млн армия. Не са рекли, не са завладели целия империалистически свят. И Ким ще се смее, ще се смее, а другите ще ръкопляскат, ще ръкопляскат ...

Възможно е!!!! Пхенян РАЗПОЛАГА с необходимите за целта ракети/до 750 морски мили/!!!!!! Ще се изкефя!!!!!

С тези лампови соц. радари от преди 100 години, кимчо даже не знае къде е самолетоносача, но щял с един удар да го потопи...

не може дори да си представи какво ще му се случи само ако се опита. Мокро петно няма да остане. А и на мен не ми се мисли. То сега около него е хлъзгаво и вони. Затова си дава храброст с приказки.

abasador

като, чета коментарите на колегите разбирам, ...че този Доналд Тръмп хал хабер си няма за това с кой си има работа, той дори не може да си представи, че "великият" Ким Чен Ун с един удар ще заличи САЩ от картата на света. ... че за бъдещето на страната си, би било добре и господин Шиндзо Абе да се замисли а не да праща в помощ на краварите две ръждасали корите. Само предупредително великият Ким размаха пръст на Японците, което би трябвало да означава.... внимавайте да ни ви се случи нещо много по-страшно от Хирушима и Нагазаки ... взети заедно! ... че господин Малкълм Търнбул просто не знае какво го чака за това, че подкрепя краварите... той дори не е наясно, че Ким може и с един удар да потопи целият континент Австралия а за самолетоносача "Карл Винсън" да не говорим. Ето това го очаква света, ако световните управници не се съобразяват с "великият" Ким! Лек ден. P.S. Забравих за южна Корея и Канада, те и не влизат в сметката, тях с по половин удар.

АЛО ГОСПОДИН ТРЪМП КЪДЕ СА ВИ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ ЧЕ НЯМА ДА ИЗНАСЯТЕ ВАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ И НЯМА ДА СЕ МЕСИТЕ ВЪВ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ТАМ ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРА. АМАН ОТ ВАС ПОДПАЛИХТЕ СВЕТА СЪС ВАШИТЕ ВОЙНИ.

Първо, другарю се научете да пишете грамотно. Знам че за вас, червените боклучарници грамотността не е от голямо значение, но все пак се научете кога се пише "със" и "във". И не ги бъркайте. Второ, Президент Тръмп никога на никого не е обещавал такова нещо. Той обеща да направи Америка отново велика. Аз разбирам че вие не можете да четете на английски (вие и на руски не можете), но питайте там вашите хора на Позитано20 - те са учили тук-таме на Запад. Ето, на др. Курнелия синчето е в САЩ. При мръсните и гадни империалисти. Работи момчето, за да храни тамкашните пенсионери. Не ще да бачка в Русия. И в Сирия не ще, и в Сев. Корея не ще. При др. Ким Трети, оня тлъстичък батко. Мечтата на канибалите. Където всичко е в цветя и рози. А иначе всеки може да плашис кавото си поиска. Аз колко пъти съм плашил червенократунковците с какви ли не полови извращения. И майка им и леля им...

abasador

KGB, от мен един + защото не може +++ Лек ден.

Поне пет правописни грешки забелязах във вашата полемика по-горе...

Бегай на Бузлуджа да фащаш маиите, другарю! Тръмп не ти е в категорията и вероятно не ползва Тройной. Бузлуджа ... маиите!

чета, чета какво пишете и не знам да се смея или да плача: ако само един от тези луди хора реши да натисне копчето, за всички ни ще стане лошо!

Разлика между ислям и християнство няма.

Дебелото може да потопи самолетоносач само в някоя анимация.

Ако искат америкаците могат да си го потопят. Знаем за Пърл Харбър, близнаците определено имат опит.

В Пърл Харбър не е имало потопени самолетоносачи.

Това в Кореа сие панаир на суетата.Пазиха Кимчо за план Б ,за сигурен конфликт, когато на ФЕД им е изгодно.Така, че другаря Ким не е по луд от един обикновен агент, пионка. Малко е известно, че е учил в Швейцария с чуждо име. След време може и да стане известно кой от ЦРУ, му е бил гуруто. Няма случайни управници господа, дори и в Кореа.

