Заместникът на Джон Кери идва в България

Заместник-държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен ще направи работно посещение в София на 6 и 7 май, съобщиха от МВнР.

Обратно в новината

Коментари - Заместникът на Джон Кери идва в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарен съм на великите САЩ, че ни освободиха от съветско робство!

Готвят ни за война с Русия...

пак ,,ще,, набиват ,,кратуната,,...!!!

Този е по покупко продажбите. Коя ли част на България ще му продаде този път Боко? Сигурно срещу разрешението да е помощник валия във вилаета на султана. Разбира се вовеки веков (продажбата де, не помощник валията)...

Абе този чиновник на Барак Хюсеин защо не се скрие за няколко месеца, че да стане ясно поне кой ще е президент. Явно Б. Хюсеин вече не преде след като дори Оланд може да му се опъва.

ИНСТРУКТАЖИ !!! НЕ МУ ЗАВИЖДАМ НА СУЛТАНА,НИТО НА ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР !!! НИТО НА НАС СИ !!! ГОЛЯМО СИНХРОНИЗИРАНЕ ЩЕ ПАДНЕ !!!

Aз пък се обзалагам,че до седмица новият изборен закон ще бъде върнат и отменен.

Белия господар ще идва да наглежда слушат ли робите.

Защо не го отупаш, смелчага :)

Защото съм роб.

ПОРЕДНОТО НАБИВАНЕ НА КАНЧЕТО!!!

нещастието на българите се дължи на остатъците от съветските времена на така наречените русофили!да си ходят в русия нахалните и досадни русофили! българия е за българите!

Много съдържателно и изключително информативно изказване. Аферим!

Не се притеснявай, всички нормални българи ще посрещнем за трети път с хляб и сол нашите руски братя, освободители.

...и със ЗДРАВСТВУЙТЕ БРАТУШКИ !

И със свалени ,,палтлони".Нали товарищ тролипут?

Я КАЖИ КОЛКО ПЪТИ ПУТИН ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ?! ИЛИ ЛАВРОВ ИЛИ ТЕХЕН ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР ?! ДА НИ НАБИВАТ КАНЧЕТАТА,А ?! КОЙ ИДВА ПОСТОЯННО ТУКА И ЗАЩО ?! ТЪПАНАР !!!

Но знам, че не за доброто на българския народ и България!

"Очаква се темите, които премиерът Борисов ще обсъди с Блинкен, да са свързани със сътрудничеството в областта на отбраната /нови американски танкове, тежка техника и американски морски пехотинци на българска територия/, противодействието на тероризма /отваряне още по-широко границите към Турция/, енергийната сигурност /никакъв Южен поток, на негово място американски втечнен газ, никакъв АЕЦ "Козлодуй", камо ли АЕЦ"Белене", на тяхно място 7-ми американски блок с погребвани в България ядрени отпадъци/, върховенството на закона /чадър за всички политически и гробарски престъпници /, образованието /Ботев и Вазов вън от учебниците за сметка на "турските представители" и "турското присъствие"/ и двустранните отношения /инспектиране построяването на паметника на Рейгън в София/"...Очаква се..., но НИЩО ДОБРО не очаква България от този пореден неканен гост!

Т.е. танкове повече, но стари.

Никога не разбрах защо, ако си против антихристиянската политика на марионетното правителство на САЩ, значи си русофил, путиноид или болшевик?Също и ако кажеш, че от бандитите, които огрбват българския народ 65 години трябва да се отнеме всичко по бързата процедура и да се пъхнат в затвора доживот е "недемократично" и ти си комунист.

Ами те са двама-трима дето пишат така и то защото са зомбирани или закомплексирани. По-скоро и двете.

Защото е така.

ПРОСТИ И ВИ ГОВОРЯ ПРОСТО !!! ПРОСТИТЕ ХОРА ВИНАГИ СИ СЛУЖАТ С КЛИШЕТА И ЗАУЧЕНИ ЛАФОВЕ ! ПО ТОВА И ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !!! И ПО ПЪЛНАТА ЛИПСА НА АРГУМЕНТИ !!!

На браточката "тиквето" че му набиват канчето

Добре дошъл, но скоро сопола и тиквата няма да са на власт. Да си напише домашните преди да идва!

добре ,дошли американски приятели-да разлаяме българските русофили предатели ,източник на изостаналост,корупция,и упадък на българската държaва да си ходят в русия наи сетне да не ни занимават с техните простотии!

Мммм....Аз съм голям русофил!

