Путин: Джеймс Коми е като Сноудън, добре дошъл е в Русия

Путин съобщи, че не е запознат с детайли от показанията на бившия шеф на ФБР Коми, но смята, че той не е представил данни за влияние на Русия при вота в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Джеймс Коми е като Сноудън, добре дошъл е в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали пък сноудън не е американски агент?

Путин е толкова неориентиран , завалията... Нерде Сноудън, нерде Коми!

Най после да изплюят камъчето : Ей, Едуарде Сноудън, ти ли бръкна със американско IP в сървъра на Хилари, та се показаха 30 000 мейла и ги даде на Асандж? Това помогна ли на бай Тръмп по изборите? Путин, защо не си гепил за врата досега Сноудън? АНС дали са изтрили потребителските имена и паролите на Сноудън? Сноудън, дали продължава да бърника по сървърите на АНС? Стивън Сегал за какво се мотае около руският президент? Нее, ние (американците) сме ощипана булка и каквото кажем натъртено, това е !

Забавлението във висшите политически кръгове отвъд океана върви с пълна сила. Мина времето на ритането по кокълчетата. Всички са се озъбили един на друг и кроят сметки, как да забият ножа по дълбоко. Кой можеше само преди една година да си представи подобно нещо? Открито си признавам, че се забавлявам на американските политически събития. Всичко останало в Европа е скучно еднообразно Меркел, Макрон, гръцки дълг ... Американците в момента са новатори в политика. Зрелището е уникално. А Путин е ценител на оригиналността и с изказването си дава най висока оценка. Жалко, че няма да научим, какво е мнението на китайците. Предполагам, че за сегашната ситуация те биха използвали някоя от гениалните мисли на Конфуций.

Кумчо Вълчо забелязал, че кума Лиса по цял ден ходела след коча и не се откъсвала от него.Той на паша тя на поляната, той пие вода тя пак до него и така от сутрин до вечер.Ден така втори, трети накрая вълкът извикал лисицата и я попитал.Комичке мари защо денонощно вървиш след коча.Лиса го погледнала учудено и отвърнала, абе вълчо ти не виждаш ли какви огромни топки висят под опашката на коча а?Чакам да паднат щото бая ядене ще падне. Та така и хамериканците барабар с всичките си подгласници, като Лисана, чакат Русия да се срине и както казваше Петко Бучаров, лека му пръст ДА АМА НЕ. Наполеон се опита и последва доживотно заточение на остров Елба, Хитлер се опита и се самоуби в личния си бункер.Какво ли го чака хамериканския лидер който ще посегне на Русия?

Путин много елегантно подпъхна динена кора на Коми ! Според думите му Коми е или американски десидент, или информатор на чуждо разузнаване. Бравос! Чудесен ход.

Освен сноудън да ти живее в смръдливата русия бе путьо.Те самите руснаци се чупят от там, даже 90 на сто от българските русофили под тридесет години никога не са стъпвали в русия

Там им е грешката. Кери и Нуланд не излизаха от московските пельменные и от Арбат.

Ако някои от вдигнатите по тревога от Цвъки гербаджийски тролове за да плюят по Путин бяха гледали четиричасовото предаване и ако имаха съвест, сега нямаше да се изливат потоци от помия в този форум.

На кой или за какво му е съвест?! Тежи много.

Защо Путин ни занимава със себе си постоянно?Той е един завалия,на една западаща империя,която отдавна няма авторитет.

Стоиле, да те откреха малко, защото изглежда не си разбрал. Путин не се занимава със Стоил. Стоил се занимава и пише за Путин. А със здраве!

нищо общо между Сноудън и Коми. Единият е предател и затова е в русия, другият беше несправедливо уволнен от един глупак с който има хоби да уволнява.

Че кой е толкова луд, да отиде да живее в Русия? Даже и Сидеров не е..Нито пък Гоце или Нинова...Бил добре дошъл..Бил, ама не дошъл

луд, ами едни 557 хиляда от ЕС регистрирани там и още толкова северноамериканци дето гледаг крави втайгата и са си доста добре.

Вярно е, че си прави гавра с американците. Ако проследите историята внимателно, ще забележите, че гаврата започна след Буш. Просто в сегашната американска администрация има само паляци и идиоти. Мислите ли, че ако беше администрацията на Буш щеше да е същото?

Когато темата е за Путин и/или Русия, дежурният соросоиден минусослагач и отчаян нещастник не пропуска да се изяви с минусите за реалистичните коментари и плюсовете за шизофренните русофобски изказвания, докато модераторът се прави на ударен, че не забелязва! Всъщност, кой знае?! Много вероятно е това да е самият модератор!

Ех колко добре си беше по времето на милиционеро-социализЪма. Вземе някой че каже нещо срещу братския Съветски съюз и веднага в дранголника. А сега какво е това? Путьо с енасрал и веднага поне 10 човека пишат ч есе е насрал. Путьо лъже като дърт циганин и веднага поне 10 души ще пишат че лъже. Това на нищо не прилича. не може така, другари. развяването на руски и съветски знамена не е достатъчно. Носенето на портрети на престъпниците Ленин и Сталин е абсолютно необходимо, но тези гадове пак нищо не разбират. Руски войски трябва да дойдат. Като в Крим.