Защо се възхищаваш от ,,великата сила-господаря на света,,нали това е целта, разделяй и владей.Май ще се сбъднат прогнозите за бъдещето/корпорации,богаташи/и останалото роби.

Те мераклийте да потапят американски самолетоносачи са много/Кдафи,Садам,путинифили и т.н/,но...досега никой не е реализирал мечтите си,а най малко Кимчо с въоръжение от 50-те.За Прасчо Кимчо идва Коледа

Споко -ким ще направи това което друг него е правил.

До сега САЩ не са нападали държава разполагаща с ядрено оръжие. И тук няма да нападнат. Ще точат лиги около границите им и ще пишат за още санкции (дреме им, Китай не спазва санкции). Отделно щатските тролове ще леят помия по форумите: по-долу примери колкото щете.

хаха супер това ще е голем смях и краварите ще се насерат и чудат какво да правят:)

Se taia

Като гледам направо са се осрали... Всъщност ти къде си в цялата работа? Или не ти е ясно, че ако има ядрена война НЯМА ПЕЧЕЛИВШИ!!!!! Кимчо просто му се клати властта и затова гледа всячески да отклони вниманието от себе си. Затова е цялото дрънкане с оръжия. От друга страна ФЕД започват да губят влияние в Щатите и имат спешна нужда от война. И ето ти мечтания сблъсък. Проблема е,че всички ще патим от това, и не виждам никаква причина за някаква радост...

Ким остана единствената надежда на комунистите.Няма кой да им каже,че комунизмът си отива след всичките беди които донесе на този сват

Днес комунистически Китай е икономика номер едно, и даже ти пишеш от компютър, произведен от комунистите в Китай.

Стоиле Аз отраснах с Тодор Живков и всичко беше наред с България Сега живея в Австралия защото не ми харесва българската демокрация а на теб щом ти харесва стой си там При комунизма живеехме спокойно Ти сега спокоен ли си??????

Ами като не ти харесва демокрацията и британско-американският и модел, що щеш в част от Британската империя, Австралия бе ??? Що не си в КНДР, там няма престъпност и черна борса, сиреч всичко е наред!!!

krassikat@

Идиот! Най-малкото в Русия трябвало да емигрираш... Или във Венесуела... А най-добре при Ким, там е супер социализъм, даже по-убав от бай-тошовия... Немаш представа какво спокойствие е... ;-)

ГЛЕДАЙТЕ В ЮТЮБ ПАРАД 2017 МНОГО СА ЯКИ !

Щом е против САЩ може!

Чакаме да видим след тези масонски театрални пърформанси, кога ще изправят света на нокти и ще предложат своето решение подпечатано с белегът на авторитет на вавилоската блудница (папството) - неделният закон.

Само едно не ми е ясно - боклуците тук които подкрепят севернокорейския боклук не са ли чели и чували, не знаят ли що за изрод е и че е убил не само чичо си за едното нищо, но и цялото му семейство. Не знаят ли колко хора е избил в държавата си и как ги държи? Някои тролове и идиоти тук наистина не знаят граници и са загубили всякакъв човешки облик! Разбирам одобрение на Америка, разбирая дори и онези, които я мразят или поне се опитвам да го разбера - американски президенти и лобита сториха много не добри неща през годините, вкл. и безпричинни войни като тази на Буш в Ирак, НО ТОВА НЕ БЕ И НЕ Е АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД! Но да подкрепяш откровени изроди като този, Хитлер и Сталин например, причинили смърт, мъки и страдания на много хора, на милиони, вкл. някои най-напред на собствените си народи - е това ми идва малко повече дори и на мен, а мога да кажа, че сум обръгнал и видял какво ли не по този свят, вкл. и много човекоподобни. В Бътлгария наистина битуват някои пълни боклуци и тъпаци, като троловете тук в този форум!