"Заместникът на Джон Кери идва в България." За какво ни е заместник на главен олигофрен?

Страх го е българския народ да не го линчува..ха.ха

то като руски сайт..ха.ха

Недей ги сравнява с руски сайт, че шефовете им ще ги уволнят.

Cкоро ще се чуе, и усети, за какво е дошъл, но всеки случай, не е за това, което са написали в статията!!

Ти пък откъде знаеш, я си виж номера... 13

Hе знам, откъде знам, HO,.. знам, че и ти ще разбереш до 13!!;))

Идва при БОЙКО И ГЕРБ! България това е друго НЕЩО!

Опрделили са кой ще е президент на ,,българия,, и идва да им каже да започват да печатат бюлетините. Мая я няма, ама знае ли се?

симо

А курабийки носи ли????Едва ли,ние сме,,ценни,,...Тоест--путки..

Много ми е кеф като видя как се размазват от самоунижение путинските тролове!Пути сте бе спор няма!

охо голяма визита заместник на заместника да инструктира банкянската тиква *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

симо

Маааа,,направо нямам думи....,,ЦЕНЕН ПАРТНЬОР.....,, и направо на темата----ТЕРОРИЗЪМ/лишаване от малкото останали свободи/ и ОТБРАНА/бе от кого,нали всичко вече е ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, ние,ние кого обявихме за ВРАГ/Демек плащайте,бунаци за нашите амбиции

Дошъл е да направи проверка на мишките в министерски съвет и президентството. Чудя се само как нашите още могат да ходят. Сигурно имат много яки наколенки.

Антъни Блинкен е като св Георги за България. Ще помогне да победим руското и ислямското зло.

ще помогне дръжки!!!! що американци се изредиха, даже база в Бургаско им дадохме да си паркират самолетите... Сега ще ги гоним, щото руснаците искат да купуват имота. А Хизбула вече направиха атентат. С две думи американците не ни пазят от нищо и никого.

Руснаците трябва да бъдат прогонени че Хизбула им са братушки и със зъби и нокти ги защитават пред ООН и световната общественост.

Този ако отиде на военния парад,не само пълнителите на войниците ще вземат ами дървени пушки ще им раздадат.:)

симо

НЯМА ги ...тези войници,за който мечтаеш.

Има там някакви,но на предишен парад им бяха взели пълнителите на автоматите.Явно им нямат доверие да не би да гръмнат някой политик.

ще лобира да приемаме газ от терминала в Гърция на нас ще го носят безплатно нали сме ценни и визите ще паднат. Ко ривете?

Всички американски и арабски терористи започнаха да се събират в България.Защо?

Следващата седмица ще изпратят лелката дето чисти пред Белия дом, а тук ще бъде посрещната на летището от Президент, премиер, всички министри и пр. БГ дупедавци.

Ха-ха-ха. Така е. Ще я посрещат с хляб и сол на летището, с военна музика и с националните химни на България и Говедария. Освен това Буда, Росица и Бъчварова ще заемат стойла Г и с ръце ще отворят задни бузи, показвайки щедро намазаните с олио ипалмово малсо ану-си!

Тя бъчвата вече подписа с Турция споразумение за анексиране на БГ. Това е подаръкът за добре дошъл на този ахмак от снимката!

Светът от край време е сфери на влияние и пазари. Преди бяхме с Русия, Германия, със СССР, сега със САЩ, утре като се гътне ЕС към кого ще сме не знам, но едно знам със сигурност трябва да се пазим от неоосманска Турция. Жалко че САЩ и Турция имат други планове за България и тогава кой ще ни помогне? Времето лети.

Ми пак Русия!

"ценен съюзник и партньор" е всяка държава с корумпирани политици, които не защитават националните интереси. Вижте с кои ще се среща и се сетете кой е взел рушветите.

Ха така, идват да наобиколят колонията, да набият на някого канчетата и да искат от нас нещо, ха да видим какво ще е то.Никой няма да долети от другия край на света за да каже добър ден на Баце, Роско и Митов.Ха да видим Роско къде ще го посрещне, още на летището, на тротоара на Козяк, или на плочките пред президенството.Защото при предишно посещение от такъв ранг ги чакаше долу на плочките против всякакъв протокол и етика !!!

Ясно е какво - да подпишем търговския договор и да приемем американски спецназ на територията на БГ. То второто е по-сложно - рамските деца от местата на дислокация тероризирали американските юнаци, като им се плезели и показвали неприлични жестове. Това било вредно за психиката на американците и те търсели психологическа помощ и не се решавали да подпишат контракт.