Не знам как е било "по времето на милиционеро-социализЪма", но това, което виждам тук са отчаяни опити да се променят реалностите. Напразни, разбира се!

егати гаврата дето си я прави с каталясалата американска администрация.

"...и срещу бедността, като по думите му именно бедността е един от източниците на радикализма и бедността."

Ххахахахахха! Хиля се с глас :)))) Такава гавра със американския сенат е това, че единствения избор на американците е - да станат за смях! Хххахахахахаха!

Путин направо им се подиграва. Явно му е писнало да се прави само на дипломат, а те само да го плюят.

Днес активистите на "прозореца на Овертон" са се активирали да слагат минуси на по-нормалните мнения. Дали защото гей-парада мина и следващия ще е чак след година, та няма какво да правят дотогава....

Защо Русия даде политическо убежище на шпионина Едуард Сноудън? Ами защото работеше в полза на Русия. Сега, офертата за политическо убежище на бившия шеф на ФБР може само да утежни положението му, не да го облегчи. Пък и надали Коми ще се възползва от предложението ан Путьо. има и по-добри варианти - Канада, Франция и т.н.

в това е врътката ама няма да ти стигне живота да го разбереш и да го проумееш

Щом един шеф на ФБР си е позволил да прави не регламентирано записи на президента, до колко е защитавал националния интерес през мандата си? Разложението във висшия ешелон на САЩ е явно . Сега е жътвата за ГРУ..

Значи момчета нито вие четете правилно ,нито авторът е преписал правилно ,а именно: --Путлер: Готов съм дам политическо убежище на Джеймс в Коми-лагер 18 от веригата "Сибирска снежинка"!:))) И добавил: --Заедно с Навални!

PPS, Прегледах в Гооглето - 5 звезди!Имаш право да ги гледаш всяка нощ през тавана!:)))

Тази снимка трябва да се цензурира, защото на нея джуджето вероятно е забравило токчетата си :)))

Лельо Божке, да публикувам ли съкратения списък на никовете, с които пишеш? :)))))))))))))))

Никовете на леля ти не са интересни, интересен е само и единствено малкият гений на високи токчета, който "ръководи" Русия, и който ще я "ръководи" още 6543 години и половина :))))

е голем е Путин. Гъбарка си се как си иска с краварчетата...

Коментар от извора: Наша утренняя статья была посвящена регулярному порно-шоу герантофила Прямая линия с Вовой Путиным. Порнография там немного скрытая, но тем не менее, всем давно понятно, что Путин одновременно имеет мозг миллионам своих рабов и те либо испытывают оргазм, от этого, либо удачно это имитируют. Хотя, есть вариант, при котором и сам шоумен, и его публика имитируют вместе.

това, което се случва е мокрият сън на всички съветски ръководители от Сталин насам. Да изложат американците, а те самите да стоят отстрани и да цъкат учудено с език.

така е путлер не се излага той избива опозицията

коя опозиция... тая от крадци, пройдохи и нехранимайковци ли?

Трътло, ти как така се престраши да си пишеш с ника? :)))))))

Велик е този Руски президент!!!

следващата стания на дир.пут: путин пръдна

Коми е записал разговор с Тръмп, който е предал на медиите. Това в БГ не е нарушение на закона, но в САЩ едва ли.

лични записки на тефтер!?!

Хм, а кой след време ще даде убежище на Путин?

международен интригант! Що не даде убежище и на Тръмп, та да не го разследват...

В политиката и по време на война всичко е позволено, щом води до успех. Едва ли има друг президент, който с политически и военни ходове да е осигурил повече от него за държавата си.

Страхотно постижение. Да накараш целия свят да те мрази и да вкараш разсипаната си държава в нова Студена война само защото си спрял да растеш на метър петдесет и пет.

И за джуджето-прасчо ще дойде Коледа

Това ли е върхът на простестърската мисъл? :))))))

Михаил Лермонтов Прощай, немытая Россия Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, им преданный народ. Быть может, за стеной Кавказа Сокроюсь от твоих пашей, От их всевидящего глаза, От их всеслышащих ушей.

Е, поне научихте, че е имало поет Лермонтов. А сега погледнете кога е живял. :))))))

Стихотворението, което цитираш, се отнася за началото на 19-ти век, т.е. преди ДВЕСТА години, когато държава България изобщо не е имало! А за 100 години след това има друго стихотворение, което завършва така: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша."

Под това стихотворение не стои подписа на Лермонтов.И досега е под въпрос авторството му.Единствено има предположения на съвременници,че някой казал,че Лермонтов го е написал.Семейството на Лермонтов и досега не го признава.А самия Лермонтов е обичал Родината си и се е бил за нея!

Смешник! Кой пък ти иска убежището на теб?! В няко страни още има закони и хората не ги арестуват за мнения и протест, още по-малко пък трбва да се крият!

срещу него да тичаш, пак няма да го стигнеш, пък дори и Плевналиев да е тичащия... когато достигнеш успехите му в личен, кариерен и държавен план, и го подминеш, можеш да му даваш оценки и критерии за смешност, а за да ти е по-лесно поне на Плевналиев нивото стигни..

Е що трябва да го стигаме, за да можем да му се смеем и критикуваме? Ей, го на, смеем му се, и без да се напъваме! Ха-ха...