Там е проблема ,че е луд и въобще няма да се замисли да тресне Ю.К. или Япония. Американците пък искат да бъдат като слон в стъкларски магазин.

Абе ти виж как изглежда държавата им Свети чисто и подредено А сега ми кажи как изглежда България Дано си разбрал

Тя и казармата светеше от чистота и беше подредена, ама имаше ограда, пропусквателен режим и охрана. И шепа гладкомозъчни шапкари командваха. Дано ти си разбрал.

Да бе, то така се потапя самолетоносач. Той затова отстрани има 20 кораба сподвижници и поне 10 подводници. С какво ще го потопи? Че на него ракетите досега само му падат в морето, една няма успешен полет

Е, в морето му падат ракетите,къде другаде.Самолетоносачите не ходят по сушата.

дойде време за печено корейско прасенце

И не е само тази заплаха. "Нынешнее правительство Австралии слепо и рьяно следует по линии США. Если Австралия продолжит упорствовать в следовании за США в изолировании и подавлении Северной Кореи, это станет суицидальным актом попадания в зону ядерного удара стратегических сил Северной Кореи", заявил представитель северокорейского МИД.

Е те това искам да го видя как ще стане точно, и след това къде ще се скрие този идиот Ким от ракета, която ще му влезе в задника в която и дупка да се скрие. Ако не го намерят и разкъсат преди това хората му, както става винаги с подобни отвратителни същества - самозабравили се жестоки и кръвожадни диктатори! Който нож (или ракета) вади, от нож (ракета) умира! Всъщност не - не искам да го видя, защото ако този си позволи и това безумие, ще му е наистина последното, но ще пострадат и много невинни хора - може цяла Северна Корея за един миг да бъде заличена! На времето и Садам Хюсеин много голям го вадеше на Буш и Америка, и после всички си спомняме как свърши. И Кадафи, и той пак така голям го вадеше, защото и той се беше самозабравил и издеватлестваше над собствения си народ и дерибействаше за негова сметка... Асад не е зле да внимала много в картинках също, а и Ердоган, според мен, нищо че се имат за недосегаеми и велики, като Хитлер и Сталин на времето. А и Путин не е зле да си направи някои изводи, макар че той като че ли е по-умен и умерен, поне засега.

Вестникътна СК сравнява самолетоносача с гнусно животно.Не са далеч от истината.Прилича на огромен алигатор ,който плава в мътни води и търси и напада безащитни животни.

Изключително точно изявление, без да се церемонят с никого корейците. Какво търсят САЩ в Северна Корея? Ще го намерят, Ким няма да се церемони с евреите. Може САЩ да имат военно превъзходство, но в случая стратегията е на страната на Северна Корея, съседка на Русия и Китай. Това, че САЩ без спазване на международното право и без решение на ООН заплашват суверенна страна с агресия е чиста проба обявяване на война. А тя може да се прехвърли и на континента Америка.

Защо тогава целия Свят застана на страната на САЩ, Япония и Република Корея (Южна Корея) включително Китай и Русия. Или не си разбрал, защото още не са ти го спуснали като опорна точка.

са този твой цял свят?! Това че хората по света не искат война и ядрен апокалипсис не означават че са застанали на нечия страна, нали?!

Само се дръвчи.ирак беше по силен.и то само по суша.и откровено казано северня корея се оитва да се ядрено оръжие.създава огромен проблем там къдрто го нямаше.

Ако КНДР потопи самолетоносач, ефектът ще е все едно дребен човечец да бие шамар на боксьор. Колкото и да е смел, няма да свърши добре работата. Освен ако не е някакъв мазохист и да търси кой да го изтърбуши.

Не е удачен примера с бокса.В Азия се практикуват други бойни изкуства. За самолетоносача изобщо не схванах смисъла-искаш да кажеш че трябва да си свалят гащите ,защото от морето идва нещо невиждано и нечувано-така ли?