абе,които,го е страх от влиянието от идването на американски политици ,има лесно да заминава за русия и да се успокои за бъдещето и сигурността си!

Абе страшен си , значи американците да се мъкнат , българите да се изнасят и то от Родината си , само защото едни идиоти им правят шибана държава.

ами ,то българите се изнасят в чужбина заради остатъците от български русофили и тяхното влияние!

Миналия път дойде Кери и Бъчварова оглави МВР на следващия ден. Ден-два след посещението на тоя палячо ще има промени в Министерски съвет, да знаете. Не идва току тъй, а за да провери как американските агенти в МВР изпълняват поръчките на говедарите! Нещастната сволоч от МВР рекетира, тормози, изнудва, стресира и притеснява българския народ и защитава циганите от народния гняв. Полицията е бназначена и се ръководи от мутри, цигани и проститутки и вместо да пази народа от тях, пази циганите от народа. Крайно време е не за митинги протести, шествия и т.н..... Крайно време е да за запукаме с калашници всичките гниди, паразити и народни изедници!!!! Калашниче, калашниче трябва!!!!

Нали видяхме митингите ви срещу НАТО? Сидераста с триста зора беше изкарал 3-4 автобуса вампирясали червени бабички, тук-таме някоя рускиня, доведена тук от някой български дебил, пенсионирани фатмаци, лепилари и пицаджии. Ама всяка неделя щяха да протестират, ко стана?

НАСПА ЛИ СЕ?! ДА НЕ СЪНУВА ПУТИН,ИЛИ МИТИНГ НА АТАКА?! АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ТЕЗИ БАБИЧКИ И СЪМ ИСКРЕНО ЗАГРИЖЕНА ЗА ПСИХИЧЕСКОТО ТИ ЗДРАВЕ,БАБИ !!!

абе тези българи не разбраха ли че българия е член на нато и еу, а не на евразииския съуз с русия! то бива нахални дебили срама нямат ли!

Ела ми обясни щото аз не разбрах нито за волята ми , нито за НАТО , нито за ЕС-то.

народът така желае,всеки ползва стоки и блага,които бяха привилегия (за наши хора),а и да са свободни да пътуват,работят и учат в цивилизиваната част на европа

Какъв евопеец си ти бе, неграмотна въшко? Ти български не разбираш, там, в Европата, с мимики и жестове ли комуникираш с европейците? Неграмотен циганин.

Ало примата, ти не си ли българин,че обръщението ти е,,абе тези българи неразбраха ли..." От всякаде погледнато си класически дебил с политизирано полиран мозък нетърпящ друго мнение,който при обръщане на палачинката пръв ще тича на Орлов мост да посреща с цветя и с ,,Добре дошли братушки" руснаците. Жалък си,защото тези простотии ДС,Комунисти ,Мурзилки след 26 г.свобода и демокрация не минават пред нормалните и образовани българи.P.S Моля,,germanek",отиди на курсове по български и правопис или на лечение на психоразстройството ти.

пак ни готвят нещо. Тоя ще обясни ли кога ще премахнат визите за нас? Ще плащат ли за военните си бази? Бойко пак е с туба възелин в джоба.

САЩ нямат министър-председател. Правителството се ръководи от президента. След него втори в йерархията е вицепрезидента, трети е държавния секретар. Така че, този е горе-долу към четвъртия в правителствената йерархия. За свръхсила като САЩ това е много, много висока позиция. А вашите любими руски ръководители от много време насам никъде не ги канят, а вече няма и къде да се самопоканят, защото никой не ги ще, а и сателити (поробени държави) почти не ви останаха. Китай любезно, но твърдо запазва дистанция. Даже и Куба ви би шута и предпочита доларите на американските и канадските туристи. И Обама ги посети. В изолация сте, другари. Почти тотална. Това е положението, но сами сте си виновни.

явно тоя носи нов казан пълен с помия(грантове де) и козячетата са щастливи,че нещо напоследък са доста гладнички у тръгнаха към контейнерите

Дрогарю! Това е съкрушителен аргумент, който направо ме заби!

По - евтино е да си избършеш газа с банкнота от рубла, отколкото да си купиш тоалетна хартия.

Тръмп е побебител от страна на републиканците,а от страна на демократите е Хилари Клинтън.Дано Хилъри не спечели изборите.Тя е за войните и е финансирана от Сорос,както пише в някои новини.