а сега обясни какво точно ще стане, ако Северна Корея потопи самолетоносач на САЩ. Следва ракети към територията на САЩ. Следва отговор на САЩ и намеса на Китай и Русия. И така световна. Това, че Израел и Западноевропейските държави заедно с Канада и Австралия имат някакво оръжие не е решаващ фактор. Земята няма повече да е подходящо място за живеене.

Глупости на търкалета. Ако Ким Сун Прасун изстреля ракети по посока на САЩ, първо те надали ще стигнат и без да ги закачаш, но намеса ще има колкото да се гарантира че не са минали и 1/3 от разстоянието. След което ще последват мощни въздушни атаки от САЩ, Китай и Русия (така де всички да си изпробват новите играчки и напомпат мускули за пред другите. Накрая прасун ще бъде хванат в някоя дупка, по-нататък знаете какво му направиха на Кадафито, да не казвам тука... и с двете Кореи ще се случи каквото се случи с двете Германии. Само че интеграцията ще е по-дълга и трудна.

как дребния Давид е победил гиганта Голиат?!

турчетата гледам сте се активизирали... дали др седмица да не ви бомбандирам с х30 минуса на платен коментар се чудя? направо ще ви разсипя тъпата стратегия...

които се е ебавал с американци, добро не е видял.

що,да не би тия дето са си траяли,да са видяли.........дали с вазелин или без вазелин,все тая

Сигурно знаеш от собствен опит.

Ха, а виетнамците не набиха ли всеки агресор.

Тоя дебел посерко Ким ще яде шамарите скоро както я е подкарал...

Eee,хората си имат ракети,подводници а ние лайномети

Корейски кебап. Кимбап!

Дано на алтавото комунде му уври кратуната. Имам чувството, че вече има тюлени на територията му.

Има и видри,и белки,и моржове...

Опааа...На 25 април в КНДР ще се чества 85-годишнината от създаването на въоръжените сили на страната. По този повод се очаква изпробване на ядрено устройство. Вероятно изстрелване на междуконтинентална балистична ракета.

Северна Корея е създадена през 1948 година. Колко години,казваш,че ще се честват,троле бездарен?

през 1948, но борбата против японците започва много по-рано. Така че млъквай. А може Ки Мир Сен да е започнал да се бори с тях още в корема на майка си или когато е тръгнал в детската градина. В КНДР ВСИЧКО е ВЪЗМОЖНО. Особено, когато го казва вожда.

Годишнина за КНДР. Някаква. Вероятно ще изстрелят нещо. Дървена, картонена, сторопорена или друг модел на ракета. Ако ластиците на катапулта не се скъсат. С гол гъз таралеж не можеш да убиеш.

С.корея ще потопят кораба /ама само ако може/,американците ще потопят С.корея - ей това се казва танто за кукуриго

да се пробва бе. Само дето американците не са с С300 и С400 за да стане този вариант :))))

Хубаво е Ким да прати няколко големи ракети пълни с лайна и на тъпите българи.Дано им затвори устите.

най-добре да паднат при РОДИНОПРОДАЖНИЦИТЕ като тебе. Тъпа путинофилска изтривалка желаеща смъртта на народа си. Е това е да си путинофил. МАлоумна сган.

Толкова ли си лесен,че да се хващаш на провакацията на своите? Или пишете от различни градове?

нали си имаме голямо л.йно като теб.

Най-лесното решение е всеки европеец да си вземе севернокорейка. Не са лоши и на малко са свикнали. Една шепа ориз на ден и е твоя за винаги. По една снимка в хола на Ким ,да си поревава всяка седмица на спокойствие и една ваза да слага цветя. По този начин ще се намали естественият им прираст.

Ей,този Кимчо изхарчи много стиреопор и картон за тези ракети -макети на снимката

че прекали. И сега ще го накарат да ги изплюска до една. За урок.

Много е лесно да се усмири психопата ким, на ако и Русия се включи! Електромагнитно-импулни атаки, за да им блокират техниката, няколко вакуумни болми на подходящите места и този изрод и неговите преки сподвижници ще са отлетели при деда си ким!

А с със силна еякулация няма ли да стане вместо с импул

Другарят Ким е взел отговорно решение първата ракета 330 килотона да бъде насочена към Лос Анжелис и Холивуд.

Емчи то туй е проблема пияндур, НЯМА ракети има само боини глави:)

Айде бе наркоман ти сериозно ли или много ви вкарват свещички. ОТИ не опитат бе маймуно проста.

Това разбира се е добре, но за съжаление сценарият не е оригинален и ние от Холивуд не можем да го използваме. Но Ким да не се отчайва, защото критериите на Боливуд не са високи. Там ще мине и могат да му дадат 200-300 рупии за идеята.

Грухлю ще свърши с едно от собствените му оръдия. В дебелия дирник. А Пупу ще утешава красивата вдовица, но само за кратко докато не дойде и неговия ред..

И как ще стане това.

Колега,това беше за темата за Русия утре. Омръзна ми да ви повтарям,че с подобни грешки разбират,че съм ви наел от селата,а това ме излага пред бизнеса !

Чакай бе кажи и на мен как да изкарам някоя кинта по край тия тъпанари и малоумници

К'ъв колега си ми ти смотаняко, наел бил.. А темата съвсем не е отделна - Рашка остана май единствената Северно Корейска мажоретка в ООН и затова се озърта боязливо. По-добре да гледа Венецуела и да си прозре бъдещето.

Погледнете ракетата от снимката! Та това е дървен модел!!! Руската Топол от парадите, около нея има тръби, кабели, кутии и пр. Около тази ракета от корейският парад, няма нищо, гладка като ... краставица. 'Ша потопява самолетоносач... в мокрите си сънища. Да си спомним как завърши бен ладен. Една тъмна нощ, в двора ми кацат два черни хеликоптера. Изсипват се тюлените... Товарят тялото му. Правят му ДНК проби и казват че са го погребали в морето. Как свърши садам. Как само плашеше американците. Свърши с пиратско клипче от обесването му. Кадафи. Плашеше и даваше кинти наляво и на дясно. Убиха го с камъни. Купете си пуканки и кола и да гледаме...

Кой беше Осама Бин Ладен ? Не беше ли в миналото си офицер от ЦРУ,който в периода на войната между СССР и Афганистан е оглавявал проекта по снабдяването на муджахидините с ракети Стингър ? Изведнъж става най-големият враг на САЩ - що така? САЩ дават милиони,за да го открият и заловят,а в същото време западни журналисти намират начини да вземат от него интервю в някаква пещера някъде - интересно ? После изведнъж го откриват в Пакистан,а след това специална група от 23 командоси го убива....Просто така ? Дали ? Казват,че тялото му било хвърлено в океана,за да се избегнат случаи на поклонничество от страна на радикални ислямисти.Няма снимки,няма нищо.Една се опитаха да пробутат,но се е оказа фалшива,защото Осама Бин Ладен бил се оказал 1,93 висок,а на снимката човека бил друг - фалшива сника ли ? А знаете ли,че всички 23 ма,коита са участвали в убиването на Осама Бин Ладен към днешна дата са мъртви ? Да, 22 от командосите загиват при свалянето на хеликоптера им при някаква мисия,а 23 тия си пръска мозъка при самоубийство. Пуканките са готови. Някой да иска ?

Фантастика. Добре си измисляш. Да, при кацането единият хеликоптер се удря в оградата. Повреден е. Взривяват го след като си тръгват. Никой не е загинал. Пристигат два от резервните хеликоптера , от ония с двата ротора. След това. Някои от брадатковците, както си седял... долетяла някаква ракета ... от някъде... направо отишъл при девствениците... 30 ли бяха... 60 ли, 300 не знам. Различно им обещават.

Може и метален модел да е и като го почукаш, дрънчи на кухо.

Пак ли на фотомонтаж ще го потапят?

Нещо като кацането на луната. ти корейски филми не си ли гледал. Препоръчвам ти т 34 срещу мустанг велик филм

Не си ли гледал Джеймс Бонд,как се сражава с корейци с диаманти в лицето ?

А гледал съм емил боев във тайфуни с нежни имена . Скъсваше им халките на западналите . Много поучителен филм

Доло саш, доло имперлиялизъма и нео колонилизама, да живей социализъма и ким ир чен... потопете веднага гнусното животно , фърлете две три бомбички в мерския сурат на америка и империализма.... отрежете с революцонните ножици на Победата гнусната сламена пирука на нещтожеството тръмп, забучете я на кол и сложети варху голямата ,пълна с клокочешт мозък, чесна глава на путин, като виден трофеи от битката му с капитализама и тръмп... нека путин я залепи с силното лепило на демокрацята"кале" да я носи деня и нощя . да са показва на всички допломатически срещи с нея, за да плаши западнити толерасти и еврогеюви с своята силас мош и психическа и духовна потентнос!!! Възхитени сме че дрогаря ким ин чер е посетил няколко държавани кочини в тез съдбовни времена за курейскити мъшки и женски прасета и гуведа!!!! докато българскити соросоидски говеда и свине се гърчат и треперят в бруталната си кочина от мизерия, от вечно гнусно квичене като на заколение, то Ким им чер прави хуманни визитации на северно курейскити прасета, свине и нерези , поошипва ги другарски по твърдити им предни и задни опашки, а после им се възкачва по мъшки одгоре, за да ги яхне в правелната социялистическа посока и направление.... и сичките северно курейски прасета квичат от шастие,, наслада и оргазъм от благоловението на тос истинки мъж и другар с прекрасна прическа, кадето е в састояние да подмокри и най фрегидната дественница и мунахиня..... аз съм сигурно че огромната ядрена,, насочена към капиталистическите геюви къртечница на ким ин сен е винаги в састояние в бойна готовнос, готова да исфърли геройски на тласъци мошните си залпове на победата и мира!!!! след като бастиса саш, западна европа и другите врагове,, ким ир чен да убедини свете куреи после да на земи и нас, заштото герп и соросидите ни набутаха в ожасяващи и меризливи ментални гувна попикани с воняща с капеталистическа духовна урина, пълни с психически толераски тении.... ПОКЛОН!

Ани, сикиджим на устичката, казъм!

Чакай сега Ани той Путин капиталист ли е или комунист би ли обяснила

Боже,Ани,ти ли го измисли ? Ама ти си върха ! Мога да изкарам доста пари с теб в цирка в Монако. Такава болест трябва да се покаже пред света задължително !

такива селски истерички кат тебе що не ги прибират за лечение?

Много труд си хвърлила, но още трябва да учиш, за да стигнеш нивото на "стодентката от мюнхе". Тя просто е недостижима.

Другарчт Ким си го премести в другият крачол,намести се на стола удобно и погледна видео стената . На нея патриотично хиляди корейки маршируваха и скандираха неговото име . Отново хвърли поглед към новината за самолетоносача изсекна се и произнесе - Ебахти и долните педераси тия пишки нямат ли за да си играят.

Ти къв си ми на другаря Ким? Лизач? Подмазвач?

На теб определено никакъв. А ти къв си на другаря ким не зная ти сам си си го написал.

Всичко е в сферата на виртуалните закачки. Т.е. отвличане на вниманието от истинските проблеми. Част от този сценарий бяха и томахавките, уж борещите се с/у зарина, пуснат незнайно от кого, а то никакъв зарин, никакви монолски тугрици! За да не се усеща плебсът какво всъщност произхожда с Фукушима-та!

Абе те хубаво зплашват,че ще потопят щатски самолетоносач,ама този самолетоносач,какво прави там? Или корейците са доплавали до САЩ?

Самолетоносачът е в международни води. Ако искаш и ти можеш да идеш там и никой няма да те пита какво правиш там.

Возят се значи. Ами тогава няма страшно...

е от законно избраното правителство на Южна Корея.